Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende vloerders / parketteurs. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een vloerder / parketteur of meerdere vloerders / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerders / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerder / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in uw regio.

301 klanten bevelen een bij Casius aangesloten vloerder / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een vloerder / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerder / parketteur in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerders / parketteurs voor: vloeren vernieuwen, beloopbaar vloergedeelte in glas plaatsen, gietvloer in woonkamer, chappen van nieuwbouw, gietvloer leggen, betonvloer gieten, leggen van nieuwe vloeren, parket laten leggen, vloertegels zetten, betegelen van scoutslokalen, tuin betonneren, vloer leggen woonkamer en terras aanleggen, uitbreken van zoldervloer, egaliseren en osb platen en laminaat leggen, vloeren van living en keuken, gietvloer bovenverdieping en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerder / parketteur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur:

donderdag 23 maart 2017

Vloeren vernieuwen

Ik wil graag nieuwe vloeren in huis. In living ,keuken en salon(83m2) tegels + plinten,garage(31m2)eveneens tegels,badkamer beneden ,vloer in tegels(7,75m2)en muren betegeld(32,25 m2). Boveneen badkamervloer in laminaat((9 m2) en muren(28,4 m2). Verder 2 slaapkamers en gang in laminaat(51,318m2) +plinten
donderdag 23 maart 2017

Terrazzo vloer plaatsen

Ik had graag de mogelijkheden besproken voor onze vloer in onze woonkelder. In de voorste ruimte hebben we een terrazzo vloer waarvan er een deel hersteld moet worden (3 à 4 m2). In de achterste ruimte ligt momenteel een soort van bakstenen vloer waar we graag een onderhoudsvriendelijke vloer zouden willen.
donderdag 23 maart 2017

Beloopbaar vloergedeelte in glas plaatsen

Wij zijn op zoek naar iemand die een beloopbaar vloergedeelte kan maken voor in een nieuwbouw. Het betreft een stuk vanop de eerste verdieping. Het glas moet in een kader worden verwerkt die eveneens moet worden gemaakt.
woensdag 22 maart 2017

Schuren en oliën parketvloer

Een parketvloer van ca 44,25 m² laten schuren en oliën.
dinsdag 21 maart 2017

Badkamer tegels vervangen door vinyl bekleding

Er zijn tegels geinstalleerd op een houten vloer in de badkamer. Dit is uiteraard niet erg stabiel. De tegels zouden moeten verwijderd worden en vervangen worden door een vinyl vloer of gelijkaardig.
dinsdag 21 maart 2017

Betegelen van scoutslokalen

Wij zouden onze benedenverdieping van onze scouts lokalen willen laten betegelen. Dat is 1 grote ruimte een gang en een keuken. Deze ruimte beslaat ongeveer 100m².
zondag 19 maart 2017

Tuin betonneren

In de tuin beton gieten. Tuin is 8 maal 6
zondag 19 maart 2017

Parketvloer renoveren

Ik heb een woonkamer in een appartement met een oppervlakte van +-29 m² met parketvloer . Graag had ik deze willen renoveren. Het is 4 jaar geleden geschuurd maar niet afgewerkt met lak. De nodige behandeling is schuren, en afwerken van uw met 2 lagen lak.
zondag 19 maart 2017

Vloer leggen woonkamer en terras aanleggen

Ik wil graag in onze vakantiewoning Westende een vloer laten leggen op de bestaande vloer en ook een terras buiten aanleggen (nu gras) Oppervlakte binnen: ongeveer 35 m² - buiten ongeveer 20 m².
zondag 19 maart 2017

Vloer van stal verharden

Wij hebben een stal van 6 op 6 m met een zandvloer die we willen verharden. Er moet niet op getegeld worden.
zaterdag 18 maart 2017

Uitbreken van zoldervloer, egaliseren en osb platen en laminaat leggen

50 vierkante meter opp. Uitbreken van bestaande vloer (planken) egaliseren door middel van planken tegen vloerbalkjes, osb platen leggen, folie en dan laminaat.
vrijdag 17 maart 2017

Vloeren van living en keuken

Living en keuken , zo 55 m² afwerken met plinten vloer is besteld tegels laminaat 20 op 120
donderdag 16 maart 2017

Beton gieten voor tuinhuis

Ik wil graag een gewapende betonplaat hebben voor een tuinhuis met afmeting 5m×3m×15 cm. Ik heb nog geen materialen voorzien.
donderdag 16 maart 2017

Gietvloer bovenverdieping

Door installatie van vloerverwarming is er te weinig opbouwhoogte op de benedenverdieping. Daarom overwegen we donkere gietvloer.
woensdag 15 maart 2017

Gietvloer in woonkamer

We willen een epoxy gietvloer in de woonkamer. Nu ligt er kliklaminaat, we hebben vloerverwarming. Het is 70 m².
woensdag 15 maart 2017

Terras aanleggen met keramische tegels

Ik ben op zoek naar een vloer plaatser voor buiten een terras aan te leggen met keramische tegels 2cm dik 60X60 cm. Tegels heb ik al. Inclusief Chappe. Totale oppervlakte 38 m².
woensdag 15 maart 2017

Bamboe vloer in badkamer

Bamboe vloer in de badkamer leggen. Ter plaatse komen kijken voor de juiste afmetingen oppervlakte m².
dinsdag 14 maart 2017

Vloertegels vastleggen

In mijn slaapkamer zijn er een paar vloertegels losgekomen die terug moeten vastgelegd worden voor ze breken.
maandag 13 maart 2017

Nieuwe vloerplaat leggen in kelder

Nieuwe vloerplaat in kelder, zelfdragend, vermoedelijk 12 cm dik. De betonplaat dient gepolierd/gepolijst te worden en vormt meteen ook de vloerafwerking, deze dient ook in het wit uitgevoerd te worden. Het gaat om om en bij de 70 m². Voldoende ramen voor verluchting, kolengat aan straatzijde, via woning kan kelder betreden worden. Voorbereidende werken en isolatie kunnen door mijzelf uitgevoerd worden.
maandag 13 maart 2017

Vloer betegelen in woning

Wij willen graag nieuwe tegelvloer in de woning, ongeveer 70m². De vloeren zijn nog niet gekocht, wel hebben we een idee. Graag zouden we meer inlichtingen bekomen hoe dat kan gebeuren.
maandag 13 maart 2017

Chappen van nieuwbouw

Chappen van nieuwbouw woning van ongeveer 95 m² gelijkvloers +85 m² verdiepîng.
maandag 13 maart 2017

Laminaat laten leggen in de living

Ik wil graag een nieuwe laminaat laten leggen in de living (31m²). Dit door schade aan de laminaat door de verhuizers. Graag offerte voor uitbraakwerken, laminaat leggen & plinten leggen. In de bijlage vindt u de foto's van de schade aan de laminaat (indien deze nuttig zouden zijn voor u). Ik zou graag ongeveer hetzelfde kleur laminaat terug hebben. De start van de werken hangen af van de verzekeringsagentschap van de verhuizers.
maandag 13 maart 2017

Plateau gieten huis

Verbouwing bestaande woning. Vloer is volledig uitgebroken nu zou er en plateau moeten komen voor ik de verdere werken kan doen.
zondag 12 maart 2017

Renoveren vloer

Betreft een kamer van 3,6 op 3 meter. De vloer werd opengebroken (circa 80 op 110 cm) wegens probleem met de leidingen van de verwarming. Ik zou de vloer willen laten herstellen en meteen laminaat laten leggen in de kamer, met bijhorende plinten.
zondag 12 maart 2017

Parket laten opschuren + behandelen met olie

Wij verhuizen binnenkort naar een nieuwe woning, de vloer bestaat uit 'pin maritime' en werd tot op heden enkel met een olie behandeld. Wij zouden graag de parket laten afschuren en opnieuw inoliën in dezelfde tint (het product van de vorige eigenaars: une huile finlandaise à pigmentation blanche (marque : OSMO)). De totale oppervlakte van ons huis is 180 vierkante meter, waarvan het grootste deel (enkel de badkamer niet) uit parket bestaat.
vrijdag 10 maart 2017

Beton gieten voor aanleg terras

Wij hebben achteraan in de tuin een oppervlakte van 7,37 m op 3,94 m op 6,99 m op 5,46 m. Rond deze omtrek zitten reeds boordstenen, is nu gevuld met zand waar zeer veel onkruid doorkomt. We willen dit proper krijgen door beton of gepolierde beton waar we later al dan niet een tuinhuis opzetten (nog niet zeker). Langs een smalle zijweg kan er tot op 3 meter van het terras geleverd worden.
donderdag 9 maart 2017

Beton storten met fundering en zorgen voor afwatering

Er zou beton moeten gegoten worden in mijn volledige tuin 5 m bij 6 m. En een deel waar mijn bijgebouw op komt is ongeveer dezelfde oppervlakte met fundering.
donderdag 9 maart 2017

Gietvloer leggen

De oppervlakte bedraagt ongeveer 35 vierkante meter en is nu met tegels bedekt. Graag begin april de werken kunnen starten.
woensdag 8 maart 2017

Houten vloer verbleken

Hoeveel zou het kosten om een houten vloer van ongeveer 60 vierkante meter te laten verbleken. Op de foto zie je een Klein deeltje van de vloer.
maandag 6 maart 2017

Laminaat vervangen door tegels

We willen de laminaat van onze woonkamer vervangen door tegels. Wij zullen de laminaat zelf verwijderen maar zoeken iemand die de tegels op de chape kan plaatsen. Oppervlakte : 32m².
maandag 6 maart 2017

Vloerplaat in beton gieten

Ik ben van plan om een vloerplaat te laten gieten om vervolgens daarop een schuur te plaatsen. Het zou om 4 kubieke meters beton gaan. Totale oppervlakte ongeveer 18 vierkante meters. Het betreft enkel het gieten zelf.
maandag 6 maart 2017

Parket opfrissen

Ik heb net een huis aangekocht en de parket is toe aan een renovatie. De parket ligt in de woonkamer en de keuken, dus ik zou na het schuren een lak willen aanbrengen als beschermlaag. Er zitten geen krassen in, enkel een kleurverschil. Ik weet niet wat er op dit moment als beschermlaag ligt. 40m²
maandag 6 maart 2017

Beton gieten voor tuinhuis

We willen een vloerplaat voor ons tuinhuis van 14m², 15cm dik laten gieten. (2,1 kuub).
maandag 6 maart 2017

Parketvloer uitbreken

Inhoud project : meubels (wandkast + hoeksalon) naar buiten verplaatsen en circa 40 m² parket uitbreken (zwevende vloer - genageld)
zondag 5 maart 2017

Keuken en badkamer vloeren

Vloeren van de keuken 68 m² en vloeren van badkamer en douche 20 m².
zondag 5 maart 2017

Betonvloer gieten

Het betreft een rijwoning. We willen deze vloer op de gelijkvloers, over heel het huis en ook het terras. Het huis en terras wordt gescheiden door een steen met daarop een schrijnwerk. In het huis zou de beton een dikte van 10cm moeten hebben, op het terras zou dit hellend moeten zijn, van 15cm naar 10cm. - Voor de kleur wensen we een licht grijze kleur. Totaal oppervlakte betonvloer = Binnen: 4,10 x 13,7, Buiten: 4,30 x 6,7. Momenteel wordt het huis verbouwd en is alles makkelijk bereikbaar en is er nog geen trap aanwezig. We werken ook met vloerverwarming, deze wordt binnen 3 weken geplaatst.
zondag 5 maart 2017

Kurkvloer vervangen

Wegnemen bestaande kurkvloer. Plaatsen van een nieuwe vloer voor een volledige benedenverdieping van 50 m².
zaterdag 4 maart 2017

Houten vloer vervangen

Ik wil mijn houten vloer vervangen. 16 m². Woonkamer + zolderverdieping.
zaterdag 4 maart 2017

Stabilisé plaatsen

Als particulier zou ik graag van u een offerte bekomen voor stabilisé : 4,2 m³, (oftwel voor 42m² oppervlakte en gewenste dikte van 10cm). Opgepast, dit is niet 1 groot terras, maar voorzijde, zijkant en achterzijde van een tuinhuis. Extra 1: wordt dit ineens erin gespoten of gewoon op de straat geleverd? Extra 2: Vrijblijvend ook graag een schatting voor het leggen van deze stabilisé (tegels leggen doen we zelf, maar over het zelf leggen van de stabilisé twijfelen we nog tussen zelf doen en laten doen.
zaterdag 4 maart 2017

Betonplaat laten gieten

Voor ons nieuw tuinhuis zijn we op zoek naar iemand voor het plaatsen van de vloerplaat:  grond afgraven, bekisting maakt en betonplaat giet van 2,70 op 3,70 meter en 15 cm diep.
donderdag 2 maart 2017

Click Vinyl laten leggen

Plaatsen van circa 60 m² BerryAlloc click Vinyl tegels op gelijkvloer doorlopend en plaatsen ondergrond op rol. Plaatsen van circa 36 meter plinten en 6 profielen. Inkorten van 2 buitendeuren.
donderdag 2 maart 2017

Uitbreken tegelvoer

Uitbreken van ± 45 m² tegelvloer in hall, wc en living/eetkamer. Tegels en chape moeten uitgebroken worden tot aan de vloerisolatie. De isolatie zelf en de vloerverwarming moeten behouden blijven.
donderdag 2 maart 2017

Leggen van nieuwe vloeren

De benedenverdieping (gang, bureau, keuken, leefruimte) van onze woning (70 m²) moet gevloerd worden. Alles zal klaarliggen (vloerverwarming, chape,...). De vloeren zijn nog niet aangekocht, maar we zouden kiezen voor een tegel uit de reeks van Bomarbre (San Marco of Oslo, 60x60).
donderdag 2 maart 2017

Vloer door betonvloer vervangen

Ik wil op de eerste verdieping de vloer vervangen naar betonvloer. Het is een kleine 37 vierkante meter.
woensdag 1 maart 2017

Beton gieten

Graag de prijs voor het beton gieten van ongeveer 60 m² buiten.
woensdag 1 maart 2017

Terras aanleggen

Ik wil graag een terras laten aanleggen 33 m² ongeveer. De tegels hebben we al zelf en zijn keramisch 60 x 60.
woensdag 1 maart 2017

Nieuwe vloer leggen

Ik wil een nieuwe vloer in de keuken en living. +/- 80 vierkante meter. Vermoedelijk ook nieuwe leidingen chauffage.Vloer nog te kiezen.
dinsdag 28 februari 2017

Vloeren van 25 vierkante meter

Bij deze zou ik graag een offerte bekomen voor het chappen en vloeren van 25 vierkante meter op het gelijkvloers, alsook wat zou het kosten om deze oppervlakte uit te laten breken. De oude stenen vloer die ligt momenteel op zavel.
dinsdag 28 februari 2017

Parket laten leggen

Wij willen graag een visgraat parket laten leggen (2 ruimten van ongeveer 4,5m op 4m, de ruimtes sluiten wel bij elkaar aan; zo'n 2m). De parket hebben we tweedehands gekocht. Is 10mm dik. De plankjes zijn in 2 verschillende maten (ongeveer helft om helft) dus we weten niet of we best in de 1e ruimte de kleine nemen en in de andere ruimte de grotere, of beter alle grotere plankjes kleiner laten zagen? Van breedte en dikte komen ze exact overeen.
dinsdag 28 februari 2017

Laminaat leggen

Laminaat reeds in bezit. Dus laminaat zelf leggen. Oppervlakte ongeveer 40 - 50 m².

Partners

Partners van Casius