Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende vloerders / parketteurs. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een vloerder / parketteur of meerdere vloerders / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerders / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerder / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in uw regio.

329 klanten bevelen een bij Casius aangesloten vloerder / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Voor een vloerder / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerder / parketteur in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerders / parketteurs voor: gietvloer benedenverdieping, behandelen grote oppervlakte parketvloer, terazzovloer aanleggen, vloeren en chappen van een woning, pur + chappen in nieuwbouwwoning, chappen van nieuwbouw, verstevigen planken vloer met het oog op een badkamer tec plaatsen, aanleggen terras, chape plaatsen, chape in tuin leggen en betegelen van terras, vloer te leggen, vloeren van living en keuken, nieuwe vloer leggen en egaliseren, beton gieten, leggen laminaat en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerder / parketteur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur:

zaterdag 29 april 2017

Betonvloer gieten

Betonvloer laten gieten in achtertuin voor hondenkennel. 6 bij 2 meter. 50 Meter van openbare weg
zaterdag 29 april 2017

Vloer te leggen

Vloer te leggen +-25 m2
zaterdag 29 april 2017

Betonplaat gieten voor tuinhuis

Betonnen vloer voor tuinhuisje van 7x5
vrijdag 28 april 2017

Vloeren van living en keuken

Ik zou graag de living+keuken (43 vierkante meter) opnieuw laten vloeren. In de living bevindt zich een inkomhal die ook gevloerd moet worden. Er is nog geen chappe voorzien dus dit zouden we ook graag erbij willen alsook 31 lopende meter plinten. We hebben onze tegels al gekocht (45x45) en lijm en voegsel is ook al in ons bezit.
donderdag 27 april 2017

Uitgraven en gieten van vloerplaat voor tuinhuis

Er moet een beton van 700 bij 400 bij 15 cm gegoten, bekisting is reeds voorzien als ook het bewapeningsnest. Ook zou een toegangsweg moeten worden gegoten 800 bij 100 bij 20 cm. Bedoeling om er nadien een buitentegel op te leggen
donderdag 27 april 2017

Gietvloer benedenverdieping

We willen een gietvloer in de woonkamer(50 m²), hal(12 m²), keuken(15 m²), berging(12 m²) en badkamer(12 m²). Er is vloerverwarming in de woonkamer. Het gaat hier over nieuwbouw en de vloer bestaat uit chape.
woensdag 26 april 2017

Nieuwe vloer leggen en egaliseren

Ik wil graag nieuwe vloeren in de woning. In de living, hal, keuken, berging, slaapkamers, badkamer, toilet en overloop een vynilvloer. Graag wil ik de vloeren afwerken met plinten. De vloeren zijn nog niet gekocht. Totaal oppervlakte ongeveer 99,96 lm.
maandag 24 april 2017

Beton gieten voor terras en tuinhuis

Ik wil deze zomer een tuinhuis/bokhut plaatsen in de tuin. Hiervoor zou eerst beton gegoten moeten worden. Het betreft een oppervlakte van +-18-20 m². Eventueel probleem: het betreft een rijhuis met ingesloten tuin.
zondag 23 april 2017

Beton gieten

Ik wil een betonplateau laten gieten om een nieuw tuinhuis erop te plaatsen. We hadden graag een gepolierd beton gehad. Oppervlakte is ongeveer 10 m op 3,5 meter.
zondag 23 april 2017

Leggen laminaat

Ik wil laminaat op de living en keuken laten opleggen , 40 m2; klik laminaat en plinten apart.
zaterdag 22 april 2017

Opfrissen parketvloer

We hebben net een huis gekocht. De parket is door de vorige bewoners nogal gekrast bij hun verhuizen. Betreft 71m² op 1ste verdieping in totaal: living 48m², slaapkamer 13m² & badkamer 10m².
vrijdag 21 april 2017

Verstevigen planken vloer met het oog op een badkamer tec plaatsen

Ik heb net een huis gekocht dat gerenoveerd dient te worden. Op termijn zou op de eerste verdieping een slaapkamer tot badkamer- met ligbad - dienen te worden omgevormd. De kamer is 4m x 3,3m. Op dit moment geen idee hoe de planken vloer eruit ziet, er ligt een linoleum om geplakt. Om een goede zicht te hebben op budget en planning graag een ruime schatting (ga van het ergste uit) op hoeveel dit zou komen plus hoeveel tijd dit allemaal in beslag neemt.
vrijdag 21 april 2017

Behandelen grote oppervlakte parketvloer

Opp. +/- 290 m² reeds opgeschuurde parketvloer zou moeten behandeld worden met een beschermende lag. De natuurlijke kleur moet zoveel mogelijk worden behouden.
donderdag 20 april 2017

Aanleggen terras

Ik zoek een vakman voor aanleg van een terras met dallen 60x60 x2 in stabilisé Oppervlakte 45m²
donderdag 20 april 2017

Gietvloer plaatsen

Graag had ik de gietvloer in een appartement laten plaatsen, oppervlakte 30 m².
donderdag 20 april 2017

Vloer te betegelen

Garage van 33 m² betegelen vloer - tegels reeds in bezit ( volledig proper) + vloer reeds gechapt klaar om te betegelen
donderdag 20 april 2017

Chape plaatsen

Ik wil bovenop folie + betonplaat + isolatieplaten + vloerverwarming een chape laten gieten. De oppervlakte bedraagt ongeveer 50m². Kan ik een paar offertes vragen hiervoor aangepast aan vloerverwarming. Chape kan niet ter plaatse gemaakt worden. Plaatsing voorzien rond midden mei.
woensdag 19 april 2017

Leggen van vloer

Ik zoek een vakman voor het leggen van een vloer in de living ongeveer 47 vierkante meter en de hal ongeveer 6 vierkante meter. Vloertegels in samenspraak met de vakman.
woensdag 19 april 2017

Parketvloer opschuren

Een oude eiken parket zou moeten opgeschuurd worden (oneffenheden aan Zuidkant en planken krullen aan zijkanten). Oppervlakte 40m². Vervolgens zouden de trap treden ook geschuurd moeten worden, deze zijn nu geverfd. 28 treden. Parket en trap zouden behandeld moeten worden, maar dat bespreken we samen achteraf.
woensdag 19 april 2017

Steentapijt of tegels leggen

Wij zijn bezig met onze verbouwing . Omdat we onze vloeren moeten ophogen ivm de vloerverwarming en het toekomstig schuifraam is het best belangrijk dat we ook de afgewerkte hoogte weten . We twijfelen tussen tegels en steentapijt . De oppervlakte is ongeveer 50 vierkante meter.
maandag 17 april 2017

Terazzovloer aanleggen

Terazzovloer aanleggen met bies voor een kleine 60 vierkante meter op gelijkvloers . Nog niet in bezit van de tegels - te bespreken met vakman.
maandag 17 april 2017

Vloeren en chappen van een woning

Ik wil een huis laten vloeren + chappen. Oppervlakte ongeveer 80m2 (een beneden verdieping) + een badkamer van een 10m2.
maandag 17 april 2017

Beton voor tuinhuis

Graag wil ik een betonvloer laten gieten voor een tuinhuis en errond een terras. De oppervlakte is ongeveer 10 op3 meter. De plek bevindt zich op 100 meter vd openbare weg maar is goed bereikbaar.
vrijdag 14 april 2017

Nieuwe tegelvloer leggen

50 m² zo snel als mogelijk te vloeren Tegels reeds in bezit.
vrijdag 14 april 2017

Beton gieten voor tuinhuis

Wij zouden graag beton gieten voor ongeveer 12 m² voor ons tuinhuis. (2. 5 m op 2. 5 m, met op de zijkant wat extra beton om de fietsen op te plaatsen). Wij wonen in een wijk, gesloten bebouwing, achter ons huis loopt een fietsweg (dus tuin eventueel bereikbaar met geen al te grote vrachtwagen).
vrijdag 14 april 2017

Parket plaatsen in tuinkamer

Voor een tuinkamer van 5x4m wil ik een watervaste parket laten plaatsen. De parket zou moeten komen op een bestaand bankirai terras. Ter plekke bekijken welk materiaal het beste is.
donderdag 13 april 2017

Parketvloer renoveren en behandelen

Wij hebben een oud huis gekocht met een houten vloer. In de living en slaapkamer moet deze behandeld worden. In de slaapkamer voldoet het om dit op te schuren en behandelen. In de living is er echter meer werk aan de winkel. In totaal gaat het over 52 m²
donderdag 13 april 2017

Betonnen vloer gieten voor hondenkennel

We zouden in de tuin een hondenkennel van 3,3m op 1,35m willen plaatsen. Hiervoor moet een effen ondergrond voorzien worden.
donderdag 13 april 2017

Beton gieten als ondergrond

Als ondergrond voor een zwembad, zouden wij graag een vierkant van 16m² in de tuin leggen. Niets speciaal gewoon een vierkant waar dan achteraf rubberdals komen op te liggen als ondergrond, en waar ik door het jaar een gewone tuinset kan op plaatsen.
donderdag 13 april 2017

Vloer en parket leggen

Ik ben op zoek naar een vloerder om een vloer te kopen en leggen en een parket te kopen en steken. De vloer is in een kamer van 18m² en de parket in een kamer van 54 m².
woensdag 12 april 2017

Chape aan te leggen

Wij willen een opzetzwembad in de tuin plaatsen en er zou een chape moeten komen om de ondergrond vlak te krijgen. Oppervlakte 8 x 8 m (opzetzwembad van 7. 32 m doorsnee) Grond is nog niet egaal gemaakt.
woensdag 12 april 2017

Vloer uitbreken en nivelleren

Graag hadden we onze betonnen vloer en tegels uitgebroken en deze laten nivelleren zodat we daarna zelf parket of laminaat kunnen leggen. Het gaat om ongeveer 70 vierkant te meter.
dinsdag 11 april 2017

Uitbreken vloer en opnieuw dichten na herstel lek

Ik heb een lek in de chauffageleidingen die in de living onder de vloer lopen. Dus de vloer moet uitgebroken worden en een nieuwe gelegd nadat het lek is gedicht.
dinsdag 11 april 2017

Plateau gieten voor tuinhuis

We zoeken een vakman voor het gieten van een plateau voor een tuinhuis 9 m op 4 m
dinsdag 11 april 2017

Pur + chappen in nieuwbouwwoning

Ik wil graag op het glv + 1ste verdiep voor de totale oppervlakte van 160 vierkante meter 7 cm chape en 12 cm pur laten leggen. Zowel boven al beneden zal er vloerverwarming komen. Wij willen ook graag zo snel mogelijk na het chappen kunnen tegelen, dus graag een sneldrogende chape.
maandag 10 april 2017

Plaatsen van betonnen keerwand voor kelder gezien te hoge grondwater

Uitvoeren van betonnen vloerplaat 35 cm dik ongeveer 40 vierkante meter en 2 keerwanden in gewapend beton tot op niveau -3m onder de nulpas noodzaak aan lichte graafwerk en bronbemaling
maandag 10 april 2017

Tegels op terras leggen

Ik wil graag een vloer leggen op mijn terras. Nu ligt er een betonnen dek van 20 cm dikte. Het terras is 8 meter op 3. Vloertegels nog aangekocht worden.
maandag 10 april 2017

Click laminaat leggen in 3 ruimten

In totaal ongeveer een 25 m² in 3 ruimtes zou er click laminaat zou er moeten gelegd worden,de vloer is reeds aanwezig het betreft de flint stone,verder zouden ook de plinten moeten mee geverfd worden de verf is ook reeds aanwezig ook de silicone voor op te spuiten is aanwezig.
zondag 9 april 2017

Chape in tuin leggen en betegelen van terras

Is voor terrastegels te plaatsen. In totaal ongeveer 120 m² terras leggen. Ook chappe werken.
donderdag 6 april 2017

Vloeren van appartement met tegels

Appartement van 65 m² tegels 60 x 60 cm, tegels, lijm, plinten te plaatsen.
woensdag 5 april 2017

Leggen van terrazzo vloer als terras

Onze stadstuin wordt in mei aangelegd en we hadden graag ons terras in terrazzo gedaan (witte basis, groene tinten).reageren.Leggen van terrazzo vloer als terras, +/- 20 vierkante meter, keuken in tweede tijd.
woensdag 5 april 2017

Vloeren van een appartement

Bij het renoveren van een appartement op de 3 e verdieping willen we graag tegels plaatsen in volgende ruimtes: berging, keuken, wc, badkamer. - Totale oppervlakte vloertegels: 30 m² - Totale oppervlakte muurtegels badkamer: 20 m² Ondergrond van de ruimtes: - Berging: oude tegels blijven liggen. Nieuwe tegels komen hierop. - WC, badkamer, keuken: tegelen op houten vloer - Wandtegels badkamer: tegelen tegen gyproc muren Tegels worden door ons gekocht. - Vloertegel = keramische tegel 45 op 45 cm - Wandtegel = keramische tegel. Maat nog niet gekend waarschijnlijk rechthoekig 30 op 50 cm.
woensdag 5 april 2017

Beton gieten in tuin

Ik wil in tuin een beton willen laten gieten. Ongeveer 5m3
woensdag 5 april 2017

Laminaat plaatsen

Plaatsen van laminaat: 24 m². Graag vakman ter plaatse om te zien welke laminaat het best past.
dinsdag 4 april 2017

Betonplaat voor tuinhuis leggen

Ik zoek een vakman voor het maken van een betonplaat voor ons tuinhuis. Afmetingen 4 m op 6 m. Dikte. 15 cm.
maandag 3 april 2017

Keukenvloer uitbreken en heraanleggen

Door lek in cv leiding keukenvloer gedeeltelijk moeten openbreken, oude tegels en geen vervanging meer zou dus moeten verder uitgebroken worden en nieuwe leggen. Oppervlakte keukenvloer +/- 10 m²
maandag 3 april 2017

Betonvloer gieten

Wij zijn momenteel aan het verbouwen. Onze vloer ligt nog op zavel. Deze zouden wij willen uitscheppen en willen vernieuwen door een betonvloer en chape. Totale oppervlakte bedraagt +/- 65 m².
maandag 3 april 2017

Laminaat leggen

Ik ben op zoek naar iemand die onze laminaat kan leggen in een nieuwbouw. De laminaat is aangekocht maar dient dus nog gelegd te worden . Totaal m2 is 70 m2 bovenverdiep en ongeveer 40m2 tussenverdiep. Dient gelegd te worden op OSB( is reeds geplaatst)
zondag 2 april 2017

Chappen van nieuwbouw

Ik wil nieuwbouw laten chapen met opvulling 25 cm 1ste laag isolatie chape op zolder een afwerkinging en 2 de laag na vloerverwarming ëen gewone chape op zolder een afwerking chape +- 250 m².
zaterdag 1 april 2017

Laminaat plaatsen op bovenverdieping

Wij willen graag laminaat laten plaatsen op onze bovenverdieping. 3 slaapkamers + gang 70m² + badkamer +/- 10 m² kurk. Ook plaatsen plinten en aanpassen deuren.

Partners

Partners van Casius