Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een vloerder / parketteur uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende vloerders / parketteurs. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit uw regio.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat uw project zal kosten. Naast de prijs kunt u bij Casius ook de vloerders / parketteurs vergelijken op vlak van professionaliteit en vakmanschap.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in uw regio.

Voor een goede en betrouwbare vloerder / parketteur uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Bent u op zoek naar een vloerder / parketteur in aan andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België. Om een andere regio te selecteren kunt u in de rechterkolom onder steden de gewenste regio kiezen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij vloerders / parketteurs voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een vloerder / parketteur voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur:

maandag 15 oktober 2018

Huidige vloer uitbreken en nieuwe tegels plaatsen 30 m²

Een gevloerd appartement met een oppervlakte van ongeveer 30 vierkante meter kan hervloeren. Dus huidige vloer living uitbreken en nieuwe vloer leggen. In de woonkamer.
maandag 8 oktober 2018

Laminaat leggen op gelijkvloers en slaapkamers 140 m²

Renoveren van de vloer: Graag laminaat leggen op de gelijkvloers en de slaapkamers. Dit is een totaal van ongeveer 140-150 m².
zaterdag 6 oktober 2018

Bestaande betonvloer egaliseren

Ik wil mijn garage laten egaliseren. Het gaat om een betonvloer van ongeveer 57 m². Mogelijks ook verven met grondverf nadien.
maandag 1 oktober 2018

Parket woonkamer schuren en vernissen

De houten plankenvloer (lange planken) in de woonkamer zou echter opnieuw moeten worden geschuurd en vernist met donkere vernis. De oppervlakte is ongeveer 55 vierkante meter.
zaterdag 29 september 2018

Parket opschuren en behandelen 75 m²

In de living heeft de vorige eigenaar proberen zelf op te schuren. Resultaat is dat er hier en daar "groeven" in het parket zitten waar hij te lang heeft stil gestaan. Dus de vloer opnieuw effenen (indien dit mogelijk is), daarbuiten is het parket ook helemaal verarmd en moet het sowieso opnieuw met olie behandeld worden. Het gaat om 5 x 15 m².
vrijdag 28 september 2018

Plaatsen van linoleum/marmoleum vloer

Ik wil graag een Forbo Marmoleum vloer laten plaatsen in de keuken (22m²). Wordt op bestaande tegelvloer gelegd dus ook egalisatie. De vloer wordt van muur tot muur gelegd, dus moet nergens omheen gelegd worden. Type vloer Marmoleum Graphic 5305, op te vragen bij Forbo zelf aangezien deze einde reeks is. Materiaal aan te kopen door vakman.
donderdag 27 september 2018

Parket leggen op eerste verdieping 77 m²

Ik wens parket te laten plaatsen voor 77 m² op de eerste verdieping. Het zal geplaatst moeten worden op de bestaande vloer. Er liggen momenteel tegels, en wij wensen die parket erover te plaatsen.
donderdag 27 september 2018

Egaliseren van vloer appartement

Egaliseren van een vloer die reeds voorzien is van een egalisatielaag en hecht primer. Het betreft een appartement op de 1e verdieping met een oppervlakte van 90 m².
dinsdag 25 september 2018

Keramische tegels leggen

Vloeren voor de aanbouw, rechthoekig gedeelte van 24 m² met keramische tegels 60-60. De keramische tegels zijn al ter beschikking. Geen plinten te plaatsen.
maandag 24 september 2018

Betonfundering voor tuinhuis gieten

Betonfundering laten gieten voor tuinhuis. 20m² en een diepte van ongeveer 15 cm. Afstand tot op straat is ongeveer 15 m. Voor het afgraven, bekisting, betonijzers en plastiek zorg ik zelf.
maandag 24 september 2018

Schuren en vernissen parket

Schuren en mat vernissen eik parket 50m²
zondag 23 september 2018

Uitbreken van vloer living, chappen en laminaat leggen in living 40 m²

We zijn van plan om een laminaatvloer te plaatsen. De tegels in de living moeten uitgebroken worden, en dan chape en dan laminaat leggen. Ongeveer een oppervlakte van 40 m².
zaterdag 22 september 2018

Schuren en behandelen beuken trappen

Beuken trap met 16 trappen, kwart draai beneden en boven, te schuren en behandelen. Van gelijkvloers naar eerste verdieping.
donderdag 20 september 2018

Parket afschuren en kleuren

Bestaande parket , na grondige renovatiewerken , weer mooi maken : afschuren en kleuren indien mogelijk. De werken dienen dringend uitgevoerd te worden zodat de schilderwerken zouden kunnen plaatsvinden. De oppervlakte van het parket is nog na te meten.
dinsdag 18 september 2018

Chapewerken voor gelijkvloers en eerste verdieping 75 m²

Chape werken nodig in het kader van renovatiewerken. Totale oppervlakte is ongeveer 75 m ², gelijkvloers en eerste verdieping.
dinsdag 18 september 2018

Laminaat plaatsen

Laminaat leggen 37m². Nu is er een planken vloer. Laminaat of klik vinyl plaatsen op planken vloer. Enkel de plaatsing
maandag 17 september 2018

Vloeren van living

33 m² à 35 m² vloertegels leggen. Tegels reeds aangekocht. Tegels 60 op 60 cm en 4 mm dikte. Vloeren van living. Nu ligt er chape.
woensdag 12 september 2018

Beton gieten voor bouw paardenstal

Ik wil beton laten gieten voor paardenstal van 8 m op 6 m.
dinsdag 11 september 2018

Gepolierde betonvloer leggen voor tuinhuis 17 m²

Om een te bouwen tuinhuis op te richten ben ik op zoek naar een gepolierde betonnen vloerplaat hiervoor. Tuinhuis gaat 3, 5 m x 5 m groot zijn. Bouwplaats te bereiken met bestelwagen tot op 10 m. (Einde van de oprit en tuinhuis komt achter bestaand gebouw op deze oprit) . Bouwplaats via grasperk makkelijk te voet te betreden). Graag prijs met uitgraven als optie vermelden.
donderdag 6 september 2018

Gieten platform voor tuinhuis

40 m². Hoogte te bepalen in overeenkomst. Voor een nieuwbouwwoning. Er moet nadien een blokhut van Makro opkomen.
donderdag 6 september 2018

Egaline leggen

Ik zoek voor mijn woning iemand die kortelings kan komen egaliseren. Het betreft een grondige renovatie. Graag werken uit te voeren binnen een 2 tal weken.
woensdag 5 september 2018

Oude vloer verwijderen en gewapend beton gieten

De oude vloer moet uitgebroken worden en er moet nieuwe beton gegoten worden de oppervlakte is 80 vierkante meter en de beton moet 15cm dik zijn en gewapend.
dinsdag 4 september 2018

Parketvloer schuren en afwerken

Onze woning is ongeveer 11 jaar oud en de verniskleur van de parket in de zithoek is afgesleten en er zijn krassen in de vloer door intensief gebruik. Dus zou moeten opgeschuurd en opnieuw vernist/gelakt worden. De ruimte is niet zo groot, rond de 25m².
dinsdag 4 september 2018

Vloer en ondervloer uitbreken

In bergplaats en keuken willen we onze tegelvloer en ondervloer laten uitbreken. Het is ongeveer 24 m² en men moet ook het puin opruimen.
maandag 3 september 2018

Egaliseren van vloeren in hall en toiletruimte

Een vloer in de hall egaliseren 20m² , het is keramische vloer van 6mm dik .
zondag 2 september 2018

Ponçage de parquet

Poncer et huiler un parquet d'environ 70 m² sur 2 étages.
donderdag 30 augustus 2018

Vloeren van 3 identieke appartementen

Wij willen graag in een appartementsgebouw drie identieke appartementen laten vloeren. Het komt neer op 3 x 70m² 'parket'tegels in living en slaapkamers 3 x 15 m² tegels 60x60 in badkamer, WC en keuken met ook wat faiënce. Wij zijn zelf de eigenaars. Enkel uitvoeren van werken, materiaal kopen we zelf.
woensdag 29 augustus 2018

Chape en vloer leggen op zolder

Plaatsen van zoldervloer 12 meter X 6 meter + bekleding. Chape leggen en eventueel vloerbekleding. (Betonnen welfsels)
woensdag 29 augustus 2018

Beton storten voor tuinhuis

Wij willen beton storten om een tuinhuis met afdak op te zetten. (780x295 cm zijn de afmetingen van tuinhuis met extensie, evt met aan zijkanten en voorkant een beetje overschot). De camion zou tot bij de werken kunnen geraken.
maandag 27 augustus 2018

Parket herstellen na waterschade

Parket is beschadigd na waterschade. Ik wil dit graag laten herstellen, enkel de 4 beschadigde plekken als dit mogelijk is en niet het hele parket.
zondag 26 augustus 2018

Laminaat leggen

Wij hebben op onze bovenverdieping de laminaat steeds zelf gelegd... nu hebben we nog een kleine overgang tussen de gang en verschillende kamers over, die we zelf niet zien zitten om te leggen wegens teveel versnijden ed. (ongeveer 5m2)
zondag 26 augustus 2018

Plaatsen betonplaten rustique

Ik zoek een vakman voor de levering en plaatsing van beton platen rustique kleur antraciet 2 m hoog, 57 m plus 16 m plus 43 m dus 2 hoeken te verbinden. U vorm.
zaterdag 25 augustus 2018

Vloeren en tegels leggen

Ik ben op zoek naar iemand die de badkamer kan vloeren (11 vierkante meter) en betegelen (35 vierkante meter). Vloer is keramisch parket en is reeds aangekocht. Wandtegels nog aan te kopen.
vrijdag 24 augustus 2018

Linoleum vloer leggen

Vakman voor plaatsen marmoleum in keuken ongeveer 4x4m, materiaal nog niet aangekocht.
vrijdag 24 augustus 2018

Plateau gieten voor tuinhuis

Plateau gieten voor tuinhuis 3. 5 x 3 m
donderdag 23 augustus 2018

Appliquer une chape en béton

Je souhaite appliquer une chape en béton d'environ 8 cm avec polyester pour isoler le sol sur une superficie d'environ 80 m²
donderdag 23 augustus 2018

Leveren en plaatsen laminaat op vloerverwarming

Plaatsing van +- 100m² laminaat op vloerverwarming Omschrijving opp (m²) GLV inkom 15 GLV WC 3 GLV Hobbykamer 12 GLV Vestiaire 7 GLV Wasplaats/berging 10 GLV Zithoek 15 GLV Eetkamer/Keuken 37 Materiaal nog niet aangekocht.
donderdag 23 augustus 2018

Herstellen parket wegens waterschade

Bij uitgaande plaatsbeschrijving stelden we waterschade vast in de woonkamer en 3 slaapkamers.
dinsdag 21 augustus 2018

Leggen van aangekochte parket

Ik ben op zoek naar een vloerder voor het plaatsen van onze reeds aangekochte Berry Alloc parket. Deze dient verlijmd te worden op de chappe. Tevens dient deze naadloos door te lopen over 3 slaapkamers , een dressing en een hal. Totale oppervlakte: +-70m²
donderdag 16 augustus 2018

Laminaat en isolatie in studio leggen

Ik zou graag mijn laminaat willen vervangen in een studio die ik verhuur, de ruimte is ongeveer 13 m² alsook de isolatie eronder moet men doen. Ik ga alles zelf uitbreken. Laminaat heb ik nog niet aangekocht en kan in samenspraak met vakman.
donderdag 16 augustus 2018

Betonnen gietvloer in inkomhal leggen

We zijn op zoek naar een vakman voor het leggen van een betonnen gietvloer. Afmetingen ken ik niet vanbuiten maar plannen kan ik doorsturen naar de vakman.
woensdag 15 augustus 2018

Glazen deur inkorten en laminaat plaatsen

Ik wil nieuwe laminaat willen laten leggen op mijn parket maar hiervoor heb ik ruimte nodig onder mijn glazen deur ongeveer 8 mm. Glazen deur dus in te korten en hierna 35 m² laminaat leggen, materiaal is al aangekocht.
dinsdag 14 augustus 2018

Inslijpen vloerverwarming

Gelijkvloers & verdieping inslijpen van naden voor vloerverwarming. In totaal boven en beneden is +-180 m². Momenteel ligt er overal chape.
dinsdag 14 augustus 2018

Planken vloer leggen

Ben op zoek naar een multiplanken vloer voor in de woning. Oppervlakte geschat op 180m² maar moet nagekeken worden. Verschillende ruimtes.Nu ligt er deels laminaat, tegels en parket.
maandag 13 augustus 2018

Vietnamese blauwsteen plaatsen

Oprit ligt nu in voortuin met Vietnamese blauwsteen 20 x 20 cm. Er is een uitsparing gemaakt van 5 m² in het midden in het verleden en deze 5 m² willen we nu ook door dezelfde tegels laten opvullen. Tegels heb ik nog niet aangekocht.
zaterdag 11 augustus 2018

Parket plaatsen

Ik zoek iemand die mijn 4 slaapkamers en de living parketten kan leggen met lijm De living is 33m² 2xslaapkamers in totaal 30m² 2x slaapkamers 28m² Het gaat enkel over de plaatsing
zaterdag 11 augustus 2018

Antislipcoating of antislipvloer leggen

In een appartement een antislipcoating op een badkamer- en WC-vloer (samen 12m²) kan komen leggen.
vrijdag 10 augustus 2018

Cementtegels plaatsen

Ik zoek iemand om in twee inkomhalletjes een patroonvloer te plaatsen met cementtegels. Het zou gaan om 11 m² tegels. . Het gaat om nieuwe tegels te plaatsen op een chape. Tegellijm is te voorzien voor vloerverwarming. De tegels zelf dienen nog aangekocht te worden.
donderdag 9 augustus 2018

Gieten van betonplaat voor tuinhuis

Wij zouden graag de fundering in beton voor een nieuw tuinhuis laten gieten. Voor blokhut Modern (415x295cm met extensie van 400cm). Tuinhuis met overkapping heeft dus een totale lengte van 8m22 x 3m28 diepte . Dit tuinhuis zou worden geplaatst op 9 meter van de achtergevel, m.a.w. op 19 meter van de oprit.
woensdag 8 augustus 2018

Parket of laminaat aanlegggen

Parket of laminaat,leggen in woning. oppervalkte op te meten bij bezoek

Partners

Partners van Casius