Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een vloerder / parketteur uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende vloerders / parketteurs. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit uw regio.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat uw project zal kosten. Naast de prijs kunt u bij Casius ook de vloerders / parketteurs vergelijken op vlak van professionaliteit en vakmanschap.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in uw regio.

Voor een goede en betrouwbare vloerder / parketteur uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Bent u op zoek naar een vloerder / parketteur in aan andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België. Om een andere regio te selecteren kunt u in de rechterkolom onder steden de gewenste regio kiezen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij vloerders / parketteurs voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een vloerder / parketteur voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur:

woensdag 12 december 2018

Egaliseren vloer

De garage is een gegoten vloer met beschadiging en oneffenheden. Moet omgebouwd worden voor zaakje en wil vinyl plaatsen. Dus ondergrond moet egaal worden. Ongeveer 25 vierkante meter.
woensdag 12 december 2018

Parket opschuren en behandelen

Wij willen onze parket in de living laten opschuren en behandelen met olie.De oppervlakte bedraagt plus minus 46 vierkante meters.
dinsdag 11 december 2018

Houten vloerbalken herstellen of vervangen

De woning is onderkelderd en minstens één van de houten steunbalken is rot. Deze balken vormen de basis van onze woonkamer. Het kunnen ook 2 of 3 balken van ongeveer 4 meter zijn die men moet herstellen of vervangen. Balken kan men langs onder bereiken om werken uit te voeren. We merken dat de vloer van de woonkamer begint te buigen en we maken ons zorgen om de stabiliteit en veiligheid.
dinsdag 11 december 2018

Laminaat opnieuw leggen voor toonzaal

Voor onze toonzaal zoeken we iemand die laminaat vloer afbreekt en een nieuwe legt. 2 kooien van totaal een kleine 50m2. Bij voorkeur nog deze week te doen.
dinsdag 11 december 2018

Vinyl vloer leggen

We zouden het vast tapijt willen verwijderen en vervangen door een vinyl klikvloer. Het gaat om de bovenverdieping die bestaat uit 4 slaapkamers en een zithoek 150m² ,waar momenteel een dik vast tapijt ligt dat verlijmd is. Het vast tapijt komt goed los, maar laat wel vele lijmresten achter.
maandag 10 december 2018

Chappen en betegelen

In de badkamer en keuken een dunne chappe gieten + betegeling van de ruimtes, en het plaatsen van 2 deuren.
zondag 9 december 2018

Gepolierde betonvloer leggen

Gepolierde betonvloer leggen voor een kleine 90 m² zonder vloerverwarming.
zondag 9 december 2018

Gepolierde betonvloer leggen

Voor een renovatieproject zal heel de benedenverdieping een open ruimte van 80 m² worden. Deze willen we graag bezetten in polybeton.
vrijdag 7 december 2018

Sneldrogende chappe leggen

Ik wil graag 2 doucheruimtes laten chappen met sneldrogende chape. Eentje van 2m op 1m, andere een oppervlakte van 2m op 2.5m
dinsdag 4 december 2018

Herstelling parketvloer na waterschade

Wij hebben na een waterlek schade opgelopen aan onze parketvloer op het gelijkvloers. Er zijn vlekken op die niet meer weg te krijgen zijn, en op verschillende plaatsen is het parket ook naar omhoog gekomen. Het gaat om ongeveer 16m² beschadigd parket. We willen graag weten hoe we deze vlekken het best kunnen verwijderen en onze parket zodus terug kunnen herstellen in zijn oorspronkelijke staat.
dinsdag 4 december 2018

Laminaat plaatsen over kurkvloer

Laminaat leggen op bovenverdieping bestaande uit 4 slaapkamers en overloop met bestaande kurktegelvloer. Oppervlakte : 70 à 80m².
maandag 3 december 2018

Leggen van parket

Ik ben op zoek naar een parketteur ( +/- 60 m² vloer). Voor het leggen van aangekochte parket.
zondag 2 december 2018

Parket leggen in living en inkomhal

Wij zouden parket willen leggen in onze living en inkomhal. De totale oppervlakte bedraagt ongeveer 47 m². De plinten ook te doen voor ongeveer 35 m. Deze parket zou moeten aansluiten aan de bestaande vloer in de keuken, die we niet wensen te veranderen. Onze keuze van parket zou uitgaan naar quick step Massimo MAS3566.
zaterdag 1 december 2018

Vloer uitbreken

Bestaande woning waar de vloer op gelijkvloers volledig moet worden uitgebroken. Opbouw bestaande vloer is: betonplaat, leidingen en uitvullingchape blijven liggen. Isolatie, vloerverwarming, chape en tegel moeten verwijderd worden. Gaat om een oppervlakte van 120 m².
zaterdag 1 december 2018

Parket herstellen

Ik heb een living van 4 op 5m met parket. Na zoveel jaren zijn er plekken op die er niet meer uit gaan. Schuren en oliën van parket.
vrijdag 30 november 2018

Keramische tegelvloer leggen op bestaande vloer

Nieuwe vloer op bestaande vloer leggen in een veranda . Oppervlakte veranda 35m². Keramische tegel.
donderdag 29 november 2018

Parket herstellen en onderhouden

Parket herstellen. Dus 5 nieuwe planken en 37 m² schuren en olien.
donderdag 29 november 2018

Verwijderen van vast tapijt en plaatsen nieuwe vloer

Voor een nieuw kantoor de tapijtvloeren in enkele vergaderzalen verwijderen en deze laten vervangen met linoleum of vinylvloeren, en deze eventueel afwerken met een kleine plint enkel indien nodig. De oppervlaktes van de vergaderzalen zijn als volgt: Vergaderzaal 1 51 m² Vergaderzaal 2 23 m² Vergaderzaal 3 22 m²
dinsdag 27 november 2018

Parket opschuren en behandelen

Ik wil graag mijn eiken parket van 30m² laten opschuren en vernissen.
maandag 26 november 2018

Parket opschuren en behandelen

Nu zouden wij graag onze vloeren . Living (40 vierkante meter) slaapkamers (15 en 18 en 12 vierkante meter) laten schuren en olien.
maandag 26 november 2018

Laminaat plaatsen inclusief plinten

Leggen van laminaatvloer en plinten voor boven. In totaal ongeveer 50 m² verdeeld over 3 kamers. De vloer zelf is chape maar ligt nog niet volledig effen dus waarschijnlijk is egaliseren ook nodig.
zaterdag 24 november 2018

Nieuwe parket leggen

Ik zou graag een nieuwe vloer met plint hebben, in januari, in mijn appartement. Momenteel ligt er nog een ouder parket (en in de slaapkamer tapijt). Zowel in de leefruimte/keuken(zelfde ruimte) als de slaapkamer en de gang zou ik graag nieuwe parket hebben. In totaal zou dit om 31m^2 vloer gaan. Zou u ook de oude eruit kunnen halen. Parket leggen in living, slaapkamer en gang. Materiaal zouden we zelf voorzien.
zaterdag 24 november 2018

Chappen en tegels leggen

Chappen en tegels plaatsen (tegels eigen aankoop) in mijn kelder van 28 m². Tegels van 40 cm op 60 cm.
vrijdag 23 november 2018

Parket opschuren en behandelen

Parket laten schuren en behandelen. Het betreft de living gang en 3 slaapkamers in totaal ong. 100 m²
donderdag 22 november 2018

Polychape leggen 65m²

Momenteel verbouwen we een oud atelier om tot woonruimte. De ondergrond leggen in afgewerkte polychape voor de industriële te creëeren. Dit rechtstreeks op de betonplaat en ongeveer 10cm hoog voor een rechthoekig oppervlak van 65m².
woensdag 21 november 2018

Terras en oprit in gepolierde betonvloer leggen

De voortuin bestaat nu uit grind en gras, een deel van het grind en het gras vervangen door gepolierd beton. ongeveer 80 m² aan te leggen. Terras ook in gepolierd beton aanleggen ongeveer 60 m². Nieuwbouwwoning.
woensdag 21 november 2018

Betonplaat gieten voor tuinhuis + polieren 24 m²

Betonplaat gieten 6 x 4 meter 24 m ² Is voor een tuinhuis, tuinhuis zelf moet niet geplaatst worden.
woensdag 21 november 2018

Opnieuw egaliseren vloer living

Ik wil graag een vloer opnieuw laten egaliseren. De living is 32 m². Om te (proberen) egaliseren gebruikten we Knauf egalisatiemassa, lijmkam en trekker. Bovenop de chappe ligt een dikke ondervloer (5 mm). De laminaat zweeft en buigt enorm door op sommige plekken.
woensdag 21 november 2018

Verwijderen asbesthoudende vloertegels

In mijn appartement op een vijfde verdieping ligt een oude vloer van ongeveer 28m² (vermoedelijk asbesthoudende) gekleefde vinyltegels. Enkel het verwijderen.
woensdag 21 november 2018

Gepolierde betonvloer aanleggen op gelijkvloers 80 m²

Het gieten van gepolierde beton op vloerverwarming. Gelijkvloers ongeveer 80m². Renovatieproject.
maandag 19 november 2018

Kurkvloer in appt leggen

Kurkvloer in appt leggen, ongeveer 80 M2
maandag 19 november 2018

Plinten verwijderen en nieuwe leggen

Na waterschade zijn de vloerplinten beschadigd over de lengte van 4 meter, de beschadigde plinten eraf halen, bezetting herstellen, nieuwe plinten plaatsen.
maandag 19 november 2018

Gepolierde betonvloer gieten

Terras van 60 m² in gepolierde beton leggen. Terras momenteel is losse grond (met twee boomstronken) en andere helft liggen tegels die verwijderd moeten worden.
zondag 18 november 2018

Parket renoveren + behandelen in appartement 55 m²

Ongeveer ca 55 m² parketvloer, bleke eik (niet massief) te renoveren in een appartement. Reinigen, dun laagje opschuren en opnieuw voeden/oliën.
zaterdag 17 november 2018

Egaliseren vloer en parket leggen in café

Ongeveer een oppervlakte van 40 m² (gelijkvloers) egaliseren met een dunne sneldrogende chappe, en na aanbreng van elektrische vloerverwarming (matten) door de loodgieter, zou er een samengestelde parket moeten gelegd worden. Dit is voor een café.
vrijdag 16 november 2018

Leggen marmoleum in keuken

Er ligt nu linoleum in de keuken maar die moet vervangen worden. Er ligt reeds een chappe onder de linoleum . Oppervlakte is 5,6 x 3,4 m . De bedoeling is dat de linoleum geplaatst zal worden in banden met gelaste naden, dus niet in tegels. Materiaal aan te kopen door vakman.
donderdag 15 november 2018

Vloer vervangen 1ste verdiep met parket

Er moet een ijzer geraamte vloer vervangen worden met daarop parket op het 1 ste verdiep van +- 45 m². Deze zou dan vervangen moeten worden met licht gewicht leggers met daarop schuimbeton.
donderdag 15 november 2018

Vinyl plaatsen op bovenverdieping

We zouden in december vinyl willen laten plaatsen in 3 slaapkamers en 1 badkamer. Ongeveer 50 m² te leggen. Momenteel ligt er een vinyl op , de nieuwe vinyl mag er gewoon op gelegd worden.
donderdag 15 november 2018

Bestaand terras vernieuwen

Bestaand terras van 50 m² vervangen. Nu tegels en in de plaats moeten er keramische tegels komen.
donderdag 15 november 2018

Nieuwe tegelvloer leggen

Het gaat om ongeveer 70 m² die zou moeten gevloerd worden in een woning. Huidige bevloering is enerzijds parketvloer en anderzijds een tegelvloer (beiden te verwijderen). Nieuwe tegelvloer nog niet aangekocht.
donderdag 15 november 2018

Nieuwe vloerplaat gieten bij verbouwing

Wij gaan een oud schoolgebouw omvormen tot appartementen en zullen hierbij het oude zadeldak verwijderen voor de opbouw van 2 dakappartementen. Wij moeten dus een nieuwe vloerplaat voorzien voor een oppervlakte van 520m². Wij wensen ook graag de nodige isolatie te voorzien alsook de nodige dakdichting (debigum, EPDM, roofing... ) We spreken over een rechthoekig dak van 49,5 meter lang en 10,5 meter breed.
dinsdag 13 november 2018

Nieuwe betegeling leggen

Graag hadden wij onze living, keuken, hal en slaapkamer/bureel laten vloeren. Bendenverdieping: 10, 5 L op 7,5 m. Br. Nieuwe betegeling leggen op bestaande vloeren als het mogelijk is. Indien niet uitbreken van vloeren en nieuwe leggen. Geen laminaat en geen gietvloer.
dinsdag 13 november 2018

Leggen van vinylvloer

Leggen van totaal 21 vierkante meter vinylstroken van Quickstep in badkamer en en stukje overloop. In de badkamer zit ook een badomkasting (volledig uit MdF)van 50 cm hoog en 1 meter diep dat mee bekleed moet worden. Hierin is een luikje voorzien voor een waskoker dat ook bekleed moet worden. De vloer is egaal gechapt, maar er moet wel ondervloer voorzien. (geschikt voor vloerverwarming) Het betreft Quickstep ambient click voor de badkamer en Quickstep balance click voor de overloop. In de deuropening komen ze samen onder een overgangsprofiel.
dinsdag 13 november 2018

Nieuwe laminaatvloer leggen na waterschade

Wegens waterschade moet er een nieuwe laminaatvloer gelegd worden in een studio van +/- 40 m² - de oude laminaatvloer moet eerst uitgebroken worden. Er moeten ook nieuwe plinten gelegd worden.
dinsdag 13 november 2018

Gepolierde beton gieten

De renovatie van een woning en een klein fabrieksgebouw. Zowel bij de woning als bij het fabrieksgebouw willen we een deel van het gelijkvloers in gepolierde beton laten aanleggen. Graag een vakman uit de buurt (regio Waasland). Oppervlakte : 80 m²
maandag 12 november 2018

Leggen van epoxy

Epoxy leggen op osb plaat binnen ongeveer 30m².
maandag 12 november 2018

Beton gieten in stal

Ik ben op zoek naar iemand om een betonvloer te gieten in een bestaande stal. De wapening en bekisting is reeds geplaatst. Het is enkel storten en afrijen van het beton. Het betreft een stuk van 100m² dat ongeveer 1 cm/m afhelt en een stuk van 25m² dat vlak ligt. Telkens tss de 10 en 15 cm dikte. Hiervoor zal wel een betonpomp nodig zijn omdat de stal niet aan de straatkant ligt.
donderdag 8 november 2018

Parket living opschuren en vernissen

Opschuren en vernissen van parket in de living. Het parket heeft een oppervlakte van ongeveer 35 m²-40 m².
woensdag 7 november 2018

Vervangen laminaat

Vervanging laminaat na waterschade. Oppervlakte: 36 m². Beschadigd laminaat is quickstep aquanto eik natuur 8 mm (27,91 €/m2) + ondervloer + plinten Verplaatsen meubilair.
woensdag 7 november 2018

Parket schuren en vernissen

Ik wil graag de vloer in onze living laten opschuren en opnieuw vernist hebben. De living is 25 m² groot en het gaat over een eiken vloer.

Partners

Partners van Casius