Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerders / parketteurs. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een vloerder / parketteur of meerdere vloerders / parketteurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerders / parketteurs uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerder / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Antwerpen.

128 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten vloerder / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een vloerder / parketteur, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerder / parketteur in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerders / parketteurs voor: plaatsen van een grenen plankenvloer (te verlijmen op chap), gepolierd beton leggen, gepolierd beton gieten in loft, parket of tegels leggen, vloer gieten in gepolierde beton, vloer verhogen, vloertegels plaatsen en betegelen van wc, chappen van gelijkvloers, vernieuwing vloeren in een chalet, chape leggen voor vloerverwarming, vloerplaat gieten, vinyl leggen in huis, herstelling parket en binnenscrhijnwerk na waterschade, laminaat vernieuwen, egaliseren vloer badkamer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerder / parketteur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Antwerpen:

dinsdag 19 september 2017

Parket afschuren + opnieuw matte olie opzetten 50m²

Wij hebben een kras op onze parket veroorzaakt door het leveren van nieuwe meubelen. Wij zouden de parket willen laten afschuren en opnieuw een matte olie laten opzetten.
zondag 17 september 2017

Egaliseren van keukenvloer

Chappe leggen : Keukenvloer van 8,5 m² en zo dun mogelijk.
zondag 17 september 2017

Chappen van gelijkvloers

Ik zou graag mijn gelijkvloers laten chapen. Oppervlakte chape 55 m².
maandag 11 september 2017

Herstellen parket wegens waterschade

Door een waterlek is mijn parket beschadigd. Op vier plaatsen zijn er waterkringen, graag herstellen.
dinsdag 5 september 2017

Egaliseren vloer badkamer

Ik wil graag vloeren in de badkamer boven. Oppervlakte tussen 12 en 14 m².
maandag 4 september 2017

Vloer gieten in gepolierde beton

Ik wil graag oprit , terras en paden in gepolierd beton,meer dan 100 m².
maandag 28 augustus 2017

Gepolierde betonplaat leggen voor voliere

Gepolierde betonplaat van 92 m² om volière op te plaatsen. Momenteel staat hier reeds volière van 50 m² , deze zal worden afgebroken, maar hier is dus reeds een oude betonvloer aanwezig, dus voor dit deel van de oppervlakte zal dus een dun extra laagje beton moeten volstaan. Voor de overblijvende m² ligt er momenteel gewoon nog aarde. Werken zouden eind oktober - begin november uitgevoerd moeten worden.
donderdag 24 augustus 2017

Laminaat leggen

Laminaatvloer en plinten reeds gekocht. Totaal 60m² voor living , gang, 3 slaapkamers. Alles doorleggen.
maandag 21 augustus 2017

Betegelen van woonkamer, keuken, inkom, badkamer en bureau

Ongeveer 80 m² vloeren: de helft in visgraat keramische tegel (woonkamer), de rest in 60/60 cm tegel (keuken, inkomhal, badkamer en bureau) te betegelen.
maandag 21 augustus 2017

Betonplaat voor carport plaatsen

Betonvloer voor carport plaatsen, 5 m op 3 m ongeveer, alles inbegrepen: uitgraven tot afwerken
donderdag 17 augustus 2017

Vloerisolatie en chape leggen

Voor een oppervlakte van 98m² kan voorzien van PUR isolatie 6 cm en chape 5 cm. De woning is gelegen in Berendrecht en er is slaanplaats voor een vrachtwagen voor de deur. Deze werken zouden einde september uitgevoerd moeten worden.
dinsdag 15 augustus 2017

Opschuren en behandelen van nieuwe parketvloer

Ik heb net een compleet gerenoveerd appartement gekocht met een nieuwe ruwe samengestelde parketvloer. Ik zou deze graag willen laten opschuren zodat deze mooi vlak is en dan laten behandelen met olie of doorzichtige vernis om deze te beschermen. Dit zou kunnen vanaf 4 september, aangezien ik dan mijn sleutel van de notaris ontvang. Het gaat hier over 3 slaapkamers van +- 11m² en 1 woonkamer van +- 62m² .
dinsdag 15 augustus 2017

Beton storten en chape plaatsen

Ik zou beton willen laten storten op de gelijkvloers 15 cm dik en 6 op 3 m. Chape gelijkvloers ongeveer 5 cm. 51m2. Op de eerste verdiep. 20m2 chape ongeveer 7 dik.
maandag 14 augustus 2017

Egaliseren vloer appartement

We willen een houten vloer leggen in ons appartement van 120 m². We hebben alle vloeren en dorpels uitgebroken (buiten de living waar onderparket ligt) en wensen nu een goede ondergond te bekomen als basis voor een nieuwe planken vloer. - egalisatie met egaline - of het uitvlakken van de vloeren met multiplex / osb platen
vrijdag 11 augustus 2017

Volledige vloeropbouw uitvoeren

Wij zoeken iemand die een betonplaat kan storten, isolatie kan leggen en kan chappen. Een volledige vloeropbouw dus (met vloerverwarming die onze loodgieter zal leggen) +/- 60 m².
zondag 6 augustus 2017

Plancher of laminaat leggen

Over een oude vloer willen we een plancher of laminaat leggen in een ruimte van ongeveer 15 m².
zondag 6 augustus 2017

Vloer plaatsen voor een overdekt terras

Ik heb een overdekt terras. Hier moet een nieuwe vloer geplaatst woeden. De vloeren zijn aangekocht alsook de lijm en cement. Het gaat dus enkel over de plaatsing. De oppervlakte is 12 m².
donderdag 3 augustus 2017

Vloerpaten en isolatie plaatsen

Osb3 platen plaatsen op houten balken. Zolder te bereiken via zolderluiktrapje. Allereerst moet er op de balken houten balkjes moeten geplaatst worden van ongeveer 4cm om de elektriciteitskabels die er lopen te beschermen. Nadien Osb3 platen plaatsen. Van 170cm lang beter te gebruiken om gemakkelijker naar boven te brengen. Nadien isolatie brengen op zolder. 45cm tussen de kepers. Er is al isolatie geplaatst (waardat de Osb3 platen) bovenop gaan komen. Zolderbreedte is 5,7m en 4,2m lang.
donderdag 3 augustus 2017

Verschillende vloeren betegelen

Ik zoek een vakman om de keuken, woonkamer en de hal te laten betegelen. Nieuwe tegels aan te kopen in samenspraak met vakman. Living is 4 op 7, keuken 2,5 op 4 en de hal 2,5 op 1. Oude vloeren moeten verwijderd worden.
dinsdag 1 augustus 2017

Chape leggen

Chape op gelijkvloers en eerste verdieping. Totaal ong 140m² , 8 cm dik. Eventueel in optie snel(drogend)
maandag 31 juli 2017

Herstellen parket wegens schade

In onze kleine waskamer is iets op de vloer gevallen waardoor er een serieuze deuk in onze parket is. Ik zou graag weten of er een oplossing is om deze te herstellen. De waskamer is ongeveer 12 m² maar geeft op de gang.
zaterdag 29 juli 2017

Egaliseren chape vloer buitenterras

Van het buitenterras zijn de oude tegels verwijderd en de oude lijmresten afgevreesd. De vloer dient nu geëgaliseerd te worden. Opervlakte plus minus 29 m².
woensdag 26 juli 2017

Parketvloer opschuren en vernissen

Parketvloer in eik opschuren en terug behandelen.Oppervlakte 25 m²
maandag 24 juli 2017

Laminaatvloer leggen

Ik zoek een laminaat legger die ook zorgt voor inkorten binnendeuren, verwijderen oude plinten en plaatsen nieuwe. Nette afwerkkng. Ongeveer 80 m². Laminaat reeds aangekocht.
zondag 23 juli 2017

Egalisée leggen

Er dient een egalisée laag voorzien te worden op zolder. Oppervlakte 30 vierkante meter.

Partners

Partners van Casius