Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Voor een goede en betrouwbare vloerder / parketteur uit jouw directe omgeving ben je bij Casius aan het juiste adres. Wij brengen je snel en eenvoudig in contact met meerdere vloerders / parketteurs die op hun beurt bij je langskomen.

Vergelijk de geselecteerde vloerders / parketteurs en bepaal wie je wilt ontvangen om voor jou een offerte te maken. De offertes zijn uiteraard vrijblijvend en verplichten je tot niets.

Bij Casius ben je zeker van een goed beoordeelde en erkende vloerder / parketteur uit jouw regio. Zoek je een ander type vakman of een andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België die klaar staan om je te helpen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij vloerders / parketteurs voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een vloerder / parketteur voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken staat hieronder. Klaar om jouw aanvraag te lanceren ? Vul dan het formulier in en wij doen de rest.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur:

maandag 6 april 2020

Betonplaat isolatie plaatsen

ik zou graag mijn living van 33m2 willen laten uitgraven en beton laten gieten met netten. Mijn huis is nog van vroegere tijd van de steenbakkerij toen ze de huizen gewoon op zand zette. De muren zitten maar 3a4stenen onder de vloer momenteel zou graag dit volledig willen laten rusten op beton .
maandag 6 april 2020

Nieuwe vloeren leggen

Wij zouden graag ons appartement opnieuw laten vloeren. Het gaat om een totale oppervlakte van 150m², de tegels zullen 60cm op 60cm zijn. Betreft de tweede verdieping. Er is geen lift aanwezig. De bestaande vloer zal eruit moeten gehaald worden.
maandag 6 april 2020

Betonvloer verhogen en egaliseren

Graag zou ik mijn garagevloer willen laten afwerken. Momenteel ligt er een betonnen vloer, deze zou nog 3cm hoger moeten en voorzien worden van een proper glad oppervlak. 33 m².
zaterdag 4 april 2020

Vloer egaliseren

Ik wil de vloer voor de badkamer laten egaliseren. Gaat over een ruimte van 4 op 3 bij benadering. Houten ondervloer en draagconstructie op 1e verdieping. Huis dateert van eind 19e eeuw. Eventueel ook betegelen als dit een haalbare optie is.
vrijdag 3 april 2020

Herlakken kurkvloer

Hulp nodig bij het reinigen en herlakken van een kurkvloer. Oppervlakte 60m². Alle producten en instructies beschikbaar. Uit te voeten na de lockdown maatregelen.
vrijdag 3 april 2020

Egaliseren oneffen chape

Graag zouden wij op zolder een kamer bijmaken maar de vloer (laagje beton vermoed ik) ligt echter zeer oneffen. 20 m² ongeveer.
donderdag 2 april 2020

Vloerverwarming infrezen

Het betreft de optie om vloerverwarming te plaatsen in een aangekocht appartement waar op dit moment een tegelvloer ligt maar waar een gietvloer over komt. Oppervlakte minimaal 80 m² maar kan ook 130 m² worden.
dinsdag 31 maart 2020

Parket opschuren

De parketvloer (eiken lamel op kant) in onze woonkamer dient opnieuw geschuurd en geolied te worden. De oppervlakte bedraagt 77 vierkante meter.
maandag 30 maart 2020

Herstellen visgraatparket

Graag herstelling van 2 plekken 0.5m² visgraatparket. Eventueel ook het volledig schuren en vernissen van parketvloer, ongeveer 150m²
woensdag 25 maart 2020

Vloer herstellen, inlijmen en andere klussen

Ik ben op zoek naar iemand die een stukje vloer van ongeveer 1 m² kan leggen. De chape ligt er al, dus misschien nog een laag extra en dan de tegels leggen. Verder zouden de tegels van 60x60 in mijn hal moeten ingelijmd worden. Daarnaast moet een regenpijp van achteraan het huis worden ingegraven en aangesloten en moet een steunpaal van een afdak worden verankerd.