Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Installatie

Ventilatiesysteem plaatsen - Verwarming - Mechelen

Ventilatiesysteem plaatsen - Verwarming - Mechelen

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Ventilatiesysteem plaatsen

Wij zouden graag in onze nieuwbouw een ventilatiesysteem laten plaatsen.


Loodgieter / installateur Zemst

Offertes voor verwarming in Mechelen aanvragen

Recente aanvragen uit Mechelen

vrijdag 14 januari 2022

Ventilatiesysteem plaatsen

Wij zouden graag in onze nieuwbouw een ventilatiesysteem laten plaatsen.


CV en verwarming Zemst
dinsdag 04 januari 2022

Centraal ventilatiesysteem aanpassen

In de winter hebben we ook wel last van condens op de ramen. Heb systeem C+ We weten niet of het komt van opstijgend vocht of dat het bestaande systeem wat onvoldoende werkt.


CV en verwarming Mechelen
dinsdag 28 december 2021

Warmtepomp plaatsen

Warmtepomp voor een renovatieproject. Type warmtepomp bepaal ik graag met de vakman ter plaatse.


CV en verwarming Bonheiden
vrijdag 17 december 2021

Centraal ventilatiesysteem plaatsen na vochtproblemen

Onlangs lieten we een vochtprobleem in onze woning bekijken door de Renovatiecoach. De oorzaak van een vochtprobleem bleek een te beperkte ventilatie, ook gelet op de grondige isolatie (EPC 108) in onze woning. Graag hadden we met jullie bekeken welk ventilatie-systeem het meest geschikt is voor onze woning (en welke noodzaak er dan is voor boringen etc.). Het betreft een eerder klein rijhuis, waar volgende ruimtes geventileerd zouden moeten worden: beneden: woonkamer; boven: slaapkaper 1, slaapkamer 2, slaapkamer 3, badkamer


CV en verwarming Mechelen
zondag 12 december 2021

Centraal ventilatiesysteem plaatsen

Te weinig ventilatie in de woning dat leidt tot condensatie op ramen en muren waardoor schimmelvorming ontstaat. Muren en plafond worden afgebroken en opnieuw opgebouwd. Injecteren van de muren is reeds gebeurd.


CV en verwarming Bonheiden
woensdag 08 december 2021

Vloerverwarming in living, keuken en badkamer plaatsen

Vloerverwarming installeren in 3 ruimtes: woonkamer, keuken en badkamer. Woonkamer en keuken op gelijkvloers, de badkamer bevindt zich op het eerste verdiep. In totaal gaat het om 50 - 55 m² aan vloerverwarming te installeren. Momenteel stenen vloer, maar we willen graag over de beste optie: nat systeem, droog systeem, infrezen etc.


CV en verwarming Mechelen
maandag 06 december 2021

Centraal ventilatiesysteem plaatsen

Vrijstaande woning uit 1963 die verbouwd is. Gelijkvloers bestaat uit hal, living en keuken. 1e verdieping uit 2 bureaus, speelkamer, logeerkamer, 2 slaapkamers, badkamer en dressing. D-ventilatiesysteem gewenst. Vals plafond op 1e vr buizen.


CV en verwarming Muizen (Mechelen)
donderdag 02 december 2021

Centraal ventilatiesysteem plaatsen

Wij hebben een badkamer/toilet van +/- 18m3 met op dit moment enkel met een verluchtingsrooster in een opening naar buiten op het (plat) dak. Deze afvoerbuis is een oude buis van een vroegere verwarmingsinstallatie.


CV en verwarming Sint-Katelijne-Waver
donderdag 25 november 2021

Centraal ventilatiesysteem plaatsen

In onze ex-parochiezaal met bijhorende café zou een ventilatiesysteem moeten komen...hiervoor zijn we op zoek naar oplossingen. De werken zouden eventueel binnen een 2 à 3 tal maand kunnen worden uitgevoerd na overleg en akkoord.


CV en verwarming Mechelen
dinsdag 23 november 2021

Cv-ketel mazout vervangen

Ik wil de bestaande verwarmingsketelinstallatie herstellen of vervangen. De bestaande installatie is een Ferroli condensatie ketel op aardgas voor centrale verwarming & warm water. Verbruiker: 1 appartement met 2 slaapkamers. Dde bestaande installatie is 10 à 15 jaar oud.


CV en verwarming Bonheiden
woensdag 17 november 2021

Oude gasketel vervangen

Installateur gezocht om mijn oude gasketel te vervangen door een nieuwe. De radiatoren zijn recent vernieuwd dus moeten niet vernieuwd worden. Merk van de nieuwe ketel bespreek ik graag met de vakman.


CV en verwarming Bonheiden
zondag 26 september 2021

Cv-ketel vervangen

Wij hebben een ACV BM 31 (jaar 2002) op een ACV prodelta Mazoetketel model. Wij zouden graag dat laten vervangen door een volledig nieuwe installatie.


CV en verwarming Elewijt
maandag 23 augustus 2021

Cv-ketel mazout vervangen

Vervanging van de oude mazoutketel door mazoutcondensatieketel in bestaande woning van +50 jaar oud. De huidige circulatiepomp en het expansievat kunnen behouden worden. Wel zouden bijkomende werken ook mee het voorstel moeten opgenomen worden: flexibel plaatsen in schouw + dubbelwandig inox tussen 2 kelders, luchtgat via keldergat.


CV en verwarming Mechelen
donderdag 12 augustus 2021

Centraal C-ventilatiesysteem plaatsen

Betreft ventilatie van een woonboot waar we een volledig nieuwe installatie willen plaatsen (C-ventilatie).Verschillende ruimtes: 2 badkamers, keuken en woondeel met drietal afzuigkappen


CV en verwarming Mechelen
zondag 18 juli 2021

Centraal ventilatiesysteem en warmtepomp installeren

In het kader van de totaalrenovatie van mijn woning zoek ik op korte termijn een specialist die een ventilatiesysteem D kan plaatsen. Momenteel zijn 5 ruimtes al beschikbaar, bij 2 moet er nog een plafondstructuur ter bevestiging voorzien worden. Afwerken met gyproc door mijn aannemer kan pas gebeuren na installatie systeem, want dit moet in een solide structuur bevestigd worden. Graag ook de mogelijkheden voor het installeren van een warmtepomp bekijken.


CV en verwarming Bonheiden
Offertes aanvragen