Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw wensen door een vloerder / parketteur uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerders / parketteurs. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs van uw regio.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat uw project zal kosten. Naast de prijs kunt u bij Casius ook de vloerders / parketteurs vergelijken op vlak van professionaliteit en vakmanschap.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in uw regio.

Voor een goede en betrouwbare vloerder / parketteur uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Bent u op zoek naar een vloerder / parketteur in aan andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België. Om een andere regio te selecteren kunt u in de rechterkolom onder steden de gewenste regio kiezen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij vloerders / parketteurs voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een vloerder / parketteur voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur:

donderdag 21 september 2017

Vloertegels plaatsen en betegelen van wc

Plaatsen van vloer ongeveer 30m² + tegelen van kleine wc dit in een nieuwbouwwoning. GLV in nieuwbouw. Materiaal vloertegels.
woensdag 20 september 2017

Egaliseren vloer bestaande uit osb platen

Op onze zolder liggen momenteel osb-platen, maar die liggen niet waterpas. We zijn op zoek naar een vakman dit kan oplossen, zodat we er zelf een vloer op kunnen leggen. De vloer is ongeveer 35 vierkante meter. We zijn ook geïnteresseerd om er eventueel een geluidsdemping op te plaatsen
dinsdag 19 september 2017

Vlinderen van betonvloer tuinhuis

Dit is voor een vloer van een tuinhuis: We zouden graag een betonvloer laten vlinderen +/- 36 m². Bekisting en beton doen we zelf
zondag 17 september 2017

Egaliseren van keukenvloer

Chappe leggen : Keukenvloer van 8,5 m² en zo dun mogelijk.
zondag 17 september 2017

Chappen van gelijkvloers

Ik zou graag mijn gelijkvloers laten chapen. Oppervlakte chape 55 m².
zaterdag 16 september 2017

Vernieuwing vloeren in een chalet

De kurken vloer in de badkamer is gelost rond het toilet. Dit stuk dient vervangen te worden. De vinyl is stuk zowel in de keuken als in de inkomhal. Dit mag er volledig uit. We hadden hier graag iets steviger in omdat er veel op gedraaid wordt met een rolstoel. Onder de vinyl zit nog een dunne geperste plaat daaronder zien wij de houten balken. Zo weinig mogelijk niveauverschillen is aangewezen voor de rolstoel. Ook de romp naar de voordeur was bekleed met vinyl. Dit is ook stuk. Daar mag ook een andere laag op. Wat betreft het onderstutten laat ik het over aan vakmensen om te zien wat er kan gebeuren.
donderdag 14 september 2017

Chape leggen voor vloerverwarming

Ik wil graag een chape leggen als voor vloerverwarming , een een chap voor een houten vloer op te plaatsen. Oppervlakte : keuken 34 m² en andere plaats van 30 m²
donderdag 14 september 2017

Vloerplaat gieten

- Een geheel nieuwe vloerplaat onder een oorspronkelijke woning (97,86 m²) - Een nieuwe laag gieten op de bestaande vloerplaat om te egaliseren (97,86 m²). Kan u mij van deze twee opties tijdsduur en kosten maken. Voor de eerste optie had ik ook graag de haalbaarheid geweten. Is het mogelijk een volledig nieuwe vloerplaat te gieten, zonder de externe muren volledig af te breken?
donderdag 14 september 2017

Nazicht vloer en oplossing bieden tegen gekraak

Ik zoek een oplossing voor het gekraak van houten vloer (OSB) weg te werken door het plaatsen van parket of betegeling (met ontkoppelingsmatten ? ) of andere manieren. Zou dit gegarandeerd kunnen opgelost worden ? Vloer op bovenste verdieping. Wil vermijden om nieuwe vloer te leggen.
donderdag 14 september 2017

Vinyl leggen in huis

In een huis dat wij opnieuw wensen te verhuren in Meise willen wij in 2 kamers en de gang boven vinyl leggen. Er lag reeds vinyl, maar deze is nu hobbelig en niet meer in goede staat. Graag wensen wij deze te vervangen. Oppervlakte ? kamer 4 op 5 m en gang 8 m op 1 m.
woensdag 13 september 2017

Gepolierd beton gieten in loft

Ik heb een vloer van 105m2 die gestort moet worden met beton, op vloerverwarming. Liefst wil ik vezels in het beton, waardoor ik geen netten hoef te plaatsen. De vloer is op begaane grond en de ruimtes lopen achter elkaar door. 5m breed en c.a. 21m lang. Er ligt 5 cm vloerisolatie met verwarmingsbuizen. Hierop moet denk ik 7-10cm beton bestort worden. Wat kost het, als de vloer ook gevlinderd en op een manier afgewerkt word, dat die direkt bewoonbaar is.
dinsdag 12 september 2017

Herstelling parket en binnenscrhijnwerk na waterschade

Wij hebben als gevolg van een issue met de afvoer van de wasmachine overstroming gehad in de keuken en living van ons huurhuis met schade aan het binnenschrijnwerk en de parket als gevolg. Dit is voor een brandverzekering.
maandag 11 september 2017

Parket of tegels leggen

Ik ben bezig met vloer aan het uitbreken tot op de chape. Ik zou graag een nieuwe vloer laten leggen, weliswaar twijfel ik nog tussen parket, laminaat of tegels. Oppervlakte : 59 m²- 1 ste verdieping.
maandag 11 september 2017

Herstellen parket wegens waterschade

Door een waterlek is mijn parket beschadigd. Op vier plaatsen zijn er waterkringen, graag herstellen.
donderdag 7 september 2017

Plaatsen van een grenen plankenvloer (te verlijmen op chap)

Plaatsen van een grenen plankenvloer (te verlijmen op chap). 145 m² verdeeld over 7 kamers + overloop. Indien nodig verkorten van deuren. PLaatsen van witte plinten op ong 155 m1
dinsdag 5 september 2017

Laminaat vernieuwen

De vloer vernieuwen. We hebben waterschade geleden in een verhuurwoning. Laminaat is hierdoor opgesput. Dat wil zeggen, het verwijderen en meenemen van de oude laminaatvloer en het plaatsen van nieuwe vloer + alles van ondergrond voorbereidingen die hiervoor nodig zijn. Het gaat om de laminaat die ligt in de berging en veranda. Deze ligt waarschijnlijk op een oude tegel die ligt in zand (woning van 1948) Dus de laminaat moet best een beetje bestand zijn om op zulke ondergrond te liggen. Er is ook een grondplan bij, het gaat enkel om de vloer in de berging en veranda. +/-18m² dus. Materiaal nog niet aangekocht. Contact mogelijk vanaf 18 september.
dinsdag 5 september 2017

Egaliseren vloer badkamer

Ik wil graag vloeren in de badkamer boven. Oppervlakte tussen 12 en 14 m².
maandag 4 september 2017

Beton gieten voor tuinhuis

Betonvloer gieten voor plaatsing van een tuinhuis achteraan de tuin. Afmeting: 6 bij 3 meter.
maandag 4 september 2017

Vloer gieten in gepolierde beton

Ik wil graag oprit , terras en paden in gepolierd beton,meer dan 100 m².
maandag 4 september 2017

Gepolierd beton leggen

Leggen van gepolierd beton. Het is binnenkoer dat 12 op 13m is. De dikte is vrij beperkt en moet onder helling gelegd worden van witte muur naar rode doorgang voor wachtafvoer aansluitend aan de watergoot (wordt gemaakt op de scheidingslijn tussen tegels en rode beton). De werf ligt in Luik. De werken moeten zeer snel uitgevoerd worden.
maandag 4 september 2017

Egaliseren vloer

Egaliseren van bestaande vloer in living. Ongeveer 35 m². Nu ligt er een tegelvloer. Deze ligt niet 100% goed. Hier ga ik binnenkort parket op laten leggen.
maandag 28 augustus 2017

Gepolierde betonplaat leggen voor voliere

Gepolierde betonplaat van 92 m² om volière op te plaatsen. Momenteel staat hier reeds volière van 50 m² , deze zal worden afgebroken, maar hier is dus reeds een oude betonvloer aanwezig, dus voor dit deel van de oppervlakte zal dus een dun extra laagje beton moeten volstaan. Voor de overblijvende m² ligt er momenteel gewoon nog aarde. Werken zouden eind oktober - begin november uitgevoerd moeten worden.
zaterdag 26 augustus 2017

Een nieuwe vloer leggen over een bestaande vloer

Plaatsen van een nieuwe vloer over een bestaande vloer die in de zand ligt. De ruimtes zijn een living, een keuken, een inkomhal en een wc. Het verwijderen van een bestaande vloer en het opnieuw vloeren van deze ruimte. Dit betreft een badkamer. Oppervlakte : 120 m².
vrijdag 25 augustus 2017

Parket opfrissen en plinten plaatsen

Opkuisen + behandelen met watergedragen lak 35 m² parket (vierkantjes bestaande uit 7 latjes) + plaatsen van 37 lm eiken plinten rustiek 70 mm hoog , behandeld zoals parket op boven verdieping ( 2 slaapkamers, berging en kleine overloop).
vrijdag 25 augustus 2017

Fundering voor tuinhuis plaatsen

Ik zou graag een fundering leggen voor mijn tuinhuis op te bouwen. De oppervlakte is 40m² en zouden ongeveer 6m³ nodig hebben.
donderdag 24 augustus 2017

Laminaat leggen

Laminaatvloer en plinten reeds gekocht. Totaal 60m² voor living , gang, 3 slaapkamers. Alles doorleggen.
donderdag 24 augustus 2017

Laminaat leggen

Ik wil graag laminaat leggen op zolder. Laminaat + plinten + ondervloer reeds aangekocht. Zeker bereid van een handje toe te steken. 50 m².
donderdag 24 augustus 2017

Beton gieten in grote garage

Beton gieten op bestaande onregelmatige betonvloer. Oppervlakte ca 120 m².
donderdag 24 augustus 2017

Vloer verhogen

Wij zijn op zoek naar iemand die voor ons een vloer komt opbouwen. Het betreft een ruimte die op zand gebouwd is in de jaren '30. De vloer dient met 30 cm verhoogt te worden en het betreft een ruimte van ongeveer 40 m² verdeelt over twee kamers.Het betreft de kamers op niveau -30. Graag hadden we mensen laten komen kijken om dan samen te beslissen hoe deze vloer het beste opgebouwd wordt, rekening houdend met het feit dat er afvoerbuizen zullen getrokken worden alvorens de vloer te gieten. Wij dachten aan een vochtwerende folie, 15 cm beton, 8 a 10 cm gespoten pur en dan 5 a 7 cm chape.
woensdag 23 augustus 2017

Hervoegen terras

4 jaar gelden hebben we een nieuw buiten terras laten aanleggen in keramische vloertegels 60 x 60 en werd ingevoegd met grijs. Wij merken op dat de voegen langzaam “ verbrokkelen “ wat niet meer mooi oogt. Met de vooruitzichten van de winter zijn we er niet gerust in wat betreft de eventuele ijzel wat de tegels niet te goed kunnen komen en eventueel problemen kunnen meebrengen voor het terras. In de maand juni heb ik de voegen heropgevoegd met KNAUF voegmortel ( kleur creme ) geschikt voor buitentegels . Daar deze zeer dun ( ongeveer 1 mm) aangebracht zijn komen deze terug los bij regen en bij het belopen Graag had ik een vakman ontvangen met de taak om de oude voegen uit te slijpen tussen de tegels en terug op te voegen . Het terras is 40 m².
maandag 21 augustus 2017

Betegelen van woonkamer, keuken, inkom, badkamer en bureau

Ongeveer 80 m² vloeren: de helft in visgraat keramische tegel (woonkamer), de rest in 60/60 cm tegel (keuken, inkomhal, badkamer en bureau) te betegelen.
maandag 21 augustus 2017

Gepolierd beton gieten voor tuinhuis

Wij willen een betonplaat gieten van 6,5 meter op 4 meter en deze laten polieren om een tuinhuis op te laten zetten.
maandag 21 augustus 2017

Vloerleggen in keuken

Graag vloer laten leggen in de keuken wordt. Oppervlakte 60 m². Te plaatsen in oktober. Het is een keramische vloer van 50 x 50. Vloer reeds aangekocht
maandag 21 augustus 2017

Betonplaat voor carport plaatsen

Betonvloer voor carport plaatsen, 5 m op 3 m ongeveer, alles inbegrepen: uitgraven tot afwerken
vrijdag 18 augustus 2017

Keramische vloer leggen

Graag zouden we een nieuwe vloer met parketmotief leggen in de living/woonkamer. Keramisch parket eigenlijk. Dus een vloer. De oppervlakte van deze ruimte is 40 vierkante meter. We hebben nog geen vloer aangekocht en hebben nog niet echt een idee welke vloer goed zou passen.
donderdag 17 augustus 2017

Vloerisolatie en chape leggen

Voor een oppervlakte van 98m² kan voorzien van PUR isolatie 6 cm en chape 5 cm. De woning is gelegen in Berendrecht en er is slaanplaats voor een vrachtwagen voor de deur. Deze werken zouden einde september uitgevoerd moeten worden.
donderdag 17 augustus 2017

Beton gieten voor tuinhuis

Wij zoeken iemand die op korte termijn de beton voor ons nieuw tuinhuis kan gieten. Afmetingen 5 op 3 meter ongeveer 15 cm beton. Graag zo snel mogelijk de werken uitvoeren.
donderdag 17 augustus 2017

Vloeren openbreken en sluiten na lek

Er is een lek en een deel van vloer moet opengebroken worden en terug gesloten worden. De vloer moet opengebroken worden. En het lek herstellen eventueel.
donderdag 17 augustus 2017

Beton gieten om garage te plaatsen

Wij willen een beton gieten om onze garage op te zetten. We zouden het liefst de beton polieren. De oppervlakte bedraagt ongeveer 90m². Het is enkel beton gieten en polieren.
woensdag 16 augustus 2017

Vloertegels binnenkoer vernieuwen

Bestaande vloer van binnenkoer openbreken. Vervangen door nieuwe tegels of ander alternatief. Te bekijken ter plaatse.
woensdag 16 augustus 2017

Betonplaat gieten voor tuinhuis

Gieten betonplaat. Ik wil graag een tuinhuis zetten van 415 x 295 + extensie van 400 maar ik had dus graag een betonplaat laten gieten voor het tuinhuis zelf (415 x 295), de tuin is perfect bereikbaar via de zijkant (3m breedte) maar is wel in totaal 40 m diep. Daarna hebben we eventueel nog iemand nodig voor terras aan te leggen van +- 34 m². (terras zal pas voor volgend jaar zijn, betonplaat zo snel mogelijk)
dinsdag 15 augustus 2017

Opschuren en behandelen van nieuwe parketvloer

Ik heb net een compleet gerenoveerd appartement gekocht met een nieuwe ruwe samengestelde parketvloer. Ik zou deze graag willen laten opschuren zodat deze mooi vlak is en dan laten behandelen met olie of doorzichtige vernis om deze te beschermen. Dit zou kunnen vanaf 4 september, aangezien ik dan mijn sleutel van de notaris ontvang. Het gaat hier over 3 slaapkamers van +- 11m² en 1 woonkamer van +- 62m² .
dinsdag 15 augustus 2017

Beton storten en chape plaatsen

Ik zou beton willen laten storten op de gelijkvloers 15 cm dik en 6 op 3 m. Chape gelijkvloers ongeveer 5 cm. 51m2. Op de eerste verdiep. 20m2 chape ongeveer 7 dik.
dinsdag 15 augustus 2017

Kurkvloer leggen

We zouden de living, keuken en gang willen voorzien van kurk (kliksysteem), ongeveer 75 m². Deze zou geplaatst worden op stenen tegels. Ook de plinten moeten geplaatst worden. Materiaal aan te kopen in samenspraak met vakman.
dinsdag 15 augustus 2017

Parket/marmoleum/kurk vloeren leggen

In slaapkamers (eiken) parket vloer leggen. In totaal 75m² meter. Is reeds bewoond, dus uitvoering moet goed georganiseerd/gecoordineerd/mogelijk in verschillende stappen gebeuren. Zo snel mogelijk, zeker eerste kamer(s). Op zolder ook parket vloer (ofwel marmoleum/kurk vloeren leggen omwille van lagere prijs). In totaal 80m². Is op houten gewelven met OSB platen. Binnen 3 maanden.
dinsdag 15 augustus 2017

Gegoten betontrap afwerken met epoxy

Gegoten betonnen bordestrap afwerken met epoxy. Gelijkvloers naar 1ste verdiep. Mogelijks moeten sommige treden eerst was bijgewerkt worden. 15 treden.
maandag 14 augustus 2017

Egaliseren vloer appartement

We willen een houten vloer leggen in ons appartement van 120 m². We hebben alle vloeren en dorpels uitgebroken (buiten de living waar onderparket ligt) en wensen nu een goede ondergond te bekomen als basis voor een nieuwe planken vloer. - egalisatie met egaline - of het uitvlakken van de vloeren met multiplex / osb platen
zondag 13 augustus 2017

Parketvloer schuren en afwerken

Bovenverdieping woning, geschat 75m2, parket schuren en afwerking tot naturel look
vrijdag 11 augustus 2017

Volledige vloeropbouw uitvoeren

Wij zoeken iemand die een betonplaat kan storten, isolatie kan leggen en kan chappen. Een volledige vloeropbouw dus (met vloerverwarming die onze loodgieter zal leggen) +/- 60 m².
donderdag 10 augustus 2017

Uitbreken van vloer en chappe

Uitbreken van de vloer en de chappe, zou ongeveer 75m² zijn. Vloeren doet klant zelf.

Partners

Partners van Casius