Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een vloerder / parketteur uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende vloerders / parketteurs. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit uw regio.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat uw project zal kosten. Naast de prijs kunt u bij Casius ook de vloerders / parketteurs vergelijken op vlak van professionaliteit en vakmanschap.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in uw regio.

Voor een goede en betrouwbare vloerder / parketteur uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Bent u op zoek naar een vloerder / parketteur in aan andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België. Om een andere regio te selecteren kunt u in de rechterkolom onder steden de gewenste regio kiezen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij vloerders / parketteurs voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een vloerder / parketteur voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur:

woensdag 3 januari 2018

Gieten betonnen funderingsplaat

We hebben een totaalrenovatie van een oude woning voor de boeg en zullen op het gelijkvloers een betonnen funderingsplaat +- 15 cm (5,4 X15m) moeten gieten.
woensdag 3 januari 2018

Betonplaat gieten voor stallen op te bouwen

Ik wil een betonplaat laten gieten voor stallen op te bouwen van 17 meter x 6 meter en 20 cm dik met betonnetten in.
dinsdag 2 januari 2018

Parketvloer behandelen

Ik wil graag mijn parketvloer opschuren en behandelen in de living. Parket is 4 mm dik op planken van 1,5 cm Het gaat om ongeveer 30 m².
maandag 1 januari 2018

Badkamer bezetten met cement

Ik wil graag de badkamer laten bezetten met cement. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 30 -40 m².
zaterdag 30 december 2017

Vloer isoleren met PUR

Ik wil de vloer van mijn woning laten isoleren met 7 cm PUR. De isolatie dient aangebracht te worden op een betonnen gewelf waarop de elecktriciteits- en verwarmingsbuizen liggen. De vloer heeft een oppervlakte van 160 m².
zaterdag 30 december 2017

Beton gieten

Fundering van ongeveer 260cm bij 140cm en 50cm dik met bewapening. De fundering moet ongeveer 6 ton kunnen dragen.
zaterdag 30 december 2017

Terras in steen of marmertapijt laten plaatsen

Graag hadden wij ons terras in steen of marmertapijt laten plaatsen. Het gaat om een rechthoekige vorm van zo een 20 m². De ondergrond is stabilisé en deze moet mogelijks ook opnieuw worden gedaan.
dinsdag 26 december 2017

Opschuren houten plankenvloer

Wij willen graag onze houten plankenvloer laten opschuren. Dit zou gaan over minimaal 3 kamers en de gang(en). Verder zouden de houten trappen ook gezandstraald of geschuurd moeten worden. Dit zou om 5 verdiepingen gaan. Deze vloeren en trappen zouden schilderklaar moeten zijn.
vrijdag 22 december 2017

Beton storten en chape leggen

Voor een renovatieproject in Brussel wordt een nieuwe kelder vloer gelegd: - Egalisatie - Beton 12cm (gewapend) - PE folie - Isolatie (pur 6cm ? ) - Chape - Vloerafwerking Het zou over een opp. gaan van 105 m² : - slaapkamer 1 - slaapkamer 2 - hal - berging - badkamer 1 - douchekamer 1 - dressing Zou u in dit kader mij een offerte kunnen opstellen voor de chape en PUR isolatie?
donderdag 21 december 2017

Vloeren op bovenverdieping

Wij gaan boven verbouwen dus zou er gevloerd moeten worden, de tegels zijn al aangekocht. Dit zijn 3 kamers en een badkamer, en een nachthal. Badkamer moet gevloerd en betegeld worden. Vloeren zijn wel al besteld dus zoek ik alleen plaatser die dit wil komen doen. Ik kan altijd plannen doorsturen voor de afmetingen.
maandag 18 december 2017

Renoveren parketvloer

Wij willen de bestaande parketvloer in ons appartement (oppervlakte ca. 80 m²) laten opschuren en een nieuwe beschermlaag laten aanbrengen. We zouden graag verhuizen medio maart en zouden dit dus voor die datum willen laten doen.
zondag 17 december 2017

Trap bekleden met epoxy

Bekleden van 2 trappen in epoxy. Dit is een trap met een korte slag , en trap naar tweede verdiep met twee kortslagjes. Ongeveer 16 treden te bekleden.
zondag 17 december 2017

Verwijderen tapis plein in living en nieuwe plaatsen

Living van bij benadering 5 op 10 meter. Vuile tapisplein (met urinegeur omwille van huisdier) dient verwijderd te worden en nieuwe balatum dient te worden gelegd. In living staat onder meer zware vleugelpiano die verzet dient te worden.
zondag 17 december 2017

Betonvloer voor tuinhuis leggen

Wij gaan een nieuw tuinhuis bouwen. Maar eerst moet er uiteraard een basis gelegd worden in de vorm van een betonnen vloer. Het zou een gewapende betonnen vloer moet zijn van 15 cm dik. De vorm is een willekeurige driehoek. +/- 18 m²
zondag 17 december 2017

Brandplekken verwijderen eiken parket

Ik heb meerdere kort bij elkaar liggende brandplekken in mijn Frans eiken parket. Ik zou graag weten of ik dit kan laten herstellen of anders vervangen.
vrijdag 15 december 2017

Parketvloer schuren en afwerken

Het schuren van parket in de woonkamer. Totale oppervlakte van ongeveer 50 m². Het is niet nodig de kanten te schuren gezien er nadien voorzet gyproc wanden (5 cm van huidige muur) geplaatst gaan worden. Huidige afwerking is olie. De gyproc wanden worden geplaatst op 1 januari en de ruimte is slechts beschikbaar vanaf 29 december. Werken moeten dus gebeuren op 29-30 of 31 december 2017.
donderdag 14 december 2017

Vernieuwen van chape livingvloer

Omdat een aantal vloertegels in de living zijn losgekomen zouden wij graag de chape laten vervangen. Indien nodig moet de isomoplaten-isolatie ook nagekeken en vervangen worden door gespoten pur. De oppervlakte is ongeveer 51 m².
donderdag 14 december 2017

Gepolierde betonvloer leggen

We willen graag een polybetonnen vloer in onze badkamer laten leggen. De badkamer is momenteel volledig gestript, er ligt nog geen vloer in, men kijkt op de de houten balk constructie en leidingen. We kunnen zelf de gewenste ondervloer leggen. De vrije opbouwhoogte is meer dan 7 cm. De oppervlakte is bij benadering 18 m².
woensdag 13 december 2017

Betonplaat gieten

Ik zou graag 95m² afgegraven oppervlakte willen opgieten met beton, netten om hierop verder te gaan met mijn leidingen, vloerverwarming, pur en chape om uiteindelijk te vloeren. Alsook wil ik aangezien dit beter allemaal in 1x gedaan wordt achteraan de tuin (35m) al een betonplaat gieten voor het tuinhuis en achteraan de nieuwe achterbouw al een plaat gieten voor het terras. Alle afgravingen dienen nog te gebeuren, hiermee wordt gestart jan-feb 2018.
zondag 10 december 2017

Vloer egaliseren

Vloer 2m op 2m egaliseren (eerst bestaande tegels uitbreken)
zaterdag 9 december 2017

Betegelen vloeren

Wij hebben net een huisje gekocht en zouden hier rond 20 februari in mogen. Wij willen graag een nieuwe vloer op het gelijkvloers in de inkomhal, wc en leefruimte/eetplaats. Totale oppervlakte +- 55m² en 34 lopende meter plintjes. Ik heb de grondplannen met exacte afmetingen reeds voorhanden. De chape onder de hudige vloer is volgens de huidige eigenaars nog in goede staat ( zij hebben de bureau op het gelijkvloers reeds betegeld). Wij vonden reeds onze zin in tegel bij Intercarro (60x60cm 10mm dik keramisch met dunne voeg).
woensdag 6 december 2017

Betonplaat gieten en vloeren leggen

Ik ga mijn woning verbouwen. Alle vloeren (ca 130m²) gaan eruit. Er moet een betonvloer komen van ca 15cm, een PUR en een chape. Afwerkingslaag wordt gedeeltelijk polybeton (ca 90m²), gedeeltelijk tegels (ca 15m²) en gedeeltelijk laminaat (ca 25m²).
dinsdag 5 december 2017

Renoveren en behandelen parket

Renovatie van parket in teak-achtig houtsoort in badkamer, dressing, slaapkamer en mezzanine. Vermoedelijk opschuren en oliën. Parket is gelegd in 1999 maar heeft op een beperkte oppervlakte in de badkamer enkele maanden in kontakt geweest met vocht langs de onderkant (onopgemerkte lek aan het bad). Op die plaats is het parket vorig jaar licht gebogen maar heeft nu meer dan een jaar droog gestaan en bijna zijn oorspronkelijke vorm teruggevonden. Oppervlakten : totaal 45 m² (badkamer 8 m², dressing 10 m², slaapkamer 13 m², mezzanine 14 m².
dinsdag 5 december 2017

Gietvloer leggen

Rechthoek (keuken+living) van 5,3 m op 7m
maandag 4 december 2017

Keramische parketvloer plaatsen

Ik wil graag keramische parketvloer in een nieuwe veranda leggen. Het gaat over 22 m² te plaatsten door tegelzetter. Er ligt nog niks.
maandag 4 december 2017

Betonvloer in loods gieten

Voor de renovatie van een loods zouden wij graag een betonvloer laten gieten over een oppervlakte van 10m x 20m.
zondag 3 december 2017

Vinyl plaatsen in heel het huis

Wij zouden graag vinyl laten plaatsen in onze woning . Oppervlakte is ongeveer 300 m².
zaterdag 2 december 2017

Verstevigen fundering van houten aanbouw achter garage

De houten aanbouw (+/- 10 vierkante meter) achter de garage staat niet echt op een fundering en begint te verzakken. Er zou een stevige betonnen vloerplaat moeten komen om de aanbouw op te plaatsen. Daarvoor dient echter eerst de huidige vloer in betontegels uitgebroken te worden. De constructie zelf is zeer licht en kan zonder problemen omhoog gekrikt worden (heb ik in het verleden reeds enkele keren gedaan) om er een vloerplaat onder te gieten.
zaterdag 2 december 2017

Laminaat door waterschade herstellen

Ik heb waterschade aan mijn laminaat dit gaat over 4 vierkante meter, maar probleem is er moet een keuken gedemonteerd worden en erna terug monteren. En als we niet meer de zelfde laminaat hebben dan moet er 20 vierkante meter gelegd worden.
woensdag 29 november 2017

Houten vloeren leggen

Ik wil graag in mijn drie slaapkamers (10,11 en 13m²) parket laten leggen. Ik denk om onderparket te kopen (hetzelfde als in de gang en living). Nog niet aangekocht.
woensdag 29 november 2017

Aanleggen tapijt met tapijttegels

Wij zoeken een aannemer met ervaring in het aanleggen van tapijt met tapijt tegels (type Interface - -BE/belgie ). Het gaat om twee kantoor ruimtes van totaal ~70m² in totaal. Plannen verkrijgbaar op aanvraag.
woensdag 29 november 2017

Chappe leggen

Het leggen van chape bij renovatie. Ongeveer 90 vierkante meter,de volledige gelijkvloerse verdieping. Alle oude vloeren zijn reeds uitgebroken.
maandag 27 november 2017

Linoleum vloer leggen

Linoleumvloer in artsenpraktijkruimte van 70 m². Graag ter plaatse komen kijken waarschijnlijk ook egaliseren.
zondag 26 november 2017

Betonplaat gieten

Voor het plaatsen van een houten garage moet er een betonvloer gestort worden van 7,70cm bij 5,50cm en 15 cm dik. Terrein moet hiervoor iets uitgevlakt worden. 40 m² en 15 cm dik
vrijdag 24 november 2017

Laminaat leggen

Ik wil op de eerste en tweede verdieping van mijn huis laminaat leggen. Ik ben op zoek naar een persoon met goede ervaring hierin en die samen met mij dit kan leggen. De werken zouden wel moeten uitgevoerd worden in de periode dat men ook gaat schilderen vanaf 15 januari , zodat ik maar 1 keer de plaatsen moet leegmaken.
donderdag 23 november 2017

Beton gieten voor een tuinhuis te plaatsen

Ik heb een fundering nodig voor een nieuw tuinhuis. De afmetingen is ongeveer 6 meter lengte en 3 meter breedte. Er liggen nu stoep tegels op de grond die niet waterpas liggen.
dinsdag 21 november 2017

Plaatsen van linoleum in loft

Graag offerte voor het plaatsen van +/- 95 m² linoleum in een loft. Ondergrond: anhydrietchape. Het betreft een nieuwbouw.
maandag 20 november 2017

Parket leggen in appartement

Ik zoek een vakman om parket te leggen over verschillende kamers (80m²). Wij hebben al een parket in gedachten, het zou puur de plaatsing zijn.
maandag 20 november 2017

Chapewerken in nieuwbouw

Het zou gaan om een oppervlakte van ongeveer 206m². Gelijkvloers (107 m²) vloerafwerking 1cm Lichtgewapende chape 8cm systeemplaat met vloerverwarming thermische isolatie Pur 10cm (harde panelen) 1ste verdiepping (99cm²) Vloerafwerking 1cm Lichtgewapende chape 7cm indien gewenst kan ik u de plannen ook doormailen. Alvast bedankt!
zondag 19 november 2017

Beton laten storten

Ik had graag mijn oprit , terras en tuinpad in beton laten gieten . Er liggen momenteel klinkers die ik zal opbreken , en misschien de bekisting plaatsen voor het te gieten beton , de oprit is hellend , garage bevindt zich in de kelder , de helling is 4 x 10 , aansluitend vlak aan de straatzijde is ongeveer 5 x 5 , terras is 4 x 12 , pad links van het huis is ongeveer 1 x 10 en pad rechts van het huis is 2 x 20 , hier zal ook eens een auto of een aanhangwagen geplaatst worden , oprit niet te glad afgewerkt ,eventueel indien mogelijk helling verwarmd.
vrijdag 17 november 2017

Vloer egaliseren

Ik wil onze vloer laten egaliseren om achteraf met parket te bekleden. Oppervlakte is ongeveer 35 m².
vrijdag 17 november 2017

Vloerplaat-isolatie-chape leggen

Wij breken zelf onze oude vloer uit, graven uit op de juiste diepte en vragen een aannemer voor het plaatsen vloerplaat-isolatie-chape. Oppervlakte 55m². Afwerking beton ciré door gespecialiseerde firma.
vrijdag 17 november 2017

Vloer renoveren en isoleren

Vloer renoveren: We zijn op zoek naar iemand die ons kan helpen met het wegwerken van oneffenheden in een vloer (2de verdieping) op houten balken. Ook graag isoleren de oppervlakte is ongeveer 50 m².
donderdag 16 november 2017

Chappe leggen in nieuwbouw

We willen vrij dringend een chappe laten plaatsen. Ongeveer 40 m².
donderdag 16 november 2017

Parket herstellen 3 appartementen

Herstellen parket: Parket in de 3 appartementen dient hersteld te worden of vernieuwd indien van toepassing + vernislaag. Graag afspraak tot plaatsbezoek voor opmaak offerte. Voor Grasmarkt bij voorkeur op 28/11 id voormiddag. Ongeveer tussen 50 en 75 m² parket per appartement.
woensdag 15 november 2017

Betonvloer storten

Voor een vloer in de kelder heb ik 3m3 stortbeton nodig. Dee zou tot daar moeten worden gepompt, op ongeveer 20 meter afstand van de vrachtwagen.
woensdag 15 november 2017

Herstellen laminaat

Laminaat is beschadigd door vocht van de honden. Er zijn meerdere planken beschadigd en ik ga verhuizen , dus wou het zo goed mogelijk herstellen. Graag bekijken of dit te repareren valt. 15-tal latten zijn beschadigd.
woensdag 15 november 2017

Chape gieten

Ik zoek iemand die een chape kan plaatsen. Ik heb oude chape afgebroken en er komt iemand om een PUR te spuiten en een vloerverwarming te plaatsen en nadien moet er een chape met netten en vezels geplaatst worden. Op dinsdag 21 is mijn vloer volledig klaar en op woensdag 22 s te mag de chape gedaan worden. Oppervlakte van 40 m².
woensdag 15 november 2017

Vloertegels plaatsen

Ik zoek een vakman om de volledige benedenverdieping te vloeren. Oppervlakte ongeveer 65 m². Terras ook in dezelfde tegels te leggen 17 m². Vloertegels zijn reeds aangekocht.
dinsdag 14 november 2017

Parket herstellen

Bij de levering van een koelkast is er schade aangericht aan onze vloer. De winkel heeft ons een schamele schadevergoeding van €70 aangeboden. Ik had graag een offerte opgesteld van hoeveel het herstel (voor zover mogelijk) van die schade ongeveer zou kosten. Bijgevoegd zijn foto's van de krassen in het appartement, maar er is ook schade in de gemeenschappelijke delen van het huis.