Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende vloerders / parketteurs. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een vloerder / parketteur of meerdere vloerders / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerders / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerder / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in uw regio.

376 klanten bevelen een bij Casius aangesloten vloerder / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een vloerder / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerder / parketteur in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerders / parketteurs voor: vloeren van nieuwbouwwoning chappen, vloeren leggen in nieuwbouwwoning, volledige vloeropbouw uitvoeren, verschillende vloeren betegelen, gietvloer leggen, beton gieten en polieren, steentapijt verwijderen en laminaat plaatsen, vloerpaten en isolatie plaatsen, gepolierde beton leggen voor oprit en terras, parket leggen in woonkamer, chape leggen, pVC vloeren leggen in nieuwbouw, egaliseren vloer appartement (egaline of uittimmeren mpx /osb), betonnen vloer leggen in garage, chappe te leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerder / parketteur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur:

dinsdag 15 augustus 2017

Gegoten betontrap afwerken met epoxy

Gegoten betonnen bordestrap afwerken met epoxy. Gelijkvloers naar 1ste verdiep. Mogelijks moeten sommige treden eerst was bijgewerkt worden. 15 treden.
maandag 14 augustus 2017

Egaliseren vloer appartement

We willen een houten vloer leggen in ons appartement van 120 m². We hebben alle vloeren en dorpels uitgebroken (buiten de living waar onderparket ligt) en wensen nu een goede ondergond te bekomen als basis voor een nieuwe planken vloer. - egalisatie met egaline - of het uitvlakken van de vloeren met multiplex / osb platen
zondag 13 augustus 2017

Parketvloer schuren en afwerken

Bovenverdieping woning, geschat 75m2, parket schuren en afwerking tot naturel look
vrijdag 11 augustus 2017

Volledige vloeropbouw uitvoeren

Wij zoeken iemand die een betonplaat kan storten, isolatie kan leggen en kan chappen. Een volledige vloeropbouw dus (met vloerverwarming die onze loodgieter zal leggen) +/- 60 m².
donderdag 10 augustus 2017

Uitbreken van vloer en chappe

Uitbreken van de vloer en de chappe, zou ongeveer 75m² zijn. Vloeren doet klant zelf.
donderdag 10 augustus 2017

Betonnen vloer leggen in garage

Ik wil mogelijk een betonnen dek laten gieten voor het plaatsen van een garage in de afmetingen van 6 op 4. Betonnen dek moet gewapend zijn inclusief aanleggen bekisting en plastiek tegen vocht.
donderdag 10 augustus 2017

Vloeren van nieuwbouwwoning chappen

Ik ben momenteel aan het bouwen in paal. Ik ben op zoek naar iemand om mijn huis te chappen. Overal in het huis gaan we tegels/ stenen vloer leggen. De totale bewoonbare opp van het huis is +- 220 vierkante meter. Misschien wel rekening houden dat we op een 130 vierkante meter vloerverwarming gaan leggen en de rest niet. Dus overal komt vloerverwarming behalve de slaapkamers boven niet en zolder ook niet.
woensdag 9 augustus 2017

Vloeren leggen in nieuwbouwwoning

Wij zijn op zoek naar een vloerder voor een nieuwbouwwoning. Totale te vloeren oppervlakte: 250m ², waarvan +/- 80 m² parket, +/-100m² laminaat en +/-70 m² cementtegels. Chape wordt gegoten half oktober.
woensdag 9 augustus 2017

Chappe te leggen

Chappe gieten : 5 cm ongeveer 35 m² 15 cm ongeveer 80 m² Apart uit te voeren
maandag 7 augustus 2017

Opschuren en behandelen van parketvloer

Opschuren en behandelen van parketvloer +- 125 m²
maandag 7 augustus 2017

Egaliseren van cementvloer en leggen vinyl

Graag een vakman voor het egaliseren van een vrij ruwe cementvloer en het legen van vinyl. De vinyl is reeds gekocht. Oppervlakte: 36 vierkante meter... Misschien meer dan 1cm noodzakelijk. De kamer is rechtstreeks toegankelijk via de oprit.
zondag 6 augustus 2017

Steentapijt verwijderen en laminaat plaatsen

Ik wil het steentapijt verwijderen en laminaat plaatsen. Plaats inkomhal 4,5 x 2,5 = 11m2 en badkamer 2,6 x 2,5 = 6,5m2.
zondag 6 augustus 2017

Plancher of laminaat leggen

Over een oude vloer willen we een plancher of laminaat leggen in een ruimte van ongeveer 15 m².
zondag 6 augustus 2017

Vloer plaatsen voor een overdekt terras

Ik heb een overdekt terras. Hier moet een nieuwe vloer geplaatst woeden. De vloeren zijn aangekocht alsook de lijm en cement. Het gaat dus enkel over de plaatsing. De oppervlakte is 12 m².
zaterdag 5 augustus 2017

Betonplaat gieten in kelder

Momenteel een kelder met een aarde vloer van 7 meter op 5 meter ongeveer. Ik zou deze willen gebruiken. Ik had gedacht om hier een betonplaat in te gieten. Hoe dik moet deze zijn? Heb een keldergat raam waarlangs de beton eventueel binnen gebracht kan worden.
zaterdag 5 augustus 2017

Oude betonplaat verwijderen en nieuwe betonplaat aanleggen voor tuinhuis

Ik wens de betonplaat van ons huidig tuinhuis af te breken en het afval weg te voeren. Grootte: 6m2 betonplaat van ongeveer 9 cm dikte (ongewapend) + 4m² klinkers met stabilisé weg te halen. Daarna nieuwe gewapende betonplaat aanleggen voor nieuw tuinhuis van ongeveer 12m² oppervlakte en 15cm dikte.
donderdag 3 augustus 2017

Vloerpaten en isolatie plaatsen

Osb3 platen plaatsen op houten balken. Zolder te bereiken via zolderluiktrapje. Allereerst moet er op de balken houten balkjes moeten geplaatst worden van ongeveer 4cm om de elektriciteitskabels die er lopen te beschermen. Nadien Osb3 platen plaatsen. Van 170cm lang beter te gebruiken om gemakkelijker naar boven te brengen. Nadien isolatie brengen op zolder. 45cm tussen de kepers. Er is al isolatie geplaatst (waardat de Osb3 platen) bovenop gaan komen. Zolderbreedte is 5,7m en 4,2m lang.
donderdag 3 augustus 2017

Verschillende vloeren betegelen

Ik zoek een vakman om de keuken, woonkamer en de hal te laten betegelen. Nieuwe tegels aan te kopen in samenspraak met vakman. Living is 4 op 7, keuken 2,5 op 4 en de hal 2,5 op 1. Oude vloeren moeten verwijderd worden.
donderdag 3 augustus 2017

Gepolierde beton leggen voor oprit en terras

Nieuwbouwwoning: oprit, terras en paadje opzij in gepolierde beton leggen . Ongeveer 120 vierkante meter.
donderdag 3 augustus 2017

Betonplaat gieten voor tuinhuis

Ik ga een tuinhuis plaatsen waarvoor ik een betonplaat wil laten gieten met de volgende afmetingen (cm): 590x320x15. Hierbij zal een vorstrand voorzien zijn van een 30cm diepte. Met dit alles kom ik op een totaal van ongeveer een 4,1m3 Het uitgraven en bekisten doe ik zelf, alsook het plaatsen van een wapeningsnet. De plaats van het tuinhuis is achteraan de tuin. Er dient dus een slang voorzien te worden van ongeveer een 20 tal meter om de beton te gieten.
woensdag 2 augustus 2017

Chape leggen

Leggen van chape. De chape zou 9cm dik mogen zijn en voor een oppervlakte van 178m² (gelijkvloers en eerste verdieping). Wij bouwen een alleenstaande nieuwbouwwoning in tweede bouwlijn. De werken zoude kunnen starten begin december.
woensdag 2 augustus 2017

Fundering voor tuinhuis plaatsen

Betonvloer te gieten voor ons nieuw tuinhuis : 4150 x 3850, dikte 10 cm, incl bekisting.
dinsdag 1 augustus 2017

Laminaat laten leggen

Ik had graag een bestek ontvangen voor het leggen van laminaat (ongeveer 75 m² in totaal). Waterschade op huidig laminaat opgelopen en de verzekering vraagt nu bestek om te kijken wat er zal kunnen toegelaten worden.
dinsdag 1 augustus 2017

Gekochte laminaatvloer plaatsen

Op de bestaande tegelvloer in de living zouden en hall zouden wij graag laminaat laten plaatsen. De laminaat is reeds aangekocht. De oppervlakte bedraagt ongeveer 74 vierkante meter. Ook zouden de deuren afgezaagd moeten worden. Alsook plinten tegen de muur geplaatst worden.
dinsdag 1 augustus 2017

Herstelling laminaat na waterschade

Ik had waterschade in m'n living. Laminaat is op een bepaalde plaats echt omhoog gekomen, en vertoont ook enkele blazen. Kan ik dit laten herstellen?
dinsdag 1 augustus 2017

Chape leggen en vloertegels plaatsen in badkamer met vloerverwarming

Vloerverwarming werd uitgebroken en vervangen. Nieuwe waterleiding geïnstalleerd. Uit te voeren werken: 1. Chape + vloertegels (voor tegels: zo goed mogelijke afstemming met de enkele rijen tegels die niet uitgebroken werden: Sphinx, Basic Line Vloertegels 15/15 wit, surface mat, ref 4070) 2. Herstellen badmuur inclusief "inspectieluik" en bekleden met wandtegels. Badkamer is gelegen in appartement centrum Brussel, 5de verdieping, parkeerplaats voor gebouw kan geregeld worden met concierge.
dinsdag 1 augustus 2017

Chape leggen

Chape op gelijkvloers en eerste verdieping. Totaal ong 140m² , 8 cm dik. Eventueel in optie snel(drogend)
dinsdag 1 augustus 2017

Gietvloer leggen

Ik heb momenteel vinyl en daaronder zit een stenen vloer. Gietvloer leggen in de woning. Living met 3 plaatsen, keuken moeten voorzien worden van gietvloer.
dinsdag 1 augustus 2017

Gietvloer plaatsen gelijkvloers en eerste verdieping

PU-gietvloer gieten op gelijkvloers 90m ² + badkamer eerste verdieping. (9m²)
maandag 31 juli 2017

Parket leggen in woonkamer

Momenteel is ligt er natuursteen in onze woonkamer. We zouden op termijn graag een parketvloer willen. Samen met een professional willen we bekijken wat onze mogelijkheden zijn en hoe we dit gaan aanpakken qua uitbreken bestaande stenen + volgende stappen.
maandag 31 juli 2017

Herstellen parket wegens schade

In onze kleine waskamer is iets op de vloer gevallen waardoor er een serieuze deuk in onze parket is. Ik zou graag weten of er een oplossing is om deze te herstellen. De waskamer is ongeveer 12 m² maar geeft op de gang.
zaterdag 29 juli 2017

Egaliseren chape vloer buitenterras

Van het buitenterras zijn de oude tegels verwijderd en de oude lijmresten afgevreesd. De vloer dient nu geëgaliseerd te worden. Opervlakte plus minus 29 m².
vrijdag 28 juli 2017

Beton gieten en polieren

Wij zijn op zoek naar een vakman die beton kan gieten en polieren. 28 m² terras en 60m² binnen.
vrijdag 28 juli 2017

Plaatsen van linoleum vloer

Nieuwe vloer voor nieuwbouwwoning, in totaal +/- 75 vierkante meter: 30 vierkante meter op gelijkvloers (bureau), 45 vierkante meter op tweede verdiep (grote slaapkamer, kleine slaapkamer, hal). Interesse in linoleumvloeren. Ondergrond is chape, er werd rekening gehouden met een vloer van 11 millimeter.
vrijdag 28 juli 2017

Vinyl leggen in slaapkamers en hall

Vinyl plaatsen in drie slaapkamers en een gang. Oppervlakte kamer : 4 op 3- 2 op 4 e-4op 3
woensdag 26 juli 2017

Vloer badkamer

Leggen van een vloer in een badkamer, ongeveer 4 vierkante meter. Tegels te leggen. Openbreken van de huidige vloer.
woensdag 26 juli 2017

Parketvloer opschuren en vernissen

Parketvloer in eik opschuren en terug behandelen.Oppervlakte 25 m²
dinsdag 25 juli 2017

Chape leggen

Chape leggen voor een totaal oppervlakte van +-21m². Vloerverwarming is betrokken zo een gewapende chape is nodig, in alles ruimtes. De 21m² zijn verdeeld over 4 ruimtes, 2 klein WC's, 1 badkamer en een kombuis. Chape zal 8-9 cm dik moet zijn om bij bestaande chape te passen. Total 1. 7 m³ 1. 8m³ chape nodig. Dit is voor een appartement met ruimtes op 2de en 3e Verdiep.
dinsdag 25 juli 2017

Chape en keramische parket te plaatsen

Ik zoek vloerder voor het plaatsen van chape en keramische parket vloeren op ongeveer een 80 m².
dinsdag 25 juli 2017

Chape gieten

Op 7 augustus wordt in onze renovatiewoning pur-isolatie gespoten. Vanaf de dag erna mag de chape (7 cm dik) erop. Oppervlakte 55m².
maandag 24 juli 2017

Laminaatvloer leggen

Ik zoek een laminaat legger die ook zorgt voor inkorten binnendeuren, verwijderen oude plinten en plaatsen nieuwe. Nette afwerkkng. Ongeveer 80 m². Laminaat reeds aangekocht.
maandag 24 juli 2017

Betonplaat gieten

Wij willen een betonplaat laten gieten voor een tuinhuis van 5x5m 10 cm diep. Dat komt neer op 2. 5 m3 beton. De leverplaats ligt aan de straatkant.
maandag 24 juli 2017

PVC vloeren leggen in nieuwbouw

Nieuwe vloeren in de nieuwbouw woning plaatsen. PVC vloeren ongeveer 152 m². Graag wil ik de vloeren afwerken met plinten. We gaan de vloeren zelf aankopen. Werken moeten starten in november.
zondag 23 juli 2017

Egalisée leggen

Er dient een egalisée laag voorzien te worden op zolder. Oppervlakte 30 vierkante meter.
zondag 23 juli 2017

Gietvloer in badkamer leggen

Ik wil gietvloer in de badkamer er is nu planche met daarop een soort osbplaten erover. Ongeveer 15 m².
zondag 23 juli 2017

Beton storten voor tuinhuis

Ik wil een betonplaat laten gieten voor een tuinhuis. (-florida-416x326-luifel-416-cm-geimpregneerd) De oppervlakte is 8. 32m x 3. 26m. Een dikte van 15cm zou voldoende zijn voor een tuinhuis? Het tuinhuis zal 50m diep in de tuin komen op ongeveer 100m van de straatkant. Er is geen rechtstreekse doorgang tot in de tuin.
zaterdag 22 juli 2017

Vloer en plinten plaatsen

300 vierkante meter vloeren plaatsen in nieuwbouw en plinten. De vloeren zijn in parketlook en worden gelijmd. Pose de carrelages et plinthes dans une nouvelle construction. Carrelage imitation de parquet. Surface 300m².
vrijdag 21 juli 2017

Chape leggen in sleuf van livingvloer

Ik zoek iemand om een sleuf in de livingvloer dicht te chappen. Dit is ter voorbereiding van de nieuwe vloerbekleding. Betreft één sleuf met lengte +/- 5m, breedte tussen 11 en 28cm, diepte 6cm. In de sleuf liggen nieuwe koperen verwarmingsbuizen en deze zijn reeds ingetaped.
maandag 17 juli 2017

Uitgraven vloer, vloerisolatie leggen en nadien chappen

Het uitgraven van de vloer (25 cm) plaatsing vloerisolatie, en nadien over de buizen en kabels chappe leggen. Ongeveer 40m² oppervlakte.
zondag 16 juli 2017

Gieten van betonnen ondergrond

We hebben in een oud huis (1910) vloeren uitgebroken en zitten nu op de zavellaag boven volle grond (50m2). We wensen een voor nieuwe vloeropbouw met isolatie. Geen vloerverwarming maar traditionele cv.

Partners

Partners van Casius