Casius logo
Offertes aanvragen Aanmelden als vakman
verwarming installateur Geel

Warmtepomp lucht - lucht installeren - Verwarming - Geel

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Warmtepomp lucht - lucht installeren

We willen onze dakverdieping verwarmen met een warmtepomp. De afmetingen van de ruimte zijn 9x7m, met nog een ruimte in de nok van het dak van ongeveer 4x5m. Graag een warmtepomp type lucht-lucht te plaatsen door de installateur. Het gaat om een appartement.


Loodgieter / installateur Geel

Offertes voor verwarming in Geel aanvragen

Recente aanvragen uit Geel

donderdag 06 juli 2023

Cv-ketel mazout

Wij zouden graag een nieuwe verwarmingsketel plaatsen. In onze straat is geen gasaansluiting dus wij willen bij een mazoutketel blijven.


CV en verwarming Geel
donderdag 06 juli 2023

CV-ketel onderhouden

Woning gekocht, weet niet wanneer het vorige onderhoud heeft plaatsgevonden. Is nog een Junkers boiler Ben je op zoek naar CV-ketel onderhoud of reparatie?: CV-ketel onderhoud Welke werkzaamheden moeten worden uitgevoerd?: CV ketel onderhoud / reparatie Wat is het merk van je cv-ketel?: Bosch Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


CV en verwarming Geel
dinsdag 04 juli 2023

CV-ketel onderhouden

Naar welke dienst ben je op zoek?: Cv-ketel onderhoud Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


CV en verwarming Geel
vrijdag 26 mei 2023

Centraal ventilatiesysteem plaatsen

nieuw te bouwen woning woonoppervlakte 200m² keuze voor aardewarmtewusselaar ...verticale buizen of diepte boring...?? Naar welke ventilatieproduct ben je op zoek?: Centraal ventilatiesysteem (nieuwbouw of complete renovatie) Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


CV en verwarming Geel
maandag 17 april 2023

CV-ketel onderhouden

Ben je op zoek naar CV-ketel onderhoud of reparatie?: CV-ketel onderhoud Welke werkzaamheden moeten worden uitgevoerd?: CV ketel onderhoud / reparatie Wat is het merk van je cv-ketel?: Vaillant Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


CV en verwarming Geel
zondag 19 februari 2023

Warmtepomp plaatsen

Ik ben op zoek naar een lucht-lucht warmtepomp zonder buitenunit waarmee ik de lucht kan verwarmen die via een bestaand verluchtingssysteem (van Masser) de lucht kan inblazen in mijn leefruimte zodat de lucht in deze leefruimte al voorverwarmd is.


CV en verwarming Geel
maandag 30 januari 2023

Vloerverwarming leggen

Indien mogelijk maak ik graag (op korte termijn) een afspraak om het infrezen van vloerverwarming in een bestaande woning te bespreken. Ruim 100 m².


CV en verwarming Geel
dinsdag 24 januari 2023

Nieuwe CV-ketel plaatsen

Graag laat ik mijn ketel vervangen door een nieuw exemplaar. Aardas. Radiatoren niet vernieuwen.


CV en verwarming Geel
maandag 23 januari 2023

CV-ketel onderhouden

Onderhouden van een Vaillant verwarmingsketel.


CV en verwarming Geel
maandag 12 december 2022

Cv-ketel mazout onderhoud

Onderhoud mazout brander


CV en verwarming Geel
woensdag 07 december 2022

Verwarmingsketel nazien

Er werd een lekdetectie onderzoek gedaan. Bij het onderzoek werden er geen lekkages vastgesteld in de niet zichtbare leidingen in de vloer van het appartement. Mogelijke oorzaak van het drukverlies is een lekkage aan de automatische ontluchting in de verwarmingsketel en expansievat. Dit moet nagekeken worden.


CV en verwarming Geel
dinsdag 29 november 2022

Nakijken/herstellen automatische ontluchting

Er kwam iemand ter plaatse om een lekdetectie te doen. Dit was de conclusie van het onderzoek: "Bij het onderzoek werden er geen lekkages vastgesteld in de niet zichtbare leidingen in de vloer van het appartement. Mogelijke oorzaak van het drukverlies is een lekkage aan de automatische ontluchting in de verwarmingsketel en expansievat."


CV en verwarming Geel
woensdag 02 november 2022

Nieuwe CV-ketel plaatsen

Mijn woning, bouwjaar 1975, wordt verwarmd met gas dmv een condensatieketel. De vorige eigenaar heeft de woning reeds bijkomend geïsoleerd. Nu wil ik de keuken vergroten door een aanbouw bij te plaatsen in nieuwbouw. Er zal in de vergrote keuken van ongeveer 37 m², met grote glaspartijen, bijkomende verwarming moeten komen. Ik wil graag meer uitleg over de mogelijkheden, ook over eventueel uitbreiding van de CV dmv wandverwarming.


CV en verwarming Geel
zaterdag 29 oktober 2022

Centraal ventilatiesysteem plaatsen

Centraal ventilatiesysteem in een nieuwbouw plaatsen.


CV en verwarming Geel
dinsdag 25 oktober 2022

Lekkage van verwarmingsketel

Bij het onderzoek werden er geen lekkages vastgesteld in de niet zichtbare leidingen in de vloer van het appartement. Mogelijke oorzaak van het drukverlies is een lekkage aan de automatische ontluchting in de verwarmingsketel en expansievat.


CV en verwarming Geel
Offertes aanvragen