100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Uitsluitend erkende bedrijven


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes:

maandag 27 maart 2017

Architect nodig voor bouwvergunning

Ik ben op zoek naar een architect om een bouwvergunning aan te vragen bij de gemeente voor onze leefveranda. Momenteel staat er een veranda deze word afgebroken en er word een nieuwe geplaatst met lichtstraat. De blijven dezelfde bouwdiepte behouden gaan enkel de buitenmuren iets optrekken. Wat zou ons dit ongeveer kosten?
maandag 27 maart 2017

Bos opkuisen

Stuk grond naast onze woning is bos en moet bos blijven, maar zouden de grond willen 'opkuisen' (stukken hout, klimop, braam, struiken, een eventueel een aantal boompjes weg). Er liggen ook boomstronken op een hoop.
maandag 27 maart 2017

Aanleggen van terras in betontegels

We hebben onze woning verbouwd tot een kangoeroewoning. Voor de uitbreiding is een zone van +/- 40 m² ( 4 x 10 ) waar we terras willen aanleggen in betontegels.
maandag 27 maart 2017

Bekaert poort automatiseren

Wij hebben een Bekaert poort met twee openzwaaiende "deuren" van +/- 1,50 m. Wij zouden deze graag laten automatiseren. Er kan stroom afgetapt worden in de garage.
maandag 27 maart 2017

Houten tuinafsluiting met deurtje plaatsen

Ik wil mij tuin afsluiten van de voordeur (aan zijkant van het huis) en langs de achter kant. In de afsluiting wens in een deur met sleutel. Afmetingen kan ik nog niet direct bezorgen, ik schat +/-20-25m. Graag ook offerte voor de houten afsluiting die er al staat en die omgewaaid is.
maandag 27 maart 2017

Batterij vervangen in spelsysteem van urinoir

Het urinoirsystheem om door te spoelen werkt niet meer. Waarschijnlijk gewoon batterij vervangen.Bij de firma : Produo.
maandag 27 maart 2017

Dak vernieuwen en bakstenen muur waterdicht maken

Renovatie van een dak, bij voorkeur met dakpanelen en vochtvrij maken van de buitenmuur. Halfopen bebouwing. Er is aan 1 kant tegen de woning aangebouwd middels een garage. De woning is 5 bij 10 meter en het dak is ongelijk, ongeveer 4 meter hoog aan de ene kant en 2 meter aan de andere kant. De bakstenen muur laat water door. Hopelijk kan er een indicatie gemaakt worden vanop afstand, wij wonen in Nederland, 300 km van de werf.
maandag 27 maart 2017

Terras betegelen

Ik heb een terras van ca. 30 m² dat ik wil laten betegelen. Tegels is in samenspraak met de vakman te beslissen.
maandag 27 maart 2017

Onderhoud tuin bedrijfsdomein

Wij zijn op zoek naar iemand voor het onderhouden van ons bedrijfsdomein, dit houdt in:Scheren en onderhoud van de hagen. Verwijderen van onkruid. Nieuwe beplanting.
maandag 27 maart 2017

Boom snoeien en sparren trimmen

Grote boom snoeien en lange en hoge sparren trimmen. In totaal 12 bomen.
maandag 27 maart 2017

Afsluiting in betonplaten plaatsen

Ik wil de achterkant van de tuin betonplaten laten plaatsen. Graag de prijs van de betonplaten geplaatst, btw inbegrepen en en prijs enkel van het plaatsen van de betonplaten. Lengte achterkant tuin +/- 13m 90cm. De Hoogte van de platen is 2 meter.
maandag 27 maart 2017

Bankirai terras afbreken en nieuwe aanleggen in natuursteen

Huidig terras (Bankirai) moet worden afgebroken.
maandag 27 maart 2017

Herstellen dak tuinhuis

Het houten dak van het tuinhuis dient hersteld te worden. Wij weten niet hoe lang deze al erop ligt.
maandag 27 maart 2017

Plaatsen van een draadomheining

Ik wil samen met de buren een draadafsluiting met betonplaat en bovenbuis laten plaatsen over een lengte van ongeveer 30 meter. Kan iets minder zijn. Er staat nu een houten omheining met klikplanken maar die zijn nu in zeer slechte staat en gereed om vervangen te worden in een omheining waar geen onderhoud aan is. De bestaande omheining breken we zelf af om de kosten niet te hoog te laten komen. Hoogte zou 180 cm. Moeten zijn en enkele stroken moeten voorzien worden van een ondoorzichtbare doek of dergelijke.
maandag 27 maart 2017

Afsluiting plaatsen in draad ronde weide

Weide afsluiting plaatsen ongeveer 250 meter. Dit is in draad.
maandag 27 maart 2017

Pomp aansluiten voor oppompen regenwater uit kruipkelder

Graag had ik het water uit onze kruipkelder gebruikt om aan te sluiten op ons intern waternet. Er dient een pomp geïnstalleerd te worden met filters om zo het water op te pompen. Diepte kelder max. 1. 5m. Vervolgens dienen er waterleidingen geïnstalleerd te worden naar de tuin buiten (afst. 2m) en naar de WC beneden (afst max 5m. ) en eventueel indien mogelijk naar de WC boven (afst max 5m. En max 3-4m hoog).
maandag 27 maart 2017

Vernieuwen van de siliconen aan ramen veranda

De silicone rond de ramen/dak van de veranda zijn aan vervanging toe.
maandag 27 maart 2017

Tegels badkamer vervangen

De badkamertegels in de douche en boven het bad laten vocht door. Deze moeten vervangen worden.
maandag 27 maart 2017

Dakterras in loopglas plaatsen

We zijn sinds anderhalf jaar eigenaar van een mooi industrieel verbouwd huis. In onze keuken hebben we een koepel van 4-5 meter lang op 3 meter breed die voor veel licht zorgt. Deze plastieken koepel (die elektronisch open/ sluit) loopt langs ons klein dakterras waar je met 6 man kan zitten. We zouden graag ons dakterras vergroten door de koepel weg te halen en er een loopbrug te zetten met trapjes in glas. We weten dat dit geen éénvoudige klus is maar we willen het toch graag doen. Is het mogelijk om iemand langs te sturen om hiervoor een prijsofferte te maken.
maandag 27 maart 2017

Plan Renovatie rijhuis

Badkamer dat nu op gelijkvloers is, moet weg en boven een badkamer plaatsen. Eerst moet het schuine dak opengebroken worden en een dakopbouw geplaatst worden. Extra kamer boven maken. Gang beneden maken met aparte WC in. Keuken en living verbreden. Werken worden door ons zelf uitgevoerd, enkel plan nodig.
maandag 27 maart 2017

Tuinman nodig voor heraanleg tuin

Tuin heraanleggen binnen een maand. Binnen een maand ben ik eigenaar van een nieuwe bungalow dus er is veel werk aan. Ik ben Franstalig maar mijn man kan wel een woordje Nederlands.
maandag 27 maart 2017

Plaatsen van houten palen voor omheining

Voor onze weide zijn wij op zoek naar iemand die 100 palen kan komen plaatsen (tussenafstand van 3 meter). Voor de lintafsluiting zorgen wij vervolgens zelf.
maandag 27 maart 2017

Mazoutketel vervangen door gascondensatieketel Weishaupt

We willen de mazoutketel vervangen door een gascondensatieketel met doorstromer. De woning heeft momenteel 3 slaapkamers op de eerste verdieping en 1 badkamer, maar we zouden binnen enkele jaren nog 2 slaapkamers willen inrichten op de zolder. Hiervoor moeten dus al wachtleidingen gelegd worden. Weishaupt.
maandag 27 maart 2017

Onderhoud nodig voor Chaffoteaux Ariston boiler

Graag had ik prijs gehad voor onderhoud van onze boiler. Zopas een gasgeur vernomen.
maandag 27 maart 2017

Herstel elektrische vloerverwarming

Een elektrische vloermat is onderbroken. Kan u deze onderbrekling dedecteren en herstellen? Alle info i.v.m. aansluitpunt, vermogen en ligging vloermat is beschikbaar.
maandag 27 maart 2017

Herstelling schuifraam

Wij hebben een houten schuifraam. We krijgen onze schuifraam nog wel open en dicht maar het is moeizaam en zwaar als we dit willen doen. We vermoeden dat het met het hefsysteem te maken heeft aangezien de rails nog recent zijn geölied. Wat zijn de opties hiervoor?
maandag 27 maart 2017

Schrijnwerker voor maatwerk nodig

Wij zoeken iemand die een eettafel/speeltafel kan maken. Een eettafel die kan omgetoverd worden tot een tafel om bordspellen te spelen met vilten speelveld. Zie een aantal voorbeelden.
maandag 27 maart 2017

Aanleggen van een terras in hout met ingewerkt bankje en kruidenbak

Een bestaand betonnen terras moet mooi aangelegd worden met centraal één trede naar het grasveld toe. Aanleggen van het terras in hout. Langs de zijkant zien we graag een muurtje met ingewerkt bankje en kruidenbak.
maandag 27 maart 2017

Egaliseren van betonvloer

Betonvloer op zolder moet een laag egalisatie krijgen.
maandag 27 maart 2017

Terras in composiet aanleggen

Wij hebben momenteel een Bankirai terras liggen dat we wegens slijtage willen vervangen door Composiet planken. De afmetingen van het terras zijn: 12m x 4.15m , 4.42 x 4.15 en 4.75 x 2.00m Samen ongeveer 75 m². Het bestaande terras wil ik eventueel zelf afbreken en wegvoeren. De dragers liggen nu op 70 cm van elkaar. Deze kan ik eventueel laten liggen.
maandag 27 maart 2017

Herstellingswerken aan dak uit te voeren

Herstellingswerken aan een dak; Er is namelijk een zinken bakgoot (ongeveer 3m) te vervangen, de schouw moet uitgewerkt worden met lood en soleins, 3 afvoeren dienen vervangen te worden en er dienen ook 3 leien uitgehaald te worden en herplaatst.
zondag 26 maart 2017

Uittekenen tuinplan

Wij zouden graag een plan willen hebben voor onze kleine tuin (net geen 2 are), waarin we toch nog een vrij grote tuinberging willen gaan plaatsen. Alsook hebben we advies nodig over beplanting en tuinpaden.
zondag 26 maart 2017

Plaatsen van houten trap

Plaatsing trap verdieping 1 naar 2 in hout.
zondag 26 maart 2017

Vaste trap naar zolder plaatsen en zoldergat groter maken

Ik wil een vaste trap maken naar de zolder en een gat groter maken.
zondag 26 maart 2017

Keukendeurtjes vervangen

Keuken deurtjes zijn aan vervangen toe. Ongeveer een 10 tal deurtjes. Lade voorzijde zijn los zouden ook moeten hersteld worden.
zondag 26 maart 2017

Betegeling keuken en twee badkamers

We zijn op zoek naar iemand die een keuken (17 vierkante meter) en twee badkamers ( elk 7 vierkante meter ) kan betegelen. Bij de badkamer zou er eveneens een douche moeten geïnstalleerd worden en een badkuip ingebouwd. Ook een kleine uitbouw voor de spoelbak van twee wandtoiletten.
zondag 26 maart 2017

Aannemer nodig voor het afwerken van een renovatieproject

Af te werken renovatieproject. Badkamer: nakijken/herstellen sanitair en leidingen, wandtegels plaatsen. Gelijkvloers: keramische plinten plaatsen, elektriciteit beveiligen/vastzetten/plaatjes voorzien stopcontacten en schakelaars. Slaapkamers: laminaatvloer leggen. Ramen: tabletten leggen. Eventueel ook binnendeuren plaatsen. Verwarming: alles nakijken en thermostaatkranen plaatsen. Terras afwerken (groter maken). Optioneel ook grind- of klinkerwerken 80m2. Beetje vanalles af te werken/te herstellen dus maar wel nodig om goed te wonen.
zondag 26 maart 2017

Aanleggen terras

Terras te plaatsen achter veranda. Bereikbaar via carport naast het huis met vrije hoogte van 2,18m. Maatschets en gewenste materialen in bijlage. Graag prijs inclusief uitgraven, grondafvoer, leveren materialen en plaatsen. Enkel de verlichting zal ik zelf aanleveren en aansluiten. Boring voor verlichting door aannemer uit te voeren. Min 15cm stabilize aub.
zondag 26 maart 2017

Architect nodig voor plannen dak

Plaatsen van dak op bestaande muren 17 m x 5 m.
zondag 26 maart 2017

Blokhut Tokia plaatsen

Graag hadden wij de blokhut Tokia laten plaatsen. Betonnen ondergrond is aanwezig.
zondag 26 maart 2017

Gasbrander installeren en gas leggen

Momenteel is er mazout en er liggen wacht leidingen klaar maar er moet nog gas binnen gelegd worden en een gasbrander in de plaats komen.
zondag 26 maart 2017

Faber gashaard nakijken en onderhoud uitvoeren

Graag onderhoud en nakijken want waakvlam gaat uit en krijg hem niet meer aan.
zondag 26 maart 2017

Afscheiding plaatsen in hardhout met poortje

Wij zouden naast ons huis 4,5 meter afscheiding willen in hardhout, liefst met mogelijkheid tot een poortje. De hoogte ongeveer 1.80 meter.
zondag 26 maart 2017

Tuin egaliseren

Ik wil graag een deel van mijn achtertuin van +/- 50m² een parkeerplaats maken, maar mijn grond is nog niet recht. Ik zou graag hebben dat jullie de achtertuin recht kunnen maken.
zondag 26 maart 2017

Voorbereidende werken gasaansluiting nodig

Uitvoeren van de voorbereidende werken voor een gasaansluiting van Eandis. - Sleuf graven (70cm diep), - Buitenput van 1m diep * 1m breed * 2 m lang. - Plaatsen van een gladde, rechte pvc buis (110 mm diameter) minimum 60cm diep gemeten van de bovenkant van de buis en loodrecht geplaatst op de rioollijn. - afstand buis is ongeveer 12 à 13 meter - De plaats waar de geul dient te komen: heidestruiken-klein stuk laurierhaag-naast een perenboom-laatste gedeelte (enkele meters) = dolomiet op stabilisé.
zondag 26 maart 2017

Terras aanleggen in blauw steen

Door omstandigheden heeft onze aannemer het af laten weten en zoeken we dringend iemand die ons terras kan en wil aanleggen. Het gaat over 60 m² en een trap. In principe zijn al de voorbereidingen gedaan. We wensen het in een betaalbare blauwe steen (Vietnamese?).
zondag 26 maart 2017

Oprit vergroten en aanleggen

Zou graag onze oprit vergroten het zou ongeveer gaan over +/- 100 vierkante meter. Graag offerte voor het uitgraven het zand kan ter plekke blijven steenpuin erin stabiliseer erin en klinkers + boorstenen de stenen zouden gewoon standaard grijze klinkers mogen zijn.
zondag 26 maart 2017

Vervanging boilervat en leidingwerk

In ons boiler vat van De Dietrich (geinstaleerd in 2011) is er een lek. Ik heb intussen al kunnen bekomen dat dit vat onder garantie kan worden gewisseld, echter dien ik de kosten van de wissel zelf te dragen. Op de plaatser van weleer kan ik geen beroep meer doen (is in faling). De grijze unit voor het vat dient dus overgeplaatst te worden naar het nieuwe vat! Tevens zou ik ook graag een aantal lichte aanpassingen willen doen aan het leidingen werk
zondag 26 maart 2017

Herstellen van bad afvoer

Bad verstopt, water loopt niet meer weg. Graag zo snel mogelijk herstellen.
zondag 26 maart 2017

Herstelling roofing garage

Bij een losstaande garage is er een lek ter hoogte van de afvoer. De onderliggende vezelplaten zijn ter plaatse nat en vertoning rotting. De roofing werd in 1995 geplaatst.

Partners

Partners van Casius

In de kijker