Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een vloerder / parketteur uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende vloerders / parketteurs. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs.
173 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten vloerder / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Antwerpen:

maandag 3 augustus 2020

Vloerwerken uitvoeren

Graag willen we een nieuwe vloer (parket/laminaat, pvc-tegels/tegels) leggen in de leefruimte, eetplaats, keuken. In het totaal ongeveer 70 m². Het gaat om de helft parketvloer en de andere helft pvc-tegels die bovenop een bestaande tegelvloer moeten komen.
maandag 27 juli 2020

Gepolierde betonvloer leggen

Gepolierde beton voor tuinhuis met lounge voor een oppervlakte van 9 op 3 meter
donderdag 23 juli 2020

Epoxy buitenvloer aanleggen

Het gaat om 2 terrassen van ongeveer 50m² elks. De epoxy zou moeten gelegd worden op een bestaande betonnen ondergrond.
donderdag 23 juli 2020

Gepolierde betonvloer en pad naar deur aanleggen

Gepolierde betonvloer aanleggen. Later word daar een carport op geplaatst. In het verlengde een pad naar deur aanleggen in gepolierde beton. Het betreft een totale opp. van ong. 60m². Momenteel beton en klinkers. Ook voorbereidende werken dienen te gebeuren.
donderdag 16 juli 2020

Vloer leggen in nieuwbouwwoning

Vloer aanleggen in nieuwbouwwoning van 229m². Graag tegels met houtstructuur.
maandag 13 juli 2020

Houten balken vervangen door potten en balken

Houten vloer vervangen in 2 aangrenzende kinderkamers van ong. 31m² in totaal. Graag vervangen door potten en balken of andere constructie die vocht en schimmelbestendig is. Liefst ook meteen isoleren.
zondag 12 juli 2020

Tegelvloer leggen

Ik wil mij kurken vloer verwijderd hebben en een vol keramische tegelvloer hebben. Het zou gaan over +/- 32m² ongeveer.
zaterdag 11 juli 2020

Plaatsen van nieuwe vloertegels

Plaatsen van nieuwe vloertegels van 6 vierkante mater in keuken op bestaande tegels Los maken van de plinten onder de keukenkasten. Verwijderen van muurplinten en de kunststof vloerbedekking.
donderdag 9 juli 2020

Nieuwe laminaat plaatsen

Volledige nieuwe laminaat in de keuken en living plaatsen door wateroverlast, dit zou gaan om 80 vierkante meter. Qua laminaatkeuze zou ik dit met de vakman willen bespreken.
zaterdag 4 juli 2020

Herstellen of vervangen laminaat

Laminaatvloer van ong. 40m² vervangen door overstroming. Mag gewoon vervangen worden door hetzelfde materiaal. Mogelijks is er ook wat werk aan de plinten en deuren die deels onder water hebben gestaan.