Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerders / parketteurs. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een vloerder / parketteur of meerdere vloerders / parketteurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerders / parketteurs uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerder / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Antwerpen.

92 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten vloerder / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een vloerder / parketteur, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerder / parketteur in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerders / parketteurs voor: gietvloer te plaatsen in volledige woning., vloeren van benedenverdieping, parket laten leggen, vloertegels zetten, vloer vervangen door beton vloer, vloeren en tegelen badkamer en aparte wc, vloeren in kantoorruimte, verwijderen oude vloertegel en leggen laminaat, gietvloer plaatsen in garage en op verdieping, terrazzo vloer keuken aanleggen, vloeren van verdieping, gietvloer plaatsen in Polyurethaan, vloeren van 25 vierkante meter, chappe voor terras laten leggen, laminaat in handelspand leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerder / parketteur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Antwerpen:

dinsdag 28 februari 2017

Vloeren van 25 vierkante meter

Bij deze zou ik graag een offerte bekomen voor het chappen en vloeren van 25 vierkante meter op het gelijkvloers, alsook wat zou het kosten om deze oppervlakte uit te laten breken. De oude stenen vloer die ligt momenteel op zavel.
dinsdag 28 februari 2017

Parket laten leggen

Wij willen graag een visgraat parket laten leggen (2 ruimten van ongeveer 4,5m op 4m, de ruimtes sluiten wel bij elkaar aan; zo'n 2m). De parket hebben we tweedehands gekocht. Is 10mm dik. De plankjes zijn in 2 verschillende maten (ongeveer helft om helft) dus we weten niet of we best in de 1e ruimte de kleine nemen en in de andere ruimte de grotere, of beter alle grotere plankjes kleiner laten zagen? Van breedte en dikte komen ze exact overeen.
dinsdag 28 februari 2017

Chappe voor terras laten leggen

Ik zou graag mijn terras laten chappen zodat er tegels op gelijmd kunnen worden. Momenteel ligt er een betonnen plaat van 20cm dik. De chappe die erop moet komen heeft een dikte van max ongeveer 7cm. De oppervlakte is 18m².
donderdag 23 februari 2017

Vloeren en tegelen badkamer en aparte wc

Graag een richt prijs voor het betegelen en vloeren van de badkamer 2.30 x 2.30 x 2.50 langs 1 wand. Een strook van 30 cm mozaiek en in de inloop douche 1 hoogte mozaiek van 30 cm in het midden. En een apart wc betegelen en vloeren ongeveer een 10 m² oppervlakte muur.
maandag 20 februari 2017

Laminaat plaatsen

Ik wil graag zo snel mogelijk laminaat laten leggen. Het betreft een klein appartement. Ongeveer 60 m².
zondag 12 februari 2017

Chappe aanleggen in veranda

33 vierkante meter chappen in de veranda
zaterdag 11 februari 2017

Parket opschuren en behandelen

In de living hebben we parket liggen (18m²). Deze ligt er +- 10 jaar en heeft een opfrisbeurt nodig. Deze zou moeten afgeschuurd en opnieuw behandeld worden. Graag een prijsofferte.
dinsdag 7 februari 2017

Vloer leggen

Vloer leggen van 32m². Tegels van 45 cm.
donderdag 2 februari 2017

Chape leggen

Plaatsen van chape in garage. Hoogte chape 15 cm opp. 20 m². Garage ligt 40 m van de straatzijde. Eventuele hulp voor aanleveren chape kan voorzien worden. Betreft een niet geïsoleerde garage bezichtingen kan steeds na afspraak
dinsdag 31 januari 2017

Betonplaat laten gieten

Wij zijn bezig met een grondige energetische verbouwing. Wij hebben de betonplaat van het gelijkvloers er voor het grootste deel uitgehaald, om dieper te graven, zodat we kunnen isoleren en vloerverwarming leggen. Nu zouden we graag een nieuwe betonplaat laten gieten van 140-150m² die 20cm dik moet zijn en gewapend met een dubbel net van 8/150.
donderdag 26 januari 2017

Opschuren van parket en behandeling

Appartement op het eerste verdiep : opschuren van een parket, in living van 35,m² en nadien behandelen met een beschermend product
woensdag 25 januari 2017

Egaliseren voor parket (aangekocht in Makro)

Graag hadden wij ons appartement (slaapkamer,living, keuken en salon laten egaliseren. , voor we de parket leggen die in Makro aangekocht werd (60 m²)
zondag 22 januari 2017

Beton storten

Ik zou graag nog 5-6 m3 beton willen laten storten voor terras en een pad te kunnen aanleggen. Omkadering is er al, het gaat dus enkel om het storten en uitstrijken van beton. Tuin is ongeveer 15 m ver van de baan aan de voorkanen. Kan er iemand een richtprijs geven aub?
woensdag 11 januari 2017

Stabilisatie houten vloerbalken

Ons huis is 100 jaar oud en heeft in de woonkamer houten vloerbalken met grenen planken op. De vloer is echter niet meer stabiel en danst. Servies in kasten hoor je daardoor bewegen. Onder de woonkamer is garage, dus oplossing tot stabilisatie is langs onder perfect mogelijk. Na renovatie wensen we vloer te isoleren en snelle plafondafwerking in garage met gyproc of houten latten. Garageverdiep is nog niet gerenoveerd en bestaat uit houten latjes met gyproc.
dinsdag 10 januari 2017

Renovatie parketvloer

In onze verbouwde woning ligt een parketvloer van ongeveer 45m². Hierin zijn twee convectorroosters voorzien die wij graag zouden wegwerken (intanden, aanhelen?). Als dit gebeurd is mag de volledige oppervlakte ook behandeld worden naargelang wat nodig is.
dinsdag 10 januari 2017

Renovatie blokjesparket opschuren en grijs inkleuren

Ik heb een appartement aangekocht met een living van 30 m² met authentieke bruine blokjesparket. Kan u mij een offerte bezorgen voor het opschuren tot op het hout + licht grijze inkleuring. Graag begin maart de werken laten uitvoeren.
dinsdag 10 januari 2017

Houten vloer verstevigen

Mijn vloer heeft nu een doorbuiging (balken liggen te ver uit elkaar). Er zouden balken bij geplaatst moeten worden (6 stuks). Kkamer is 3,8 op 3,7 , vloer wordt volledig vrij/open gemaakt voor vlotte werking
zondag 8 januari 2017

Laminaatvloer leggen

Laminaatvloer leggen in living 25 m².
donderdag 5 januari 2017

Vloeren van keuken hall en badkamer

Keuken, hal en badkamer vloeren, totaal ongeveer 14 m². Muurtegels plaatsen in badkamer. Materiaal wordt door klant aangekocht enkel plaatsing.
woensdag 4 januari 2017

Klikvinyl en plinten in woonkamer leggen

Graag wil ik in de living, 30m², een klikvinyl vloer plaatsen met ondergrond én plinten op een bestaande tegelvloer.
donderdag 29 december 2016

Terrazzovloer plaatsen

We zoeken een vakman voor het leggen van een terrazo vloer voor onze woning. +/- 110 m2.
dinsdag 27 december 2016

Ondervloer, laminaat en plinten plaatsen

Ik heb een huis gekocht, waarvan de bevloering van de slaapkamers en traphal nog niet gebeurd is. De verhuis is eind februari. De oppervlakte is ongeveer 45m², kunnen jullie mij een offerte bezorgen?
woensdag 21 december 2016

Parketvloer opschuren en olieën

Renovatie van parketvloer (schuren + olieën Living is +/- 31 m². Parket is 25 jaar oud .
donderdag 15 december 2016

Houten vloer verstevigen

Ik wil mijn houten vloer in mijn appartement verstevigen. Momenteel buigt hij een beetje door.
dinsdag 13 december 2016

Zwarte plekken op de parket herstellen

Ik heb zwarte plekken in mijn parket door urine van de hond, graag een oplossing hiervoor. Dit zijn grote plekken door de living.

Partners

Partners van Casius