Schade en geschillen

Tijdens het intensieve proces van een verbouwing kan er wel eens iets misgaan: stel dat de schilder met z'n ladder een ruit laat sneuvelen of dat er een dakpan op een auto valt. Zo zijn er nog meer vervelende voorvallen te bedenken van schade die kan ontstaan tijdens de bouw.

Het kan ook gebeuren dat u tijdens de bouw een verschil van mening krijgt met de aannemer over de gebruikte materialen of de kwaliteit van de uitvoering.

 

Schade:

Meld schade altijd zo snel mogelijk aan de vakman. De meeste vakbedrijven zijn voor verbouwingsincidenten verzekerd. Hun verzekering biedt dekking tegen materiële schade en/of verlies die kan ontstaan tijdens de uitvoering van een bouwproject. Het is geen slecht idee om de aannemer naar de polis te vragen.

 

Geschillen:

Probeer in onderling overleg tot een oplossing te komen. Wanneer u er niet uitkomt, stuur dan een aangetekend schrijven naar de vakman waarin u het geschil duidelijk omschrijft. Als dit niets oplost, kunt u een bemiddelaar inschakelen of een juridische procedure aanspannen. Dit laatste is een tijdrovende en geldverslindende aangelegenheid.

 

Schade en geschillen - Contracten ›

Werkwijze

 

1. Help!
stap 1
2. Omschrijf
stap 2
3. Bespreek
stap 3
4. Kies
stap 4

 

EENVOUDIG, SNEL, VRIJBLIJVEND en GRATIS

 

 

Offerte aanvragen

Werkwijze

Hoe Werkt Casius