Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Arendonk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit Arendonk.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste vloerder / parketteur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Arendonk of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in Arendonk die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Arendonk:

Parket opschuren en behandelen

Onderhoud parket ongeveer 60 m². Schuren + behandelen.

Gepolierde betonvloer aanleggen

Patio , terras van rusthuis aanleggen. Ronde vormen. Plan beschikbaar. Gepolierde betonvloer neit te glad.

Leggen van kliklaminaat in woonkamer

Kliklaminaat leggen in de woonkamer. Graag had ik iemand die eerst komt kijken. De laminaat heb ik hier thuis al liggen. Is in 2 delen te leggen, vermits meubelen van ene zijde naar de andere zijde moeten verschoven worden.

Egaliseren van vloer en laminaat leggen

Wij zijn net begonnen met de renovatie van de 1ste verdieping van onze woning (3 slaapkamers en hall). Omdat de chappe op deze verdieping nogal hobbelig is, zouden we graag eerst de vloer laten egaliseren om er daarna zelf of door een firma laminaat op te laten plaatsen.