Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende vloerders / parketteurs. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een vloerder / parketteur of meerdere vloerders / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerders / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerder / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in uw regio.

340 klanten bevelen een bij Casius aangesloten vloerder / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Voor een vloerder / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerder / parketteur in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerders / parketteurs voor: plaatsen chappe en tegels, gietvloer leggen, plaatsen van keramisch parket, laminaat, chape en terras leggen, egaliseren van de vloer en betegelen, gietvloer benedenverdieping, laminaat leggen, vloerisolatie storten, zavelvloer vervangen, renoveren parket, chapewerken uit te voeren voor terras, beton gieten en polieren, pU gietvloer leggen, vervangen verdiepingsvloer, hechtende chape leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerder / parketteur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur:

dinsdag 23 mei 2017

Laminaat leggen

Laminaat leggen in de slaapkamers. Slaapkamer 1 :is 4,55 b op 3,06 h m², slaapkamer 2 : 2 4,53 b op m². Traphal 1,8 m² op 2, 4 m². En slaapkamer 3 : 4,75 b op 4,2 h m². Laminaat nog aan te kopen - in overleg met vakman.
maandag 22 mei 2017

Plaatsen chappe en tegels

Als deel van een totaal renovatie zoek ik een aannemer voor het vernieuwen van alle vloeren in de woning. Dit betekent nieuwe chappe en tegels/laminaat.
maandag 22 mei 2017

Vloeren van de keuken en veranda

In september plaatsen wij een nieuwe keuken. Deze komt uit in onze veranda. Dus keuken en veranda dienen opnieuw gevloerd te worden. 26m².
zaterdag 20 mei 2017

Vloeren keukenvloer

Ik ben op zoek naar een vloerder om de vloer van een open keuken te leggen: vloertegels of parket. Ongeveer 15m2. Bestaande tegelvloer uit te breken maar niet veel werk want is al losgekomen door beweeglijke houten ondervloer.
zaterdag 20 mei 2017

Vloerisolatie storten

Ik zoek een vakman voor het storten van vloerisolatie voor onze bovenverdieping en de zolder. Beide zijn 10 op 9 meter minus trappengat. Boven 10cm en zolder 5cm.
vrijdag 19 mei 2017

Zavelvloer vervangen

Op zoek naar een aannemer die een oude zavelvloer kan uitgraven, ongeveer 15m², een beton vloerplaat kan gieten, isolatie aanbrengen en chape.
donderdag 18 mei 2017

Uitbreken van vloer en nieuwe leggen

Veranda van 30m². Uitbreken vloer en oude chape + vervoer afval. Vloe isolatie plaatsen en opnieuw chappe en vloeren .
donderdag 18 mei 2017

Schuren en lakken van parket

Ik zoek een vakman voor het schuren en lakken van een parketvloer van ongeveer 50 m² . Parket.
donderdag 18 mei 2017

Nieuwe terrazzo vloer leggen in de keuken

Ik wil graag een nieuwe terrazzo vloer in de keuken zoals de bestaande vloer in de rest van het appartement . Terrazzo. Pas in de maand juli of augustus de werken laten uitvoeren.
woensdag 17 mei 2017

Egaline leggen

Ik ben dringend op zoek naar goede vakman die dringend nog deze week +/- 1cm egaline kan komen leggen in een ruimte van 2,5 x 3,5m.
dinsdag 16 mei 2017

Renoveren parket

Ik heb recent een appartement gekocht in Mechelen. In vier ruimtes ligt een houten vloer: - In de slaapkamer (10m2) en de hal (6,5m2) ligt, naar mijn bescheiden (onervaren) mening, een originele houten bouwvloer. Die is op sommige plaatsen heel beschadigd. Graag had ik deze vloer opgeschuurd en behandeld zodat die een minder oranje kleur heeft. - In de twee livings (in totaal een 50m²) ligt, denk ik, een valse houten vloer met daarbovenop een heel dun laagje hout. Die vloer is nieuw en met vernis behandeld. Ik zou ook deze vloer graag opschuren en behandelen zodat die een minder oranje kleur heeft. Alleen vrees ik dat het laagje hout te dun is.
dinsdag 16 mei 2017

Egaliseren vloer

Ik zou graag mijn zoldervloer laten egaliseren. De oppervlakte is 30 m² en er ligt al chape. Door de kabels van de verdieping later is de vloer momenteel nog niet recht genoeg om laminaat te leggen.
dinsdag 16 mei 2017

Egaliseren van vloer

Ik zou graag mijn vloer van 57m² willen egaliseren om een parket aan te leggen.
maandag 15 mei 2017

Terras en oprit in beton gieten

Onze verbouwingen zijn zo ver gevorderd dat we aan het terras kunnen beginnen. We zouden graag een terras + oprit van ongeveer 50m² willen laten spuiten, 15 cm dik lijkt me een goede dikte. Voor de bekisting zorgen we zelf.
maandag 15 mei 2017

Chapewerken uit te voeren voor terras

Chapewerken terras - 35 vierkante meter - 12 cm dik - oplevering werken midden juni
maandag 15 mei 2017

Beton gieten en polieren

Ik zoek een vakman voor het gieten van betonplaat (15 cm * 48 m²) en polieren . Bekisting en bewapening wordt zelf uitgevoerd. Opmerking : lange oprit 65 meter. (zie grondplan)
zaterdag 13 mei 2017

Nieuwe tegels leggen boven bestaande vloer

Ik zoek een vloerder om nieuwe tegels te leggen boven een bestaande vloer. (lijmen). Ongeveer een 40 m² zou moeten worden betegeld.
zaterdag 13 mei 2017

Vinylvloer plaatsen

Ik wil graag een nieuwe vloer plaatsen in een appartement op het tweede verdiep. Deze zal in de living komen met een oppervlakte van ongeveer 32 m². (4 meter op 8 meter ) Ik wil graag een vinylvloer, grijze tint. De vloer is nog niet gekocht.
vrijdag 12 mei 2017

Laminaat leggen

Laminaat leggen: Materiaal te bespreken met de vakman. Woonkamer en stuk in de gangen. Van oppervlakte heb ik geen idee.
donderdag 11 mei 2017

Plaatsen van keramisch parket

Wij hebben een keramische parket gekocht voor een appartement die wij graag met bijhorende muurplinten willen laten plaatsen. Het volledige appartement van 146,3m² krijgt dezelfde tegel met afmeting 900x225 die in wild verband moet geplaatst worden met max. Overlap van 30cm. Het voegsel is in aangepaste kleur, de tegels worden overal in dezelfde richting geplaatst, dit is volgens voorbeeld van de leefruimte in de breedte. Gerecticieerde tegel.
donderdag 11 mei 2017

Chape leggen

Graag had ik een chape voor ongeveer 50m² en 15 cm hoogte gelegd . De bedoeling is dat ik uit mijn achtergevel ( 2 buitendeuren ) naar het terras uit kan stappen . Op de chape komt een houtlook keramische steen van 1,20 m bij 0,30 m . Het terras dient gelijk te komen met tuin dus ligt afhellend .
donderdag 11 mei 2017

Linoleum verwijderen

Verwijderen linoleum / tapijt - 22 m²
donderdag 11 mei 2017

Laminaat, chape en terras leggen

Ik wil een paar klussen laten uitvoeren: zoals laminaat leggen in 3 kamers van 16 m² + chape leggen in garage van 4 op *4,2 m +dallen voorzijde huis invoegen + terrasje maken van ongeveer 9m² en een paadje van 1m breed. Klinkers aanwezig.
donderdag 11 mei 2017

Laminaat leggen in slaapkamer

Graag willen wij een plaasting voor 12m² laminaat in de slaapkamer. Ondervloer mee te voorzien in de prijs. Momenteel ligt er enkel chape.
woensdag 10 mei 2017

Betonplaat gieten voor garage

Uitgraven en betonplaat storten voor garage afmeting 6 x8 meter, achter in de tuin. Plaats bereikbaar via braakliggende grond perceel naastliggend
woensdag 10 mei 2017

Laminaat leggen in keuken

Ik wil graag laminaat laten leggen in de keuken op een bestaande betegelde vloer +/- 16 m².
dinsdag 9 mei 2017

Beton storten voor tuinhuis

Ik wil graag beton laten storten voor de bouw van een tuinhuis. Afmetingen: 318x520x20. Er moet ook een betonnet geplaatst worden (318x512).
dinsdag 9 mei 2017

PU gietvloer leggen

Ik wil graag een pu gietvloer (RAL7044) laten leggen. Oppervlagte is een 130 vierkante meter. De ondergrond is enerzijds een tegelvloer en anderzijds een gesealde grindvloer. Beide vloeren zijn in een goed staat. Graag had ik geweten hoeveel dit zou moeten kosten en wanneer de werken zouden kunnen uitgevoerd worden.
maandag 8 mei 2017

Egaliseren chappe rechthoekige kamer

Egaiseren (2à3 mm) op chappe om laminaat op te plaatsen. Kleine klus, rechthoekige kamer 8m².
maandag 8 mei 2017

Egaliseren chappe kleine rechthoekige kamer

Egaliseren (2 à 3 mm) van chappe voor laminaat op te leggen in 1 rechthoekige kamer van 8 m² Materialen nog niet zelf aangekocht.
maandag 8 mei 2017

Chapewerk leggen in veranda

Plaatsen van chape op isolatieplaten, +-30 m² en +-8 cm dik.
maandag 8 mei 2017

Renovatie parket

Oppervlakte is ongeveer :160 m² Vermoedelijk is licht opschuren voldoende. Het is een plankenvloer gelegd in 2004. Ik weet niet welk soort hout het is. De planken werden opzettelijk verouderd en dat mag zo blijven. Er zitten wel watervlekken en verkleuringen op die ik graag zou willen zien verdwijnen. Na het schuren, olie opzetten. Eind deze maand wens ik het appartement te betrekken, dus indien mogelijk zou ik het graag daarvoor in orde krijgen.
zondag 7 mei 2017

Laminaat leggen

Leggen van zelf aangekochte laminaat in 2 slaapkamers. Totaal oppervlakte 27m²en plaatsen van plinten. Enkel plaatsing.
zondag 7 mei 2017

Betegelen badkamerwanden + vloer bovenverdiep

Ik zoek een vakman voor het betegelen van de badkamerwanden -+ 27 m² . Tegels 30x30 cm. En het tegelen van de vloer bovenverdieping 33 m² Tegels 45x45cm Enkel plaatsing, materiaal aangekocht.
zondag 7 mei 2017

Beton storten voor tuinhuis en terras

Tuinhuis en terras - 15 m²
vrijdag 5 mei 2017

Vervangen verdiepingsvloer

Ik zou de verdiepingsvloer aan de voorkant in m'n huis willen vervangen. Momenteel zit daar een heel oude vloer onder die niet zo heel stevig meer is. De oppervlakte van heel het stuk is ongeveer 25m². Het overspant beneden de living en een smalle hal. Boven zijn er 2 slaapkamers. Handig om weten misschien: Het plan is ook om het plafond boven de slaapkamers weg te halen en opnieuw te doen, dat doen we zelf, maar dat wilt wel zeggen dat de voorkant van het gebouw helemaal open zal zijn van beneden tot aan het dak.
vrijdag 5 mei 2017

Egaliseren van de vloer en betegelen

Graag egaliseren van 70 m2 vloer. Zsm ( onze huidige tegels zijn er al uit). Op 21 juni word de vloer gefrased voor een vloerverwarming. Direct daarna zou de vloer geplaatst moeten worden. We realiseren ons dat het een strak tijdschema is en we hopen dat u ons kunt helpen.
donderdag 4 mei 2017

Gepolierde beton leggen

Plaat voor terras: - 21m² - gepolierd - tegels ingetrokken 12m²
woensdag 3 mei 2017

Beton gieten voor tuinhuis

Ik wil graag een tuinhuisje zetten maar zou een harde ondergrond moeten hebben: beton gieten.
woensdag 3 mei 2017

Beschadigde delen laminaat vervangen

Ik ben dringend op zoek naar iemand die beschadigde planken van laminaat kan vervangen. We hebben dezelfde laminaat nog in stock kunnen vinden, het gaat over een drietal (lange) beschadigde planken.
woensdag 3 mei 2017

Beton storten voor tuinhuis te plaatsen

Oppervlakte 6 op 2,5 m (betonvloer gieten voor tuinhuis).
woensdag 3 mei 2017

Chape leggen in een studio

Chappe in studio van 60 m² Een ruimte van 60 m² Purschuim reeds aanwezig Sneldrogende chappe(tweetal weken) Uitvoering:rond half mei Er is plaats voor camion
dinsdag 2 mei 2017

Veranda vloeren

Veranda te vloeren. Uitbreken vloer en oude chape + vervoer afval. Opnieuw chappe en vloeren Oppervlakte : 17 m².
dinsdag 2 mei 2017

Vloer in keramisch parket plaatsen

De volledige beneden vloer (85 m²) word herdaan in keramisch parket (20cmx170cm). Alle materialen (lijm, voegsel,etc) zijn reeds aangekocht. Graag nog voor de zomermaanden werken uitgevoerd zodat keuken voor begin schooljaar zeker geplaatst kan worden.
dinsdag 2 mei 2017

Houten vloer vervangen in badkamer

Bij de aankoop van ons huis heeft de vorige eigenares een raam laten openstaan in de badkamer (9 m²). Hierdoor is de houten vloer die in de badkamer ligt op één plek omhoog gekomen. Wij willen dus graag een nieuwe (houten) vloer in de badkamer laten leggen.
dinsdag 2 mei 2017

Laminaat plaatsen

Laminaat leggen: 66m² laminaat te plaatsen op 2de verdieping (2 kamers, 2 gang) en 6m² laminaat vervangen op gang 1ste verdieping.
maandag 1 mei 2017

Chappe plaatsen

Chappewerken : 17 m² chape op 1e verdieping; 7 cm dik. Zo snel mogelijk; bij voorkeur einde mei.
maandag 1 mei 2017

Hechtende chape leggen

121 vierkante meters hechtende chape. Levering half mei.
maandag 1 mei 2017

Egaliseren van vloer

Egaliseren van 40m² vloer waar de vloertegels zijn uitgebroken
maandag 1 mei 2017

Gietvloer leggen

We willen een gietvloer voor gang woonkamer, keuken en badkamer. Totaal een 108 m². In een beige kleur. Ondergrond in tegel.

Partners

Partners van Casius