Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een vloerder / parketteur uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende vloerders / parketteurs. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs.
154 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten vloerder / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Antwerpen:

dinsdag 13 november 2018

Nieuwe betegeling leggen

Graag hadden wij onze living, keuken, hal en slaapkamer/bureel laten vloeren. Bendenverdieping: 10, 5 L op 7,5 m. Br. Nieuwe betegeling leggen op bestaande vloeren als het mogelijk is. Indien niet uitbreken van vloeren en nieuwe leggen. Geen laminaat en geen gietvloer.
dinsdag 13 november 2018

Nieuwe laminaatvloer leggen na waterschade

Wegens waterschade moet er een nieuwe laminaatvloer gelegd worden in een studio van +/- 40 m² - de oude laminaatvloer moet eerst uitgebroken worden. Er moeten ook nieuwe plinten gelegd worden.
woensdag 7 november 2018

Parket schuren en vernissen

Ik wil graag de vloer in onze living laten opschuren en opnieuw vernist hebben. De living is 25 m² groot en het gaat over een eiken vloer.
woensdag 31 oktober 2018

Betonplaat gieten

Betonplaat gieten voor tuinhuis. Maten : 4m op 520 cm- 10cm dik
maandag 29 oktober 2018

Plaatsen grenen houten vloer

Wij willen graag een grenen houten plankenvloer laten plaatsen in 3 slaapkamers (40m2). Alsook witte plinten tegen de muur. We zouden de plankenvloer erna licht wittig willen vernissen.
zondag 28 oktober 2018

Betonvloer gieten in garage

Gieten van een betonnen garagevloer. Mijn woning is een oud herenhuis. Oppervlakte : afmeting 7m op 6 m.
zaterdag 27 oktober 2018

Verlijmde parketvloer uitbreken 55 m²

Wij hebben in onze woonst een 55 m² semi massieve parket vloer vol verlijmd op de chappe, die zou moeten worden uitgebroken. Deze is jammerlijk bij aanleg nooit correct afgewerkt en is in de loop der jaren gebreken beginnen te vertonen. Gezien de aanwezigheid van vloerverwarming, hebben wij gekozen om deze te vervangen door een tegel (mogelijkheid tot passieve koeling in de toekomst).
zaterdag 20 oktober 2018

Vloerisolatie leggen en chape gieten

Momenteel ben ik mijn woning volledig aan het verbouwen. Gelijkvloers (53m²), 1e verdieping (38m²) en 2e verdieping (22m²) moeten voorzien worden van 10cm PUR vloerisolatie. Daarna leg ik zelf de vloerverwarming en daarna moet alles nog gechaped worden (7cm). Moment van uitvoeren ligt nog niet vast en is dus nog te bespreken.
zaterdag 20 oktober 2018

Chape leggen in een chalet

Chape leggen 58 m² gespoten PUR plus sneldrogende gewapende chape . Dit alles geschikt voor vloerverwarming totale diepte 13 cm. Dit is voor een nieuwbouw, een chalet.
zaterdag 13 oktober 2018

Vloer plaatsen op gelijkvloers

Volledig gelijkvloerse van ongeveer 75 vierkante meter vloeren en plintjes plaatsen. Ik wil graag tegels, materiaal is er nog niet en kan samen met vakman worden aangekocht. Huidige vloer is reeds uitgebroken.
maandag 1 oktober 2018

Parket woonkamer schuren en vernissen

De houten plankenvloer (lange planken) in de woonkamer zou echter opnieuw moeten worden geschuurd en vernist met donkere vernis. De oppervlakte is ongeveer 55 vierkante meter.
vrijdag 28 september 2018

Plaatsen van linoleum/marmoleum vloer

Ik wil graag een Forbo Marmoleum vloer laten plaatsen in de keuken (22m²). Wordt op bestaande tegelvloer gelegd dus ook egalisatie. De vloer wordt van muur tot muur gelegd, dus moet nergens omheen gelegd worden. Type vloer Marmoleum Graphic 5305, op te vragen bij Forbo zelf aangezien deze einde reeks is. Materiaal aan te kopen door vakman.
maandag 24 september 2018

Schuren en vernissen parket

Schuren en mat vernissen eik parket 50m²
zaterdag 22 september 2018

Schuren en behandelen beuken trappen

Beuken trap met 16 trappen, kwart draai beneden en boven, te schuren en behandelen. Van gelijkvloers naar eerste verdieping.
donderdag 6 september 2018

Egaline leggen

Ik zoek voor mijn woning iemand die kortelings kan komen egaliseren. Het betreft een grondige renovatie. Graag werken uit te voeren binnen een 2 tal weken.
woensdag 29 augustus 2018

Beton storten voor tuinhuis

Wij willen beton storten om een tuinhuis met afdak op te zetten. (780x295 cm zijn de afmetingen van tuinhuis met extensie, evt met aan zijkanten en voorkant een beetje overschot). De camion zou tot bij de werken kunnen geraken.
maandag 27 augustus 2018

Parket herstellen na waterschade

Parket is beschadigd na waterschade. Ik wil dit graag laten herstellen, enkel de 4 beschadigde plekken als dit mogelijk is en niet het hele parket.
donderdag 23 augustus 2018

Leveren en plaatsen laminaat op vloerverwarming

Plaatsing van +- 100m² laminaat op vloerverwarming Omschrijving opp (m²) GLV inkom 15 GLV WC 3 GLV Hobbykamer 12 GLV Vestiaire 7 GLV Wasplaats/berging 10 GLV Zithoek 15 GLV Eetkamer/Keuken 37 Materiaal nog niet aangekocht.
donderdag 23 augustus 2018

Herstellen parket wegens waterschade

Bij uitgaande plaatsbeschrijving stelden we waterschade vast in de woonkamer en 3 slaapkamers.
dinsdag 21 augustus 2018

Leggen van aangekochte parket

Ik ben op zoek naar een vloerder voor het plaatsen van onze reeds aangekochte Berry Alloc parket. Deze dient verlijmd te worden op de chappe. Tevens dient deze naadloos door te lopen over 3 slaapkamers , een dressing en een hal. Totale oppervlakte: +-70m²
maandag 13 augustus 2018

Vietnamese blauwsteen plaatsen

Oprit ligt nu in voortuin met Vietnamese blauwsteen 20 x 20 cm. Er is een uitsparing gemaakt van 5 m² in het midden in het verleden en deze 5 m² willen we nu ook door dezelfde tegels laten opvullen. Tegels heb ik nog niet aangekocht.
zaterdag 11 augustus 2018

Parket plaatsen

Ik zoek iemand die mijn 4 slaapkamers en de living parketten kan leggen met lijm De living is 33m² 2xslaapkamers in totaal 30m² 2x slaapkamers 28m² Het gaat enkel over de plaatsing
zaterdag 11 augustus 2018

Antislipcoating of antislipvloer leggen

In een appartement een antislipcoating op een badkamer- en WC-vloer (samen 12m²) kan komen leggen.
vrijdag 10 augustus 2018

Cementtegels plaatsen

Ik zoek iemand om in twee inkomhalletjes een patroonvloer te plaatsen met cementtegels. Het zou gaan om 11 m² tegels. . Het gaat om nieuwe tegels te plaatsen op een chape. Tegellijm is te voorzien voor vloerverwarming. De tegels zelf dienen nog aangekocht te worden.
donderdag 2 augustus 2018

Weghalen oude vloerbekleding en leggen vinyl 2 appartementen

Appartement 1 Living +2slaapkamer+hal weghalen tapijt + vervangen door vinyl. Appartement 2 Living+keuken+2slaapkamer +hal weghalen oude vinyl + vervangen door vinyl.

Partners

Partners van Casius