Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een vloerder / parketteur uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende vloerders / parketteurs. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit uw regio.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat uw project zal kosten. Naast de prijs kunt u bij Casius ook de vloerders / parketteurs vergelijken op vlak van professionaliteit en vakmanschap.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in uw regio.

Voor een goede en betrouwbare vloerder / parketteur uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Bent u op zoek naar een vloerder / parketteur in aan andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België. Om een andere regio te selecteren kunt u in de rechterkolom onder steden de gewenste regio kiezen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij vloerders / parketteurs voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een vloerder / parketteur voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur:

dinsdag 24 april 2018

Parketvloer renoveren en behandelen

Ik wil de parketvloer van drie kamers met total oppervlakte 40 m² laten renoveren
maandag 23 april 2018

Herstellen betonnen trap naar buiten (herleggen).

De dorpels (treden en contra tegels) zijn losgekomen. Eén is gebroken (opstaande trede)
donderdag 19 april 2018

Oprit in printbeton aanleggen

Voor een oprit in printbeton,momenteel kiezelsteentjes,er moeten dus voorbereidende werken gebeuren,de oppervlakte is ongeveer 60 vierkante meter.
woensdag 18 april 2018

Parket leggen in renovatieproject

In een bestaand café willen wij uitbreiden naar de kelderruimte (gewelfde ruimte, te renoveren). Daar hoort een mooie parketvloer (geen laminaat) bij. Afmetingen (ruw gemeten) 12,50 x 7 meter.
dinsdag 17 april 2018

Betontplaat tuinhuis gieten

Grondplaat gieten tuinhuis Bekisting nog te plaatsen Met betonpomp Rond de 4 kubieke meter.
dinsdag 17 april 2018

Isolatie en chapewerken voor nieuwe vloeropbouw

Wij willen op ons onderverdiep een nieuwe vloer opbouwen. We gaan de tegelvloer uitbreken en uitgraven tot op 30cm-40cm naargelang de benodigde diktes van de verschillende lagen. Er komt een wenteltrap op uit die reeds deels in beton gegoten is, en hiervoor zouden we graag een kleine vierkante meter in snelbeton gieten tot de begane grond. Voor de rest van de vloer (39 vierkante meter) willen we een betonplaat laten gieten.
dinsdag 17 april 2018

Beton gieten voor tuinhuis

Beton gieten voor een tuinhuis op te plaatsen. Voor een oppervlakte van 35 m². Nu ligt er stabiliseer maar dit moet opgehoogd worden zodat alles terug vlak is. Kader moet ook gemaakt worden.
maandag 16 april 2018

Betonplaat voor tuinhuis gieten

Voor de plaatsing van een tuinhuis (3m50 x 2m50) (plaatsing gepland in augustus) moet er een betonplaat gegoten worden. Het werk bestaat uit: - uitgraven en afvoeren van de (propere) grond (10 cm) - plaatsing bekisting - gieten (gewapende) betonplaat van 15 cm dik
maandag 16 april 2018

Plaatsing plinten en nieuwe voegen

Wij plaatsten 2 jaar geleden zelf onze vloer in ons appartement. Hierbij kozen wij echter niet de ideale kleur voor de voegen. Deze zijn momenteel in het lichtgrijs en wij zouden graag een kleur hebben die beter aansluit bij onze vloer (parkettegels), zodat dit minder opvalt. Is dit mogelijk ? Daarnaast dienen er ook overal nieuwe plinten worden geplaatst (standaard witte plinten). Indien niet mogelijk, wat zou de kostprijs zijn voor het plaatsen van nieuw parket of laminaat (volledig appartement - +/- 80 m²)
zaterdag 14 april 2018

Tegelvloer plaatsen

Graag had ik een tegelvloer van ongeveer 80 vierkante meter laten plaatsen en dit op een bestaande tegelvloer. Tegels ga ik zelf aankopen.
woensdag 11 april 2018

Beton gieten

Vakman voor beton gieten + gewapend net en alsook afgestreken door firma. Zelf het zou gaan om een oppervlakte van 71 vierkante meter 10 cm dik . Er is plaats via de tuin om beton te gieten moet wel +- 30 meter tellen om binnen te geraken tot het verste punt
maandag 9 april 2018

Vloer betegelen

Ik ben op zoek naar een vloerder voor mijn tegelwerken van ongeveer 61m². Enkele details: - De chape is reeds geplaatst (2 weken geleden) en is 11 cm dik - Overal komen dezelfde tegels in formaat 60x60 - Tegels zijn reeds gekozen - De pleisterwerken zijn vandaag gestart, dus er kan getegeld worden vanaf de chape droog genoeg is.
maandag 9 april 2018

Steentapijt plaatsen

Graag vakman voor het plaatsen van steentapijt op tegelvloer voor een oppervlakte van 113 m² en op een houten vloer voor een oppervlakte van 59 m².
maandag 9 april 2018

Gieten van betonnen plaat

Oppervlakte +/- 20m²; 16 cm dik eventueel te polieren. In het midden putje voorzien met deksel, riolering is reeds aanwezig. Aan één zijde dient ook afwateringsgoot voorzien te worden over de gehele lengte; 5,2m. Er bevindt zich ook een septische put waar nog een hermetisch deksel op geplaatst dien te worden. De betonnen plaat dient om later een houten garage op te plaatsen.
maandag 9 april 2018

Betonplaat gieten

Dringend op zoek naar iemand die een betonplaat kan komen gieten + plastieken ondergrond leggen. Betonplaat voor keuken. Oppervlakte 15 m².
zondag 8 april 2018

Beton storten voor terras

Vakman om achter mijn huis (terras) een betonplaat te laten storten het is wel een halfopen huis maar de weide naast het huis laat wrs niet toe om te betreden met zware vracht dus zal er waarschijnlijk een pomp nodig zijn ik moet het nog juist opmeten maar vermoedelijk gaat het over 6m3
zondag 8 april 2018

Gepolierde betonvloer aanleggen voor nieuwbouw eerste verdieping

Gepolierde betonnen vloer aanleggen voor binnen. Oppervlakte 65 m² aan te leggen. Voor de 1 ste verdieping. Dit is voor een nieuwbouw.
zondag 8 april 2018

Plaatsen gietvloer

Plaatsing gietvloer +/- 60m² (living - keuken - overloop - wc). Kan deze onder bestaande (zwevende) keukenkasten geplaatst worden.
zaterdag 7 april 2018

Osb platen leggen op zoldervloer

Wij zouden graag onze zolder bevloeren met OSB platen. De vloeroppervlakte bedraagt +- 55 m².
vrijdag 6 april 2018

Vloer in laminaat herstellen na waterschade

Ik heb waterschade aan mijn vloer door lekkage van mijn vaatwasser. De vloer is 130 m² maar ik vermoed dat niet heel de vloer schade heeft opgelopen.
vrijdag 6 april 2018

Gepolierde betonvloer aanleggen

Nieuwbouw kantoor dat nog dit jaar in gebruik zal worden gesteld. Moet zo snel mogelijk uitgevoerd worden. 480 m².
donderdag 5 april 2018

Gepolierde betonvloer plaatsen voor tuinhuis

Een gepolierde betonvloer voor het plaatsen van een tuinhuis met open gedeelte. Oppervlakte tuinhuis is 24 m². Dikte betonvloer 15 a 20 cm. Uitgraven van de grond gebeurd door ons. Bij voorkeur iemand die op voorhand komt kijken als de werken voldoende zijn om de betonvloer te gieten. Pompwagen is noodzakelijk
donderdag 5 april 2018

Vloer uitgraven en ondervloer leggen

De vloer moet uitgebroken worden licht op gele zand die ook moet afgegraven worden. Op gele zand 45 vierkante meter.
woensdag 4 april 2018

Gieten van plateau voor tuinhuis

Een bestaand plateau van 2,5 op 4 m moet verhoogd worden tot een 10 cm boven het maai oppervlak, omdat er een tuinhuis op gebouwd wordt. Dit is voor een tuinhuis op te plaatsen.
woensdag 4 april 2018

Oud parket boenen en plinten plaatsen

Parket boenen living en hall ongeveer 75 m² en nieuwe plinten plaatsen
woensdag 4 april 2018

Oprit in marmertapijt aanleggen

Voor de heraanleg van onze oprit zijn we op zoek naar een plaatser van marmertapijt. De oprit is +/- 20 m lang en 4 m breed. Bestaande oprit is (aangestampte) dolomiet. Er dienen wel nog controle putjes voor riolering geplaatst te worden.
woensdag 4 april 2018

Betonnen vloer leggen voor garage

Garagevloer zou gedetoneerd moeten worden, geen gepolierde of dergelijke, gewoon basic beton. De garage is ongeveer 40 vierkante meter.
woensdag 4 april 2018

Pose d'une chape

Cherche un professionnel pour pose d'une chape de 78 m² au rez-de-chaussée.
dinsdag 3 april 2018

Vloer in natuursteen plaatsen

Wij zouden opteren voor een natuursteen 60X60X2 voor ongeveer 90m2 plus plinten. In een nieuw te bouwen moderne woning ongeveer 6.6m op 14 m en dit te leggen op een vloerverwarming. Materiaal al aangekocht.
dinsdag 3 april 2018

Beton gieten en polieren garage

Gieten van een nieuwe betonnen vloer in de garage +- 31 m². Er ligt momenteel een beton steen in de garage, kan deze blijven liggen of moet deze er uit.
maandag 2 april 2018

Verschillende vloeren betegelen

Ik ben op zoek naar een vloerder om het gelijkvloers 90 m² en zolder 50 m² te vloeren. Op eerste verdieping de badkamer, de overloop en het toilet te vloeren. In de badkamer moeten er tevens twee muren betegeld worden. De vloer werd reeds aangekocht. Het betreft keramische tegels van 60 x 60 cm. De twee muren van de badkamer zijn tegels van 30 x 60 cm.
maandag 2 april 2018

Vloer chappen en betegelen

Op zoek naar een vakman om in eerste instantie te chappen en ook te betegelen. Dit voor zo een 70 m² en hierna nog 20 m² in een aparte ruimte. Tegels nog niet aangekocht.
maandag 2 april 2018

Plaatsen van linoleum vloer in living en hal

Ik wil graag een nieuwe vloer in de living en de hal. De ruimte schat ik op een 35 vierkante meter. Ik zou graag een sterke linoleumvloer laten plaatsen. Graag komen kijken ter plaatse of het mogelijk is om de linoleum vloer over de tegels te leggen.
zondag 1 april 2018

Gepolierde betonvloer leggen

Ik ben bezig met de renovatie van een huis uit 1976. Graag zou ik een gepolierde betonvloer in een deel van het huis willen laten leggen. Het gaat hier om 80 m². De vloeropstelling is als volgt: bestaande fundering(beton), +- 8 cm pur isolatie, hierop komen de leidingen voor de vloerverwarming en daarop zouden we graag een strakke betonvloer willen.
zaterdag 31 maart 2018

Parketvloer schuren en afwerken

Opschuren van een eikenhouten parketvloer met oppervlakte 45 m² in de living. Ook vernissen en eventueel plinten vervangen indien nodig.
vrijdag 30 maart 2018

Vloer uitbreken en betonplaat gieten

Bestaande tegelvloer in living (35m²) en speelkamer (16m²) uit te breken + uit te graven om dan betonplaat te gieten. Ook isolatie en chape plaatsen indien mogelijk. Is om uiteindelijk parketvloer erop te plaatsen.
vrijdag 30 maart 2018

Fundering leggen voor tuinhuis

We laten een tuinkamertje bouwen tegen ons huis zoals een serre. Huis is ongeveer 1 meter boven vaste grond. Er is fundering nodig . Afmeting 2 op 3 meter.
donderdag 29 maart 2018

Chape leggen en pur isolatie spuiten

1) isolatie-pur kunnen spuiten (10 cm) en 2) chape kunnen leveren en installeren (6 cm). Het betreft een oppervlakte van 90 m².
dinsdag 27 maart 2018

Uitbreken van tegelvloer en egaliseren vloer

Voor uitbreken tegelvloer 48 m² op appartement en uitbreken keuken (kasten) en egaliseren van vloer.
maandag 26 maart 2018

Betonnen vloerplaat in nieuwbouw aanpassen voor vaste trap

Ik wil graag een betonnen vloerplaat te laten aanpassen. Momenteel is in de planning een luik voorzien, met schuiftrap. De opening kan boven de bestaande opening naar de eerste verdieping gemaakt worden.
zondag 25 maart 2018

Vloeren leggen voor renovatieproject

Nieuwe vloeren in het ganse huis. Slaapkamers: 3, badkamer: 1 , studio boven (zolder), living, keuken en bergingen. Parket of tegels zijn we nog niet uit.
zondag 25 maart 2018

Parket leggen

Plaatsen van parket, ongeveer 70 m². Bovenverdieping, ondergrond is een houten vloer.
zaterdag 24 maart 2018

Leggen van linoleum

Ik wil nieuwe linoleum leggen. Het gaat om 1 studio (41m2) + hal (10m2), samen: 51m2 Het type linoleum is nog niet gekocht, maar de keuze is wel reeds gemaakt: MARMOLEUM 3828 Blue Heaven 2. 0/2. 5 mm/A
donderdag 22 maart 2018

Gepolierde betonvloer aanleggen voor binnen en buiten

Graag leggen van polybetonvloer. Ongeveer 60 m² binnen, 30 m² buiten voor terras. Ter plaatse komen kijken.
donderdag 22 maart 2018

Gepolierde betonvloer aanleggen voor woonkamer met terras

Bij de renovatie van mijn woning wil ik voor de vloer in de living en aansluitend het terras een polybeton. Beide oppervlakten sluiten aan elkaar aan. Alles samen is dit ongeveer 65 m². Oppervlakte gaat klaar zijn om direct aan de werken te beginnen.
donderdag 22 maart 2018

Parket leggen en betegelen

Ik zoek een vloerder om onze parket te leggen op het 1e verdiep (40 m2) en om te tegelen op het 1e verdiep (25 m2). Graag de plinten ook. Parket is nog niet aangekocht, vloer wel al.
donderdag 22 maart 2018

Beton gieten voor garage

Ik wil een betonplaat 2 m groter uitlopend dan garageoppervlakten. Getrilde beton waar achteraf geen vloer op komt.
woensdag 21 maart 2018

Gepolierde betonvloer in bedrijfshal leggen

Graag hadden wij in onze bedrijfshal een betonvloer laten plaatsen. De hal is ongeveer 14 x 16 meter. De hal zal waarschijnlijk gebruikt worden als garage of opslagruimte.
dinsdag 20 maart 2018

Parket herstellen wegens vochtprobleem

Het parket in een van de slaapkamers komt naar boven/trekt krom. We vermoeden omwille van een vochtprobleem. We zoeken een deskundige die naast het herstellen van het parket (laminaat) ook de oorzaak (of afkomst) van het vochtprobleem kan detecteren en een oplossing kan voorstellen.
dinsdag 20 maart 2018

Betonvloer gieten

Het betreft 1 grote ruimte (keuken & leefruimte). Samen ongeveer 40m².

Partners

Partners van Casius