Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende vloerders / parketteurs. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een vloerder / parketteur of meerdere vloerders / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerders / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerder / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in uw regio.

374 klanten bevelen een bij Casius aangesloten vloerder / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een vloerder / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerder / parketteur in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerders / parketteurs voor: egaliseren betonvloeren, vloeren van nieuwbouw, gepolierde betonnen vloer plaatsen, chape leggen en tegels plaatsen, garage chappen en betegelen, houten vloer vervangen door betonnen vloer, beton gieten, keramisch parket leggen, beton vlinderen, laminaat leggen op bovenverdieping, beton gieten op gelijkvloers, laminaat of betegelen van woonkamer, betonvloer in zadelkamer en kapschuur te leggen, betonvloer storten en polieren, houten vloer vervangen door beton en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerder / parketteur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur:

dinsdag 27 juni 2017

Gepolierde betonnen vloer plaatsen

Als ondergrond voor ons tuinhuis zouden wij gepolijste beton willen plaatsen. Afmetingen zijn 10 m op 3,5 m en de beton zou 12 a 15 cm dik moeten zijn. Het tuinhuis zou ook 35 - 40 meter van de straatkant worden geplaatst.
maandag 26 juni 2017

Chape leggen en tegels plaatsen

Graag wil ik een nieuwe vloer in de keuken. Nu liggen de tegels gewoon op zand. Zou deze op chape willen of beton. Ongeveer 24 m².
maandag 26 juni 2017

Garage chappen en betegelen

Ik zoek een vakman voor het chappen en betegelen van de garage. Oppervlakte is 24 m². Tegels nog aan te kopen in samenspraak met vakman.
maandag 26 juni 2017

Houten vloer vervangen door beton

Houten vloer in de woonkamer dient vervangen te worden door beton met isolatie. Oppervlakte circa 28 vierkante meter
zondag 25 juni 2017

Houten vloer vervangen door betonnen vloer

Houtenvloer vervangen voor betonnenvloer woonkamer is ongeveer 5m bij 7m. ( 35m²) Zit grote kelder onder de gehele woonkamervloer.
zaterdag 24 juni 2017

Houten vloer renoveren

Ik wil mijn houten vloer laten nakijken vooraleer ik de renovatie werken verder zet. 285m² in totaal.
zaterdag 24 juni 2017

Beton gieten

Ik zoek een vakman voor het gieten van 10 m² beton, 23 cm dik. Verhouding: 1 cement, 2 zand, 3 keitjes. Is gelegen op 10 meter van straatkant. Zijn hierin glasvezels verwerkt? Indien niet, voorzien wij betonnetten.
zaterdag 24 juni 2017

Keramisch parket leggen

Naar aanleiding van de renovatie van ons appartement, zijn wij op zoek naar een vloerder om ons hierin bij te staan (Sep - Okt 2017). Het appartement is 80 m², met ong 65 m plint. Momenteel bestaat de vloer uit een mix van parket, linoleum en 2 soorten tegels, met een hoogteverschil van 1 à 2 cm tussen de kamers onderling. Met de renovatie hadden wij dit graag weggewerkt en de tegels eenduidig doorgetrokken. Daarom vragen wij graag uw deskundig advies, eventueel met een bezoek indien mogelijk. Vloeren zijn al aangekocht.
zaterdag 24 juni 2017

Zoldervloer egaliseren en afwerken

Onze betonnen zoldervloer is niet effen, niveauverschillen tot ongeveer 3 cm (op eerste zicht). Graag vakman voor egaliseren + afwerken met laminaat. Oppervlakte ongeveer 20 m². Hal en twee kleine kamers.
woensdag 21 juni 2017

Polychape leggen voor terras of veranda

Polychape voor buitengebruik leggen. Soort veranda of terras moet hier bovenop komen.
woensdag 21 juni 2017

Beton vlinderen

Begeleiden storten beton (via paessen) en vlinderen van beton 5 m² op zand onder carport waarvan de wanden zijn dichtgemaakt, netten en plastic zijn aanwezig. Stuk van 2*5mtr vast aan stuk van 7*5mtr, dus goot is nodig.
dinsdag 20 juni 2017

Gepolierde betonvloer voor oprit, terras en paden

Beton gieten: Wij zouden graag onze oprit en al onze tuin padjes , ons terras en de plaats waar onze overkapping komt graag in gepolierde beton laten aanleggen. Vrije opbouwhoogte is: : meer dan 7 cm. Totale oppervlakte: 110 m² betonvloer moet er geplaatst worden
dinsdag 20 juni 2017

Laminaat leggen op bovenverdieping

Ik zoek een vakman voor het leggen van laminaat + ondervloer inclusief plinten in een woning op de 1 ste verdieping, de ruimtes zijn reeds gechapped . De ruimtes zijn 3 slaapkamers, overloop en berging . Totaal geschatte oppervlakte is ongeveer 44 m² .
maandag 19 juni 2017

Betonnen fundering plaatsen voor tuinhuis

Wij willen blokhut CHILL 385*325+ extensie 4 m plaatsen. Betonnen ondergrond dient ook te worden voorzien. Graag jullie prijs voor plaatsten betonnen fundering (vloer) voor dit tuinhuis. Dikte allicht toch 20cm+graszoden te verwijderen.
maandag 19 juni 2017

Gepolierde betonvloer te plaatsen

Zo vlug mogelijk vloer voor buitenterras plaatsen. Vrije opbouwhoogte is: : Meer dan 7 cm dikte Hoeveel m² betonvloer moet er geplaatst worden: 42 vierkante meter
maandag 19 juni 2017

Gepolierde betonvloer of polybeton plaatsen

Bestaand terras, oprit en zijweg dienen afgebroken te worden en vervangen door poybetonpolybeton. Momenteel bestaat deze uit kleien rechthoekige rode stenen Betonvloer te plaatsen , oprit terras. Vrije opbouwhoogte is: : Meer dan 7 cm Betonvloer : +/- 100 m²
maandag 19 juni 2017

Beton storten voor tuinhuis

Wij zouden beton willen storten voor een tuinhuis willen leggen met oppervlakte ongeveer 3. 60 x 7 meter.
zondag 18 juni 2017

Betegeling en chappe leggen

Renovatie van een rijhuis. Tegelvloeren in badkamer (OSB) en keuken (chappe) met totale oppervlakte van 35 m² (tegels 60*60). Douche (1 m op 0,8 m, 2,20 m hoogte). Materiaal aangekocht , enkel plaatsing.
zaterdag 17 juni 2017

Herstellen van het parket

Enkele diepe krassen in het parket aangebracht door het vallen van twee stoelen, te herstellen
vrijdag 16 juni 2017

Beton gieten op gelijkvloers

Binnenkort renoveren wij onze woning van eind de jaren 50 en moeten we een stuk van onze vloer op het gelijkvloers uitbreken. Dit is een tegelvloer die in zavel ligt. Het uitbreken en uitgraven doen we zelf. We willen een betonplaat laten gieten waarop we isolatie en chape kunnen aanbrengen. Het gaat over een hall van 11,3m², keuken van 20,2m² en een bijkeuken van 8,2m². En bijkomend hadden we graag een vakman gehad voor onze leefruimte van 34,9m². We twijfelen nog of we beide zaken samen gaan aanpakken of de leefruimte uitstellen tot later.
donderdag 15 juni 2017

Parketvloer renoveren en behandelen

In de living (28 m²) wensen wij een nieuwe parketvloer te laten schuren, polieren en behandelen met een 2 componenten olie.
woensdag 14 juni 2017

Betonvloer in garage gieten

Ik wil beton laten gieten in mijn garage: - 60 vierkante meter. - 15 cm dik.
woensdag 14 juni 2017

Chappe aanbrengen nieuwe keuken en living en vloeren leggen

Op bestaande vloer een chappe aanbrengen ter verhoging van deze vloer. +/-16m². Voet voor keukeneiland chappen+/-5m² Eventueel ook offerte voor het vloeren met zelf aangekochte tegels en/of tegels via vloerder. +/- 50m²
woensdag 14 juni 2017

Stabilisé leggen voor tuinterras

Stabilisé leggen voor tuinterras van +/- 19 vierkante meter . Gemiddelde dikte 12. 5 cm , max 2. 75 cm stabilisé nodig . Boordstenen zijn reeds geplaatst , helling van 1. 2 cm / meter .
dinsdag 13 juni 2017

Stabilisée in tuin leggen

Graag hadden wij een stabilisée in onze tuin laten leggen van 20 cm en 50 vierkante meter voor een tuin.
dinsdag 13 juni 2017

Laminaat of betegelen van woonkamer

Nieuwe vloer in de living liggen, graag laminaat of tegels.
maandag 12 juni 2017

Houten vloer vervangen door beton

Ik wil mijn houten vloer vervangen door beton. Ongeveer 70 m².
maandag 12 juni 2017

Parket plaatsen

Ik wil graag mijn parket plaatsen, te verlijmen. Ondergrond is een chappevloer. Momenteel ligt hier een tijdelijke laminaatvloer. 30 m² te plaatsen
zondag 11 juni 2017

Vlinderen van betonvloer

Ik wil 39m² beton laten vlinderen. Storten doe ik zelf. Vierkant van 6 op 6. 5
zaterdag 10 juni 2017

Vloer uit te breken en chappe te leggen

We zouden de vloer in onze fakbar willen renoveren. De huidige vloer bestaat uit verschillende soorten toplagen en 10cm eronder ligt beton. De oppervlakte is 70m². We hebben aangeraden gekregen om de vloer tot op de beton uit te (laten) breken en er een geëgaliseerde chappe laag op te leggen. We willen afwegen om deze werken uit te voeren maar hebben nood aan een prijsschatting.
vrijdag 9 juni 2017

Betonvloer in zadelkamer en kapschuur te leggen

Een betonvloer leggen in een achterbouw (zadelkamer) en een bijgebouw (kapschuur). De zadelkamer is ongeveer 80m² met een bestaande betonvloer in slechte staat, de kapschuur wordt nieuw gebouwd en hierin moet de vloer op de blote grond komen. Beide vloeren moeten slipvast zijn, in de zadelkamer zouden we ook op één plaats een lichte helling willen als wasplaats voor de paarden met onderaan een gootje dat naar buiten kan lopen. Graag ook iemand die het voorbereidend werk kan doen, inclusief eventueel chape.
donderdag 8 juni 2017

Vloer in kleine wasruimte betegelen

Een quasi rechthoekige ruimte (120cm x 400cm) dient betegeld te worden. Betegeling is op chape. Eventueel afwerking met gepaste plinten. Kleine tweedeling in de ruimte voor een toiletdeur. Totale opgegeven oppervlakte van 5 m² is inclusief de toiletruimte. Klaarmaken werf door mezelf, enkel betegelen en voegen nodig.
donderdag 8 juni 2017

Parketvloer opschuren en lakken

Wij hebben een huis gekocht en in de living ligt een parketvloer. De vloer is nog prima, maar op een aantal plaatsen is de lak versleten/verdwenen. We zouden daarom de vloer willen laten opschuren en opnieuw willen laten lakken. Het betreft een oppervlakte van 50 m².
woensdag 7 juni 2017

Leggen van chape

We zijn bezig met een renovatie en zijn van plan van vloerverwarming te leggen. Daarboven willen we een chape laag leggen van 8 cm. We willen ook dat er wapeningsnetten in komen voor de stevigheid.
dinsdag 6 juni 2017

Betonplaat gieten voor plaatsen tuinhuis

Graag willen wij een betonplaat laten gieten voor het plaatsen van een tuinhuis van 200 op 200.
dinsdag 6 juni 2017

Geplaatste parket afwerken

- Wegwerken putjes & strepen door bandschuurmachine - Mogelijk ook beschermlaag aanbrengen M²: 104 (4kamers + hall) Staat: Zelf bruut gezet (bandschuurmachine+ Woodboy 180? )
dinsdag 6 juni 2017

Plaatsen linoleum vloer

Ik ben op zoek naar een erkende vloerder die het bestaande vast tapijt kan vervangen door een harde gladde vloer die presentabel genoeg is als winkelruimte (materiaal en werkuren). Totale oppervlakte te bevestigen, maar is ongeveer 170 - 280 m². Vereisten zijn dat de vloer makkelijk afwasbaar is, dat er geen olie in kan dringen, dat deze een hoge hardheid heeft en bugetvriendelijk is.
dinsdag 6 juni 2017

Beton gieten voor aanleg terras

Ik wil graag 2 terrassen aanleggen. De betegeling wordt gedaan door onszelf. Er is ook een klein paadje tussen beide terrassen. Het 1e terras is 6mx4m, het 2e terras is 6mx5 (of 6x6) groot. Het waterpas leggen en betongieten had ik graag laten doen.
maandag 5 juni 2017

Gepolierde betonvloer leggen

Ik wil graag de vloer van mijn garage betonneren en polieren. Met een totale oppervlakte van 56 m² en een gemiddelde diepte van 8 cm komt dat neer op ongeveer 4,5 m³. Ik wil graag een offerte waarin enerzijds het gieten en het polieren van het beton in opgenomen wordt en anders de werkuren. Dat alles inclusief de BTW (6%) omdat we onze woning renoveren.
maandag 5 juni 2017

Betonvloer storten en polieren

Het is voor een garage box van 85 vierkante meter.
maandag 5 juni 2017

Beton gieten in keuken

Ik wil in mijn keuken, renovatieproject huis 1910, beton laten leggen waarop nadien chappe kan komen om dan te betegelen. De vorige chappe is afgegraven tot op het zand. Het gaat over ongeveer 10 vierkante meter. De omliggende ruimte zijn gewelfd. Ook graag info betreffende type beton en indien nodig bewapening (ijzer of netten).
maandag 5 juni 2017

Gepolierde betonvloer en tuinpad naar tuinhuis leggen

Voor een nieuw tuinhuis willen we een gepolierde betonvloer laten aanleggen, buitenmaten, 3 m op 7m, minimum 5 cm boven het maaiveld (0 pas) en in de haak. Ook koffer uit te graven . Desgevallend ook tuinpad er naartoe aan te leggen (2m op 1m)
zondag 4 juni 2017

Egaliseren betonvloeren

Voor onze nieuwbouwwoning te Boom zijn wij nog op zoek naar iemand voor het egaliseren van de vloeren (beton). Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 180 m² verdeeld over 3 verdiepingen. We hebben een niveauverschil van ongeveer +/- 1,5 cm (laagste punt t.o.v. hoogste punt is ongeveer 3 cm verschil).
zaterdag 3 juni 2017

Gepolierde vloer tuinhuis leggen

Voor een nieuw tuinhuis willen we een gepolierde beton laten gieten van 5 op 8 meter. De kleur is niet zo belangrijk. De plaats waar de werken moeten worden uitgevoerd is bereikbaar met voertuigen. Voorbereidende werken kunnen we eventueel zelf uitvoeren
vrijdag 2 juni 2017

Betonneren van vloerplaat

Betonnen vloerplaat gieten binnenshuis, renovatie vloer 36m2
donderdag 1 juni 2017

Vloeren van nieuwbouw

Wij zijn nog op zoek naar een vloerder voor onze nieuwbouw. We hebben reeds tegels (en plinten) besteld maat 60/60. De tegels moeten geplaatst worden in de leefruimte, keuken, hal, wc en badkamer. In de badkamer hebben we zowel vloertegels als wandtegels. In totaal gaat het ongeveer over een oppervlakte van 92,88 m² te betegelen. In de leefruimte en keuken is er reeds vloerverwarming voorzien.
donderdag 1 juni 2017

Egaliseren vloer

We willen in onze woning visgraatparket laten leggen op een bestaande tegelvloer. Egaliseren van de vloer. Het gaat over ongeveer 110 à 120 m². We zijn op zoek naar iemand die de vloer kan komen egaliseren begin augustus 2017.
woensdag 31 mei 2017

Betegelen veranda

Oppervlakte van 40 m² te betegelen + 10 cm chappen + lijm + plinten leggen op de benedenverdieping. Tegels heb ik zelf voor gezorgd.
woensdag 31 mei 2017

Vervangen van de bestaande plinten

Vervanging van bestaande plinten in de woonkamer en in de gang. Er zou ook een klein stukje van tegel moeten gelegd worden.
dinsdag 30 mei 2017

Egaliseren vloer en vinyl plaatsen

Een oude tegelvloer met oppervlakte van 25 m² die naar het midden toe verzakt is tot een diepteverschil van max 1,2 cm, hadden we graag willen laten egaliseren om dan een vinyl click tegel te plaatsen.

Partners

Partners van Casius