Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een vloerder / parketteur uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende vloerders / parketteurs. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs.
137 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten vloerder / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Antwerpen:

zondag 18 maart 2018

Brandplek verwijderen eiken parket

Ik zoek een specialist voor het verwijderen van een brandplek (door sigaretten) uit mijn eiken parket.
zaterdag 17 maart 2018

Keramische tegelvloer egaliseren

Graag zouden wij onze tegelvoer in de living/keuken, simpele L-vorm, laten egaliseren. Het gaat om een oppervlakte van zo een 51 m².
zondag 11 maart 2018

Beton storten

Wij zijn onze woning aan het verbouwen en willen in de living vloer leggen maar er ligt nog geen beton op. Graag zouden we een prijsofferte willen. Onze woonkamer is 9m op 4m
zondag 11 maart 2018

Beplinten deel muur waar wasbak hangt en deel van muur in wc

De oppervlakte in de wasruimte is 70 x 40 cm, deze plinten heb ik reeds aangekocht. Voor het deel van de muur in de wc is het te bekijken met de vakman wat de beste oplossing is.
zondag 4 maart 2018

Betonvloer voor tuinhuis plaatsen

Ik wil graag een gepolierde betonvloer laten plaatsen voor mijn tuinhuis. Het gaat om zo een 40 m² en de oppervlakte gaat reeds klaar liggen om aan de werken te beginnen.
woensdag 28 februari 2018

Vervangen van houten balken en houten vloeren

Ik wil de balken en al het hout van mijn vloeren vervangen. Het gaat over 30 vierkante meters dus: - vernieuwen balken. - isoleren tussen de balken - osb platen er op - krasvrije laminaat
zaterdag 24 februari 2018

Uitbreken beton in schuur en opnieuw chape leggen

Ik wil graag de betonnen vloer in de schuur laten uitbreken. Men moet het afval meenemen en ook opnieuw een chape plaatsen. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 60 m².
dinsdag 13 februari 2018

Nieuwe tegelvloer plaatsen in living en keuken

Ik wil graag een nieuwe vloer in de living en keuken leggen, dit zonder de vloerverwarming hieronder te beschadigen. Het betreft in totaal 120 m². De vloer is gelegd op de chape. Vloerverwarming zit er in , graag behouden.
maandag 12 februari 2018

Vloertegels over bestaande vloer plaatsen

Wegens aankoop nieuwe keuken willen wij op de bestaande travertin vloer nieuwe tegels en plinten laten leggen. Het gaat om zo een 17 m² dat moet worden gedaan. De tegels, plinten en andere materialen hebben wij reeds allemaal aangekocht.
zondag 11 februari 2018

Gepolierde betonvloer aanleggen voor binnen en buiten

Gepolierde betonvloer aanleggen ongeveer 27 m². Moet op beton aangelegd worden. Ook graag voor terras betonvloer dit is ongeveer 11 m². In combinatie met vloerverwarming.
vrijdag 9 februari 2018

Bestaand parket renoveren

Graag willen wij onze grenen parketvloer laten opschuren en afwerken. Qua afwerking twijfelen we nog tussen olie of vernis. Het moet in ieder geval slijtvast zijn en goed tegen water kunnen. Het gaat om zo een 30 m² op het gelijkvloers, 20 m² op de eerste verdieping en zo een 25 m² op de tweede verdieping.
woensdag 7 februari 2018

Parket opschuren

Wij willen graag in de grote slaapkamer op het eerste verdiep (+/- 12m2) het parket laten opschuren.
maandag 5 februari 2018

Egaliseren bestaande chape

Ik ben bezig met een groot renovatieproject. Binnenkort komen mijn technieken aan die ik kan plaatsen dan. Nu had ik graag een egalisatielaag laten plaatsen nadat de vloerverwarming ingeslepen is om alle oude chape opnieuw te egaliseren. Het gaat om zo een 190 m² op de benedenverdieping.
woensdag 31 januari 2018

Gepolierde betonvloer aanleggen binnenshuis

Betonvloer aanleggen voor een oppervlakte van 70 m² voor binnen. Dit is voor de gelijkvloers. Gepolierde vloer bovenop vloerverwarming opbouw ongeveer 7 a 8 cm.
woensdag 31 januari 2018

Chape leggen en eventueel enkele andere werken

Wij willen komende zomer onze living verbouwen , maar doordat we in een oud huisje wonen en onze vloer niet recht ligt willen we graag een sneldrogende chap laten leggen. De oppervlakte bedraagt +/- 32M² in een L vorm , het verval vanuit de binnenhoek L is 3. 8 cm naar een zijde , 3. 2 cm naar de andere zijde . Eventuele prijs voor deze chap + leggen van chap optioneel steken van 2 plafonds in gyproc (3. 40 * 4. 00 en 5. 10 *3. 40) + spots
maandag 29 januari 2018

Betonplaat voor fundering tuinhuis

Ik wil een beton laten storten. Van ongeveer 25m² als fundering voor een tuinhuis. De betonnen platen zijn er al waarbinnen het beton moet komen.
maandag 29 januari 2018

Betonplaat gieten voor garage

Ik wil een betonplaat laten gieten voor mijn garage.
maandag 15 januari 2018

Twee betonplaten laten gieten

Wij willen graag een betonplaat voorzien van 22,4 m² als terras. Hiernaast ook een andere betonplaat van 42 m² als fundering voor onze garage .
maandag 15 januari 2018

Beton gieten voor tuinhuis

Ik wil in juni een tuinhuis met overdekking plaatsen van 6. 4m x 3. 3m. Ons huis is een gesloten rijwoning (nieuwbouw sinds 2016). Het is dus lastig om bij de tuin te geraken (door garage-berging-keuken of inkomhal-leefruimte-keuken). Wat ook lastig is, is dat we in een smalle 1-richtingstraat wonen. In onze tuin ligt reeds een betonplaat van 2. 4 m x 1. 95 m. Ik wil als resultaat een fundering die kan dienen voor het nieuw tuinhuis. Bijgevoegd zijn afbeeldingen van onze tuin en van het nieuwe tuinhuis.
dinsdag 9 januari 2018

Gepolierde betonvloer leggen

We willen graag de vloer van onze inkomhal laten vervangen. Momenteel liggen er tegels en deze zouden eerst moeten worden uitgebroken. De vrije opbouwhoogte is meer dan 7 cm. Het gaat om ongeveer 25 m².
zondag 7 januari 2018

Parket opschuren en behandelen

Graag wil ik mijn plankenvloer in de woonkamer en het parket in de slaapkamer laten opschuren en behandelen. Het gaat om 32 m² in de woonkamer en 30 m² in de slaapkamer.
zondag 7 januari 2018

Nieuwe laminaatvloer leggen na waterschade

Na waterschade is de vloer in de slaapkamer beginnen opbollen. Op een oppervlakte van 10 vierkante meter zou nieuwe laminaat moeten komen.
maandag 1 januari 2018

Badkamer bezetten met cement

Ik wil graag de badkamer laten bezetten met cement. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 30 -40 m².
zaterdag 30 december 2017

Beton gieten

Fundering van ongeveer 260cm bij 140cm en 50cm dik met bewapening. De fundering moet ongeveer 6 ton kunnen dragen.
dinsdag 26 december 2017

Opschuren houten plankenvloer

Wij willen graag onze houten plankenvloer laten opschuren. Dit zou gaan over minimaal 3 kamers en de gang(en). Verder zouden de houten trappen ook gezandstraald of geschuurd moeten worden. Dit zou om 5 verdiepingen gaan. Deze vloeren en trappen zouden schilderklaar moeten zijn.

Partners

Partners van Casius