Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een vloerder / parketteur uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende vloerders / parketteurs. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs.
128 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten vloerder / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Antwerpen:

maandag 1 januari 2018

Badkamer bezetten met cement

Ik wil graag de badkamer laten bezetten met cement. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 30 -40 m².
zaterdag 30 december 2017

Beton gieten

Fundering van ongeveer 260cm bij 140cm en 50cm dik met bewapening. De fundering moet ongeveer 6 ton kunnen dragen.
dinsdag 26 december 2017

Opschuren houten plankenvloer

Wij willen graag onze houten plankenvloer laten opschuren. Dit zou gaan over minimaal 3 kamers en de gang(en). Verder zouden de houten trappen ook gezandstraald of geschuurd moeten worden. Dit zou om 5 verdiepingen gaan. Deze vloeren en trappen zouden schilderklaar moeten zijn.
zondag 17 december 2017

Trap bekleden met epoxy

Bekleden van 2 trappen in epoxy. Dit is een trap met een korte slag , en trap naar tweede verdiep met twee kortslagjes. Ongeveer 16 treden te bekleden.
zondag 17 december 2017

Verwijderen tapis plein in living en nieuwe plaatsen

Living van bij benadering 5 op 10 meter. Vuile tapisplein (met urinegeur omwille van huisdier) dient verwijderd te worden en nieuwe balatum dient te worden gelegd. In living staat onder meer zware vleugelpiano die verzet dient te worden.
zondag 17 december 2017

Betonvloer voor tuinhuis leggen

Wij gaan een nieuw tuinhuis bouwen. Maar eerst moet er uiteraard een basis gelegd worden in de vorm van een betonnen vloer. Het zou een gewapende betonnen vloer moet zijn van 15 cm dik. De vorm is een willekeurige driehoek. +/- 18 m²
donderdag 14 december 2017

Gepolierde betonvloer leggen

We willen graag een polybetonnen vloer in onze badkamer laten leggen. De badkamer is momenteel volledig gestript, er ligt nog geen vloer in, men kijkt op de de houten balk constructie en leidingen. We kunnen zelf de gewenste ondervloer leggen. De vrije opbouwhoogte is meer dan 7 cm. De oppervlakte is bij benadering 18 m².
woensdag 13 december 2017

Betonplaat gieten

Ik zou graag 95m² afgegraven oppervlakte willen opgieten met beton, netten om hierop verder te gaan met mijn leidingen, vloerverwarming, pur en chape om uiteindelijk te vloeren. Alsook wil ik aangezien dit beter allemaal in 1x gedaan wordt achteraan de tuin (35m) al een betonplaat gieten voor het tuinhuis en achteraan de nieuwe achterbouw al een plaat gieten voor het terras. Alle afgravingen dienen nog te gebeuren, hiermee wordt gestart jan-feb 2018.
dinsdag 5 december 2017

Gietvloer leggen

Rechthoek (keuken+living) van 5,3 m op 7m
maandag 27 november 2017

Linoleum vloer leggen

Linoleumvloer in artsenpraktijkruimte van 70 m². Graag ter plaatse komen kijken waarschijnlijk ook egaliseren.
vrijdag 24 november 2017

Laminaat leggen

Ik wil op de eerste en tweede verdieping van mijn huis laminaat leggen. Ik ben op zoek naar een persoon met goede ervaring hierin en die samen met mij dit kan leggen. De werken zouden wel moeten uitgevoerd worden in de periode dat men ook gaat schilderen vanaf 15 januari , zodat ik maar 1 keer de plaatsen moet leegmaken.
donderdag 23 november 2017

Beton gieten voor een tuinhuis te plaatsen

Ik heb een fundering nodig voor een nieuw tuinhuis. De afmetingen is ongeveer 6 meter lengte en 3 meter breedte. Er liggen nu stoep tegels op de grond die niet waterpas liggen.
vrijdag 17 november 2017

Vloer egaliseren

Ik wil onze vloer laten egaliseren om achteraf met parket te bekleden. Oppervlakte is ongeveer 35 m².
vrijdag 17 november 2017

Vloer renoveren en isoleren

Vloer renoveren: We zijn op zoek naar iemand die ons kan helpen met het wegwerken van oneffenheden in een vloer (2de verdieping) op houten balken. Ook graag isoleren de oppervlakte is ongeveer 50 m².
donderdag 16 november 2017

Chappe leggen in nieuwbouw

We willen vrij dringend een chappe laten plaatsen. Ongeveer 40 m².
vrijdag 3 november 2017

Gietvloer leggen in nieuwbouwwoning

Ik zoek een vakman voor 150-170 vierkante meter nieuwbouw met ral kleur 7047.
maandag 30 oktober 2017

Houten vloeren aanleggen op stenen terras

Ik wil 2 houten (of hout look) vloeren aanleggen op stenen terrassen.Op het 7 e verdieping van app. Gebouw. Terras 1: ca 12 vierkante meter. Terras 2: ca 6 vierkante meter. Montage en materiaal. Werken voorzien voor de maand februari 2018.
donderdag 26 oktober 2017

Betonplaten storten

Plaatsen van 2 afzonderlijke betonplaten voor terras: - uitgraven van 20m²-10 cm diep x2 - bekisting x2 - gieten van bewapend beton 10 cm dik x2
woensdag 25 oktober 2017

Leggen van tegelvloer

In living + keuken + toilet moeten +-60 m² tegel op tegel (60 x 60) gelegd worden, doorlopend. Zie foto's. Plinten en tegels zijn reeds gekocht. Mag op de bestaande natuurstenen vloer (+ gewone tegels in keuken) worden gelegd indien dat geen problemen geeft met de vloerverwarming. Er moeten ook 2 profielen met een deur lat gelegd worden (inkomdeur, achterdeur). Tegels aangekocht.
zondag 22 oktober 2017

Betonplaat laten gieten

Ik wil een gewapende betonplaat laten gieten om daarna een tegelvloer te kunnen plaatsen. Dus beton en chape. Betreft een 60 m²en dit voor volgend voorjaar. Mei, juni.
woensdag 18 oktober 2017

Vloeren van keuken en hal

Vloeren van keuken en hal. Deze vloer moet bovenop de bestaande vloer gelegd worden, waarbij deuren en deurlijsten ingekort moeten worden. Er wordt gevloerd met 20x20x0,85 keramische patroontegels van Impermo. Later ook betegelen van keukenmuren en badkamer nadat deze geinstalleerd zijn. Vloeren +/- 30-35 m²
maandag 16 oktober 2017

Beton gieten

Vloerplaat gieten van 10m² 15cm dik voor een vloer in de kelder
donderdag 12 oktober 2017

Betonnen vloer leggen

Ik wil mijn houten vloer vervangen door beton vloer in mijn appartement op 1ste en 2de verdiep. Total oppervlakte 200 m².
dinsdag 10 oktober 2017

Parket schuren en lakken en nieuwe plinten plaatsen

Oppervlakte van de kamer 21,5 m². M en 18 m plinten Eiken mosaiek parket Schuren en behandelen ( lak) Plinten kunststof design eik
woensdag 4 oktober 2017

Egaliseren van vloer

De vloer egaliseren met egaline. Bedoeling op de egaline vloer een coating aan te brengen. Het gaat om ca. 100 m². Kamers zandcement vloer. Hal/gang en keuken tegels . Is een bungalow.