Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Voor een goede en betrouwbare vloerder / parketteur uit jouw directe omgeving ben je bij Casius aan het juiste adres. Wij brengen je snel en eenvoudig in contact met meerdere vloerders / parketteurs die op hun beurt bij je langskomen.

Vergelijk de geselecteerde vloerders / parketteurs en bepaal wie je wilt ontvangen om voor jou een offerte te maken. De offertes zijn uiteraard vrijblijvend en verplichten je tot niets.

Bij Casius ben je zeker van een goed beoordeelde en erkende vloerder / parketteur uit jouw regio. Zoek je een ander type vakman of een andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België die klaar staan om je te helpen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij vloerders / parketteurs voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een vloerder / parketteur voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken staat hieronder. Klaar om jouw aanvraag te lanceren ? Vul dan het formulier in en wij doen de rest.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur:

zondag 18 augustus 2019

Click Vinyl of laminaat + plinten laten leggen

Ik wil graag click vinyl of laminaat laten leggen op mijn benedenverdieping op een bestaande tegelvloer. Deze omvat een badkamer, toilet, woonkamer met open keuken en keukeneiland en gang, totale oppervlakte van ongeveer 115 vierkante meter. De omtrek voor de plinten is ongeveer 60m. Er is ook een klein afvoerputje met deksel die bereikbaar moet blijven. Hierbij zoek ik specifiek iemand die ook zelf het meubilair kan en wil verplaatsen daar ik hier zelf niet toe in staat ben. Materialen zijn nog niet aangekocht maar dienen zeker waterbestendig te zijn.
zondag 18 augustus 2019

Parketlaminaat plaatsen

Aankoop en montage van Parketlaminaat Eiken verdeeld over 5 ruimtes met een totaal oppervlakte van 72 vierkante meter. De ondergrond bestaat uit stenen tegels.
zondag 18 augustus 2019

Vloer egaliseren

We zijn woning aan het verbouwen en zoeken een vakman om ongeveer 70 m² vloer te egaliseren.
vrijdag 16 augustus 2019

Herstellen parket wegens waterschade

Er was een lek bij waterleiding. De parket is plaatselijk beschadigd. De beschadigde oppervlakte is ongeveer 2m x 1m. De totale ruimte is 6m x 3 m. Er zijn zwarte vlekken op het hout. Parket herstellen indien mogelijk en anders vervangen.
vrijdag 16 augustus 2019

Gepolierde betonvloer leggen

Alles uitbreken en uitgraven en gepolierde beton gieten in tegelvorm. Oppervlakte is ongeveer 150 m².
woensdag 14 augustus 2019

Herstellen parket

Parket licht afscheuren en vernislaag leggen. Oppervlakte : 40 m²
maandag 12 augustus 2019

Chappe leggen

Chappe te leggen. Oppervlakte 16 lengte op 3,8 breedte. Eindlaag voor vloer op te lijmen.
zondag 11 augustus 2019

Herstellen parketvloer

In mij bureau is de parletvloer (20 jaar oud) bol komen staan ten gevolge van waterschade. Een gat in de ondergrondse waterleiding was de oorzaak. Bureel 15 m². Bestek plaatsing + parket
zaterdag 10 augustus 2019

Vinyl plaatsen in twee studio’s

Vakman voor de plaatsing van vinyl in twee studio’s. Wel zo snel mogelijk.
zaterdag 10 augustus 2019

Beton voor tuinhuis gieten

ik wil achter in mijn tuin een gewapende fundering voor een tuinhuis gieten, zal gaan om plusminus een oppervlakte van 6 maal drie, kan eventueel zelf al voorbereidend werk doen