Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Voor een goede en betrouwbare vloerder / parketteur uit jouw directe omgeving ben je bij Casius aan het juiste adres. Wij brengen je snel en eenvoudig in contact met meerdere vloerders / parketteurs die op hun beurt bij je langskomen.

Vergelijk de geselecteerde vloerders / parketteurs en bepaal wie je wilt ontvangen om voor jou een offerte te maken. De offertes zijn uiteraard vrijblijvend en verplichten je tot niets.

Bij Casius ben je zeker van een goed beoordeelde en erkende vloerder / parketteur uit jouw regio. Zoek je een ander type vakman of een andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België die klaar staan om je te helpen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij vloerders / parketteurs voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een vloerder / parketteur voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken staat hieronder. Klaar om jouw aanvraag te lanceren ? Vul dan het formulier in en wij doen de rest.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur:

vrijdag 15 februari 2019

Fundering graven en gieten beton voor blokhut

Ik wil graag een betonnen fundering met dikte 15cm hebben voor mijn blokhut 6m x3m. Plaatsing achteraan in de tuin , bereikbaar via zijkant. Doorgang van 2 meter. Leveren en plaatsen van elektrische kabels .
woensdag 13 februari 2019

Oude vloeren herstellen, af te schuren en te behandelen

Anvragen voor het herstellen, schuren en behandelen van bestaande oude houten vloeren. Het betreft een verbouwing van een woonhuis met in totaal 80m2 aan oude houten vloeren.
woensdag 13 februari 2019

Parket schuren en onderhouden

Parket opschuren en behandelen in white wash en tegen krassen van huisdieren. 37 vierkante meter.
dinsdag 12 februari 2019

Benedenverdieping betegelen

Ik wil graag een vloer leggen op mijn bendenverdieping. Oppervlakte is ongeveer 60 vierkante meter, er ligt nog geen chape, enkel beton. Ik heb nog geen tegels en er zit in die oppervlakte ook een stuk badkamer, waar ik een inloopdouche wil laten tegelen. Ik zoek een bekwame vloerder.
maandag 11 februari 2019

Parket opknappen

Voeden parket ongeveer 20 m².
zondag 10 februari 2019

Plaatsen van plinten

Graag hadden wij in onze woning plinten laten plaatsen. Op de benedenverdieping hebben we een betonvloer en de bovenverdieping een witte PU (giet) vloer. Uit welke materialen zijn we nog niet uit.
zondag 10 februari 2019

Betonherstelling garage

Er is in de achtervloer van mijn garage een verzakking in het beton die gegaliseerd zou moeten worden.De opp=20m2. De diepte is max 10cm. De garage ligt aan de straat en is dus makkelijk bereikbaar.
donderdag 7 februari 2019

Leggen van tegelvloer

Living + keuken + gang + toilet vloeren met reeds aangekochte vloer +-80m². Vloer : gewone tegels 60 cm op 60 cm.
woensdag 6 februari 2019

Laminaat leggen

Ik zou graag in 2 kamers en een gang laminaat willen leggen. In totaal gaat het om +- 31m²
woensdag 6 februari 2019

Oude vloer op zavel vervangen

Parketvloer plaatsen op een bestaande tegelvloer ( dus vermoedelijk op zavel). Uitbreken van bestaande tegelvloer (+ isoleren, nieuwe onderlaag). 8 op 3 meter ongeveer.