Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een vloerder / parketteur uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende vloerders / parketteurs. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit uw regio.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat uw project zal kosten. Naast de prijs kunt u bij Casius ook de vloerders / parketteurs vergelijken op vlak van professionaliteit en vakmanschap.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in uw regio.

Voor een goede en betrouwbare vloerder / parketteur uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Bent u op zoek naar een vloerder / parketteur in aan andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België. Om een andere regio te selecteren kunt u in de rechterkolom onder steden de gewenste regio kiezen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij vloerders / parketteurs voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een vloerder / parketteur voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur:

dinsdag 19 juni 2018

Leveren en plaatsen parket

Graag willen wij de vloer van 1e verdiep - momenteel plankenvloer - van parket Lalegno voorzien. Ruimtes: overloop 3m x 2m en aansluitende slaapkamer 4m x 3,5m. Alle leveringen + plaatsing en afwerking aub. Periode: eind augustus uit te voeren Type Lalegno: -parket/lalegno-eik-rustiek- Graag willen wij ons 1e verdiep - momenteel plankenvloer - laten bekleden met tapijt Sisal. Ruimtes: overloop 3m x 2m en aansluitende slaapkamer 4m x 3,5m.
dinsdag 19 juni 2018

Oprit aanleggen in waterdoorlatende asfalt

Oprit aanleggen in waterdoorlatende asfalt. Lengte : 250 meter. Breedte ongeveer 4 meter. Huidige ondergrond is momenteel steenslag met bovenlaag van gemalen asfalt, 20 jaar oud.
dinsdag 19 juni 2018

Parket renoveren

We willen parket laten herstellen, ongeveer 100m², Die al vrij geleefd is en na lichte waterschade hier een daar licht omhoog komt.
maandag 18 juni 2018

Beton gieten voor een tuinhuis te plaatsen

Ik wil in de toekomst een tuinhuis plaatsen. Zou nu al graag beton laten gieten. Het zou gaan om een plaats van 4 m op 3 m
maandag 18 juni 2018

Beschadigde parket opschuren en herstellen

Parketvloer is beschadigd met spraytan en moet opnieuw opgeschuurd worden en hersteld worden. De oppervlakte is ongeveer 200 m².
maandag 18 juni 2018

Opschuren en lakken van parketvloer

Opschuren en lakken van parketten vloer met oppervlakte ongeveer 38m². De keukenmeubels zullen voor de werken verwijderd worden.
zaterdag 16 juni 2018

Beton gieten en polieren

Het te betoneren stuk is gelijkvloers binnen aangrenzend tegen tuin. Ongeveer een ruimte van 40 m².
vrijdag 15 juni 2018

Betonvloer gieten voor tuinhuis en garagevloer vernieuwen

Op zoek naar een persoon die een vloer kan gieten voor het plaatsen van een tuinhuis (10m²) En eventueel voor het plaatsen van een tuinhuis /blokhut. De vloer van de garage vernieuwen (15m²)momenteel is de vloer in betoen gegoten. We laten ons adviseren door de vakman ivm het materiaal
vrijdag 15 juni 2018

Nazicht van laminaatvloer

Ik wil graag het houten rooster van de woning uitlevelen en verstevigen waarop er nadien laminaat komt (slaapkamers) . Nu danst de vloer en als je springt beweegt het meubilair .
donderdag 14 juni 2018

Betonplaat gieten

Renovatie van woning. Betonplaat gieten van dikte 10 cm, 40 m². Oppervlakte gelijkvloers. Vloer reeds uitgegraven
donderdag 14 juni 2018

Stabilisé leggen voor tuinterras

Om later terras tegels op te leggen, zoek ik iemand die +/- 70m² stabilisé wil leggen. Het project betreft tuinterras + tuinpad.
woensdag 13 juni 2018

Heraanleg oprit in gepolierd beton + paden in gepolierd beton of tegels

Verwijderen van kws-verrharding, heraanleg van oprit in gepolierd beton + paden ( in gepolierd beton of eventueel in tegels, nog te bepalen in samenspraak met aannemer)
woensdag 13 juni 2018

Nieuwe vloer leggen in keuken

Keukenvloer uitbreken en nieuwe chape en vloer plaatsen. Alle afbraak afvoeren. Oppervlakte : 4m op 4m. Vloer is nog niet aangekocht.
woensdag 13 juni 2018

Vinyl of linoleum leggen over bestaande vloer

Voor een groot project zijn we op zoek naar iemand die linoleum vloer eerstdaags kan aanleveren en plaatsen.
dinsdag 12 juni 2018

Beton gieten voor tuinhuis en voor terras

Wij willen graag een bewapende betonlaag laten gieten voor een garage met een oppervlakte van 330 op 630cm en een chape plaat voor het terras 3 op 6m.
dinsdag 12 juni 2018

Vloerplaat gieten op 1ste en 2de verdieping in bestaande huis

Vloerplaat gieten op het 1ste en de 2de verdieping van een half open oud herenhuis. Houten balken zijn rot en dienen vervangen te worden door een betonnen vloerplaat (rectors, welfsels, ... ) 2 keer 5m x 8m, maar hier dient dan de traphal nog afgetrokken te worden.
dinsdag 12 juni 2018

Parket opschuren en verven

Mijn parket van 135m² opschuren en verven in het zwart of een donkere kleur . In de slaapkamer lichter maken. De huidige kleur is bruin .
dinsdag 12 juni 2018

Betonvloer egaliseren

Graag wil ik een betonnen vloer willen laten egaliseren voor een totale oppervlakte van 40m² in onze fietsenstalling. Op de vloer ligt reeds een laag egalisatiemassa van Knauff, maar deze ligt in golven. De nieuwe laagdikte zal gemiddeld 5mm zijn. Bedoeling is om later deze vloer te schilderen met een vloerverf. Of gietvloer.
maandag 11 juni 2018

Parketvloer en tegels plaatsen

Ik wil graag een nieuwe vloer +- 40m² (10*4) op de benedenverdieping. Parket uitbreken en tegels plaatsen alsook plinten vervangen. Tegels zijn nog niet aangekocht. Op de bovenverdieping graag voor 10m² (2. 5*4) laminaat. Ook deze is nog niet aangekocht.
maandag 11 juni 2018

Opschuren parket

opschuren parket living. Oppervlakte 70 m².
maandag 11 juni 2018

Plaatsen van oprit in uitgewassen beton

Het betreft het plaatsen van een oprit in uitgewassen beton; oprit onder helling, 3,5 x 17 meter. Voorbereidende werken; reeds uitgegraven tot 15 cm diepte, voorbereidingen kunnen door bouwheer en aannemer metselwerken klaargezet worden; afboorden, folie en netten plaatsen, controleputten opmeten en plaatsen... tijdsbesparend voor de beton-aannemer.
maandag 11 juni 2018

Leggen vloer in oude woning

Vloeren in de woonkamer. Is een oude woning en vloer ligt nog op de zavel. Dient dus nog geïsoleerd te worden. Gaat om +/- 50 m². Nog geen vloer gekocht.
zondag 10 juni 2018

Houten vloer schuren en renoveren

Parketvloer in woonkamer (60m²) en slaapkamer (20m²) van aangekocht huis. Dringend nood aan vakman om vloer te schuren/renoveren.
zondag 10 juni 2018

Terras aanleggen in beton

Ik wil graag een terras laten leggen in beton, die is al uitgegraven. Later moeten er tegels op maar dit is pas voor volgend jaar. De oppervlakte is 3. 6 m diep op 12. 7 m lang aansluitend nog een stukje van 90 cm op 1. 7 meter. De diepte is ongeveer 24 cm.
zondag 10 juni 2018

Plinten plaatsen in keuken

Graag iemand die in onze keuken (na plaatsen van nieuwe vloer op bestaande) nieuwe plinten kan komen steken. Materiaal aan te kopen door vakman.
zondag 10 juni 2018

Gepolierde betonplaat voor tuinhuis leggen

Gepolierde betonplaat voor tuinhuis oppervlakte 4m op 6 m.
zaterdag 9 juni 2018

Laminaat leggen en schilderen

Er zou laminaat moeten gelegd worden voor 80m² en worden geschilderd. Liefst dezelfde mensen voor de 2 werken. Living , hall en 2 slaapkamers =80 m². Werken in appartement
donderdag 7 juni 2018

Tegelvloerwerken in grootkeuken

Graag hadden wij een vakman ontvangen voor volgende vloertegelwerken in een grootkeuken: +/- 200m² op nieuwe chape + 100m² op beton. Tegel: 60*60. 1cm dik.
donderdag 7 juni 2018

Vloer leggen

Graag een vakman voor het leggen van een nieuwe vloer in een kantoorruimte van ongeveer 30m²
donderdag 7 juni 2018

Beton gieten voor tuin

Wij zijn op zoek naar iemand die een stuk beton in onze tuin wil gieten. Het stuk is 3,5 op 5 meter en het zou ongeveer 15 à 20 cm dik moeten zijn.
woensdag 6 juni 2018

Plateau in beton gieten voor achteraan in de tuin

We zouden graag een plateau laten gieten om dan achteraf zelf te vloeren. Plateau van 9 m diep op 4 m B
dinsdag 5 juni 2018

Beton laten gieten voor tuinhuis

Gieten van een betonplaat van 20 cm voor een oppervlakte van 16,5 m². De plaats kan niet met de vrachtwagen bereikt worden en ligt op +/- 28 m van de straat. Voor het uitgraven, bekisting en bewapening zorg ik zelf.
dinsdag 5 juni 2018

Beton gieten voor gelijkvloers

Voor achterbouw allen gelijkvloer een rechthoek van 9,5m X 8,5m. Beton gieten voor de opbouw hiervan.
dinsdag 5 juni 2018

Bevloering plaatsen in rijwoning

Huidige vloer is betegeld en in goede staat,is een refiefvloer; Het is een rijwoning met bestaande living met een verandagedeelte die opgehoogd moet worden. Bedoeling is een eindlaag op te plaatsen (vb. Egaline en hechtingsprimer of dergelijke?) Oppervlakte 4 op 10 m. Eindlaag met agaline of gietsysteem.
dinsdag 5 juni 2018

Laminaat leggen

Laminaat leggen op een ruimte van 62 m². 1 ruimte met 2 muren ertussen in een woning. Momenteel liggen er tegels.
maandag 4 juni 2018

Gepolierde betonvloer voor oprit en terras aanleggen

Wij plaatsen een winddichte overkapping en hiervoor willen wij een gepolierde betonplaten leggen. Het gaat om een oppervlakte van 3 x 7 meter bij een nieuwbouwproject.
zondag 3 juni 2018

Vloer aanleggen

We zoeken een vooerder voor het betegelen van de living van 60m² keramische tegels en 50m² tegelparket. Grotendeels op vloerverwarming dus ook ontkoppelingsmat te leggen. De tegels hebben we al aangekocht.
zondag 3 juni 2018

Fundering betonnenvloer serre gieten

Wil een fundering voor serre/terras AFM 7,85x3,5x0,3m
vrijdag 1 juni 2018

Herstellen of vervangen van laminaat

Vervangen van beschadigde laminaat. Herstellen van houten omkasting.
vrijdag 1 juni 2018

Houten vloer schuren en renoveren

Parketvloer op 2 verdiepingen renoveren dus zowel afschuren als herstellen en vernissen. Totale oppervlakte 85 m2.
vrijdag 1 juni 2018

Nieuwe vloer op oud parket leggen

Parketvloer ( gelijkvloers herenhuis afzonderlijk appartement) vervangen door stevige en gemakkelijk te reinigen vloer voor werkruimte-atelier. 60 à 80 m²
vrijdag 1 juni 2018

Oude laminaat verwijderen en nieuwe laminaat plaatsen

Plaatsen van nieuwe laminaat in salon van 37 m². Oud laminaat weg brengen, plinten, nieuwe laminaat plaatsen met isolatie daar onder en alles wat daar bij hoort.
vrijdag 1 juni 2018

Stabilisé leggen rond zwembad

Aanleggen van een stabilisée,ongeveer 25 m² rond een zwembad ,voorbereidingen worden door mijzelf gedaan,netten zijn voorzien
vrijdag 1 juni 2018

Oprit in steentapijt aanleggen

Een 50 tal vierkante m laten aanleggen in steentapijt voor oprit. Er ligt nu grave.
donderdag 31 mei 2018

Parket plaatsen in woonkamer

Parket plaatsen in de living , ongeveer een oppervlakte 58 m².
woensdag 30 mei 2018

Beton storten voortuinhuis

Ik wil graag beton laten storten voor mijn tuinhuisje. Oppervlakte is 5 op 4 en dikte is 20 cm. Ik ben er nog niet uit of het een houten tuinhuis wordt of gemetst. Er staat al één gemeenschappelijke muur op de scheiding.
dinsdag 29 mei 2018

Aanleggen beton voor tuinhuis

We willen een betonnen ondergrond voor ons tuinhuis. De afmetingen zijn ongeveer 4. 5 x 6 m. (precieze afmetingen te bepalen. Moeten we werkingsvoegen tussen beton en scheidingsmuur van de buren??? ) In de beton zou een wachtbuis voor elektriciteit gestoken moeten worden. Beton is aangrenzend aan terras (klinkers) maar zou wat hoger moeten liggen om te voorkomen dat water in tuinhuis kan lopen.
maandag 28 mei 2018

Beton gieten voor tuinhuis

Beton gieten voor tuinhuis.
vrijdag 25 mei 2018

Polyurethaanvloer leggen in kamers

Leggen van een vloer in de nachtgang, badkamer, slaapkamer en kantoorruimte een polyurethaanvloer willen laten plaatsen.
vrijdag 25 mei 2018

Tegelen en vloeren van badkamer

Tegelen en voegen en vloer vernieuwen onder en naast bad plus tegels erop leggen en versteviging aanbrengen onder de vloer.

Partners

Partners van Casius