Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit Antwerpen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste vloerder / parketteur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Antwerpen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in Antwerpen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Antwerpen:

Renovatie parketvloer

Parketvloer van 24m² renoveren. Sommige plaatsen zijn al volledig afgeschuurd.

Parket herstellen na waterschade

Parket herstellen. Is na waterschade door verstopping beschadigd.

Laminaat vernieuwen na waterschade

Er is waterschade aan mijn laminaat en dit wil ik laten vernieuwen, gedekt door verzekering. Het gaat hier om een living van ongeveer 4x6 meter en keuken met aansluitend veranda van ongeveer dezelfde oppervlakte.

Benedenverdieping betegelen en vloerisolatie

Benedenverdieping van 63m² betegelen. Ong. 15-20m² vloerisolatie plaatsen. Graag grote betonlook tegen van 0.6m x 1.2m.

Vloer in linoleum herstellen na waterschade

Deel van vloer onder verwarming vervangen. Is omhooggekomen en beginnen scheuren. Oppervlakte ken ik niet volledig, denk 8 m².

Vloer in appartement

Laminaat vloer in appartement op 1ste verdiep uitbreken. Stenen tegels met isolatielaag onder aanleggen. Het betreft ong. 40m².

Plaatsen van polyurethaan gietvloeren

PU Vloer in keuken van 20m², douchekamer van 12m² en badkamer van 15m² plaatsen. Het betreft dus een opp. van in totaal ong. 47m².

Laminaat vloer herstellen na waterschade

Laminaat vloer herstellen na waterschade. Planken zijn losgekomen waardoor vloer niet meer gelijk ligt. Opp. is ong. 3m x 0.5m.

Parket onderhouden

Mijn vloer moet terug geschuurd en geolied worden. ong 48m²

Parketvloer leggen

Parketvloer laten leggen in de woonkamer, twee slaapkamers en in de gang.