Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerders / parketteurs. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een vloerder / parketteur of meerdere vloerders / parketteurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerders / parketteurs uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerder / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Antwerpen.

119 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten vloerder / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een vloerder / parketteur, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerder / parketteur in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerders / parketteurs voor: betegelen van de slaapkamers, plaatsen van parket, keramisch parket leggen op gelijkvloers, vloeren van nieuwbouw, gietvloer of beton aanleggen, gieten van betonnen ondergrond, laminaat op eerste verdieping plaatsen, beton gieten voor terras, vaste zoldertrap plaatsen, parket renoveren, gieten van betonnen ondergrond, gepolierde betonnen vloer plaatsen, chape leggen en tegels plaatsen, garage chappen en betegelen, houten vloer vervangen door betonnen vloer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerder / parketteur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Antwerpen:

maandag 17 juli 2017

Uitgraven vloer, vloerisolatie leggen en nadien chappen

Het uitgraven van de vloer (25 cm) plaatsing vloerisolatie, en nadien over de buizen en kabels chappe leggen. Ongeveer 40m² oppervlakte.
zondag 16 juli 2017

Gieten van betonnen ondergrond

We hebben in een oud huis (1910) vloeren uitgebroken en zitten nu op de zavellaag boven volle grond (50m2). We wensen een voor nieuwe vloeropbouw met isolatie. Geen vloerverwarming maar traditionele cv.
woensdag 12 juli 2017

Herstellen houten vloer

Houten verdiepingsvloer buigt om sommige plaatsen en kraakt enorm. We zouden dit graag oplossen.
maandag 3 juli 2017

Plaatsen van parket

Het plaatsen van parket in 2 appartementen van elk 100 m².
dinsdag 27 juni 2017

Gepolierde betonnen vloer plaatsen

Als ondergrond voor ons tuinhuis zouden wij gepolijste beton willen plaatsen. Afmetingen zijn 10 m op 3,5 m en de beton zou 12 a 15 cm dik moeten zijn. Het tuinhuis zou ook 35 - 40 meter van de straatkant worden geplaatst.
maandag 26 juni 2017

Houten vloer vervangen door beton

Houten vloer in de woonkamer dient vervangen te worden door beton met isolatie. Oppervlakte circa 28 vierkante meter
zondag 25 juni 2017

Houten vloer vervangen door betonnen vloer

Houtenvloer vervangen voor betonnenvloer woonkamer is ongeveer 5m bij 7m. ( 35m²) Zit grote kelder onder de gehele woonkamervloer.
zaterdag 24 juni 2017

Houten vloer renoveren

Ik wil mijn houten vloer laten nakijken vooraleer ik de renovatie werken verder zet. 285m² in totaal.
dinsdag 20 juni 2017

Gepolierde betonvloer voor oprit, terras en paden

Beton gieten: Wij zouden graag onze oprit en al onze tuin padjes , ons terras en de plaats waar onze overkapping komt graag in gepolierde beton laten aanleggen. Vrije opbouwhoogte is: : meer dan 7 cm. Totale oppervlakte: 110 m² betonvloer moet er geplaatst worden
dinsdag 20 juni 2017

Laminaat leggen op bovenverdieping

Ik zoek een vakman voor het leggen van laminaat + ondervloer inclusief plinten in een woning op de 1 ste verdieping, de ruimtes zijn reeds gechapped . De ruimtes zijn 3 slaapkamers, overloop en berging . Totaal geschatte oppervlakte is ongeveer 44 m² .
maandag 19 juni 2017

Gepolierde betonvloer of polybeton plaatsen

Bestaand terras, oprit en zijweg dienen afgebroken te worden en vervangen door poybetonpolybeton. Momenteel bestaat deze uit kleien rechthoekige rode stenen Betonvloer te plaatsen , oprit terras. Vrije opbouwhoogte is: : Meer dan 7 cm Betonvloer : +/- 100 m²
woensdag 14 juni 2017

Betonvloer in garage gieten

Ik wil beton laten gieten in mijn garage: - 60 vierkante meter. - 15 cm dik.
woensdag 14 juni 2017

Stabilisé leggen voor tuinterras

Stabilisé leggen voor tuinterras van +/- 19 vierkante meter . Gemiddelde dikte 12. 5 cm , max 2. 75 cm stabilisé nodig . Boordstenen zijn reeds geplaatst , helling van 1. 2 cm / meter .
dinsdag 13 juni 2017

Stabilisée in tuin leggen

Graag hadden wij een stabilisée in onze tuin laten leggen van 20 cm en 50 vierkante meter voor een tuin.
maandag 12 juni 2017

Parket plaatsen

Ik wil graag mijn parket plaatsen, te verlijmen. Ondergrond is een chappevloer. Momenteel ligt hier een tijdelijke laminaatvloer. 30 m² te plaatsen
donderdag 8 juni 2017

Parketvloer opschuren en lakken

Wij hebben een huis gekocht en in de living ligt een parketvloer. De vloer is nog prima, maar op een aantal plaatsen is de lak versleten/verdwenen. We zouden daarom de vloer willen laten opschuren en opnieuw willen laten lakken. Het betreft een oppervlakte van 50 m².
dinsdag 6 juni 2017

Beton gieten voor aanleg terras

Ik wil graag 2 terrassen aanleggen. De betegeling wordt gedaan door onszelf. Er is ook een klein paadje tussen beide terrassen. Het 1e terras is 6mx4m, het 2e terras is 6mx5 (of 6x6) groot. Het waterpas leggen en betongieten had ik graag laten doen.
maandag 5 juni 2017

Beton gieten in keuken

Ik wil in mijn keuken, renovatieproject huis 1910, beton laten leggen waarop nadien chappe kan komen om dan te betegelen. De vorige chappe is afgegraven tot op het zand. Het gaat over ongeveer 10 vierkante meter. De omliggende ruimte zijn gewelfd. Ook graag info betreffende type beton en indien nodig bewapening (ijzer of netten).
maandag 5 juni 2017

Gepolierde betonvloer en tuinpad naar tuinhuis leggen

Voor een nieuw tuinhuis willen we een gepolierde betonvloer laten aanleggen, buitenmaten, 3 m op 7m, minimum 5 cm boven het maaiveld (0 pas) en in de haak. Ook koffer uit te graven . Desgevallend ook tuinpad er naartoe aan te leggen (2m op 1m)
zondag 4 juni 2017

Egaliseren betonvloeren

Voor onze nieuwbouwwoning te Boom zijn wij nog op zoek naar iemand voor het egaliseren van de vloeren (beton). Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 180 m² verdeeld over 3 verdiepingen. We hebben een niveauverschil van ongeveer +/- 1,5 cm (laagste punt t.o.v. hoogste punt is ongeveer 3 cm verschil).
zaterdag 3 juni 2017

Gepolierde vloer tuinhuis leggen

Voor een nieuw tuinhuis willen we een gepolierde beton laten gieten van 5 op 8 meter. De kleur is niet zo belangrijk. De plaats waar de werken moeten worden uitgevoerd is bereikbaar met voertuigen. Voorbereidende werken kunnen we eventueel zelf uitvoeren
vrijdag 2 juni 2017

Betonneren van vloerplaat

Betonnen vloerplaat gieten binnenshuis, renovatie vloer 36m2
donderdag 1 juni 2017

Vloeren van nieuwbouw

Wij zijn nog op zoek naar een vloerder voor onze nieuwbouw. We hebben reeds tegels (en plinten) besteld maat 60/60. De tegels moeten geplaatst worden in de leefruimte, keuken, hal, wc en badkamer. In de badkamer hebben we zowel vloertegels als wandtegels. In totaal gaat het ongeveer over een oppervlakte van 92,88 m² te betegelen. In de leefruimte en keuken is er reeds vloerverwarming voorzien.
maandag 22 mei 2017

Plaatsen chappe en tegels

Als deel van een totaal renovatie zoek ik een aannemer voor het vernieuwen van alle vloeren in de woning. Dit betekent nieuwe chappe en tegels/laminaat.
maandag 22 mei 2017

Vloeren van de keuken en veranda

In september plaatsen wij een nieuwe keuken. Deze komt uit in onze veranda. Dus keuken en veranda dienen opnieuw gevloerd te worden. 26m².

Partners

Partners van Casius