Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een vloerder / parketteur uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende vloerders / parketteurs. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit uw regio.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat uw project zal kosten. Naast de prijs kunt u bij Casius ook de vloerders / parketteurs vergelijken op vlak van professionaliteit en vakmanschap.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in uw regio.

Voor een goede en betrouwbare vloerder / parketteur uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Bent u op zoek naar een vloerder / parketteur in aan andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België. Om een andere regio te selecteren kunt u in de rechterkolom onder steden de gewenste regio kiezen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij vloerders / parketteurs voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een vloerder / parketteur voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur:

donderdag 16 augustus 2018

Laminaat en isolatie in studio leggen

Ik zou graag mijn laminaat willen vervangen in een studio die ik verhuur, de ruimte is ongeveer 13 m² alsook de isolatie eronder moet men doen. Ik ga alles zelf uitbreken. Laminaat heb ik nog niet aangekocht en kan in samenspraak met vakman.
donderdag 16 augustus 2018

Betonnen gietvloer in inkomhal leggen

We zijn op zoek naar een vakman voor het leggen van een betonnen gietvloer. Afmetingen ken ik niet vanbuiten maar plannen kan ik doorsturen naar de vakman.
woensdag 15 augustus 2018

Glazen deur inkorten en laminaat plaatsen

Ik wil nieuwe laminaat willen laten leggen op mijn parket maar hiervoor heb ik ruimte nodig onder mijn glazen deur ongeveer 8 mm. Glazen deur dus in te korten en hierna 35 m² laminaat leggen, materiaal is al aangekocht.
dinsdag 14 augustus 2018

Inslijpen vloerverwarming

Gelijkvloers & verdieping inslijpen van naden voor vloerverwarming. In totaal boven en beneden is +-180 m². Momenteel ligt er overal chape.
dinsdag 14 augustus 2018

Planken vloer leggen

Ben op zoek naar een multiplanken vloer voor in de woning. Oppervlakte geschat op 180m² maar moet nagekeken worden. Verschillende ruimtes.Nu ligt er deels laminaat, tegels en parket.
maandag 13 augustus 2018

Vietnamese blauwsteen plaatsen

Oprit ligt nu in voortuin met Vietnamese blauwsteen 20 x 20 cm. Er is een uitsparing gemaakt van 5 m² in het midden in het verleden en deze 5 m² willen we nu ook door dezelfde tegels laten opvullen. Tegels heb ik nog niet aangekocht.
zaterdag 11 augustus 2018

Parket plaatsen

Ik zoek iemand die mijn 4 slaapkamers en de living parketten kan leggen met lijm De living is 33m² 2xslaapkamers in totaal 30m² 2x slaapkamers 28m² Het gaat enkel over de plaatsing
zaterdag 11 augustus 2018

Antislipcoating of antislipvloer leggen

In een appartement een antislipcoating op een badkamer- en WC-vloer (samen 12m²) kan komen leggen.
vrijdag 10 augustus 2018

Cementtegels plaatsen

Ik zoek iemand om in twee inkomhalletjes een patroonvloer te plaatsen met cementtegels. Het zou gaan om 11 m² tegels. . Het gaat om nieuwe tegels te plaatsen op een chape. Tegellijm is te voorzien voor vloerverwarming. De tegels zelf dienen nog aangekocht te worden.
donderdag 9 augustus 2018

Gieten van betonplaat voor tuinhuis

Wij zouden graag de fundering in beton voor een nieuw tuinhuis laten gieten. Voor blokhut Modern (415x295cm met extensie van 400cm). Tuinhuis met overkapping heeft dus een totale lengte van 8m22 x 3m28 diepte . Dit tuinhuis zou worden geplaatst op 9 meter van de achtergevel, m.a.w. op 19 meter van de oprit.
woensdag 8 augustus 2018

Parket of laminaat aanlegggen

Parket of laminaat,leggen in woning. oppervalkte op te meten bij bezoek
woensdag 8 augustus 2018

Chapewerken uit te voeren

Wij zijn op zoek naar een aannemer voor onze chapewerken. De oppervlakte is ongeveer 50 m². Dikte van de chappe is tussen 8 en 10 cm . Wordt geplaatst op de vloerverwarming. Plan is bijgevoegd in bijlage maar niet echt duidelijk
woensdag 8 augustus 2018

Egaliseren vloeren en plaatsen van laminaat

Ik wil graag nieuwe vloeren in mijn woning (woonkamer, eetkamer en keuken), op het gelijkvloers. Dit gaat om een oppervlakte van iets minder dan 66m². Hiervoor zoek ik een vakman om de bestaande vloeren waterpas te maken met egalisatie. De vloer (laminaat) is reeds aangekocht.
woensdag 8 augustus 2018

Chappe leggen voor terras

Aanleg van chappe voor terras bovenop oude chappe. Plaatsen van de tegels niet inbegrepen. Oppervlakte 45 m² Gemiddelde dikte: 10 cm
dinsdag 7 augustus 2018

Chapewerken gelijkvloers 75 m² en isoleren met PUR

Chappe van 75 m² oppervlakte er is vloerverwarming aanwezig, dit is op de gelijkvloers. Dit is een voor een renovatie. Isoleren van de vloerplaat met gespoten PUR.
maandag 6 augustus 2018

Egaliseren vloer 65m²

Ik wil zelf laminaat leggen op een bestaande tegelvloer. De oppervlakte bedraagt 65m². Er zou eerst een laag van een 3tal mm egalisee gelegd moeten worden die ik wil uitbesteden.
donderdag 2 augustus 2018

Weghalen oude vloerbekleding en leggen vinyl 2 appartementen

Appartement 1 Living +2slaapkamer+hal weghalen tapijt + vervangen door vinyl. Appartement 2 Living+keuken+2slaapkamer +hal weghalen oude vinyl + vervangen door vinyl.
donderdag 2 augustus 2018

Betonplaat laten gieten voor hondenkennels

Graag wil ik een betonplaat laten gieten met volgende afmetingen: L 5m x B 3,5m. Deze betonplaat dient als ondergrond voor het bouwen van hondenkennels. Afgraafwerken moeten amper gebeuren, vermits aanpalende box reeds 10cm verhoogd is.
woensdag 1 augustus 2018

Vloeren en trap in polybeton laten gieten

Voor een renovatieproject wil ik graag polybeton laten gieten met een dikte van 12 cm, zowel op gelijkvloers als op de verdieping. Dit samen voor ongeveer 200 vierkante meter. Het terras van 50 m² wil ik hier graag op laten aansluiten. Ook de trap wens ik graag in beton te laten uitvoeren.
woensdag 1 augustus 2018

Beschadigde houten vloer vervangen door beton vloer

Door waterschade is mijn bovenvloer en houten trap beschadigd geraakt en is houtmijt aanwezig. Ik wil deze vervangen door een betonnen vloer en trap Ikwil weten of een betonnen (lichte) vloer kan geplaatst worden en of mijn huis dit gewicht kan dragen
woensdag 1 augustus 2018

Betonplaat gieten voor tuinhuis en deel uitgraven in tuin

Graag gieten van een betonplaat van 3,25 meter op 4,50 meter dit is voor een tuinhuis op te plaatsen en nog een stuk van 8 meter op 30 à 35 cm dat is enkel uitgraven daar zal grind op moeten komen. Het grind moet niet gelegd worden.
dinsdag 31 juli 2018

Parket aanleggen in gang en drie slaapkamers

Ik ben aan het bouwen en zou graag keramisch parket leggen op de eerste verdieping (gang en drie slaapkamers) ongeveer 45 vierkante meter. Er is chape voorzien. Er ligt vloerverwarming op de drie slaapkamers.
dinsdag 31 juli 2018

Nieuwe vloeren aanleggen

Wij zouden graag de vloeren in onze woning vernieuwen: parket in de living, keukenvloer, hall, badkamer en 4 slaapkamers met vloertegels. De totale oppervlakte van meer 100m² Materiaal keuze in samenspraak met de vakman
maandag 30 juli 2018

Nieuwe vloeren leggen

Opnieuw vloeren in living, keuken, badkamer en slaapkamers. Totale oppervlakte van 103 m².
maandag 30 juli 2018

Parket aanleggen in woonkamer, hal en twee slaapkamers

Nieuwe parketvloer laten leggen in woonkamer, hal en twee slaapkamers (totaal +/- 75 m²). Met plinten. Dit is een renovatie.
maandag 30 juli 2018

Click vinyl plus plinten leggen in slaapkamers en badkamer

We zouden graag op onze eerste en tweede verdieping van ons huis click vinyl laten leggen. Het zal ongeveer een 70 m² zijn. Ook bijpassende plinten zouden we graag hebben. De ondergrond is een oude plankenvloer die op bepaalde plaatsen niet egaal is (verschillen 1 à 2 cm max). Dus waarschijnlijk zal er ook wel iets onder de click vinyl moeten om te egaliseren
zondag 29 juli 2018

Uitbreken tegels gelijkvloers 155 m² en terug chappen en vloeren

Wij willen onze oude vloer van de gelijkvloers uitbreken tot de beton. Dit is een totaal van 155 m². Nieuwe schappe leggen en isoleren, tegels aanleggen en laminaat in de slaapkamer. Graag 6 cm pur en 4 cm chappen.
vrijdag 27 juli 2018

Herstellen of vervangen laminaat na waterschade

Na beschadiging door waterschade een dikke maand geleden is mijn laminaatvloer op sommige plaatsen wat omhoog gekomen en je voelt en hoort dit als je erop stapt. Totale oppervlakte is 23m² waarvan de helft beschadigd is naar mijn schattig
woensdag 25 juli 2018

Betonplaten leggen voor tuinhuis en autostandplaats

Betonplaten met afmetingen van 8 x 6 meter leggen. Bedoeling is een tuinhuis met afmetingen 5. 50 x 3 te plaatsen,en een autostandplaats 8 x 3 meter te plaatsen.
woensdag 25 juli 2018

Gieten van gewapend beton in keuken

Gewapend beton vloer plaat keuken. Oppervlakte van 42 vierkante meter met 12 cm diep.
dinsdag 24 juli 2018

Betonplaat storten voor terras

Betonplaat aanleggen voor een terras. De oppervlakte is 25 m².
maandag 23 juli 2018

Linoleum verwijderen in bureau ruimte

Verwijderen van 16 m² gelijmde linoleum ( geplaatst in 1977) Dit is op de eerste verdieping in de bureau plaats.
maandag 23 juli 2018

Vloer uitbreken en nieuwe tegels leggen

Ik wil graag een nieuwe vloer in de hal en toilet, uitbreken van de vloer en nieuwe tegels leggen. De totale oppervlakte die betegeld moet worden is ongeveer 15 m². De keramische tegels zijn reeds gekozen en hebben een afmeting van 20 x 20.
maandag 23 juli 2018

Betonplaat gieten voor tuinhuis

Wij zouden graag een plaat van 3. 87 m op 6. 72 m en 12 a 15 cm laten gieten op gedeeltelijk een bestaande betonplaat. Her oud tuinhuis wordt verwijdert voor nieuwe. Zou graag prijs weten, en eventueel de datum van uitvoering Zouden graag laten uitvoren tussen 30 juli en 5aug.
vrijdag 20 juli 2018

Laminaat leggen in slaapkamers en hal

Graag laminaat leggen voor het volgende : 2 slaapkamers van 11 m² X2 En een hal van 2 m². + ondervloer. Enkel plaatsing Laminaat nodig , alles is al aangekocht.
donderdag 19 juli 2018

Verwijderen van vast tapijt en plaatsen vinylvloer

Ik wil graag mijn oud vast tapijt laten uitbreken en dan een vinylvloer laten leggen. Dus zou kunnen dat er ook egalisatiewerken moeten uitgevoerd worden. De oppervlakte is 50m²
donderdag 19 juli 2018

Keramische tegels leggen in keuken

Zou een vloer willen leggen zonder plinten van keuken naar woonkamer naar hal en bergingen dit in een stenen parket. Te beginnen met de keuken. Dit zijn keramische lange tegels. Totaal oppervlakte te leggen is 50 m².
woensdag 18 juli 2018

Parket schuren en lakken 75 m²

Ik wil de parket van mijn woonkamer schuren en (lakken)vernissen. De parket in mijn woonkamer krast heel gemakkelijk en is heel zichtbaar. Ik heb een woonkamer van +- 75 m².
dinsdag 17 juli 2018

Egaliseren van vloer

In de kamer ongeveer 15 vierkante meter ligt een parketvloer, deze is niet op niveau. We wensen te egaliseren, zodat we hierop laminaat kunnen leggen
maandag 16 juli 2018

Beton gieten voor tuinhuis

We willen een tuinhuis plaatsen, dit op een betonnen ondergrond. Grootte: 3 x 6 meter.
maandag 16 juli 2018

Linoleum laten leggen

Ik wil graag linoleum laten leggen op het gelijkvloers bestaande uit een keuken en badkamertje. De totale oppervlakte bedraagt ongeveer 25 vierkante meter. De bestaande vloer bestaat nu uit laminaat die verwijderd zal worden. Ondelaag zijn oude tegels.
zondag 15 juli 2018

Renoveren van parketvloer living

Graag had ik een pro ontvangen voor de restauratie van het parket in mijn living (gelegen in 1090, Jette). Graag had ik het parket een restauratiebeurt gegeven, door het talrijke lichtinval zijn sommige plekken verkleurd en andere door ouderdom gekrast. Living : 50 m².
zondag 15 juli 2018

Parket schuren en renoveren

Graag had ik mijn parket (mozaïk) laten opschuren. Het gaat om 2 ruimtes van telkens 12 m².
donderdag 12 juli 2018

Vloerder voor leggen zoldervloer

Ik wil op zolder een nieuwe vloer plaatsen. Het leggen van de vloer (vermoedelijk een tapijt) zou ik zelf doen. Echter de houten “basis”vloer waarop meestal wordt gewerkt bij het leggen van een vloer, is versleten. Op verschillende plaatsen zakt hij door. Indien dit opnieuw wordt geplaatst. De zolder is ongeveer 35 vierkante meter
woensdag 11 juli 2018

Planken vloeren leggen

Wij hebben een woning aangekocht uit de jaren '70. In de living (35m2) willen we graag een echt planken vloer laten leggen (oude verweerde look - we hebben een hond). In de drie slaapkamers eventueel ook, of een goedkopere variant (hier geen honden toegelaten) (3x ongeveer 12m2). Nu ligt er tapijt en laminaat.
woensdag 11 juli 2018

Beton gieten voor tuinhuis

Tuinhuis van 1m80 op 1m86. Hiervoor dient een betonplaat gegoten te worden van min 15 cm dik.
woensdag 11 juli 2018

Parketvloer schuren en afwerken

We hebben zojuist een huis gekocht. De parket in de woonkamer (42m²) en bureau (11 m²) zijn nog in zeer goede staat (minder dan 14 jaar oud). Echter zijn er wel kleurverschillen op plekken waar dat meubels en tapijten hebben gestaan. Graag zouden we deze zo snel mogelijk willen laten afschuren en opnieuw afwerken. Zodat we kunnen beginnen schilderen en verhuizen.
dinsdag 10 juli 2018

Renoveren van parketvloer living

Renovatie parketvloer living (opschuren en behandelen) ongeveer 53 à 55 m²
maandag 9 juli 2018

Beton gieten voor vloer

Ik wil graag een ruimte van 25 m² laten gieten met een dun laag beton in een woning. Aan de kant van de tuin.
maandag 9 juli 2018

Linoleum vloerbekleding leggen voor bureauruimte

Verbouwing van bureauruimte. 300m² vloerbekleding in monochroom linoleum te leggen (momenteel is er over de hele oppervlakte een geplakte tapijtbekleding die verwijderen valt)

Partners

Partners van Casius