100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Uitsluitend erkende bedrijven


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes:

dinsdag 28 februari 2017

Warmwater doorstroom Bauknecht

De waakvlam brandt, maar als ik de geiser iets hoger wil zetten, slaat hij af. Op waakvlam alleen is mijn water niet warm genoeg om een douche te nemen.
dinsdag 28 februari 2017

Tuinhuis 2m90op2m90

Tuinhuis plaatsen van 2m98op2m98 Op betonnen vloer (vloer ligt er al)
dinsdag 28 februari 2017

Vervangen. Keukenblad

Plaatsen nieuw aanrechtblad
dinsdag 28 februari 2017

Ophangen gordijnen

Ik heb in een appartement in de Nationalestraat 4 vensters waar ik gordijnen wil laten hangen. Een venster is bijzonder hoog 2,60m. Gordijnen kunnen in één dag gemaakt worden door de naaister maar wil eerst met de vakman het ophang systeem bespreken.
dinsdag 28 februari 2017

Tuinomheining

Offerte voor: leveren van 30m plasitor draad 1,80 m Hplaatsen ervanleveren van 30 m plasitor draad met bovenbuis 1,80m Hplaatsen ervanleveren van 30 m plasitor draad met onderaan betonnen platen 1,80 m Hplaatsen ervan Dit is voor een recht stuk , aansluiten aan de garage tot achteraan in de tuin.
dinsdag 28 februari 2017

Enkele dakpannen vastleggen

Er zijn een tiental dakpannen die wat los gekomen zijn maar ik heb geen ladder om op dak te kruipen
maandag 27 februari 2017

Attest controle sanitair

Voor overdracht van verhuur appartement heb ik een attest nodig van een loodgieter die bevestigt dat het sanitair zich in goede staat bevindt (geen verstoppingen, ed)
maandag 27 februari 2017

Renovatie

Ik ben sam peeters en ik heb 2 jaar geleden een half open woning gekocht in de katersberg 59 geel, Ik zou dit nu volledig willen renoveren maar ik ben niet vertrouwd met wat er kan en mag. Ik zou bijvoorbeeld ook graag een kelder willen laten gieten maar geen idee hoe dit mogelijk is met de woning hiernaast. Is dit iets waarmee u mij kan verder helpen en hoe kan ik dit dan in gang zetten plus hoeveel kost het mij om met u hierover te kunnen praten. Mijn contact gegevens kan u ook hieronder vinden Alvast bedankt mvg Elektriciteitswerken Peeters Sam Fehrenbachstraat 7B 2440 GeelBTW BE
maandag 27 februari 2017

Blokhut Blokhut Villach V 415 x 320 cm

IK had graag een offerte ontvangen voor Blokhut Villach V 415 x 320 cm MET IMPREGNATIE behandeld en ter plaatse gemonteerd. (Heb dezelfde blokhut maar deze is vernield door vallende boom in storm) Heb DRINGEND Offerte nodig voor verzekering Daarna moet ze herbouwd worden Dank bij voorbaat!
maandag 27 februari 2017

Plaatsen van een kachelbuis langs de buitengevel

Voor het plaatsen van een kachelbuis voor een houtkachel. Langs de buutengevel van de woning.
maandag 27 februari 2017

Renoveren en verbouwen woning

Ik wil mijn woning verbouwen en renoveren. Aanbouw van 30 m2( houtskelet? Leefveranda? ), nieuwe keuken ( in de aanbouw), nieuwe badkamer, electriciteit moet worden aangepast, waterleidingen moeten worden verplaatst, nieuw dak, nieuwe vloeren ( 100m2).
maandag 27 februari 2017

Gasleiding doortrekken in tuin

Ik wens van mijn garage een gasleiding te trekken naar de achterkant van mijn tuin + zijmuur om op termijn een binnen- en buitenhaard alsook een bbq te kunnen plaatsen. Mijn tuin wordt mid-maart van tuinpaden voorzien dus het zou tegen dan moeten gebeuren. Afstand bedraagt ongeveer 15 meter van garage naar terras. Toegang is mogelijk via gat langs het huis.
maandag 27 februari 2017

Extra verdieping bouwen op bungalow

Ik zou graag een idee hebben van hoe we een verdiep op onze bungalow kunnen plaatsen. Deze is van 1970. We hebben van de buren al gehoord dat er een mogelijkheid is van lichtere materialen zoals staalconstructie en hout. Dit zou ook de weg zijn die wij willen inslaan. Graag zouden we ook een indicatie hebben qua prijs in deze lichtere materialen. Het zou gaan voor een oppervlakte van 50m² dat we willen opbouwen op de helft van de bungalow.
maandag 27 februari 2017

Plan vleesveestal

Graag zou ik een ontwerp laten maken voor het aanvragen van bouw en milieuvergunning en het bouwen van een vleesveestal. Ik ben dus op zoek naar een architect actief in de landbouwsector.
maandag 27 februari 2017

Herstelling van voordeur

Door een gasontploffing in het appartement van onze overbuur raakte de lak/verf van onze voordeur beschadigd. Ben ik bij u aan het juiste adres om dit te herstellen? Zo ja, kan u mij hier dan aub een offerte voor bezorgen? Ik stuur u hierbij vijf foto's mee die u hopelijk een beeld kunnen geven van wat er nodig is.
maandag 27 februari 2017

Installeren dietrich ketel ( directe )

Het betreft de aansluiting van een nieuwe ketel ( directe ) ( reeds aangekocht ) ter vervanging van de huidige niet conforme ketel. Alle toebehoren zijn aanwezig op klein materiaal na ( koperen buizen, koppelingen ) de. Watertoevoer dient opnieuw voorzien te worden, alsook een kleine wijziging aan de gasleiding ( stop plaatsen )
maandag 27 februari 2017

Afsluiten van de waterkraan wasbakje

Dwz gewoon de watertoevooer definitief dicht maken ( er een stop op zetten zodat deze waterbuisjes niet gaan kunnen lekken en waterschade zouden kunnen veroozaken in de vloer en muren). Wij hebben nu nergens in huis nog water omdat we de hoofdkraan hebben moeten toe zetten, dit omdat het buisje aan de wasbak is afgebroken onder het schell kraantje. Wij hebben nu dus nergens een kraan waar we nog water kunnen nemen, vandaar onze vraag om dringend te komen kijken Wij zijn enkel bereikbaar via mail , graag mail zenden aub wanneer u zou kunnen komen. Met
maandag 27 februari 2017

Herstellen van manuele garagepoort

Het slot aan de zijkant van de garagepoort is geforceerd, waardoor deze nu niet meer goed afsluit, kan iemand mij daarmee helpen, die dit kan herstellen?
maandag 27 februari 2017

Elektrische boiler 100l badkamer vervangen

Elektrische boiler 100l in badkamer zou vervangen moeten worden.
maandag 27 februari 2017

(mechanische) ventilatie huis

Plaatsen van een mechanische afvoerventilatie in natte ruimtes.
maandag 27 februari 2017

Kappen bomen & knotten boom

- Het verwijderen van twee bomen (notelaar & pruimenboom) + ontwortelen (fresen) - knotten van één boom
maandag 27 februari 2017

Woning isoleren

- nagaan mogelijkheid isoleren spouwmuur (+/- 80 m²) - nagaan isolatie kelderplafondm²)
maandag 27 februari 2017

Dakgoot

Dakgoot vervanderen
maandag 27 februari 2017

Mezzanine op kamer

Materiaal is niet in bezit. Een mezzanine (oranje)met ingewerkte matras(geel) met daarnaast / onder inbouwkasten (groen)dat kan dienen als trap. De kleuren kan je terug vinden op het plannetje
maandag 27 februari 2017

Nieuwe roofing plat dak

Plat dak roofing plaatsen en isolatie plaatsen, 59vierkante meter
maandag 27 februari 2017

Snoeien van haag

Ik wil mijn haag laten snoeien en ook het groen laten wegbrengen. Ik heb geen materiaal. Ik denk dat de haag zo een 60 meter is
maandag 27 februari 2017

Plaatsen van v lux ramen in het dak

Velux plaatsen zolder
maandag 27 februari 2017

Badkamer

Ik wil de badkamer van 3 m X 3 m laten vloeren, betegelen en een inloopdouche plaatsen en een nieuwe radiator hangen
maandag 27 februari 2017

Tuinafsluiting herstellen

Mijn houten tuinafsluiting is omgewaaid, ik vermoed dat de palen afgebroken zijn
maandag 27 februari 2017

Voorgevel bedekken met steenstrips

Voor onze nieuwbouw moet in de voorgevel steenstrips en isolatie komen.
maandag 27 februari 2017

Plaatsen blokhut

Montage blokhut Modern 505X385 + EXT400, geïmpregneerd, aankoop Makro. Graag ook prijs voor betonsokkel, gepolierd. Ook dakgoten monteren, indien nodig.
maandag 27 februari 2017

Platte daken isoleren

Twee platte daken van om en bij totaal van 30 vierkante meter te isoleren én nieuwe dakbedekking voorzien. Graag groendaken. Halfopen bebouwing.
maandag 27 februari 2017

Nieuw keukenwerkblad plaatsen

Wij willen een witte dekton (karos) werkblad in onze keuken van 30 mm dikte. Wij willen dit op ons keukeneiland (3m breed op 1m diep) en op ons werkblad aan de zijkant van de keuken (3m breed en 62cm diep). In het werkblad aan de zijkant zit één gootsteen en in het werkblad op het eiland zit een kookplaat en een kleine gootsteen. Bij het kookeiland willen we dat het blad links en rechts verder doorloopt naar de grond.
maandag 27 februari 2017

Verwarmingsinstallatie keuren

Tweejaarlijkse keuring.
maandag 27 februari 2017

Boiler vervangen

Vervangen van elektrische boiler van +/- 10 liter in keuken.
maandag 27 februari 2017

Metselwerken voor tuinhuis in snelbouwsteen

We willen een tuinhuis (5 x 3 x 3m) in snelbouwsteen laten metselen. Er moet geen isolatie of gevelsteen worden voorzien, dit wordt achteraf door een andere aannemer met hout bekleed. Funderingsplaat in gewapend beton (6 x 3m) moet ook voorzien worden. Dak = plat dak, afgewerkt met roofing.
maandag 27 februari 2017

Toiletraampje vervangen

Mijn raampje van het toilet dient vervangen te worden. Momenteel gaat het nog open maar dit hoeft in de toekomst niet meer zo te zijn. Wat dient er te gebeuren: Demonteren vleugel, verwijderen oude ruit, glasraat en glaslatten reinigen. Monteren nieuwe ruit dubbel glas k- waarde 1.1. Nieuwe glaslatten voorzien.
maandag 27 februari 2017

Bouwen van een veranda

Verbouwing van bestaande veranda 6m50 lang x 2m00 diep. Wij willen de binnenmuur met schuifdeuren afbreken en de veranda volledig in de woning integreren. Indien mogelijk van de veranda een rechthoekige vorm maken (in plaats van de schuine gedeeltes nu). Graag informatie over mogelijke acties, materialen (wij willen de best mogelijke isolatie) en in een moderne uitvoering.
maandag 27 februari 2017

Erker vernieuwen en twee elektrische inbouwrolluiken plaatsen

Een oude manuele rolluik vervangen (hoogte 160 cm en breedte 290 cm) door een nieuw elektrische en een nieuwe manuele rolluik (hoogte 220 cm en breedte 260 cm) en motor plaatsen. Beide plaatsen zijn reeds voorzien van stroomtoevoer. Een van deze steekt boven een erker en deze erker moet vernieuwd worden.
maandag 27 februari 2017

Aanleggen terras in composiet

Het betreft 2 terrassen elk ong. 35 m² aan elkaar grenzend
maandag 27 februari 2017

Balkons renoveren

Het gaat om 4 of 6 terrassen van gebouw gezet in 1980, die volledig vernieuwd moeten worden.
maandag 27 februari 2017

Houten terras aanleggen

Aanleggen van een houten terras rondom bijgebouw (op bestaande beton ondergrond).
maandag 27 februari 2017

Nieuwe deuren plaatsen in appartementsgebouw

Het gaat hem om het plaatsen van 2 nieuwe duren in de gemene delen van een appartementsgebouw. De oude, bestaande deuren en omkadering te verwijderen en te vervangen door geheel nieuwe, inclusief sleutels (12 stuks).
maandag 27 februari 2017

Dakkapel plaatsen

We wensen een dakkapel te plaatsen van ongeveer 6,5 meter op 1,5 meter hoog met 3 ramen in. Gebruik materiaal : kunststof. Liefst prefab. Langs de andere kant van het dak hebben we 2 standaard dakramen nodig.
maandag 27 februari 2017

Geurafscheider plaatsen op hoofdriolering

Bij regenweer hebben we last van geurhinder die langs het riool naar binnen komt. Graag zouden we een geurafscheider plaatsen in één van de kelders van onze bewoners waar de riolering loopt naar de aansluiting met de straatriolering.
maandag 27 februari 2017

Uitbouwen en renoveren van de living

Wij willen graag onze woonkamer uitbreiden om een extra multifunctionele ruimte te krijgen. Deze kan gebruikt worden als een logeerkamer voor onze gasten of muziekkamer. Wij zouden graag bij voorkeur veel licht hebben in de kamer (glaswand met bijvoorbeeld een schuifdeur). Daarnaast willen wij ook een oplossing vinden voor de verwarming van ons huis die nu met gaskachels verwarmd is.
maandag 27 februari 2017

Inkomdeur vernieuwen

Graag willen wij de inkomdeur van ons appartementsblok vernieuwen. Inkomdeur in aluminium.
maandag 27 februari 2017

Herstellen van PVC raam

Herstellen van PVC raam. Raam in badkamer waait altijd open. Appartement op de tweede verdieping.
maandag 27 februari 2017

Voegwerk uit te voeren

Een aantal muren dienen gevoegd te worden van 51 tot en met 100 m².
maandag 27 februari 2017

Carport maken met voorkeur Trespa afwerking

We willen een caport plaatsen langs ons huis voor 2 wagens in combinatie met een poort. Gevelbekleding mag ook aangeboden worden.

Partners

Partners van Casius

In de kijker