Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende vloerders / parketteurs. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een vloerder / parketteur of meerdere vloerders / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerders / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerder / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in uw regio.

375 klanten bevelen een bij Casius aangesloten vloerder / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een vloerder / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerder / parketteur in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerders / parketteurs voor: betegelen van de slaapkamers, plaatsen van parket, keramisch parket leggen op gelijkvloers, vloeren van nieuwbouw, gietvloer of beton aanleggen, gieten van betonnen ondergrond, laminaat op eerste verdieping plaatsen, beton gieten voor terras, vaste zoldertrap plaatsen, parket renoveren, gieten van betonnen ondergrond, gepolierde betonnen vloer plaatsen, chape leggen en tegels plaatsen, garage chappen en betegelen, houten vloer vervangen door betonnen vloer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerder / parketteur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur:

maandag 17 juli 2017

Uitgraven vloer, vloerisolatie leggen en nadien chappen

Het uitgraven van de vloer (25 cm) plaatsing vloerisolatie, en nadien over de buizen en kabels chappe leggen. Ongeveer 40m² oppervlakte.
zondag 16 juli 2017

Gieten van betonnen ondergrond

We hebben in een oud huis (1910) vloeren uitgebroken en zitten nu op de zavellaag boven volle grond (50m2). We wensen een voor nieuwe vloeropbouw met isolatie. Geen vloerverwarming maar traditionele cv.
vrijdag 14 juli 2017

Parket herstellen

Een klein stuk parket van 4-6 m² moet hersteld worden na waterschade door een buis in bovenliggend appartement. Visgraatparket met onderparket, nageltjes komen los en witte kringen. Heb foto's in bezit van de schade.
donderdag 13 juli 2017

Laminaat op eerste verdieping plaatsen

Ik wil graag een nieuwe laminaat vloer voor de eerste verdieping. Dit gaat over ca 140 m². De huidige vloer is een houten vloer uit de jaren stilletjes en ligt niet recht (voelbaar als je er over wandelt). De nieuwe vloer moet degelijk zijn, maar prijs is vrij bepalend gezien het huis verkocht zal worden, en ik geen grote kosten wens te maken. De vloer is in de kamers bedekt met linolium, en in de gang bedekt met tapijt.
donderdag 13 juli 2017

Herstellen natte plankenvloer

Ik kreeg regen binnen in huis en wil nu mijn kromgetrokken plankenvloer herstellen.
woensdag 12 juli 2017

Herstellen houten vloer

Houten verdiepingsvloer buigt om sommige plaatsen en kraakt enorm. We zouden dit graag oplossen.
dinsdag 11 juli 2017

Parket opschuren, kleuren en behandelen

Wij beschikken over 85 m² zwevende parket volle eik van 22 mm dik en 18 cm breed met V-groef. De kleur is te geel en moet worden bij gebeitst naar een iets donkerder kleur. Moet eerst 2 mm worden afgeschuurd, daarna gekleurd en tenslotte met vernislaag of olie worden bedekt als afwerking. Van 15 juli tem 26 juli op vakantie, daarna kunnen de werken uitgevoerd worden.
maandag 10 juli 2017

PVC vloer met kliksysteem plaatsen

Graag nieuwe vloerbekleding click vinyl met houtlook, geschikt voor alle kamers (ook badkamer en keuken) voor intensief gebruik. ongeveer 80 m².
maandag 10 juli 2017

Beton gieten voor terras

Ik wil een betonnen ondergrond laten gieten voor mijn terras (nieuwbouw). Het gaat om een gesloten bebouwing. De aanleg van het terras zou dan later pas volgen. De oppervlakte is ongeveer 24 m² (6 m x 4 m). Graag rond augustus of september de werken laten uitvoeren.
vrijdag 7 juli 2017

Vaste zoldertrap plaatsen

Wou zouden graag een houten vaste trap naar de zolder willen laten plaatsen. Zelf hebbe we geen idee naar de mogelijkheden.
woensdag 5 juli 2017

Parket renoveren

Afschuren en afwerken van parket ongeveer 120 m².
woensdag 5 juli 2017

Betegelen van de slaapkamers

Ik zou graag 3 nieuwe vloeren willen in de slaapkamers, deze dienen uitgebroken te worden en hernieuwd te worden. Dit zou zijn voor tegels in de slaapkamer. Ongeveer een 40 m². Deze liggen nu lager dan de living en badkamer. Deze zouden voorzien worden van isolatie.
maandag 3 juli 2017

Plaatsen van parket

Het plaatsen van parket in 2 appartementen van elk 100 m².
zondag 2 juli 2017

Keramisch parket leggen op gelijkvloers

Leveren en plaatsen keramische parket in Living en eethoek/bureau keuken (+/-56 m²) Graag ook een idee voor Milaan parket... Ruimte voorzien van chappe (waar momenteel Laminaat geplaatst is) Voorkeur West-Vlaanderen-ter plaatse komen kijken.
zaterdag 1 juli 2017

Vloeren van nieuwbouw

Ik wens voor nieuwbouw vloer te laten leggen en badkamer betegelen. Gelijkvloers : 120 m², badkamers 12 m² en ook muren 20 m²
donderdag 29 juni 2017

Gietvloer of beton aanleggen

Wij gaan 100 vierkante meter ruimte hebben op de benedenverdieping. De ganse vloer inclusief betonvloer wordt vernieuwd.
woensdag 28 juni 2017

Terras heraanleggen

Betegelen trapezium vormige oppervlakte, deels al gebetonneerd in voortuin naast vijver. Oppervlakte ongeveer 8-10 m². Ik heb nog een hoeveelheid tegels liggen, misschien kunnen deze gebruikt worden.
dinsdag 27 juni 2017

Gieten van betonnen ondergrond

Wij hebben onze oude vloer in onze woning uitgebroken om een nieuwe te leggen nu zit er onder deze vloer zavel, wij zoeken iemand die een betonnen ondergrond kan gieten van een 8 tal cm over een oppervlakte van ongeveer een 70 vierkante meter. We zouden de werken tegen eind volgende week willen laten uitvoeren.
dinsdag 27 juni 2017

Gepolierde betonnen vloer plaatsen

Als ondergrond voor ons tuinhuis zouden wij gepolijste beton willen plaatsen. Afmetingen zijn 10 m op 3,5 m en de beton zou 12 a 15 cm dik moeten zijn. Het tuinhuis zou ook 35 - 40 meter van de straatkant worden geplaatst.
maandag 26 juni 2017

Chape leggen en tegels plaatsen

Graag wil ik een nieuwe vloer in de keuken. Nu liggen de tegels gewoon op zand. Zou deze op chape willen of beton. Ongeveer 24 m².
maandag 26 juni 2017

Garage chappen en betegelen

Ik zoek een vakman voor het chappen en betegelen van de garage. Oppervlakte is 24 m². Tegels nog aan te kopen in samenspraak met vakman.
maandag 26 juni 2017

Houten vloer vervangen door beton

Houten vloer in de woonkamer dient vervangen te worden door beton met isolatie. Oppervlakte circa 28 vierkante meter
zondag 25 juni 2017

Houten vloer vervangen door betonnen vloer

Houtenvloer vervangen voor betonnenvloer woonkamer is ongeveer 5m bij 7m. ( 35m²) Zit grote kelder onder de gehele woonkamervloer.
zaterdag 24 juni 2017

Houten vloer renoveren

Ik wil mijn houten vloer laten nakijken vooraleer ik de renovatie werken verder zet. 285m² in totaal.
zaterdag 24 juni 2017

Beton gieten

Ik zoek een vakman voor het gieten van 10 m² beton, 23 cm dik. Verhouding: 1 cement, 2 zand, 3 keitjes. Is gelegen op 10 meter van straatkant. Zijn hierin glasvezels verwerkt? Indien niet, voorzien wij betonnetten.
zaterdag 24 juni 2017

Keramisch parket leggen

Naar aanleiding van de renovatie van ons appartement, zijn wij op zoek naar een vloerder om ons hierin bij te staan (Sep - Okt 2017). Het appartement is 80 m², met ong 65 m plint. Momenteel bestaat de vloer uit een mix van parket, linoleum en 2 soorten tegels, met een hoogteverschil van 1 à 2 cm tussen de kamers onderling. Met de renovatie hadden wij dit graag weggewerkt en de tegels eenduidig doorgetrokken. Daarom vragen wij graag uw deskundig advies, eventueel met een bezoek indien mogelijk. Vloeren zijn al aangekocht.
zaterdag 24 juni 2017

Zoldervloer egaliseren en afwerken

Onze betonnen zoldervloer is niet effen, niveauverschillen tot ongeveer 3 cm (op eerste zicht). Graag vakman voor egaliseren + afwerken met laminaat. Oppervlakte ongeveer 20 m². Hal en twee kleine kamers.
woensdag 21 juni 2017

Polychape leggen voor terras of veranda

Polychape voor buitengebruik leggen. Soort veranda of terras moet hier bovenop komen.
woensdag 21 juni 2017

Beton vlinderen

Begeleiden storten beton (via paessen) en vlinderen van beton 5 m² op zand onder carport waarvan de wanden zijn dichtgemaakt, netten en plastic zijn aanwezig. Stuk van 2*5mtr vast aan stuk van 7*5mtr, dus goot is nodig.
dinsdag 20 juni 2017

Gepolierde betonvloer voor oprit, terras en paden

Beton gieten: Wij zouden graag onze oprit en al onze tuin padjes , ons terras en de plaats waar onze overkapping komt graag in gepolierde beton laten aanleggen. Vrije opbouwhoogte is: : meer dan 7 cm. Totale oppervlakte: 110 m² betonvloer moet er geplaatst worden
dinsdag 20 juni 2017

Laminaat leggen op bovenverdieping

Ik zoek een vakman voor het leggen van laminaat + ondervloer inclusief plinten in een woning op de 1 ste verdieping, de ruimtes zijn reeds gechapped . De ruimtes zijn 3 slaapkamers, overloop en berging . Totaal geschatte oppervlakte is ongeveer 44 m² .
maandag 19 juni 2017

Betonnen fundering plaatsen voor tuinhuis

Wij willen blokhut CHILL 385*325+ extensie 4 m plaatsen. Betonnen ondergrond dient ook te worden voorzien. Graag jullie prijs voor plaatsten betonnen fundering (vloer) voor dit tuinhuis. Dikte allicht toch 20cm+graszoden te verwijderen.
maandag 19 juni 2017

Gepolierde betonvloer te plaatsen

Zo vlug mogelijk vloer voor buitenterras plaatsen. Vrije opbouwhoogte is: : Meer dan 7 cm dikte Hoeveel m² betonvloer moet er geplaatst worden: 42 vierkante meter
maandag 19 juni 2017

Gepolierde betonvloer of polybeton plaatsen

Bestaand terras, oprit en zijweg dienen afgebroken te worden en vervangen door poybetonpolybeton. Momenteel bestaat deze uit kleien rechthoekige rode stenen Betonvloer te plaatsen , oprit terras. Vrije opbouwhoogte is: : Meer dan 7 cm Betonvloer : +/- 100 m²
maandag 19 juni 2017

Beton storten voor tuinhuis

Wij zouden beton willen storten voor een tuinhuis willen leggen met oppervlakte ongeveer 3. 60 x 7 meter.
zondag 18 juni 2017

Betegeling en chappe leggen

Renovatie van een rijhuis. Tegelvloeren in badkamer (OSB) en keuken (chappe) met totale oppervlakte van 35 m² (tegels 60*60). Douche (1 m op 0,8 m, 2,20 m hoogte). Materiaal aangekocht , enkel plaatsing.
zaterdag 17 juni 2017

Herstellen van het parket

Enkele diepe krassen in het parket aangebracht door het vallen van twee stoelen, te herstellen
vrijdag 16 juni 2017

Beton gieten op gelijkvloers

Binnenkort renoveren wij onze woning van eind de jaren 50 en moeten we een stuk van onze vloer op het gelijkvloers uitbreken. Dit is een tegelvloer die in zavel ligt. Het uitbreken en uitgraven doen we zelf. We willen een betonplaat laten gieten waarop we isolatie en chape kunnen aanbrengen. Het gaat over een hall van 11,3m², keuken van 20,2m² en een bijkeuken van 8,2m². En bijkomend hadden we graag een vakman gehad voor onze leefruimte van 34,9m². We twijfelen nog of we beide zaken samen gaan aanpakken of de leefruimte uitstellen tot later.
donderdag 15 juni 2017

Parketvloer renoveren en behandelen

In de living (28 m²) wensen wij een nieuwe parketvloer te laten schuren, polieren en behandelen met een 2 componenten olie.
woensdag 14 juni 2017

Betonvloer in garage gieten

Ik wil beton laten gieten in mijn garage: - 60 vierkante meter. - 15 cm dik.
woensdag 14 juni 2017

Chappe aanbrengen nieuwe keuken en living en vloeren leggen

Op bestaande vloer een chappe aanbrengen ter verhoging van deze vloer. +/-16m². Voet voor keukeneiland chappen+/-5m² Eventueel ook offerte voor het vloeren met zelf aangekochte tegels en/of tegels via vloerder. +/- 50m²
woensdag 14 juni 2017

Stabilisé leggen voor tuinterras

Stabilisé leggen voor tuinterras van +/- 19 vierkante meter . Gemiddelde dikte 12. 5 cm , max 2. 75 cm stabilisé nodig . Boordstenen zijn reeds geplaatst , helling van 1. 2 cm / meter .
dinsdag 13 juni 2017

Stabilisée in tuin leggen

Graag hadden wij een stabilisée in onze tuin laten leggen van 20 cm en 50 vierkante meter voor een tuin.
dinsdag 13 juni 2017

Laminaat of betegelen van woonkamer

Nieuwe vloer in de living liggen, graag laminaat of tegels.
maandag 12 juni 2017

Houten vloer vervangen door beton

Ik wil mijn houten vloer vervangen door beton. Ongeveer 70 m².
maandag 12 juni 2017

Parket plaatsen

Ik wil graag mijn parket plaatsen, te verlijmen. Ondergrond is een chappevloer. Momenteel ligt hier een tijdelijke laminaatvloer. 30 m² te plaatsen
zondag 11 juni 2017

Vlinderen van betonvloer

Ik wil 39m² beton laten vlinderen. Storten doe ik zelf. Vierkant van 6 op 6. 5
zaterdag 10 juni 2017

Vloer uit te breken en chappe te leggen

We zouden de vloer in onze fakbar willen renoveren. De huidige vloer bestaat uit verschillende soorten toplagen en 10cm eronder ligt beton. De oppervlakte is 70m². We hebben aangeraden gekregen om de vloer tot op de beton uit te (laten) breken en er een geëgaliseerde chappe laag op te leggen. We willen afwegen om deze werken uit te voeren maar hebben nood aan een prijsschatting.
vrijdag 9 juni 2017

Betonvloer in zadelkamer en kapschuur te leggen

Een betonvloer leggen in een achterbouw (zadelkamer) en een bijgebouw (kapschuur). De zadelkamer is ongeveer 80m² met een bestaande betonvloer in slechte staat, de kapschuur wordt nieuw gebouwd en hierin moet de vloer op de blote grond komen. Beide vloeren moeten slipvast zijn, in de zadelkamer zouden we ook op één plaats een lichte helling willen als wasplaats voor de paarden met onderaan een gootje dat naar buiten kan lopen. Graag ook iemand die het voorbereidend werk kan doen, inclusief eventueel chape.
donderdag 8 juni 2017

Vloer in kleine wasruimte betegelen

Een quasi rechthoekige ruimte (120cm x 400cm) dient betegeld te worden. Betegeling is op chape. Eventueel afwerking met gepaste plinten. Kleine tweedeling in de ruimte voor een toiletdeur. Totale opgegeven oppervlakte van 5 m² is inclusief de toiletruimte. Klaarmaken werf door mezelf, enkel betegelen en voegen nodig.

Partners

Partners van Casius