Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerders / parketteurs voor herstellen parket wegens waterschade:

Herstellen parket wegens waterschade

We hadden een lekkage op het dakterras. Nu is de vloer in de keuken beschadigd. De vloer is in verschillende plaatsen krom getrokken en donker geworden. We moeten het repareren. Ik denk dat de keuken ongeveer 30 m² is.
Offertes van vloerders / parketteurs voor vloerwerken uit Antwerpen (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor herstellen parket wegens waterschade uit heel België:

Lek aan lichtstraat herstellen

Ca 13 jaar geleden aanbouw aan huis geplaatst met lichtstraat; (ca 2m x 1,20m). Deze heeft (spijtig genoeg) vrij weinig helling. Afhankelijk van de omstandigheden (windrichting?) lekt de lichtstraat (steeds op dezelfde plaats) een weinig en vallen een paar druppels water op het parket van de living. Van buitenuit werd alles geprobeerd: nieuwe siliconenlaag, vochtwerende lagen op dichtingen van ramen aan de buitenkant. Soms regent het hard en lekt het helemaal niet. Soms regent het amper of sproei ik het groendak van de aanbouw en begint het plots te druppen. Dit is reeds 2 jaar aan de gang en ik zoek eindelijk een oplossing. Ervaring met dit fenomeen. Raam : Alu

Uitbreken stuk parket en herstellen

Uitbreken stuk parket living om waterlek in CV buis te herstellen, nadien herstellen parketvloer en opschuren. Ekel terugleggen van parket en opschuren.1 ruimte in living. Parket : 5 m².

Parket herstellen

Herstelling parket door waterschade. Bestek voor verzekering in eerste instantie. 1 ruimte in de living. parket 3 m².

Parket herstellen

Herstellen van parket en de werken dienen rond te zijn tegen 31 oktober 2019. De parket ongeveer 40m² , soort Ipé parket in scheepsdek gelegd met houten topjes op de hoeken. Door waterschade moet er hersteld worden maw de watervlekken eruit verwijderd worden. Vermoedelijk terug bijgekleurd in acajou-achtig bruinrood...of...?. Opschuren is misschien vooraf nodig.

Behandelen van parket

Mijn appartementje beslaat 55m². Ik woon er. Volledig geparketeerd, toilet, keuken enz. Witte olie. De parketteurs hebben 4 jaar geleden nogal ondermaats werk geleverd. Onder meer een bruine vlek van de lijm denk ik. Schuren en opnieuw oliën. Parket herstellen - het gaat over de olie gedeelte, niet over het houten gedeelte.

Parket vernieuwen

Renovatie van 24 m² parket . Schuren en herstellen.

Reparatiewerken uitvoeren na een waterlek

Onlangs hebben wij een waterlek gehad met schade in de wc, gang en living tot gevolg. Parket in de living is opgeblazen, tegels in de WC staan los en muur in de gang heeft zichtbare vochtvlekken. Dit te herstellen en ook muren en plafond herschilderen.

Parket herstellen

Herstelling parket dat naar boven is gekomen door waterschade. Bestek voor verzekering in eerste instantie. 1 ruimte in de living. parket 3 m².