Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende vloerders / parketteurs. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een vloerder / parketteur of meerdere vloerders / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerders / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerder / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in uw regio.

277 klanten bevelen een bij Casius aangesloten vloerder / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een vloerder / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerder / parketteur in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerders / parketteurs voor: gietvloer te plaatsen in volledige woning., vloeren van benedenverdieping, gietvloer plaatsen in garage en op verdieping, terrazzo vloer keuken aanleggen, vloeren van verdieping, gietvloer plaatsen in Polyurethaan, leveren en plaatsen parketvloer, vloerder keramische tegels, betonwerken, vloerder voor nieuwbouwproject, gietvloer in garage en verdiep, parket afschuren en laten oliën, beton gieten, leggen van linoleum vloer op beneden en bovenverdieping, vloerlaminaat leggen en herstellen plafond en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerder / parketteur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur:

zondag 19 februari 2017

Renovatie keuken

Plaatsing vloer 27m2 . Terrazzo
zaterdag 18 februari 2017

Gietvloer plaatsen

Gietvloer plaatsen
zaterdag 18 februari 2017

Behandelen parket

Graag wil ik onze eiken parket op gelijkvloers (+/- 23m²) en de planchet parket op het verdiep en zolder (+/- 45m²) willen laten opschuren en oliën. Hier zou ik graag prijs voor weten. Alvast bedankt.
vrijdag 17 februari 2017

Parket afschuren en laten oliën

8 jaar geleden bij de installatie van ons (meerlagig) parket kozen we voor een witte olie. Het resultaat heeft ons nooit kunnen bekoren. We willen ons parket nu laten afschuren en oliën in natuurkleur. De oppervlakte is 100m².
donderdag 16 februari 2017

Parketvloer opschuren en olieën

De parketvloer in de living van een flat (ongeveer 34 m²) moet worden behandeld.
woensdag 15 februari 2017

Beton gieten

Had graag een beton laten gieten van ongeveer 50 vierkante meter
woensdag 15 februari 2017

Vloerder voor herstellen van tegels plinten

Ik wil de huidige vloer laten herstellen. Op verschillende plaatsen in het gebouw (privé woonzorgcentrum) zijn de tegels/plinten los gekomen. De losgekomen tegels moeten eruit en opnieuw gelegd met uitzettingsvoegen. Er is nog voldoende voorraad van de verschillende tegels voor gebroken exemplaren te vervangen.
dinsdag 14 februari 2017

Gietvloer plaatsen in garage en op verdieping

De totale oppervlakte is ongeveer 150 m².Gietvloer plaatsen in garage en op verdieping
dinsdag 14 februari 2017

Leggen van linoleum vloer op beneden en bovenverdieping

Linoleum vloer in eigen woning: op gelijkvloers op een reeds geëgaliseerde vloer (66 m²); op de eerste verdieping deels op OSB-vloer (16 m²) en deels op fermacell vloerplaten (25 m²).
maandag 13 februari 2017

Vloerlaminaat leggen en herstellen plafond

The hot water pipe or our neighbor upstairs was broken and my apartment was flooded. The ceiling and the laminate floor needs to be repaired.
maandag 13 februari 2017

Laminaat in keuken en living leggen

Ik wil laminaat laten leggen in de keuken en de aansluitende living. (Momenteel ligt er een stenen vloer) Oppervlakte is ongeveer 25m².
maandag 13 februari 2017

Herleggen deel van parket

Een deel van het parket moet vervangen worden (vochtprobleem maar nu opgelost)
maandag 13 februari 2017

Terrazzo vloer keuken aanleggen

Wij zijn of zoek naar een vakman voor een terrazovloer voor onze keuken, 30 m². Waarschijnlijk in de maand september werken uitvoeren.
zondag 12 februari 2017

Chappe aanleggen in veranda

33 vierkante meter chappen in de veranda
zondag 12 februari 2017

Parket opschuren en behandelen

Kan u een offerte opmaken voor het afwrijven van een visgraatparket + opnieuw behandelen (olie)? Het gaat over ongeveer 60m2. U kan me contacteren indien u bijkomende informatie nodig heeft. Met vriendelijke groeten,
zondag 12 februari 2017

Appartement vloeren

Nieuwe vloeren in het ganse appartement leggen. het gaat om ongeveer 100m². Materiaalkeuze nog te maken. vierkante meter)
zaterdag 11 februari 2017

Parket opschuren en behandelen

In de living hebben we parket liggen (18m²). Deze ligt er +- 10 jaar en heeft een opfrisbeurt nodig. Deze zou moeten afgeschuurd en opnieuw behandeld worden. Graag een prijsofferte.
donderdag 9 februari 2017

35m² parket leggen op appartement

Wij willen parket leggen in een kleine zitplaats en 2 kleine slaapkamers. (ongeveer 35 m²). We hebben een appartement gekocht juist over de grens in Bray Dunes op 3 km van De Panne. En wij hadden liever Belgische werkmensen gehad.
donderdag 9 februari 2017

Egaliseren van houten vloer en plaatsen laminaat

Het betreft een houten vloer (OSB platen) die geëgaliseerd dient te worden (ongeveer 30m²) + geluiddicht maken + het plaatsen van laminaat. Is het mogelijk om een afspraak te maken?
woensdag 8 februari 2017

Nieuwe vloer over bestaande vloer leggen

Wij zoeken een vloerder voor het vloeren van garage en berging. Waarschijnlijk nieuwe vloer kleven over bestaande vloer. Het gaat over ongeveer 35 m². De tegels, kleefmortel en plinten zijn al besteld. Het gaat over tegels van 60cm op 60cm.
woensdag 8 februari 2017

Nieuw terrazzo vloer leggen voor tuinhuis en in de keuken

Ik zou enerzijds een nieuw terrazzo vloer voor tuinhuis (26 m²) willen plaatsen, alsook een terrazzovloer in de keuken ( 25 m²) herstellen.
dinsdag 7 februari 2017

Vloer leggen

Vloer leggen van 32m². Tegels van 45 cm.
dinsdag 7 februari 2017

Vloeren van benedenverdieping

Het gaat om een renovatie van de benedenverdieping, oppervlakte ongeveer 150 m² - beton - pur - chape - vloeren met tegels Tegels zorgen we zelf voor of in samenspraak met de vakman.
maandag 6 februari 2017

Vloeren van verdieping

Ik heb 'n rechthoekig stuk van +/- 80m² met op 2/3 van de rechthoek een binnenmuur van 9cm dik over de breedte, met een deurgat in aan de kant van de achtergevel -voorzien voor een deur met gedeelte glas. Verder staat er ook een houten wand op de betonplaat (er is ook al PUR geplaatst met dikte van tussen 11&13 cm) die de badkamer afscheidt. Dit in een hoek van het huis ,er kan deels doorgevloerd worden, wel rekening houden met de houten, rechtstaande planken (halve badders 23 x6 cm elke 43cm). Er is nog geen chape geplaatst, er is ook nog vloerverwarming voorzien, die wordt spoedig geplaatst. Leggen van chape, gepolieerd beton en of vloer.
maandag 6 februari 2017

Egaliseren OSB vloer

Betreft egaliseren houten OSB vloer om later laminaat of iets dergelijks op te plaatsen. De oppervlakte is 75m².
maandag 6 februari 2017

Nieuwe vloertegels leggen

Ik zou moeten iemand vinden om ongeveer 4 m² vloertegels te vervangen in onze inkomhal. De oude stenen liggen hier nog op zand. De stenen heb ik hier reeds liggen.Tegels reeds beschikbaar.
maandag 6 februari 2017

Parket laten leggen bovenverdieping

Ik zou graag een parket laten leggen die ik reeds aangekocht heb. Dit is een massieve afrormosia parket die op een onderparket (ook in mijn bezit) moet gelegd worden. De onderparket moet gelijmd worden en de parket gelijmd en genageld. Dit op een houten ondervloer die vlak ligt.
maandag 6 februari 2017

Laminaat leggen

Ik woon op een appartement en wil graag laminaat laten leggen in de woonkamer de hall en 2 slaapkamers. Ik denk ongeveer 75 vierkante meter.
zaterdag 4 februari 2017

Groot onderhoud van geplastificeerd parket

Na 20 jaar verhuur van appartement vertoont de parket verschillende (grote en kleine) scharen, verkleuringen en putjes. Daarom lijkt schuren en her-plastificeren noodzakelijk. Parket is geplastificeerde fineerhouten dennen parket met donkere houtknoestjes. Enkel living met oppervlakte ongeveer 6 x 8 meter.
zaterdag 4 februari 2017

Gietvloer te plaatsen in volledige woning.

De oppervlakte van het huis is 250 m².
vrijdag 3 februari 2017

Gietvloer plaatsen in Polyurethaan

We overwegen een gietvloer in Polyurethaan voor een appartement op de 3e verdieping. Dit op de gehele oppervlakte van 120 m². Momenteel ligt er een combinatie van hout (living), tegels (keuken, nachthal, badkamer, toilet) en tapijt (kamers).
donderdag 2 februari 2017

Vloerder nodig voor keramisch parket

Ik had graag een nieuwe vloer gelegd in mijn woonkamer/keuken - de twee lopen in elkaar over (appartement op 2e verdieping). De totale oppervlakte is een 32 m². De tegels die ik gekozen heb zijn een keramisch parket (dus lange rechthoekige tegels). Eveneens zijn er plinten te plaatsen. De vloer is reeds gekocht en staat in de garage. De ondergrond dien ik nog voor te bereiden (deels tegels uitbreken, deels ballatum verwijderen) maar staat eerstdaags op het programma. Daaronder zit er chape die normaal klaar is om de vloer aan te brengen. - gereedzetten vloer: egaliseren chape (indien chape in te slechte staat zou zijn) - vloeren van de oppervlakte, excl vloer, incl lijm - aanbrengen plinten
donderdag 2 februari 2017

Betegelen living

Ik zoek een vloerder voor nieuwe tegels in living +/- 50 m².
donderdag 2 februari 2017

Chape leggen

Plaatsen van chape in garage. Hoogte chape 15 cm opp. 20 m². Garage ligt 40 m van de straatzijde. Eventuele hulp voor aanleveren chape kan voorzien worden. Betreft een niet geïsoleerde garage bezichtingen kan steeds na afspraak
donderdag 2 februari 2017

Betonplaat te gieten

Wij gaan onze woning verbouwen. Er zou over ongeveer 60 vierkante meter een betonplaat van 15 cm dik gegoten moeten worden.
woensdag 1 februari 2017

Parketvloer herstellen en afschuren

Parketvloer in appartement zit vol met vlekken en verkleuring na einde huurcontract. Parket herstellen.
dinsdag 31 januari 2017

Betonplaat laten gieten

Wij zijn bezig met een grondige energetische verbouwing. Wij hebben de betonplaat van het gelijkvloers er voor het grootste deel uitgehaald, om dieper te graven, zodat we kunnen isoleren en vloerverwarming leggen. Nu zouden we graag een nieuwe betonplaat laten gieten van 140-150m² die 20cm dik moet zijn en gewapend met een dubbel net van 8/150.
dinsdag 31 januari 2017

Chape leggen voor 1 m³.

Ik wil graag een chape leggen in mijn keuken. 5x4en 5cm dikte.
maandag 30 januari 2017

Vloerder vloer en plinten leggen in eetruimte en berging

Vloerder gezocht voor vloer te leggen in eetruimte en berging en af te werken met dezelfde plintjes als de vloer. Oppervlakte ongeveer 90 m². Vakman ter plaatse komen.
maandag 30 januari 2017

Leveren en plaatsen parketvloer

Voor een school in ben ik op zoek naar een bedrijf die 30 m² parket zou willen leveren en plaatsen. Uitvoering is voor zo snel mogelijk. Is in onder aanneming.
zondag 29 januari 2017

Nieuwe vloer plaatsen in Terazzo

Ik had graag een vloer voor 20 à 40 m² in Terazzo.
zaterdag 28 januari 2017

Parket laten leggen in keuken en aansluitende leefkamer

Door verbouwing is nieuwe vloer nodig in leefkamer en de keuken. Er ligt nu laminaat op de oude vloer. Oppervlakte 25 à 30 m²
donderdag 26 januari 2017

Opschuren van parket en behandeling

Appartement op het eerste verdiep : opschuren van een parket, in living van 35,m² en nadien behandelen met een beschermend product
donderdag 26 januari 2017

Vloerder keramische tegels

Keramische vloertegels 60 x 60 en in garage 30 x 30 lijmen ,totaal 135 m². En muren in badkamer. Nieuwbouw.
woensdag 25 januari 2017

Vloerder Oostende

Ikzelf zou de vloer uitgraven maar zou graag iemand hebben die mij kan assisteren of zelf de overige stappen kan uitvoeren (zeil plaatsen, beton gieten, chappe, leidingen in werken, vloeren... etc)
woensdag 25 januari 2017

Egaliseren voor parket (aangekocht in Makro)

Graag hadden wij ons appartement (slaapkamer,living, keuken en salon laten egaliseren. , voor we de parket leggen die in Makro aangekocht werd (60 m²)
woensdag 25 januari 2017

PU vloer leggen

Wij willen in onze woonkamer, keuken en gang een PU gietvloer leggen . Ondergrond zijn dikke steentegels op zavel. Wij hebben een bungalow en de slaapkamers hebben reeds nieuwe parket en de badkamer heeft een mortex vloer. Ik veronderstel dat we de oude vloer er best uithalen en opnieuw laten chapen, voor het hoogteverschil op te vangen. Tekening en plan kunnen overgemaakt worden.
maandag 23 januari 2017

Plaatsen laminaat

Het plaatsen van laminaat in een handelsruimte van 16 à 18 vierkante meter.
maandag 23 januari 2017

Betonwerken

In het gebouw te Haren staat een machine die twee verdiepingen inneemt. We zullen deze machine laten ontmantelen en daarna moet de vloer tussen de twee verdiepingen gebetonneerd worden. De oppervlakte is ongeveer 20 m² Enkel beton gieten tss 2 verdiepingen ontmanteling gebeurd door firma voor 1 april.
maandag 23 januari 2017

Vloerder voor nieuwbouwproject

Wij zijn op zoek naar iemand dat in ons nieuwbouwproject een vloer kan leggen met keramische tegels. De totale oppervlakte om te betegelen is ongeveer 120 m2. Dit betreft de totale benedenverdieping van 107,25 m2. 74,71 m2 hiervan is met vloerverwarming. Op de bovenverdieping dient enkel de badkamer en de wc gevloerd te worden (oppervlakte van 12,54 m2 waarvan 11 m2 met vloerverwarming). Verder zouden we ook de muren van de badkamer volledig willen laten bekleden met wandtegels (2,40 m hoog - 4,13x2,69 oppervlakte) en de 2 inbouwsystemen van onze 2 wc’s. De tegels zijn reeds aangekocht en zijn 60x60. De wandtegels zijn 30x60 (beiden 1 cm dik). Zou het mogelijk zijn om ons hiervoor een prijsofferte op te maken?

Partners

Partners van Casius