100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Uitsluitend erkende bedrijven


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes:

woensdag 18 januari 2017

Plaatsen venstertabletten binnen

2 venstertabletten op maat plaatsen. Ongeveer 2. 50 m lang alletwee. 1 oude uitbreken die een stuk lager zit en afwerken.
woensdag 18 januari 2017

Verlagen beton vloer

Betonnen vloer in tourniquet lobby: 1cm verlagen. 7m2.
woensdag 18 januari 2017

Dubbel glas in stalen kozijnen plaatsen

We zouden graag een offerte willen voor het plaatsen van dubbel glas in stalen kozijnen waarin nu enkel glas in zit. Bovenverdieping. AAntal : 4 gewone ramen en 1 schuifraam.
woensdag 18 januari 2017

Bestaande rieten dak vernieuwen

Bestaande rieten dak vernieuwen , open constructie : 204m² (blijft open constructie) + 2de stuk bestaande open rieten dak constructie vernieuwen naar schroefdak + isolatie : 108m² . Plannen ter beschikking.
woensdag 18 januari 2017

Elektrische keuring

Kostprijs ? - welke documenten?
woensdag 18 januari 2017

isoleren van twee platte daken en een schuin dak

Het gaat over de isolatie van een deel schuin dak dat daarna plat dak wordt. Daarnaast zijn er nog 2 platte daken die geïsoleerd dienen te worden.
woensdag 18 januari 2017

Verwijderen van een dakkoepel

We hebben een dakkoepel in de woonkamer die lekt bij harde regen. Daarbij geeft de koepel niet echt meerwaarde. We willen de dakkoepel graag laten verwijderen en het dak dichtmaken. De constructie zou plaats moeten voorzien voor verlichting vanbinnen om toch voor extra licht te zorgen wanneer nodig.
woensdag 18 januari 2017

Plaatsen van bad en betegelen rond bad herplaatsen leidingen en vervangen kraan

- Bad plaatsen. - Kader rond bad voor betegeling. - controle / herplaatsen leidingen. - Vervangen kraanwerk. Huidige douche zal voor plaatsing reeds uitgebroken worden door ons. Graag de werken zo snel mogelijk kunnen uitvoeren. Graag ter plaatse komen kijken door een vakman.
woensdag 18 januari 2017

Houten garage herstellen met nieuwe poort

Garagepoort vernieuwen in hout en zijkanten ook vernieuwen om nadien te kunnen verven. Poort is van 1999, de onderkant moet hersteld worden. Nieuwe poort hangen in hout. Daarna moet die geverfd worden dit is ook te bespreken met de vakman. Graag in de maand mei de werken kunnen uitvoeren.
woensdag 18 januari 2017

Opmeten en tekenen volledige woning

We wensen onze woning te verbouwen/ stuk bijbouwen. Hiervoor hebben we een ontwerp nodig en ook de oorspronkelijke situatie. Er zijn echter geen plannen terug te vinden van de woning.
woensdag 18 januari 2017

Plaatsen condensatieketel advies en prijs

Ik heb nu een radson top 2000 hr ketel van 16j oud. Hij werkt nog uitstekend mr ik zou graag toch een nieuwe willen voordat hij het begeeft. Ik heb info nodig over merken prijzen kwaliteit, een beetje over alles dus. Kan u mij helpen bij het kiezen en plaatsen v e nieuwe ketel.
woensdag 18 januari 2017

Herstellen pvc raam na uitbraak

Na uitbraak PVC-raam gebarsten hoek in kader (bakkerij Lutgart Vandenberghe te Waasmunster). (3240 x 2465 mm). Kunt u ons zeggen of, hoe en tegen welke prijs jullie deze barst kunnen wegwerken/herstellen? (zie foto's) Alvast heel erg bedankt. Met creatieve groeten, Rien Vandenberghe Inside Controller
woensdag 18 januari 2017

Nieuw deur op maat

Probleem: 1. Eén deurtje is afgebroken. Hout is nog ok, dit deurtje kan opnieuw gebruikt worden. Scharnieren moeten vervangen worden. Deurtje moet gemonteerd worden in brievenbus. 2. Eén deurtje is afgebroken en niet herbruikbaar. Dus nieuw deurtje op maat moet gemaakt worden + scharnieren. Deurtje moet gemonteerd worden in brievenbus. Zie ook foto's in bijalge! Voor meer vragen, contacteer mij aub via email: Thomas. Bol@gmail. Com
woensdag 18 januari 2017

Prijsofferte metalen trap plaatsen

kunnen jullie langskomen om me een offerte te maken voor een metalen trap. Graag een prijsofferte, wanneer prijs goed is dan wil ik de trap laten plaatsen.
woensdag 18 januari 2017

Renovatie huis badkamer, veranda en nieuwe vloer met chauffage

graag een aannemer voor volgende werken: We zouden de veranda en ,badkamer willen vernieuwen, nieuwe ramen buitenvensterbanken en chauffage plaatsen en vloeren vernieuwen. Graag ter plaatse komen kijken voor advies, mogelijkheden en een prijsofferte.
dinsdag 17 januari 2017

Vernieuwen centrale verwarming

Centrale verwarming op aardgas installeren
dinsdag 17 januari 2017

Vernieuwen dak met isolatie na stormschade

Ik zou een nieuw metalen dak met isolatie willen hebben op mijn garage, wasplaats en douche. De lengte is ongeveer 20 meter en de breedte ongeveer 3. 6 meter. Momenteel staan er ook in het midden telkens lichtdoorlatende polyesterplaten, maar deze mogen ook in gewoon metalen platen vervangen worden. Ik heb een stuk spits dak, ongeveer 4 meter en daarna licht hellend naar de ingang van de garage. Ik heb in de zomer stormschade gehad en dit voorlopig hersteld. Ik woon in een rijhuis waardoor mijn dak niet overal gelijk kan afgemaakt worden aan de zijkant( lage muren en afwisselend hoge muren van de buren). Er zouden ook enkele dakgoten moeten vernieuwd worden.Reeds uitbetaald door de verzekering.
dinsdag 17 januari 2017

Isoleren van platte daken

Rijwoning. 3,35 m buitenmaat. 15 m diepte; 4 verdiepingen/daken. Al dan niet alle verdiepingen isoleren. Bestaande platte daken in roofing. Dit zijn 3 a 4 platte daken.
dinsdag 17 januari 2017

Draagmuur uitbreken en poutrel plaatsen

Wil mijn keuken vergroten 6 m lang en 7 m breed en wil de muren weghalen. De werken zo snel mogelijk uitvoeren.
dinsdag 17 januari 2017

Achterdeur afstellen herstellen

De achterdeur sluit niet goed in het kozijn. Tocht vooral onder. Deur is van hout, evenals het kozijn.
dinsdag 17 januari 2017

Convectoren vervangen

Ik wil graag mijn oude convectoren naar nieuwe convectoren vervangen. Dit betreft wand convectoren , een stuk of 5 zouden wij aankopen via de vakman en ook laten plaatsen. Graag rond maart de werken laten uitvoeren.
dinsdag 17 januari 2017

Isoleren van puntdak

Isoleren van het dak. Dit is een puntdak. Bv.met dampscherm, graag advies en prijsofferte.
dinsdag 17 januari 2017

Douche herstellen plafond en tegels door waterschade

Door een waterschade (afkomstig van het dak) in mijn douche wil ik deze laten herstellen . Er is schade aan plafond en tegels.
dinsdag 17 januari 2017

Vervangen van keukenkast scharnieren

3 scharnieren van onze keukenkast zijn stuk . Herstellen.
dinsdag 17 januari 2017

Trap plaatsen

Trap van gelijk naar 1ste, recht, 80 breed, pas boven 2 m 90.
dinsdag 17 januari 2017

Kluswerk in huis, klein hout en schilder en een beetje elektro

Ik heb hier en daar wat kleine schade in deuren, deukjes die ik graag had opgevuld en herschikdert. Verder zijn er redelijk wat halogeentjes die vervangen moeten worden en in 1 kamer had ik graag nieuwe lichtschakelaars gezien de huidige los zijn gekomen. Kort om genoeg werk om een paar daagjes bezig te zijn. 20 halogeentjes, 2 stopcontacten terug vast zetten, 2 deuren herstellen en terug schilderen, deurstijl herschilderen na afschuren. Nieuwe brievenbus zetten, wc terug kitten aanhechting muur. Etc
dinsdag 17 januari 2017

Parlofoon vervangen

Parlofoon [3 eenheden] herstellen of vervangen indien nodig. Er kan niet meer gecommuniceerd worden, verder werkt alles nog.
dinsdag 17 januari 2017

Gas leiding doortrekken

Wij zouden graag via de kruipkelder gas laten doortrekken naar de keuken om een gasvuur te installeren ipv inductie. Eveneens ook naar de leefruimte om een gashaard te kunnen installeren.
dinsdag 17 januari 2017

Prijsofferte cv op mazout luchtverwarming

Graag had ik een prijs offerte gekregen. CV op mazout en en werkend op luchtverwarming. Wij hebben een dikke maand geleden contact gehad thuis maar nog geen definitieve offerte gekregen! Kan dit zo snel mogelijk aub. Voor de verzekering heb ik een bestek nodig waar de oorzaak ook op vermeld staat van het defect van onze huidige ketel. Kan je mij zo snel mogelijk contacteren aub. Best ter plaatse komen kijken voor een prijsofferte.
dinsdag 17 januari 2017

Renovatie in appartement

Ik moet mijn keuken veranderen en ook mijn badkamer alsook wc. Moet zo snel mogelijk.
dinsdag 17 januari 2017

Draadafsluiting met bovenbuis en aan het maaiveld een kleine betonplaat.

Ik had graag een prijs gekregen voor het afsluiten van onze woning. Het gaat om de achterkant (20meter) en de zijkant (40 meter), in totaal dus 60 meter afsluiting. Ik had graag een afsluiting gehad met bovenbuis en aan de onderkant een betonnen plaat. De totale hoogte van de afsluiting zou +- 1,8 meter moeten zijn. Kan ik hiervoor een offerte krijgen en wat is de wachttijd? Graag zo snel mogelijk kunnen uitvoeren.
dinsdag 17 januari 2017

(Gedeeltelijke) afbraak schoorsteen

We zijn ons dak aan het isoleren en willen een klein dakraam en oude schoorsteen laten uitbreken om zo het dak netjes te kunnen isoleren. Graag een offerte voor afbraak schoorsteen op het dak en dakraampje + dichtmaken van het dak.
dinsdag 17 januari 2017

Op maat maken ingebouwde kasten

Ingebouwde kasten op maat maken.
dinsdag 17 januari 2017

Rolluiklinten en spanners vervangen

Er moeten 5 rolluiklinten en -spanners vervangen worden, waarvan 3 dakramen. Het gaat om 3 opzetrolluiken, 1 voorzetrolluik en 1 inbouwrolluik. Alvast bedankt voor uw antwoord.
dinsdag 17 januari 2017

Vernieuwen van toilet op gelijkvloers

We zouden graag onze wc op de gelijkvloerse verdieping laten vernieuwen. Dit met een hangtoilet, met de volledige afwerking van de muren en de vloer er ook bij gedaan.
dinsdag 17 januari 2017

Toilet verplaatsen naar andere zijde van het appartement

Ik woon op de dak verdieping van een nieuwbouwappartement. Het toilet was echter totaal verkeerd ingetekend nl naast de keuken. Ik zou deze graag willen verplaatsen. Is dit mogelijk ? Ter plaatse komen kijken door een vakman. Indien mogelijk het toilet tussen de 2 slaapkamers.
dinsdag 17 januari 2017

Vervangen van ketel

Ik heb ne Vailliant ketel hangen van 1994 en is aan vervanging toe. Voorkeur gaat uit naar een Junker.
dinsdag 17 januari 2017

Verzekering herstellen muur die werd beschadigd ten gevolge van een waterlek

Graag had ik een offerte gekregen van het herstellen van een muur: gedeeltelijk herbezetten en schilderen. De schade aan de muur is beperkt tot ongeveer: 3 m breed op 1 meter hoogte. De schade is tengevolge van een lek. De oorzaak werd gevonden en gerepareerd. Dit is voor een verzekering.
dinsdag 17 januari 2017

Herstellen gaskachel

Ik heb een gaskachel die altijd goed werkte, tot die plots niets meer deed. Als ik de waakvlam aandoe gaat het, maar als ik de knop loslaat gaat de waakvlam steeds uit.
dinsdag 17 januari 2017

Renovatie appartement bestaande uit 2 verdiepingen

Grondwerken, strippen en uitslijpen muur voor elektriciteit/CV wordt door ons gedaan. Wij zoeken nog een aannemer voor volgende werken: Schouw keuken verwijderen Buizen riolering vernieuwen Vochtprobleem aanpakken: - impregneren (vocht uit de grond) - kelder volledig bezetten met waterdichte cement Leggen van buizen/afvoeren keuken, badkamer en washok, verwarming Betegelen keuken, gang en badkamer (totaal +/-50m²) Plaatsen 3 binnendeuren Trap vernieuwen + bergingsysteem onder trap maken Elektriciteit: standaard aanleggen CV: aanleggen van condensatieketel + 5 radiatoren (standaard) = thermostaat Sanitair: kleine badkamer. Plaatsen van dad, wc, lavabo = afvoeren. Plafonds: plaatsen thermogyproc 25m² bezetten van de 2 verdiepingen
dinsdag 17 januari 2017

Aansluiten van dubbelwandige inox buis houtkachel

Graag had ik een dubbelwandige inox buis in mijn schoorsteen laten plaatsen, het betreft een houtkacheltje. De uitgang van kacheltje is diameter 130. Ter plaatse komen kijken.
dinsdag 17 januari 2017

Waterdicht maken renovatie balkon appartement

Betreft 6 balkons van een appartement die moeten waterdicht gemaakt worden: moet een prijsofferte hebben om voor te leggen algemeen vergaderin: Wij sukkelen al jaren met water insijpeling aan de voegen op onze buitenbalkons. Het betreft 6 balkons van een klein appartementsblok. Om dit eindelijk eens definitief op te lossen (zonder eigen oplapwerk) moet het m.i. professioneel aangepakt worden. In bijlage enkele foto’s van de te kitten voegen. IMG_0690 toont het dak van het terras van het appartement van onze buurman.
dinsdag 17 januari 2017

Omheining kunstgrasveld

Wij willen ons kunstgras voetbalveld omheinen met 2 meter hoog draad. Het gaat hierover om 220 m met 3,7 mm draad. Graag had ik hiervoor een prijs gekend.
dinsdag 17 januari 2017

Nieuwbouw

Ruwbouw 10m op 8m twee verdiepen plus zolder
dinsdag 17 januari 2017

Omheining tuin

We hadden graag een offerte verkregen voor een harmonica draad van 1. 50m hoog in het zwart of grijs met een poortje aan de achterzijde van de tuin. Ook hadden wij betonplaten gewenst. De linkerzijde van de tuin is 60m lang de achterzijde 12m en de rechterzijde 30m. Het is een U-vorm met in de 12m zijde een poortje gewenst.
dinsdag 17 januari 2017

Plaatsen dunne renovatietegel in de keuken

Het plaatsen van een dunne renovatietegel (type 'Kerlite') in de keuken (vierkante ruimte van ongeveer 18m²) Graag een offerte voor de plaatsing (wij kunnen de tegels zelf voorzien)
dinsdag 17 januari 2017

Vervanging stookolieketel

Installatie is van 1993, merk stookolieketel is nu Viesmann. Mazoutverbruik is maximum 3000 liter/jaar. Condensatieketel mazout lijkt me iets, merk speelt geen rol , goede kwaliteit daar wil ik voor gaan.
dinsdag 17 januari 2017

Afsluiting plaatsen

Wij willen een afsluiting plaatsen, 100 meter, afsluiting met palen en draad. (nog geen materiaalkunde gemaakt)
dinsdag 17 januari 2017

Aanleg voortuin

Plaatsen van kiezelmatten 31,5m² + chappen en klinkeren oetpad 13,5m² + dakgoot nakijken en verven
dinsdag 17 januari 2017

Gevels bekleden

Ik wil 1 of 2 gevels van mijn huist bekleden met leien (natuur of kunst), omdat er voorheen een klimop tegen de muur groeide. Ik schat de oppervlakte per gevel op 60m² (huis is 9m diep en zo'n 7m hoog met schuin dak).

Partners

Partners van Casius

In de kijker