Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit Antwerpen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste vloerder / parketteur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Antwerpen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in Antwerpen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Antwerpen:

Herstellen parket wegens waterschade

Na waterschade zijn er een 10-tal parket planken omhoog gekomen. Deze moeten vervangen worden waarna er +/- 50m² geschuurd en geolied moet worden.

Polychape in kelder leggen

Kelder van ongeveer 40 m². Huidige vloer zijn bakstenen.

Oude vloeren herstellen, af te schuren en te behandelen

Anvragen voor het herstellen, schuren en behandelen van bestaande oude houten vloeren. Het betreft een verbouwing van een woonhuis met in totaal 80m2 aan oude houten vloeren.

Benedenverdieping betegelen

Ik wil graag een vloer leggen op mijn bendenverdieping. Oppervlakte is ongeveer 60 vierkante meter, er ligt nog geen chape, enkel beton. Ik heb nog geen tegels en er zit in die oppervlakte ook een stuk badkamer, waar ik een inloopdouche wil laten tegelen. Ik zoek een bekwame vloerder.

Nieuwe vloerbedekking in twee kamers leggen

Ik verhuur een appartement met 3 slaapkamers. In 2 van de 3 slaapkamers liggen nu nog tapijttegels die versleten zijn en moeten vervangen worden door een nieuwe vaste vloerbedekking zoals linoleum of laminaat. Ik zoek een vakman die bestaande vloerbedekking verwijderd en de nieuwe plaatst.

Leggen van chape

Ik wil mijn badkamer en keuken laten chappen/bedekken met dekvloer (renovatieproject). Afhankelijk van wat erboven komt te liggen zal het ongeveer een +- 11 cm dikte moeten hebben over een oppervlakte van 12 m². De werf bevindt zich op de 2de verdieping van een appartement te Berchem zonder lift. Langs straatzijde grote ramen.

Betonplaat op bakstenen keldervloer gieten

Situatie: oude kelder met bakstenen vloer van 45m2. Bestaande vloer is licht vochtig en niet proper te krijgen. Doel is een betonnen gewapende plaat van 15cm op PEfolie hierover te storten en dit via kolengat.

Epoxyhars laag aanbrengen in de douche

Slechte plaatsing van de badkamertegels in mijn inloopdouche loopt het water nu uit de douche ipv naar het afvoerputje. Aldus wou ik met een laag epoxyhars een correcte afwatering in mijn inloopdouche bekomen.

Laminaat opnieuw leggen voor toonzaal

Voor onze toonzaal zoeken we iemand die laminaat vloer afbreekt en een nieuwe legt. 2 kooien van totaal een kleine 50m2. Bij voorkeur nog deze week te doen.

Verwijderen van vast tapijt en plaatsen nieuwe vloer

Voor een nieuw kantoor de tapijtvloeren in enkele vergaderzalen verwijderen en deze laten vervangen met linoleum of vinylvloeren, en deze eventueel afwerken met een kleine plint enkel indien nodig. De oppervlaktes van de vergaderzalen zijn als volgt: Vergaderzaal 1 51 m² Vergaderzaal 2 23 m² Vergaderzaal 3 22 m²