Casius logo
Offertes aanvragen Aanmelden als vakman
Tegelzetter vloer leggen tegels Gent

Nieuwe tegelvloer leggen - Vloertegels leggen - Gent

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Nieuwe tegelvloer leggen

Wij zouden de volledige beneden oppervlakte van de woning willen renoveren. We hebben nog geen idee wat juist mogelijk is en zoeken dus een vakman die ons raad kan geven én de werken wilt uitvoeren. Momenteel een verouderde tegelvloer.


Tegelzetter Destelbergen

Offertes vloertegels leggen in Gent aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Gent

dinsdag 11 juli 2023

Zoek tegellegger.

Vloerder gezocht om een vierkante meter oude cementtegels opnieuw te leggen in winkelpand.Hebben nog voorraad van dezelfde tegels liggen ingeval van breuk.


Tegelwerken Gent
zondag 18 juni 2023

Nieuwe tegel vloer leggen

herleggen/hervoegen bestaand terras in blauwsteen met al dan niet recuperatie van bestaande blauwsteentegels van 15x15 cm Voor welke toepassing dient de natuursteen?: terras Welke vlakken moeten bekleed worden met natuursteen?: vloeren Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden?: tussen 50 en 100 m² Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tegelwerken Drongen
donderdag 15 juni 2023

Keuken en living betegelen

Vloer keuken en living betegelen met dunne tegels over bestaande tegelvloer. Totale oppervlakte is ongeveer 50 m2


Tegelwerken Gent
zaterdag 15 april 2023

Nieuwe tegel vloer leggen

20m2 tegels plaatsen


Tegelwerken Gent
zaterdag 12 november 2022

Vernieuwen tegels douchevloer

Tegelzetter gezocht voor vervangen van de tegels van de douchevloer


Tegelwerken Sint-Amandsberg
zondag 23 oktober 2022

Nieuwe tegelvloer leggen

Ik zoek iemand om een nieuw vloer te leggen (tegels). De oppervlakte is ongeveer 50m².


Tegelwerken Gent
dinsdag 28 december 2021

Vloertegels leggen in inkom

Wij zoeken iemand die tegels kan leggen in onze inkom en op onze trap. De oppervlakte is ongeveer 7 op 7 meter, dus een kleine 50 m² in totaal. Wij hebben al zelf tegels gekocht: het gaat om tegels van 30x30, ik vermoed terracotta. De trap nu bedekt met kleine stenen en afgeboord in hout.


Tegelwerken Lovendegem
donderdag 16 september 2021

Vloertegels plaatsen

Wij zijn op zoek naar een tegelzetter voor de plaatsing van ca. 35 m² keramische vloertegels van 60x60 in onze keuken en gang. we weten wel al welke tegels we wensen, maar hebben ze nog niet besteld (levertermijn 3 à 4 weken) om dit met de vakman af te stemmen. De chape is reeds voorzien, dus geen bijkomende voorbereidingswerken.


Tegelwerken Sint-Amandsberg
donderdag 15 juli 2021

Klein deel keukenvloer opnieuw leggen

In mijn onlangs aangekochte woning zijn er in de keuken enkele gebarsten en/of losse tegels. Aangezien ik dit pas kan renoveren tegen 2022/2023, zou er nu even een tijdelijke oplossing moeten zijn. Daarom het voorstel om een deel van de vloer opnieuw aan te leggen. Huidige tegels zijn 30x30, crème wit. De getroffen hoek is ongeveer 1,5 m x 1,5 m.


Tegelwerken Gentbrugge
zaterdag 17 april 2021

Vloeren met tegels (82.7 m²)

Ik zoek een vloerder om in de week van 5 juli mijn woning volledig te vloeren (deel van totaalrenovatie). De chape zal er al liggen. De plannen zitten hier in bijlage. Totaal 82.7 m² (als ik juist gerekend heb). De kelder moet NIET gevloerd worden, al de rest wel, met tegels (die we binnenkort kiezen). Geen plinten nodig. In de "nachthal" is er een open douche met licht hellende vloer naar de hoek waar de afvoer zit. Idealiter zou dit op 1 week gedaan zijn, want de week nadien zou de bezetter komen.


Tegelwerken Destelbergen
donderdag 25 maart 2021

Tegelvloeren leggen

Ik zoek een vloerder voor mijn nieuwbouwwoning. Het gaat over het vloeren van de berging (ca 8,5m2), de spatwand in de keuken (ca 3m2) en de badkamer (wanden en vloeren, ca 24m2). Tegels gekozen maar niet besteld


Tegelwerken Vinderhoute
maandag 08 maart 2021

Betegelen van gelijkvloers

Vloertegels plaatsen op gelijkvloers over een oppervlakte van circa 30 m². Betegelen met tegels van vierkant 60 cm. Het gaat om de inkom, WC en wasplaats. Chape wordt al op voorhand gelegd, dus enkel de tegels plaatsen.


Tegelwerken Sint-Amandsberg
maandag 04 januari 2021

Betegelen van kleine badkamer

Ik laat de badkamer van een leegstaand appartement in Gentbrugge renoveren door een loodgieter en een elektricien. Ik zoek nog een vloerder om 3,5 m2 vloertegels en 6 m2 wandtegels te plaatsen Concrete opdracht : ( bij voorkeur ) plaatsen van nieuwe chape ( 7 cm ) plaatsen van 3,5 m2 vloertegels plaatsen van kerdimat 6 m2 wandtegels 30x6 ( aan douchewand 4,2 m2 : 2OO cm lang en 210 cm hoog en 1,8 m2 aan badwand ) Tegels nog te bestellen Uitvoeringstermijn : liefst nog in januari ( eventueel begin februari )


Tegelwerken Ledeberg (Gent)
vrijdag 06 november 2020

Vloeren van de inkomhal

Ik zoek iemand die tegels kan plaatsen (inkomhal). De inkomhal is toch wel redelijk ruim, de precieze opp weet ik niet...


Tegelwerken Gent
dinsdag 04 augustus 2020

Keukenvloer en hal betegelen

Ik wil mijn keuken van 7 m² en hal van 14 m² laten betegelen. Dit met tegels van 10/10cm en 15/15 cm tegels, genre dambord.


Tegelwerken Ledeberg (Gent)
Offertes aanvragen