Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende vloerders / parketteurs. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een vloerder / parketteur of meerdere vloerders / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerders / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerder / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in uw regio.

251 klanten bevelen een bij Casius aangesloten vloerder / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een vloerder / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerder / parketteur in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerders / parketteurs voor: houten zoldervloer vervangen door een nieuwe houten vloer, gietvloer voor woonkamer, houten vloer verstevigen, terrazzovloer plaatsen, appartement opfrissen met nieuwe laminaat, vloeren keramisch parket, linoleumvloer laten leggen, stabilisatie houten vloerbalken, renovatie parketvloer, renovatie blokjesparket opschuren en grijs inkleuren, laminaatvloer leggen, vloer leggen, houten vloer living vernieuwen, egaliseren chape vloer, vloerrenovatie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerder / parketteur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur:

zaterdag 21 januari 2017

Gietvloer

Wij gaan van 2 garages 1 maken en hier een verdiep van een 40 m2 opzetten. Ik had graag een gietvloer boven en ook in de garage geplaatst.
vrijdag 20 januari 2017

Houten zoldervloer vervangen door een nieuwe houten vloer

De bestaande houten zoldervloer is in slechte staat en wij zouden graag deze laten vervangen door een nieuwe houten vloer. De draagconstructie moet eerst grondig nagekeken worden en indien nodig aangepast worden. De bestaande houten zoldertrap zou ook moeten aangepast worden namelijk lichtjes laten zakken zodat de hellingshoek verkleind wordt en zo de toegang tot de zolderruimte verbeterd wordt. Oppervlakte 50m²
vrijdag 20 januari 2017

Appartement opfrissen met nieuwe laminaat

Nieuwe laminaat leggen in appartement.Oppervlakte 60m².
donderdag 19 januari 2017

Vloeren keramisch parket

Wij zoeken een vloerder voor het leggen van 120m² keramisch parket.
donderdag 19 januari 2017

Egaliseren van vloer voor kurk

Momenteel voldoet de bestaande vloer (combinatie van Chappe + laagje egalisé) niet voor de plaatsing van de kurk: - niveau plaatselijk te hoog voor goede aansluiting andere vloer - grote ongelijkheden in egalisé Ruimtes (benadering): - badkamer: 265x176 - bekisting bad: 54x176 - gangpad: 105x810 - wc: 160x106 Klus: - voorbereiden vloer (volledig vlak) - (optioneel) Plaatsing van de kurk (lijmen) +plinten + afwerking
woensdag 18 januari 2017

Linoleumvloer laten leggen

Een linoleumvloer in het gehele huis (150 m²).
woensdag 18 januari 2017

Verlagen beton vloer

Betonnen vloer in tourniquet lobby: 1cm verlagen. 7m2.
dinsdag 17 januari 2017

Herstel laminaatparket na waterschade

Omhooggekomen laminaatparket herstellen/vervangen onder verwarmingstoestel na lek + waterplas - 30cm x 30 cm
maandag 16 januari 2017

Vloerder voor nieuwbouwproject

Wij zoeken iemand dat in ons nieuwbouwproject een vloer kan leggen met keramische tegels: een vloer voor beneden 60x60, ongeveer 100m2; wc beneden ook wanden bekleden met tegeltje (kleine tegeltjes); 2 badkamers tegelen met volledige vloer en muren, bad en inloopdouche met 40x20 en een kleinere sierband met kleine tegeltjes. Bovenverdieping is enkele de badkamers te doen, de rest wordt kliklaminaat die we zelf leggen. Alle materiaal zal aanwezig zijn.
zaterdag 14 januari 2017

Gietvloer voor woonkamer

We willen een witte gietvloer voor onze woonkamer, keuken. Totale opp 70m2. Uitvoering half feb.
vrijdag 13 januari 2017

Laminaat leggen gang boven

We zoeken iemand die op onze bovenverdieping in de gang de laminaat kan leggen en ook nog plinten kan bevestigen in de slaapkamers. Gang is ongeveer 10m². Onder de deuren zitten steeds stenen dorpels waardoor de ruimte afzonderlijk kan gedaan worden. Er zijn dan wel overgangsprofielen nodig.
donderdag 12 januari 2017

Herstelling parket

Wij zijn een poetstfirma (Zilverpunt) en zitten met een schadegeval. Het betreft de parket van een huurappartement in Vilvoorde centrum. Dat moet hersteld worden. De poetsvrouw gebruikte teveel water. Voor de verzekering zoeken we een redelijke offerte. Ik weet niet om hoeveel m² het gaat, noch of het kan hersteld worden, dan wel geheel of gedeeltelijk vervangen. In ieder geval moet het voldoen naar de huisbaas toe. De bewoner werkt in ploegen? Hij is volgende week thuis op di 17, wo 18 en donderdag 19 januari. Telkens tot 11. 30h. Een afspraak kan best via ons georganiseerd worden.
woensdag 11 januari 2017

Stabilisatie houten vloerbalken

Ons huis is 100 jaar oud en heeft in de woonkamer houten vloerbalken met grenen planken op. De vloer is echter niet meer stabiel en danst. Servies in kasten hoor je daardoor bewegen. Onder de woonkamer is garage, dus oplossing tot stabilisatie is langs onder perfect mogelijk. Na renovatie wensen we vloer te isoleren en snelle plafondafwerking in garage met gyproc of houten latten. Garageverdiep is nog niet gerenoveerd en bestaat uit houten latjes met gyproc.
dinsdag 10 januari 2017

Renovatie parketvloer

In onze verbouwde woning ligt een parketvloer van ongeveer 45m². Hierin zijn twee convectorroosters voorzien die wij graag zouden wegwerken (intanden, aanhelen?). Als dit gebeurd is mag de volledige oppervlakte ook behandeld worden naargelang wat nodig is.
dinsdag 10 januari 2017

Renovatie blokjesparket opschuren en grijs inkleuren

Ik heb een appartement aangekocht met een living van 30 m² met authentieke bruine blokjesparket. Kan u mij een offerte bezorgen voor het opschuren tot op het hout + licht grijze inkleuring. Graag begin maart de werken laten uitvoeren.
dinsdag 10 januari 2017

Epoxy leggen

Keuken + badkamer total 21m²
dinsdag 10 januari 2017

Houten vloer verstevigen

Mijn vloer heeft nu een doorbuiging (balken liggen te ver uit elkaar). Er zouden balken bij geplaatst moeten worden (6 stuks). Kkamer is 3,8 op 3,7 , vloer wordt volledig vrij/open gemaakt voor vlotte werking
maandag 9 januari 2017

Aangekochte klik kurkvloer plaatsen

Wij zouden graag onze aangekochte kurkvloer laten plaatsen. Het voor ons 1ste verdiep, momenteel ligt er quickstep laminaat en het is ongeveer 45m².
zondag 8 januari 2017

Laminaatvloer leggen

Laminaatvloer leggen in living 25 m².
donderdag 5 januari 2017

Gietvloer voor badkamer

Gietvloer voor in badkamer. Oppervlakte : 12 m².
donderdag 5 januari 2017

Vloeren van keuken hall en badkamer

Keuken, hal en badkamer vloeren, totaal ongeveer 14 m². Muurtegels plaatsen in badkamer. Materiaal wordt door klant aangekocht enkel plaatsing.
woensdag 4 januari 2017

Klikvinyl en plinten in woonkamer leggen

Graag wil ik in de living, 30m², een klikvinyl vloer plaatsen met ondergrond én plinten op een bestaande tegelvloer.
dinsdag 3 januari 2017

Vloer leggen

Ik zou graag een nieuwe vloer leggen met een oppervlakte van ongeveer 50 vierkante meter. Er zal ook een leiding moeten afgesloten worden van gas omdat we elektrisch gaan koken.
dinsdag 3 januari 2017

Houten vloer living vernieuwen

Ik woon in een oud gebouw, met een houten vloer die vijf jaar geleden geschuurd werd en geolied... maar is aan renovatie toe... ik wil een stevige houten vloer, moderne en warme uitstraling. De living is ongeveer 25 vierkante meter. Ik hoor graag wat de verschillende mogelijkheden zijn. En graag een prijsofferte. Ik wil dit werk vrij snel laten gebeuren. Ik woon op de 8ste verdieping op de dijk. Zie foto voor het soort vloer ... er zijn hier en daar wel zwarte vlekken ...
dinsdag 3 januari 2017

Egaliseren chape vloer

De chape in mijn overgekochte nieuwbouw ligt zeer slecht en ik zoek iemand om te egaliseren: 2 kamers, 18 vierkante meter in totaal, hoogteverschillen tot 2 cm op sommige plaatsen. Liefst zo snel mogelijk.
maandag 2 januari 2017

Vloerrenovatie

We willen de badkamer vervangen. Een deel van de vloer van de badkamer bestaat uit beton. Een ander deel bestaat uit houten steunbalken als basis voor de badkamervloer. Door dit verschil is een deel van de vloer wat lager komen te liggen. De houten steunbalken zijn aan vervanging toe en het geheel moet waterpas komen voordat we een nieuwe badkamer plaatsen.
donderdag 29 december 2016

Terrazzovloer plaatsen

We zoeken een vakman voor het leggen van een terrazo vloer voor onze woning. +/- 110 m2.
woensdag 28 december 2016

Vloer leggen in kelders

Vloer (tegels) + plinten leggen in kelder. Totale oppervlakte ca. 155 m² (eventueel in 2 fasen uit te voeren).
dinsdag 27 december 2016

Plankenvloer leggen

Ik wil een plankenvloer leggen in de keuken op een bestaande vloer. De keuken is onderkelderd, dus geen vochtopstijging vanuit de grond. Dit moet gebeuren na het uitbreken van de oude keuken en alvorens het plaatsen van de nieuwe. Een drietal deuren zullen hierdoor iets moeten ingekort worden. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 15m2. Ik koop zelf de planken aan.
dinsdag 27 december 2016

Ondervloer, laminaat en plinten plaatsen

Ik heb een huis gekocht, waarvan de bevloering van de slaapkamers en traphal nog niet gebeurd is. De verhuis is eind februari. De oppervlakte is ongeveer 45m², kunnen jullie mij een offerte bezorgen?
donderdag 22 december 2016

Linoleum vervangen

Twee kamers hebben linoleum vloeren, die dringend vervangen moeten worden.Oppervlakte kamers ?
woensdag 21 december 2016

Laminaat leggen in studio

Graag zouden we prijs willen laten maken om laminaat te leggen in een studio op de zeedijk van Nieuwpoort. Het oorspronkelijk vast tapijt moet dan eerst nog wel weggehaald worden. Het zou gaan om een 20 vierkante meter. Er zullen ook nog wel meubels staan want die krijgen we niet gemakkelijk weg. Wat we weg kunnen plaatsen (in inkomhal en garage) doen we zeker. Het probleem is dat we niet zo vaak aan zee zijn om te komen kijken om een prijs te maken. In de Kerstvakantie zijn we er zeker van donderdag tot zaterdag oudjaarsdag. En in de tweede week van de vakantie kunnen we er ook zijn vanaf donderdag 5 januari tot in het weekend. Dit is wel natuurlijk in het bouwverlof?
woensdag 21 december 2016

Parketvloer opschuren en olieën

Renovatie van parketvloer (schuren + olieën Living is +/- 31 m². Parket is 25 jaar oud .
maandag 19 december 2016

Laminaat leggen

Ik wil een laminaat vloer leggen in 4 verschillende kamers samen voor ong. 65m²..... Plinten aan ongeveer 52 lopende meter
donderdag 15 december 2016

Houten vloer verstevigen

Ik wil mijn houten vloer in mijn appartement verstevigen. Momenteel buigt hij een beetje door.
woensdag 14 december 2016

Laminaat leggen

Laminaat leggen in living. Totale oppervlakte is 32 vierkante meter.
woensdag 14 december 2016

Vloeren van bovenverdieping in laminaat of parket

In een nieuwbouw zouden wij in de loop van de maanden februari-maart graag de bovenverdieping (3 kamers, één gang, in totaal zo een 40 m²) vloeren. In laminaat of parket of eventueel in kurk. Timing is afhankelijk van droogte ondergrond (indien u voor een vochtmeter kan zorgen, is dit goed meegenomen! ) . Ik kan zelf de materialen voorzien. Gereedschap heb ik niet. Ik sta zeker open om zelf een handje toe te steken. (ik ken er niet veel van, dus zoek iemand met verstand van zaken die mij iets kan leren). Ter plaatse komen kijken door een vakman voor prijsofferte en advies.
dinsdag 13 december 2016

Zwarte plekken op de parket herstellen

Ik heb zwarte plekken in mijn parket door urine van de hond, graag een oplossing hiervoor. Dit zijn grote plekken door de living.
dinsdag 13 december 2016

Linoleum vloer plaatsen

Leveren en plaatsen linoleum vloer ongeveer 30 m².
dinsdag 13 december 2016

Ondergrond veranda

Voor veranda 27m² hebben we nodig : . Betonnen dek met materiaal zoals de beton ,ijzeren netten ,bouwfolie tegen vocht, afstandhouders en een betonpomp moet over het huis gepompt worden. Plus plaatsen van blauwen steen van 3. 11 m op 6. 69m op nog eens 3. 11 met blauwen steen erbij.
maandag 12 december 2016

Leggen van laminaat

Leggen van laminaat. Ongeveer 130 vierkante m. Laminaat nog te bespreken en bestellen via vakman.
zaterdag 10 december 2016

Vernieuwen tegelvloer gang

Ik wil graag de tegelvloer in mijn gang laten vernieuwen (gelijkvloer / inkomhal). Hiervoor moet de oude vloer verwijderd worden, wat ik eventueel ook zelf kan doen (wel graag afvoer van de oude tegels voorzien). Toestand van de chape eronder is onbekend, maar er zal waarschijnlijk wel geëgaliseerd moeten worden. Het gaat om 18 vierkante meter.
vrijdag 9 december 2016

Verzakking koer

De koer is verzakt. Tijdens zware regendagen blijft het water in kleine plassen liggen. De koer wordt een modderpoel. De koer bevindt zich achter ons appartementsgebouw. Adresgegevens na contactname. Is gelegen in Gent.
woensdag 7 december 2016

Tegelwerken toilet

Verwijderen van oude vloer- en muurtegels. Vervolgens betegelen van vloer en muur (materiaal aanwezig)
dinsdag 6 december 2016

Vloer plaatsen

Ik wens chappe en een vloer te plaatsen. 20 m².
maandag 5 december 2016

Plaatsen laminaat

Ik wil laminaat legen in de slaapkamer, oude moet weg wegens lek dat is gemaakt. Een twintigtal vierkante meter. Mogelijk ook de chape een deel herstellen / vernieuwen.
zondag 4 december 2016

Realisatie gekleurde polychape

Voor een totaalrenovatie + kleine uitbouw te Edegem, zouden we graag werken met een gepolierde polychape. Kleur is hierbij van belang (heel licht grijs). We voorzien ook de plaatsing van vloerverwarming. We zouden hierover graag meer info krijgen alsook een offerte. Is het mogelijk om hiervoor een afspraak ter plaatse te krijgen?
vrijdag 2 december 2016

Laminaatvloer leggen

Ik zou ongeveer 22 m² stenen vloer of vinyl laminaatvloer willen laten leggen, naargelang jullie advies. Ondergrond witte stenen vloer met oneffenheden. Doorlopende ruimtes zijn: keuken 14,5 m² ,gang 6,5 m² , wc 1,2 m² . Materialen eventueel door jullie te leveren .
donderdag 1 december 2016

Betonplaat vloer gieten

Er moet een betonplaat gegoten worden ( +- 10 cm dik) voor de benedenverdieping van mijn woning (+- 80m2). Graag de komende maand de werken starten, rond de maand januari.
zondag 27 november 2016

81 m² laminaat leggen

Laminaat leggen : Ongeveer 81 m² nieuwe laminaat aangekocht bij brukomtegel voor drie slaapkamers en gang.

Partners

Partners van Casius