Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een vloerder / parketteur uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende vloerders / parketteurs. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs.
162 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten vloerder / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Antwerpen:

woensdag 13 maart 2019

Vloer leggen in kleine keuken en badkamer

Ik wil in een aangekocht huis een nieuwe vloer in een kleine keuken van +/- 8 m3 en ook een nieuwe vloer in de badkamer + tegels tegen de muur ook in deze badkamer die ook +/- 8 m3 groot is. Tegels zijn nog niet aangekocht.
dinsdag 12 maart 2019

Jatoba parket schuren en oliën

Bij het uittreden van de vorige huurders werden verschillende krassen vastgesteld in de Jatoba-parket op de 1e en 2e verdieping. Hopelijk kan dit probleem verholpen worden met schuren en oliën van de vloer. Oppervlakte : 28 m².
dinsdag 12 maart 2019

Vloer leggen in garage

Een nieuwe vloer willen leggen in mijn garage (5m20 op 3m) Er is nog geen beton gegoten op dit moment.
maandag 11 maart 2019

Vloeren leggen en plinten plaatsen

Ik wil graag nieuwe vloeren in de living, 28 m², en in de gang zo een 17 m². Graag wil ik de vloeren afwerken met plinten. De tegels en plinten zijn al gekocht.
donderdag 7 maart 2019

Chape leggen

Wij zijn op zoek naar goede vloerisolatie en chape voor een totale oppervlakte van ongeveer 61m². Isoleren kunnen we eventueel nog zelf, maar chappen gaat ons echt niet lukken.
dinsdag 5 maart 2019

Egaliseren oneffen chape

Op het eerste verdiep van de woning is de chape oneffen. Doel is om deze te egaliseren en een nieuwe vloer te leggen (waarschijnlijk kurk of laminaat) en nieuwe deuren. De totale oppervlakte bedraagt 50,5 m².
maandag 4 maart 2019

Vloer egaliseren in de keuken

Oppervlakte is tussen de 20 en 25m². Er ligt nu een zeer dikke vloer met voegen van 1,5 cm. Deze zou ik graag dicht zien om later clickvinyl te leggen.
dinsdag 26 februari 2019

Vloerwerken uit te voeren in een renovatie

Dit jaar beginnen we aan het verbouwen van onze woning (enkel gelijkvloers). Dit zal in 2 fases gebeuren. Er moet heel wat gevloerd en getegeld worden, graag hadden we hiervoor prijs gevraagd. oppervlakte van : 1 ste fase 83 m² en 2 de fase 93 m².
maandag 25 februari 2019

Vloer in beton of klinkers leggen in de garage

Vloer in garage leggen, ongeveer 40 m² en dit met beton of klinkers. Momenteel ligt er gewoon aarde.
maandag 25 februari 2019

Plaatsen 3 betonplaten voor tuinhuis

Gieten van 3 betonplaten voor een tuinhuizen 1 maal 3.65m x 3.1m en 2 maal 4.3m x 3.1m