Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerders / parketteurs. U komt in Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een vloerder / parketteur of meerdere vloerders / parketteurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerders / parketteurs in Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerder / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Antwerpen of directe omgeving.

402 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten vloerder / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een vloerder / parketteur, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerder / parketteur in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerders / parketteurs voor: gietvloer te plaatsen in volledige woning., vloeren van benedenverdieping, vloer vervangen door beton vloer, keramisch parket plaatsen op benedenverdieping, vloeren en tegelen badkamer en aparte wc, vloeren in kantoorruimte, verwijderen oude vloertegel en leggen laminaat, gietvloer plaatsen in garage en op verdieping, terrazzo vloer keuken aanleggen, vloeren van verdieping, gietvloer plaatsen in Polyurethaan, leveren en plaatsen parketvloer, chape leggen op zolder nieuwbouw, laminaat plaatsen op 1e verdiep, laminaat plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerder / parketteur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Antwerpen:

Laminaat plaatsen

Ik wil graag zo snel mogelijk laminaat laten leggen. Het betreft een klein appartement. Ongeveer 60 m².

Chape leggen

Plaatsen van chape in garage. Hoogte chape 15 cm opp. 20 m². Garage ligt 40 m van de straatzijde. Eventuele hulp voor aanleveren chape kan voorzien worden. Betreft een niet geïsoleerde garage bezichtingen kan steeds na afspraak

Opschuren van parket en behandeling

Appartement op het eerste verdiep : opschuren van een parket, in living van 35,m² en nadien behandelen met een beschermend product

Egaliseren voor parket (aangekocht in Makro)

Graag hadden wij ons appartement (slaapkamer,living, keuken en salon laten egaliseren. , voor we de parket leggen die in Makro aangekocht werd (60 m²)

Laminaatvloer leggen

Laminaatvloer leggen in living 25 m².

Houten vloer verstevigen

Ik wil mijn houten vloer in mijn appartement verstevigen. Momenteel buigt hij een beetje door.

Vernieuwen tegelvloer gang

Ik wil graag de tegelvloer in mijn gang laten vernieuwen (gelijkvloer / inkomhal). Hiervoor moet de oude vloer verwijderd worden, wat ik eventueel ook zelf kan doen (wel graag afvoer van de oude tegels voorzien). Toestand van de chape eronder is onbekend, maar er zal waarschijnlijk wel geëgaliseerd moeten worden. Het gaat om 18 vierkante meter.

Vloer vervangen standard beige volkeramisch 30x30 ±7,5m2

Bestaande vloer met standaard beige volkeramisch 30x30 (+/- 7,5m2) ligt stuk los, is reeds hersteld geweest met aantal roze tegels en er ontbreekt een tegel. Ik wil het aangeduide deel (zie bijlage) laten vervangen door nieuwe vloer. Huidige tegels zijn 30 x 30 en er moeten 6 tegels x 14 tegels vervangen worden door een bijpassende keramische tegel. Plinten kunnen blijven staan indien mogelijk.

Schade aan parketvloer

Ik moet voor de verzekering een bestek laten opmaken voor het herstellen van de parketvloer. Contactgegevens bij afspraak

Chapewerken in keuken en badkamer

Wij willen zowel in de keuken als de badkamer nieuwe vloeren leggen en willen daarom eerst een chapelaag laten leggen. Werken zouden starten maart-april 2017.

Vernieuwen draagvloer

Ik wil een potten en balken draagvloer in de badkamer (liefst rectolight o.d. vanwege dikte vloeropbouw) plaatsen, waar nu nog een houten draagvloer is. De badkamer is 300cm op 350cm.

Expertise draagvloer

De vloer tussen de kelder en het gelijkvloers bestaat uit bakstenen booggewelven en I-profielen. De onderste zijde van deze profielen is sterk gecorrigeerd en wij hadden graag de mening van een expert gehad over deze structuur.

Onderhoud parket

Eiken parket opschuren 75 vierkante meter en terug in-oliën , en keuken in eik fineer donker beitsen.

Laminaat leggen

Betreft nieuw appartement voor ongeveer 64 vierkante meter.

Laminaat leggen in gans het appartement

Laminaat plaatsen in de volgende kamers:grote slaapk. 4,224x3,394-slaapk met terrzs 4,278x2,221-slaapk. Binnenkoer 4,395x2,401-hal 2,483x1,120+2,655x1,739+3,000x0,882-living 3,983x3,831+4,936x3,415- keuken 3,983x1,796 Totaal 84,65 m² Actuele vloerbedekking is tapijt. Plus ondervloer en plinten

Parket leggen en plinten afwerken

Wij willen graag +/- 80 meter parket + plintafwerking in de living laten leggen en +/- 130m laminaat + plintafwerking in de slaapkamers en gangetjes. We hebben al gestript tot aan de steunbalken, de bedoeling is om eerst nog isolatie en MDF of OSB-platen te leggen. Gelijkvloers is het parket leggen. Op de eerste verdieping is laminaat leggen met kliksysteem.

Houten vloer schuren en renoveren

Wij zouden graag een plankenvloer van ongeveer 30m² opschuren en daarna laten inoliën. Het gaat om een gelijkvloers, drie doorlopende ruimtes. Plinten e.d. zijn in orde.

Parket renovatie

Wij zoeken iemand die +/- 50 m² parket kan opschuren en behandelen met olie. Bevindt zich op gelijkvloers.

Herstelling parket

Het parket van mijn verhuurd appartement is bol te komen staan door vocht in de muren. Aan het vochtprobleem is iets gedaan door injecteren van de muren. Het parket moet terug recht komen. Mogelijk moet een smalle strook over een lengte van 275 cm tegen de muur worden weggehaald. Het parket werd te strak tegen de muur gelegd . De bolling van het parket is ongeveer 10 cm hoog.

Vinyl in studentenkamer

Ik zoek iemand die ongeveer 42 m² vinyl wil komen leggen in het studentenkot van mijn dochter in Antwerpen.

Vervangen keukenvloer

Vervangen keukenvloer (oppervlakte : +/-13 m²) in oud herenhuis. Bestaande platen tot op kepers verwijderen en vervangen. Betegelen met 5 x 5 cm cementtegel. Pleisterwerken: aanwerken 6-tal stopcontacten. Bekleden schacht met gyproc-platen.

Houten vloer schuren + bewerken

Kamer van 25m2 in herenhuis te Antwerpen. De kamer heeft een houten, genagelde vloer. Er zijn krassen in de vloer (ongeveer 2mm diep) waardoor de kamer volledig geschuurd moet worden en behandelt. Werken dienen zeer snel te gebeuren op 2 of 3 september.

Egaliseren vloer garage

De vloer in onze garage (ongeveer 25m²) is ongelijk en door oude restanten van laminaat, moeilijk te onderhouden. We zouden deze graag laten egaliseren.

Parket onderhoud

Licht gekleurde multilaag parket, onderhoud. Appartement 90m² Deel van parket ontkleurde door lek, verzekering moet offerte hebben.

Vinyl plaatsen

Wij zoeken een vakman voor verwijdering van bestaande tapis-plein en plaatsing van vinyl vloerbekleding in een slaapkamer met afmetingen 4,06 op 5,30 meter. Kan u deze werken uitvoeren, en vermits wij die zo snel mogelijk willen laten uitvoeren, graag uw vroegst mogelijk beschikbare datum. Neemt u dan aub zo vlug mogelijk contact voor verdere afspraak ter plaatse?