Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een vloerder / parketteur uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende vloerders / parketteurs. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs.
155 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten vloerder / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Antwerpen:

woensdag 18 juli 2018

Parket schuren en lakken 75 m²

Ik wil de parket van mijn woonkamer schuren en (lakken)vernissen. De parket in mijn woonkamer krast heel gemakkelijk en is heel zichtbaar. Ik heb een woonkamer van +- 75 m².
maandag 16 juli 2018

Beton gieten voor tuinhuis

We willen een tuinhuis plaatsen, dit op een betonnen ondergrond. Grootte: 3 x 6 meter.
woensdag 11 juli 2018

Parketvloer schuren en afwerken

We hebben zojuist een huis gekocht. De parket in de woonkamer (42m²) en bureau (11 m²) zijn nog in zeer goede staat (minder dan 14 jaar oud). Echter zijn er wel kleurverschillen op plekken waar dat meubels en tapijten hebben gestaan. Graag zouden we deze zo snel mogelijk willen laten afschuren en opnieuw afwerken. Zodat we kunnen beginnen schilderen en verhuizen.
maandag 9 juli 2018

Beton gieten voor vloer

Ik wil graag een ruimte van 25 m² laten gieten met een dun laag beton in een woning. Aan de kant van de tuin.
maandag 9 juli 2018

Linoleum vloer leggen in badkamer en keuken

Linoleum vloer leggen. De oppervlakte is ongeveer 12 vierkante meter in totaal (badkamer + keuken). De linoleum vloer staat al klaar (op de vloer gelegd) dus enkel nog het perfect bijsnijden aan de kanten.
zondag 8 juli 2018

Beton gieten voor zwembad en terras

Ik wil beton laten gieten voor zwembad van 4,82m x 2,54m waarvan de helft onder pergola indien mogelijk en ook voor een terras van 6,5m x 4m
donderdag 5 juli 2018

Gewapend beton storten voor zwembad

Storten van gewapend beton in tuin om zwembad op te plaatsen ongeveer 45 vierkante meter van 20 cm dik
donderdag 5 juli 2018

Sokkel in keuken verwijderen en ondergrond egaliseren

Een sokkkel (beton) van 2x0. 4x0. 15m in een keuken moet weggekapt worden en op die plaats moet de ondergrond geëgaliseerd worden.
woensdag 4 juli 2018

Chape plaatsen

Plaatsen van een chape met een gemiddelde dikte van 5 cm in afwatering naar een goot. Het oppervlak is rechthoekig en bedraagt circa 50 m².
dinsdag 3 juli 2018

Chappen en vloerbedekking leggen

Wij hebben, na een lekkage in de chauffageleiding, problemen met onze parket. Nadat de loodgieter zijn werken heeft uitgevoerd zou er dus opnieuw moeten gechapt en vloerbekleding gelegd worden. Graag ofwel betegelen of wel parket aanleggen. Oppervlakte ongeveer 70 m².
dinsdag 3 juli 2018

Parket schuren en vernissen

Ik wil de parketvloer in woonkamer en gang laten schuren en vernissen (35,665 vierkante meter). Vloer is 10 jaar geleden geschuurd en gelakt geweest.
zaterdag 30 juni 2018

Opschuren en vernissen parket

Ik wil de parketvloer in het appartement laten opschuren en oliën of vernissen, naargelang wat het beste is. Het zou gaan over een woonkamer van 38 vierkante meter en een hal van ongeveer 10 vierkante meter, met plinten.
vrijdag 29 juni 2018

Veranda betegelen en nieuwe chape gieten

Veranda van 20 m². Chape is op gebroken (7cm). Veranda moet een nieuwe chape krijgen en opnieuw betegeld worden (tegels 40x40). De tegels zij al aangekocht
vrijdag 29 juni 2018

Gepolierde beton storten

49 m2 betonplaat storten van 15 cm dik . Optioneel polieren bij vermelden aub . Uitgraven, bekisten en ijzerwerk doe ik zelf . Wordt een vloerplaat voor een werkplaats .
donderdag 28 juni 2018

Anhydriet vloeichape te gieten

Plaatsen van een anhydriet vloeichape van 5 - 6 cm Bestaande vloeropbouw: 5-8 cm gespoten PUR Chapefolie in kuipvorm Vloerverwarming Plan in bijlage (gele zone = vloerverwarming). Eetkamer/Keuken 36,96 Zithoek 15,36 Berging/wasplaats 8,13 Vestiaire 6,51 Inkom 10,34 Inkom 1,50 WC 3,09 Hobbykamer 11,78 TOTAAL +- 100 m²
donderdag 28 juni 2018

Beton gieten

Graag een vakman voor het gieten van +/- 2 m³ beton voor oprit , buiten, makkelijk bereikbaar.
woensdag 27 juni 2018

Betonvloer zwembad gieten

Voor de aanleg van een zwembad moet er 5 m 3 (15 cm dikte op 7,1 en 4,6) beton met integratie bewapingsnet gegoten worden. Dit op een afstand van een 32 meter van de straatkant (te werken met pomp/kraan), dit kan via buizen op de grond (via oprit en door of langs de garage). Put zal gegraven worden 30/6. Hoop is storten beton zeker voor bouwverlof te regelen.
woensdag 20 juni 2018

Betonplaat voor tuinhuis en terras gieten

Ik wil in de tuin achteraan een betonplaat laten gieten van ongeveer 6m x 6m. Hier zou dan een tuinhuis op komen met het zwembad ernaast en dan ervoor nog wat ruimte voor terras. Graag had ik een schatting geweten wat dit zou kosten, met levering van de beton + het gieten en afwerken ervan. De betonnen netten voorzie ik zelf.
maandag 18 juni 2018

Beton gieten voor een tuinhuis te plaatsen

Ik wil in de toekomst een tuinhuis plaatsen. Zou nu al graag beton laten gieten. Het zou gaan om een plaats van 4 m op 3 m
maandag 18 juni 2018

Beschadigde parket opschuren en herstellen

Parketvloer is beschadigd met spraytan en moet opnieuw opgeschuurd worden en hersteld worden. De oppervlakte is ongeveer 200 m².
zaterdag 16 juni 2018

Beton gieten en polieren

Het te betoneren stuk is gelijkvloers binnen aangrenzend tegen tuin. Ongeveer een ruimte van 40 m².
vrijdag 15 juni 2018

Nazicht van laminaatvloer

Ik wil graag het houten rooster van de woning uitlevelen en verstevigen waarop er nadien laminaat komt (slaapkamers) . Nu danst de vloer en als je springt beweegt het meubilair .
woensdag 13 juni 2018

Vinyl of linoleum leggen over bestaande vloer

Voor een groot project zijn we op zoek naar iemand die linoleum vloer eerstdaags kan aanleveren en plaatsen.
dinsdag 12 juni 2018

Vloerplaat gieten op 1ste en 2de verdieping in bestaande huis

Vloerplaat gieten op het 1ste en de 2de verdieping van een half open oud herenhuis. Houten balken zijn rot en dienen vervangen te worden door een betonnen vloerplaat (rectors, welfsels, ... ) 2 keer 5m x 8m, maar hier dient dan de traphal nog afgetrokken te worden.
dinsdag 12 juni 2018

Betonvloer egaliseren

Graag wil ik een betonnen vloer willen laten egaliseren voor een totale oppervlakte van 40m² in onze fietsenstalling. Op de vloer ligt reeds een laag egalisatiemassa van Knauff, maar deze ligt in golven. De nieuwe laagdikte zal gemiddeld 5mm zijn. Bedoeling is om later deze vloer te schilderen met een vloerverf. Of gietvloer.

Partners

Partners van Casius