Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw wensen door een vloerder / parketteur uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerders / parketteurs. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs van uw regio.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat uw project zal kosten. Naast de prijs kunt u bij Casius ook de vloerders / parketteurs vergelijken op vlak van professionaliteit en vakmanschap.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in uw regio.

Voor een goede en betrouwbare vloerder / parketteur uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Bent u op zoek naar een vloerder / parketteur in aan andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België. Om een andere regio te selecteren kunt u in de rechterkolom onder steden de gewenste regio kiezen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij vloerders / parketteurs voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een vloerder / parketteur voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur:

vrijdag 17 november 2017

Beton storten

Graag had ik prijs gevraagd voor het leveren van beton en de mogelijkheid tot storten van beton voor een trap vlak achter de woning. Het gaat over een woning op de Hanswijkvaart in Mechelen, dit is buiten het centrum gelegen. We zouden vooraan aan de woning een ruimte van 3m18 op 3m48 ( +-11m²) een betonnen vloer willen laten storten van 18 a 20 cm dik. Daarnaast hadden we ook graag ineens onze trap naar de tuin mee laten gieten. De woning in is 15 meter diep en dan nog een terras van 1 meter. Dus de trap is op 16 meter diepte van de voorgevel. Eventueel is deze ook bereikbaar langs de tuin, maar dan moet de betonmixer zich wel verplaatsen tussen de losbeurten door. Zou u een offerte hiervoor kunnen opmaken aub? Met vriendelijke groeten, Kaat Verrijssen
donderdag 16 november 2017

Chappe leggen in nieuwbouw

We willen vrij dringend een chappe laten plaatsen. Ongeveer 40 m².
donderdag 16 november 2017

Parket herstellen 3 appartementen

Herstellen parket: Parket in de 3 appartementen dient hersteld te worden of vernieuwd indien van toepassing + vernislaag. Graag afspraak tot plaatsbezoek voor opmaak offerte. Voor Grasmarkt bij voorkeur op 28/11 id voormiddag. Ongeveer tussen 50 en 75 m² parket per appartement.
woensdag 15 november 2017

Betonvloer storten

Voor een vloer in de kelder heb ik 3m3 stortbeton nodig. Dee zou tot daar moeten worden gepompt, op ongeveer 20 meter afstand van de vrachtwagen.
woensdag 15 november 2017

Chap en vloer leggen veranda

Ik heb een huis gekocht met een veranda. Daarin ligt nog geen vloer. De ondergrond is oneffen. (zie bijgevoegde foto's). Elektriciteitsdraden liggen erop. Graag wilde ik informeren naar de verschillende mogelijkheden om een vloer te leggen hier, en wat dat kan kosten.
woensdag 15 november 2017

Herstellen laminaat

Laminaat is beschadigd door vocht van de honden. Er zijn meerdere planken beschadigd en ik ga verhuizen , dus wou het zo goed mogelijk herstellen. Graag bekijken of dit te repareren valt. 15-tal latten zijn beschadigd.
woensdag 15 november 2017

Chape gieten

Ik zoek iemand die een chape kan plaatsen. Ik heb oude chape afgebroken en er komt iemand om een PUR te spuiten en een vloerverwarming te plaatsen en nadien moet er een chape met netten en vezels geplaatst worden. Op dinsdag 21 is mijn vloer volledig klaar en op woensdag 22 s te mag de chape gedaan worden. Oppervlakte van 40 m².
woensdag 15 november 2017

Vloertegels plaatsen

Ik zoek een vakman om de volledige benedenverdieping te vloeren. Oppervlakte ongeveer 65 m². Terras ook in dezelfde tegels te leggen 17 m². Vloertegels zijn reeds aangekocht.
dinsdag 14 november 2017

Parket herstellen

Bij de levering van een koelkast is er schade aangericht aan onze vloer. De winkel heeft ons een schamele schadevergoeding van €70 aangeboden. Ik had graag een offerte opgesteld van hoeveel het herstel (voor zover mogelijk) van die schade ongeveer zou kosten. Bijgevoegd zijn foto's van de krassen in het appartement, maar er is ook schade in de gemeenschappelijke delen van het huis.
maandag 13 november 2017

Betonplaat gieten

Betonplaat gieten (fundering) in ons huis (open bebouwing) - oppervlakte = 55 vierkante meter. - Dikte = 15 cm.
zondag 12 november 2017

Vloer leggen in woonkamer en kapsalon

Ik wil een vloer laten leggen van 60 m² in het woonhuis en 40 m² in kapsalon.
donderdag 9 november 2017

Beton gieten

In het tuinhuis wil ik graag een beton lopen gieten van 15 cm . Het tuinhuis is 3 op 3 m. Momwentel ligt er een zandlaag . De ingang is langs een smal poortje aan de zijkant vd woning.
woensdag 8 november 2017

Vloer uitbreken + afbraak muurtjes en verwijderen deuren

De volledige tegelvloer moet uitgebroken worden in een appartement van 55 m² zodat er nieuwe leidingen kunnen gelegd worden. Daarnaast moeten ook 2 niet dragende muurtjes afgebroken worden (één van 170 cm op 257 cm en één van 50 cm op 257 cm) en 2 deuren met metalen omlijsting verwijderd worden.
dinsdag 7 november 2017

Beton gieten

Beton storten in renovatiewoning. Een 4m³
vrijdag 3 november 2017

Gietvloer leggen in nieuwbouwwoning

Ik zoek een vakman voor 150-170 vierkante meter nieuwbouw met ral kleur 7047.
donderdag 2 november 2017

Vloer egaliseren

Ik wil 45 tot 50 m² laminaat gaan leggen in de living. Momenteel ligt er een oude vloer met tegels van 15 x 15 cm die nogal oneffen is. Ik wil graag een offerte ontvangen voor het egaliseren van die vloer, zodat ik daar later zelf laminaat op kan gaan leggen. De vloer openbreken.
dinsdag 31 oktober 2017

Betegelen van een keuken

Betegelen van een vloer voor een oppervlakte van max 13 m ². Er dienen ook plinten ten belope van 8 LM te worden geplaatst.
maandag 30 oktober 2017

Egaliseren vloer

Egaliseren : oppervlakte 35 m² geschuurde chape terug vlak egaliseren. Adres aan de vakman.
maandag 30 oktober 2017

Houten vloeren aanleggen op stenen terras

Ik wil 2 houten (of hout look) vloeren aanleggen op stenen terrassen.Op het 7 e verdieping van app. Gebouw. Terras 1: ca 12 vierkante meter. Terras 2: ca 6 vierkante meter. Montage en materiaal. Werken voorzien voor de maand februari 2018.
zondag 29 oktober 2017

Parket renoveren

Woonkamer (50 m²) + bureau (10 m²) : parketrenovatie; dateert van 1949, woonkamer gerestaureerd 10 jaar geleden.
zaterdag 28 oktober 2017

Nieuwe tegelvloer leggen

We willen graag een nieuwe tegelvloer laten leggen in onze net aangekochte woning in Heusden, Destelbergen. We vragen ons af of het mogelijk is om de tegels bovenop de bestaande tegelvloer te leggen of dat we beter de huidige tegelvloer uitbreken. We hebben nog geen tegels gekocht. We zouden dezelfde zwarte tegels willen in zowel keuken (25 m²) als living (48 m²).
vrijdag 27 oktober 2017

Gepolierde betonvloer / polybeton leggen voor carport

De garage is eigenlijk een carport. Maar omdat we de carport zelf nog niet hebben geplaatst willen we betonvloer aanleggen. Mijn vrije opbouwhoogte is: : Meer dan 7 cm Betonvloer aanleggen oppervlakte ongeveer 85 m². Graag ter plaatse komen kijken om het exact af te meten.
vrijdag 27 oktober 2017

Chappe leggen op gelijkvloers

Renovatie, gelijkvloers, makkelijk bereikbaar. Chape leggen ongeveer 30 m². Chape versterkt (kunststofvezel? ) bovenop PIR-platen. Is 5 cm mogelijk? Afwerklaag is parket. Anders 6 cm, maar liever niet meer want opbouwhoogte is beperkt. Kan u een bijkomende offerte maken voor een uit vullaag in isolatie chape? Betopor bijv. 29 m² x 3 cm
vrijdag 27 oktober 2017

Chape werken PUR en zandchape

twee woningen , nieuwbouw : eerste 10 cm PUR (graag variant 8 cm) op gelijkvloers; rechtse woning met vloerverwarming - linkse conventioneel. Chape op gelijkvloers, V1, zolder.
donderdag 26 oktober 2017

Betonplaten storten

Plaatsen van 2 afzonderlijke betonplaten voor terras: - uitgraven van 20m²-10 cm diep x2 - bekisting x2 - gieten van bewapend beton 10 cm dik x2
woensdag 25 oktober 2017

Laminaat aanpassen

Onze laminaat vloer (5 jaar geleden nieuw gelegd) is te nauw en aansluitend gelegd tegen de muren. Dit veroorzaakt dat de laminaat niet kan uitzetten op natuurlijke wijze maar er komen nu golven en niet vlakke stukken in voor door uitzetting. De laminaat dient aangepast te worden door middel van een paar centimeter inkorting op het einde en aan de zijkanten. Het betreft een relatief grote oppervlakte voor zowel keuken en living, 4 slaapkamers en overloop op 1ste verdiep (circa 100m2).
woensdag 25 oktober 2017

Leggen van tegelvloer

In living + keuken + toilet moeten +-60 m² tegel op tegel (60 x 60) gelegd worden, doorlopend. Zie foto's. Plinten en tegels zijn reeds gekocht. Mag op de bestaande natuurstenen vloer (+ gewone tegels in keuken) worden gelegd indien dat geen problemen geeft met de vloerverwarming. Er moeten ook 2 profielen met een deur lat gelegd worden (inkomdeur, achterdeur). Tegels aangekocht.
dinsdag 24 oktober 2017

Laminaat en tegels leggen

Ik ben op zoek naar een vloerder voor laminaat te plaatsen op zolder (50m²) en slaapkamer (50 m²) voor een nieuwbouwwoning. Idem voor tegels in de garage.(36m²)
dinsdag 24 oktober 2017

Laminaat leggen in woonkamer

Ik wil graag laminaat laten leggen in mijn woonkamer. De woonkamer is 8 m bij 3 m. Ik ben al een tijdje opzoek. Dus als het mogelijk is wil ik zo snel mogelijk dat iemand langs komt. Laminaat ik zelf al, dus het moet alleen gelegd worden. In de bijlage kunt u de woonkamer terug zien en ook het laminaat dat ik in bezit heb. Ik hoop zo snel mogelijk wat te horen.
maandag 23 oktober 2017

Vloerder gezocht voor horecazaak

Ik ben interieurinrichter in bijberoep en ben dringend op zoek naar een vloerder voor een nieuwe zaak te vloeren. We zouden gaan voor een terrazzo tegel van 20 x 20 of 30 x 30 gelijmd op de huidige tegel.
zondag 22 oktober 2017

Betonplaat laten gieten

Ik wil een gewapende betonplaat laten gieten om daarna een tegelvloer te kunnen plaatsen. Dus beton en chape. Betreft een 60 m²en dit voor volgend voorjaar. Mei, juni.
zondag 22 oktober 2017

Chapewerken in garage

Ik zou graag mijn gelijkvloerse garage laten chappen. De oppervlakte is slechts 38 m². De dikte van de chappe zou gemiddeld 9 cm zijn.
donderdag 19 oktober 2017

Leggen van linoleum

Wij zijn een beschut wonen en zoeken een vakman voor het vervangen van de marmoleum: 1 voor een gebouw met 6 app, een 2e voor een gebouw met 3 appartementen en een 3e voor de trappenhal, de bekleding van de trappen.
woensdag 18 oktober 2017

Nieuwe vloer leggen in de keuken

De keukenvloer en berging zou moeten vernieuwd worden, zonder afbraak van de oude vloer. Egaliseren en daarna tegels of eender wat zodat het weer proper toont om later te verkopen. De keuken zal blijven staan. Er zal ook met een verhoog, verschil van hoogte moeten gewerkt worden. Er zijn 3 deuropeningen waarvan 1 zonder deur. Nog geen tegels aangekocht.
woensdag 18 oktober 2017

Vloeren van keuken en hal

Vloeren van keuken en hal. Deze vloer moet bovenop de bestaande vloer gelegd worden, waarbij deuren en deurlijsten ingekort moeten worden. Er wordt gevloerd met 20x20x0,85 keramische patroontegels van Impermo. Later ook betegelen van keukenmuren en badkamer nadat deze geinstalleerd zijn. Vloeren +/- 30-35 m²
dinsdag 17 oktober 2017

Plaatsen van keramisch parket

Plaatsen van keramisch parket tegels in living van ongeveer 72 vierkante meter. Enkel het plaatsten , het keramisch parket hebben we al ter beschikking.
dinsdag 17 oktober 2017

Click Vinyl laten leggen

Ik wil klikvinyl leggen in mijn slaapkamers (3) en hal, (totaal +- 50m²). Deze wil ik laten afwerken met plinten. De vloeren en plinten zijn nog niet aangekocht. Ook wil ik er een ondermat laten leggen. Dit alles in een nieuwbouwproject. Het plan van de bovenverdieping met de juiste afmetingen zit in bijlage. Ik heb zelf nog niet alles opgemeten.
maandag 16 oktober 2017

Plankenvloer vervangen door visgraatparket

In mijn living & keuken (samen 31 m²) ligt een oude plankenvloer op houten draagbalken. Die is aan vervanging toe. Graag had ik die vervangen door visgraatparket, waarbij de ondergrond moet genivelleerd worden.
maandag 16 oktober 2017

Schuren en behandelen van houten vloer

Verfrissen, behandelen van 30 vierkante m houten grenen planken vloer.
maandag 16 oktober 2017

Beton gieten

Vloerplaat gieten van 10m² 15cm dik voor een vloer in de kelder
maandag 16 oktober 2017

Plinten aanzetten en parket opfrissen

Omwille van een vochtprobleem werden de plinten in mijn woning afgehaald over een lengte van 10-12 meter. Parket onderhoud, opfrissen van de slijtage. Ik zoek iemand om deze na de injectie werken opnieuw aan te zetten. Ik wil dit graag zo snel mogelijk na de werken kunnen doen. Echter ik weet niet hoelang tijd er moet zitten tussen het injecteren en opnieuw plamuren en het aanzetten van de plinten.
donderdag 12 oktober 2017

Nieuwe vloer leggen in keuken, living, hal, en badkamer

Nieuwe vloer keuken living hal te samen +-30 m en volledig badkamer tegelen +-20 meter.
donderdag 12 oktober 2017

Betonnen vloer leggen

Ik wil mijn houten vloer vervangen door beton vloer in mijn appartement op 1ste en 2de verdiep. Total oppervlakte 200 m².
dinsdag 10 oktober 2017

Parket schuren en lakken en nieuwe plinten plaatsen

Oppervlakte van de kamer 21,5 m². M en 18 m plinten Eiken mosaiek parket Schuren en behandelen ( lak) Plinten kunststof design eik
dinsdag 10 oktober 2017

Behandelen van parketvloer

Visgraatparket in living. 5 op 12 meter. Moet geschuurd en na behandeld worden. Is nog van behoorlijke kwaliteit, maar kan opfrisbeurt gebruiken.
maandag 9 oktober 2017

Fundering gieten in tuin

Een beton fundering voor het kunstwerk in brons. De grootte is 3,5 m omtrek.
zondag 8 oktober 2017

Laminaat leggen en vloer vervangen in veranda en badkamer

Ik zou graag mijn laminaat in de living vernieuwen (uitbreken, isoleren). In de veranda en het toilet zou ik graag mijn vloer vervangen, (uitbreken en eventueel de overgiet van de sceptische put bekijken hoe we dit kunnen oplossen).
vrijdag 6 oktober 2017

Laminaat plaatsen in slaapkamers

Plaatsen laminaat op verdieping en gang 3 kamers van 4 x 4 meter, 1 kamer 4 x 5 meter , gang 1x 8 meter Totaal ongeveer: 76 m². Ook plaatsen van plinten. Laminaat is nog niet aangekocht.
donderdag 5 oktober 2017

Houten vloer te egaliseren

Het gaat hier over een houten vloer die ongelijk ligt de bedoeling is hem te egaliseren. Ik weet juist niet goed welke manier de beste zou zijn. De bestaande planken zijn in niet al te goede staat. 3 kamers op eerste verdieping.
woensdag 4 oktober 2017

Betonplaat voor tuinhuis

We wonen in een nieuwbouw huurwoning en we willen een tuinhuis zetten van 2. 5 meter op 2 meter alles is makkelijk bereikbaar. Enkel de betonplaat. Graag rond de maand november de werken beginnen.

Partners

Partners van Casius