Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een vloerder / parketteur uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende vloerders / parketteurs. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs.
150 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten vloerder / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Antwerpen:

maandag 24 september 2018

Parket renoveren

Schuren en mat vernissen eik parket 50m²
zaterdag 22 september 2018

Schuren en behandelen beuken trappen

Beuken trap met 16 trappen, kwart draai beneden en boven, te schuren en behandelen. Van gelijkvloers naar eerste verdieping.
vrijdag 21 september 2018

Fundering tuinhuis leggen

Graag een fundering leggen voor een tuinhuis. Hiervoor te voorzien van een 18 à 21 m² We hebben een terras met grijze tegels 60 x 60 cm - dikte 6 cm en zouden soortgelijke tegels willen achter in de tuin. Het zijn waterdoorlatende tegels (zonder voegen, noch betonlaag). Er zou ook een elektriciteitsleiding moeten voorzien worden naar het tuinhuis.
donderdag 6 september 2018

Egaline leggen

Ik zoek voor mijn woning iemand die kortelings kan komen egaliseren. Het betreft een grondige renovatie. Graag werken uit te voeren binnen een 2 tal weken.
woensdag 29 augustus 2018

Beton storten voor tuinhuis

Wij willen beton storten om een tuinhuis met afdak op te zetten. (780x295 cm zijn de afmetingen van tuinhuis met extensie, evt met aan zijkanten en voorkant een beetje overschot). De camion zou tot bij de werken kunnen geraken.
maandag 27 augustus 2018

Parket herstellen na waterschade

Parket is beschadigd na waterschade. Ik wil dit graag laten herstellen, enkel de 4 beschadigde plekken als dit mogelijk is en niet het hele parket.
donderdag 23 augustus 2018

Leveren en plaatsen laminaat op vloerverwarming

Plaatsing van +- 100m² laminaat op vloerverwarming Omschrijving opp (m²) GLV inkom 15 GLV WC 3 GLV Hobbykamer 12 GLV Vestiaire 7 GLV Wasplaats/berging 10 GLV Zithoek 15 GLV Eetkamer/Keuken 37 Materiaal nog niet aangekocht.
donderdag 23 augustus 2018

Herstellen parket wegens waterschade

Bij uitgaande plaatsbeschrijving stelden we waterschade vast in de woonkamer en 3 slaapkamers.
dinsdag 21 augustus 2018

Leggen van aangekochte parket

Ik ben op zoek naar een vloerder voor het plaatsen van onze reeds aangekochte Berry Alloc parket. Deze dient verlijmd te worden op de chappe. Tevens dient deze naadloos door te lopen over 3 slaapkamers , een dressing en een hal. Totale oppervlakte: +-70m²
maandag 13 augustus 2018

Vietnamese blauwsteen plaatsen

Oprit ligt nu in voortuin met Vietnamese blauwsteen 20 x 20 cm. Er is een uitsparing gemaakt van 5 m² in het midden in het verleden en deze 5 m² willen we nu ook door dezelfde tegels laten opvullen. Tegels heb ik nog niet aangekocht.
zaterdag 11 augustus 2018

Parket plaatsen

Ik zoek iemand die mijn 4 slaapkamers en de living parketten kan leggen met lijm De living is 33m² 2xslaapkamers in totaal 30m² 2x slaapkamers 28m² Het gaat enkel over de plaatsing
zaterdag 11 augustus 2018

Antislipcoating of antislipvloer leggen

In een appartement een antislipcoating op een badkamer- en WC-vloer (samen 12m²) kan komen leggen.
vrijdag 10 augustus 2018

Cementtegels plaatsen

Ik zoek iemand om in twee inkomhalletjes een patroonvloer te plaatsen met cementtegels. Het zou gaan om 11 m² tegels. . Het gaat om nieuwe tegels te plaatsen op een chape. Tegellijm is te voorzien voor vloerverwarming. De tegels zelf dienen nog aangekocht te worden.
donderdag 2 augustus 2018

Weghalen oude vloerbekleding en leggen vinyl 2 appartementen

Appartement 1 Living +2slaapkamer+hal weghalen tapijt + vervangen door vinyl. Appartement 2 Living+keuken+2slaapkamer +hal weghalen oude vinyl + vervangen door vinyl.
maandag 30 juli 2018

Nieuwe vloeren leggen

Opnieuw vloeren in living, keuken, badkamer en slaapkamers. Totale oppervlakte van 103 m².
maandag 30 juli 2018

Parket aanleggen in woonkamer, hal en twee slaapkamers

Nieuwe parketvloer laten leggen in woonkamer, hal en twee slaapkamers (totaal +/- 75 m²). Met plinten. Dit is een renovatie.
dinsdag 24 juli 2018

Betonplaat storten voor terras

Betonplaat aanleggen voor een terras. De oppervlakte is 25 m².
maandag 23 juli 2018

Vloer uitbreken en nieuwe tegels leggen

Ik wil graag een nieuwe vloer in de hal en toilet, uitbreken van de vloer en nieuwe tegels leggen. De totale oppervlakte die betegeld moet worden is ongeveer 15 m². De keramische tegels zijn reeds gekozen en hebben een afmeting van 20 x 20.
donderdag 19 juli 2018

Keramische tegels leggen in keuken

Zou een vloer willen leggen zonder plinten van keuken naar woonkamer naar hal en bergingen dit in een stenen parket. Te beginnen met de keuken. Dit zijn keramische lange tegels. Totaal oppervlakte te leggen is 50 m².
woensdag 18 juli 2018

Parket schuren en lakken 75 m²

Ik wil de parket van mijn woonkamer schuren en (lakken)vernissen. De parket in mijn woonkamer krast heel gemakkelijk en is heel zichtbaar. Ik heb een woonkamer van +- 75 m².
maandag 16 juli 2018

Beton gieten voor tuinhuis

We willen een tuinhuis plaatsen, dit op een betonnen ondergrond. Grootte: 3 x 6 meter.
woensdag 11 juli 2018

Parketvloer schuren en afwerken

We hebben zojuist een huis gekocht. De parket in de woonkamer (42m²) en bureau (11 m²) zijn nog in zeer goede staat (minder dan 14 jaar oud). Echter zijn er wel kleurverschillen op plekken waar dat meubels en tapijten hebben gestaan. Graag zouden we deze zo snel mogelijk willen laten afschuren en opnieuw afwerken. Zodat we kunnen beginnen schilderen en verhuizen.
maandag 9 juli 2018

Beton gieten voor vloer

Ik wil graag een ruimte van 25 m² laten gieten met een dun laag beton in een woning. Aan de kant van de tuin.
maandag 9 juli 2018

Linoleum vloer leggen in badkamer en keuken

Linoleum vloer leggen. De oppervlakte is ongeveer 12 vierkante meter in totaal (badkamer + keuken). De linoleum vloer staat al klaar (op de vloer gelegd) dus enkel nog het perfect bijsnijden aan de kanten.
zondag 8 juli 2018

Beton gieten voor zwembad en terras

Ik wil beton laten gieten voor zwembad van 4,82m x 2,54m waarvan de helft onder pergola indien mogelijk en ook voor een terras van 6,5m x 4m

Partners

Partners van Casius