Casius logo
Offertes aanvragen Aanmelden als vakman
Tegelzetter vloer leggen tegels Antwerpen

Terras aanleggen. - Vloertegels leggen - Antwerpen

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Terras aanleggen.

Ik zoek een vakman voor het aanleggen van een terras op plaats waar nu gras ligt/tuinhuis staat. Ik zou graag een tegelvloer willen laten aanleggen voor een oppervlakte van ongeveer 30m². Er moet ook een chape aangelegd worden.


Tegelzetter Ekeren (Antwerpen)

Offertes vloertegels leggen in Antwerpen aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Antwerpen

woensdag 24 mei 2023

Herbetegelen vloer

Vloer 35 m² moet betegeld worden (tegels 60x60)


Tegelwerken Antwerpen
maandag 22 mei 2023

Tegelen keuken

Ik zoek een tegelzetter voor mijn keuken tegels te plaatsen


Tegelwerken Massenhoven
zondag 21 mei 2023

Vloer keuken vernieuwen

Wij zijn bezig met een totaalrenovatie en zouden graag in juni de vloer in onze keuken laten leggen. Wij hebben geratificeerde tegels van 60x60 cm. Er zou ook geëgaliseerd moeten worden. Het gaat om 25 m²


Tegelwerken Berchem (Antwerpen)
donderdag 04 mei 2023

Nieuwe tegel vloer leggen

-afbraak alle tegels -afvoer afval -egaliseren/chappen -plaatsen van [stenen] plinten -plaatsen tegels [goede kwaliteit] + voegen -10m2 -keuken is vierkant Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Wat voor type vloer wil je laten leggen?: Tegels Hoeveel vierkante meter (m2) nieuwe vloer moet er worden gelegd?: 10 Moet de huidige vloer eerst worden verwijderd?: Ja Naar welke dienst ben je op zoek?: Nieuwe vloer plaatsen


Tegelwerken Hoboken (Antwerpen)
vrijdag 21 april 2023

Nieuwe tegel vloer leggen

Het gaat over marmeren tegels van 1,40 m x 0,50 breed - maar wand tegels voor de badkamer. Eveneens wil ik de deuren en frames laten vervangen Geplande werken over acht al weken


Tegelwerken Antwerpen
vrijdag 07 april 2023

Nieuwe tegelvloer leggen

Eerst moet de oude vloer eruit, bestaat uit hout. Als het kan alles meepakken hout en steen voor ecopark of… Onder het hout ligt ook nog een dal van 6 dik, die zou er ook uit moeten. Dan heb je de juiste dikte om de beton te gieten. Er is nog wel wat werk , er is bv een verhoog van 20 hoog op 1 meter en 70 breed. Deze moet blijven wegens put waar al de afvoer pijpen in komen. Ook ligt er een berg kiezels die weg moeten, er zou mss in de plaats een trap kunnen komen. In het midden willen wij nog een afvoer putje voor te kunnen kuisen, dweil water in weg te doen. Het stuk waar ik over praat is 10 m2. Als de beton er ligt, dan liefst tegels. Is komen kijken is mss wel een optie. Want er is 2 weken geleden overstroming geweest wegens verstopping leiding wc.


Tegelwerken Mortsel
zondag 26 maart 2023

Tegelvloer leggen

Wij zoeken een vloerder die tegels van 60x60 kan leggen voor een opp van +-25 m2 en deze tegels evt kan ophalen voor de werken starten.


Tegelwerken Schoten
zaterdag 04 maart 2023

Nieuwe tegel vloer leggen

We hebben een dak waar we op de epdm een dakterras willen aanleggen in betontegels. Daarnaast willen we ook andere werken uitvoeren: 2 stroken groendak (straatkant, tuinkant), enkele cortenstaal plantenbakken, leuning aan beide kanten (straatkant, tuinkant), bezetten van muur buren (hun huis is één verdieping hoger dan het onze). Het dak is net geen 50m2 en het gedeelte tegel is 40m2. Plan van wat we willen: https://drive.google.com/file/d/1QehCL-OT5SrmyqGtvj00uAoCve3sTwYL/view?usp=sharing Wat is het toepassingsgebied van de tegelwerken?: terras Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden?: tussen 10 en 50 m² Welke vlakken wil je laten betegelen?: vloeren Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tegelwerken Antwerpen
dinsdag 10 januari 2023

Terras in keramische tegels leggen

Aanleggen van een 80x80cm keramieken tegel op tegeldragers voor een terras van ~8m2.


Tegelwerken Antwerpen
maandag 09 januari 2023

Keramische parketvloer 20x120cm plaatsen

Een volledig appartement+- 90m2 vloeren met een parkettegel 20x120cm. Eventueel nog wandtegels te zetten ook.


Tegelwerken Brasschaat
maandag 19 december 2022

Natuursteen tegels herstellen

Natuursteentegels op gelijkvloers en in de inkomhal. In de hal zijn er meerdere tegels gescheurd, dus vakman gezocht om herstelling te maken of eventueel alles te vervangen, te bekijken met vakman.


Tegelwerken Schoten
dinsdag 01 november 2022

Tegels plaatsen

Cementtegels plaatsen op egaliser in de hal, vloertje in de wc verder uitbreken om de tegels daar ook te plaatsen


Tegelwerken Berchem (Antwerpen)
dinsdag 20 september 2022

Plaatsing tegels gelijkvloers

Ongeveer 90m2 vloer+ badkamer wand. Grootste deel zijn tegels van 20x120 of 60x60. Wandtegels van de badkamer en wc zijn 30x60.


Tegelwerken Ekeren (Antwerpen)
zaterdag 11 juni 2022

Aanleggen van een tegelterras

De oppervlakte is ongeveer 65 m2. Waarvan een gangpad waar een septische put zit. Hier is een deksel voor nodig (Aluminium ? 80x80) huidige terras blijft liggen, nieuw terras mag hoger komen, chape nodig gewapend met netten. Ditramatten nodig. Ik heb al keramische tegels voorzien van 90cm op 90cm. Terras is enkel bereikbaar via de gang van 93cm breed.


Tegelwerken Ekeren (Antwerpen)
dinsdag 31 mei 2022

Ondergrond voorzien en terras en pad betegelen

Wij willen een ondergrond leggen voor aanleg terras. Ca. 15m2 terras en looppad (in het gras) van 13m (tegels van 60x60cm). Voor het looppad is waarschijnlijk geen chape nodig. Ook betegelen van terras en looppad. We hebben de tegels al voorzien.


Tegelwerken Zwijndrecht
Offertes aanvragen