Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerders / parketteurs. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een vloerder / parketteur of meerdere vloerders / parketteurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerders / parketteurs uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerder / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Antwerpen.

110 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten vloerder / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een vloerder / parketteur, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerder / parketteur in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerders / parketteurs voor: plaatsen chappe en tegels, gietvloer leggen, plaatsen van keramisch parket, laminaat, chape en terras leggen, egaliseren van de vloer en betegelen, gietvloer benedenverdieping, vloerisolatie storten, zavelvloer vervangen, renoveren parket, chapewerken uit te voeren voor terras, beton gieten en polieren, pU gietvloer leggen, vervangen verdiepingsvloer, hechtende chape leggen, vloeren van de keuken en veranda en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerder / parketteur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Antwerpen:

maandag 22 mei 2017

Plaatsen chappe en tegels

Als deel van een totaal renovatie zoek ik een aannemer voor het vernieuwen van alle vloeren in de woning. Dit betekent nieuwe chappe en tegels/laminaat.
maandag 22 mei 2017

Vloeren van de keuken en veranda

In september plaatsen wij een nieuwe keuken. Deze komt uit in onze veranda. Dus keuken en veranda dienen opnieuw gevloerd te worden. 26m².
zaterdag 20 mei 2017

Vloeren keukenvloer

Ik ben op zoek naar een vloerder om de vloer van een open keuken te leggen: vloertegels of parket. Ongeveer 15m2. Bestaande tegelvloer uit te breken maar niet veel werk want is al losgekomen door beweeglijke houten ondervloer.
vrijdag 19 mei 2017

Zavelvloer vervangen

Op zoek naar een aannemer die een oude zavelvloer kan uitgraven, ongeveer 15m², een beton vloerplaat kan gieten, isolatie aanbrengen en chape.
donderdag 18 mei 2017

Uitbreken van vloer en nieuwe leggen

Veranda van 30m². Uitbreken vloer en oude chape + vervoer afval. Vloe isolatie plaatsen en opnieuw chappe en vloeren .
woensdag 17 mei 2017

Egaline leggen

Ik ben dringend op zoek naar goede vakman die dringend nog deze week +/- 1cm egaline kan komen leggen in een ruimte van 2,5 x 3,5m.
dinsdag 16 mei 2017

Renoveren parket

Ik heb recent een appartement gekocht in Mechelen. In vier ruimtes ligt een houten vloer: - In de slaapkamer (10m2) en de hal (6,5m2) ligt, naar mijn bescheiden (onervaren) mening, een originele houten bouwvloer. Die is op sommige plaatsen heel beschadigd. Graag had ik deze vloer opgeschuurd en behandeld zodat die een minder oranje kleur heeft. - In de twee livings (in totaal een 50m²) ligt, denk ik, een valse houten vloer met daarbovenop een heel dun laagje hout. Die vloer is nieuw en met vernis behandeld. Ik zou ook deze vloer graag opschuren en behandelen zodat die een minder oranje kleur heeft. Alleen vrees ik dat het laagje hout te dun is.
dinsdag 16 mei 2017

Egaliseren vloer

Ik zou graag mijn zoldervloer laten egaliseren. De oppervlakte is 30 m² en er ligt al chape. Door de kabels van de verdieping later is de vloer momenteel nog niet recht genoeg om laminaat te leggen.
dinsdag 16 mei 2017

Egaliseren van vloer

Ik zou graag mijn vloer van 57m² willen egaliseren om een parket aan te leggen.
zaterdag 13 mei 2017

Vinylvloer plaatsen

Ik wil graag een nieuwe vloer plaatsen in een appartement op het tweede verdiep. Deze zal in de living komen met een oppervlakte van ongeveer 32 m². (4 meter op 8 meter ) Ik wil graag een vinylvloer, grijze tint. De vloer is nog niet gekocht.
donderdag 11 mei 2017

Plaatsen van keramisch parket

Wij hebben een keramische parket gekocht voor een appartement die wij graag met bijhorende muurplinten willen laten plaatsen. Het volledige appartement van 146,3m² krijgt dezelfde tegel met afmeting 900x225 die in wild verband moet geplaatst worden met max. Overlap van 30cm. Het voegsel is in aangepaste kleur, de tegels worden overal in dezelfde richting geplaatst, dit is volgens voorbeeld van de leefruimte in de breedte. Gerecticieerde tegel.
donderdag 11 mei 2017

Chape leggen

Graag had ik een chape voor ongeveer 50m² en 15 cm hoogte gelegd . De bedoeling is dat ik uit mijn achtergevel ( 2 buitendeuren ) naar het terras uit kan stappen . Op de chape komt een houtlook keramische steen van 1,20 m bij 0,30 m . Het terras dient gelijk te komen met tuin dus ligt afhellend .
donderdag 11 mei 2017

Laminaat leggen in slaapkamer

Graag willen wij een plaasting voor 12m² laminaat in de slaapkamer. Ondervloer mee te voorzien in de prijs. Momenteel ligt er enkel chape.
woensdag 10 mei 2017

Betonplaat gieten voor garage

Uitgraven en betonplaat storten voor garage afmeting 6 x8 meter, achter in de tuin. Plaats bereikbaar via braakliggende grond perceel naastliggend
woensdag 3 mei 2017

Beschadigde delen laminaat vervangen

Ik ben dringend op zoek naar iemand die beschadigde planken van laminaat kan vervangen. We hebben dezelfde laminaat nog in stock kunnen vinden, het gaat over een drietal (lange) beschadigde planken.
dinsdag 2 mei 2017

Houten vloer vervangen in badkamer

Bij de aankoop van ons huis heeft de vorige eigenares een raam laten openstaan in de badkamer (9 m²). Hierdoor is de houten vloer die in de badkamer ligt op één plek omhoog gekomen. Wij willen dus graag een nieuwe (houten) vloer in de badkamer laten leggen.
maandag 1 mei 2017

Chappe plaatsen

Chappewerken : 17 m² chape op 1e verdieping; 7 cm dik. Zo snel mogelijk; bij voorkeur einde mei.
maandag 1 mei 2017

Hechtende chape leggen

121 vierkante meters hechtende chape. Levering half mei.
maandag 1 mei 2017

Egaliseren van vloer

Egaliseren van 40m² vloer waar de vloertegels zijn uitgebroken
donderdag 27 april 2017

Gietvloer benedenverdieping

We willen een gietvloer in de woonkamer(50 m²), hal(12 m²), keuken(15 m²), berging(12 m²) en badkamer(12 m²). Er is vloerverwarming in de woonkamer. Het gaat hier over nieuwbouw en de vloer bestaat uit chape.
maandag 24 april 2017

Beton gieten voor terras en tuinhuis

Ik wil deze zomer een tuinhuis/bokhut plaatsen in de tuin. Hiervoor zou eerst beton gegoten moeten worden. Het betreft een oppervlakte van +-18-20 m². Eventueel probleem: het betreft een rijhuis met ingesloten tuin.
zondag 23 april 2017

Leggen laminaat

Ik wil laminaat op de living en keuken laten opleggen , 40 m2; klik laminaat en plinten apart.
zaterdag 22 april 2017

Opfrissen parketvloer

We hebben net een huis gekocht. De parket is door de vorige bewoners nogal gekrast bij hun verhuizen. Betreft 71m² op 1ste verdieping in totaal: living 48m², slaapkamer 13m² & badkamer 10m².
maandag 17 april 2017

Terazzovloer aanleggen

Terazzovloer aanleggen met bies voor een kleine 60 vierkante meter op gelijkvloers . Nog niet in bezit van de tegels - te bespreken met vakman.
maandag 17 april 2017

Vloeren en chappen van een woning

Ik wil een huis laten vloeren + chappen. Oppervlakte ongeveer 80m2 (een beneden verdieping) + een badkamer van een 10m2.

Partners

Partners van Casius