Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Berchem (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit Berchem (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste vloerder / parketteur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Berchem (Antwerpen) of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerders / parketteurs voor gelijkaardige projecten:
gepolierde betonvloer aanleggen, vloeren leggen voor renovatieproject, isolatie en chapewerken voor nieuwe vloeropbouw, steentapijt plaatsen, verschillende vloeren betegelen, vloer uitbreken en betonplaat gieten, gepolierde betonvloer aanleggen voor binnen en buiten, gepolierde betonvloer aanleggen voor woonkamer met terras, oprit in printbeton aanleggen, parket leggen in renovatieproject, plaatsing plinten en nieuwe voegen, beton gieten, gepolierde betonvloer aanleggen voor nieuwbouw eerste verdieping, plaatsen gietvloer, osb platen leggen op zoldervloer

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in Berchem (Antwerpen) staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Berchem (Antwerpen):

Nieuwe laminaatvloer leggen na waterschade

Na waterschade is de vloer in de slaapkamer beginnen opbollen. Op een oppervlakte van 10 vierkante meter zou nieuwe laminaat moeten komen.

Plaatsen van parket

Het plaatsen van parket in 2 appartementen van elk 100 m².

Opschuren van parket en behandeling

Appartement op het eerste verdiep : opschuren van een parket, in living van 35,m² en nadien behandelen met een beschermend product

Laminaat leggen in gans het appartement

Laminaat plaatsen in de volgende kamers:grote slaapk. 4,224x3,394-slaapk met terrzs 4,278x2,221-slaapk. Binnenkoer 4,395x2,401-hal 2,483x1,120+2,655x1,739+3,000x0,882-living 3,983x3,831+4,936x3,415- keuken 3,983x1,796 Totaal 84,65 m² Actuele vloerbedekking is tapijt. Plus ondervloer en plinten

Parket leggen en plinten afwerken

Wij willen graag +/- 80 meter parket + plintafwerking in de living laten leggen en +/- 130m laminaat + plintafwerking in de slaapkamers en gangetjes. We hebben al gestript tot aan de steunbalken, de bedoeling is om eerst nog isolatie en MDF of OSB-platen te leggen. Gelijkvloers is het parket leggen. Op de eerste verdieping is laminaat leggen met kliksysteem.

Houten vloer schuren en renoveren

Wij zouden graag een plankenvloer van ongeveer 30m² opschuren en daarna laten inoliën. Het gaat om een gelijkvloers, drie doorlopende ruimtes. Plinten e.d. zijn in orde.

Reinigen bouwvloer

Ik zoek iemand die de betonnen vloer kan komen reinigen voor vloerisolatie. Moet stofvrij zijn.

Leggen van Meister laminaat met onderlaag

Leggen van (oppvl 23m) Meister laminaat met onderlaag. Geen uitsnijdingen aan deuren.

Herstelling van vloer in gang/keldergewelven

Ik ben op zoek naar een geschikte vakman voor het oplossen van structueel probleem in de kelder in een woning die dateert van 1901. De structuur van het linkergedeelte van de kelder (het gedeelte onder de inkomhal) bestaat uit gemetselde gewelven tussen stalen liggers. Vermoedelijk zijn de stalen liggers aangetast door roest waardoor in de gang lichte verzakking op te merken is.

Vloeren in keuken-woonkamer en hal

Betreft vloeren: - De keuken, woonruimte en de hal moeten worden gevloerd. - Totaal oppervlakte +/- 38 m². - De ondergrond is OSB en zal worden voorzien van een primer. - De tegels moeten worden geplaatst met wapeningsgaas en voegen van 2 milimeter en met elastische tegellijm alsook elastische voegen. * De tegels zijn reeds aangekocht (Fondovalle Playwood 20x120cm)

Laminaat leggen

Plaatsen van laminaat voor 60 m2.

Houten vloer laten schuren

Wij zouden onze vloer graag opnieuw laten schuren en zo natuurlijk mogelijk laten afwerken met olie. Het gaat om ongeveer 30 vierkante meter. Foto beschikbaar

Vloeren van badkamer

Plaatsen van een tegelvloer met tegels van 30 cm op 30 cm bovenop een bestaande vloer.

Vloer - leggen van vinyl en plaatsen plinten

Vinyl leggen + plinten in 4 ruimten, met volgende geschatte afmetingen in m: 4 x 3 3 x 3 2 x 2 2 x 2 Werkzaamheden te doen in periode tussen 1 en 15 mei.

Parket schuren en vernissen

In de ingang en 2 kamers had ik vast tapijt op parket. Nu wil ik dat tapijt verwijderen en mijn parket laten opschuren en vernissen. In de woonkamer +-50m2 moet men ook schuren en vernissen.

Vinyl of laminaat appartement

graag een idee wat het mij zou kosten voor of vinyl of laminaat vloer te komen leggen in mijn living circa 25 m² graag prijs alles in vloer + het plaatsen

Egaliseren voor parket - 23m²

Egaliseren van gemengde vloer: deel bestaande parket, deel tegelvloer. Doel: egaliseren zodat er nieuwe parket op kan gelegd worden. Oude parket mag onder de egalisé blijven liggen.

Laminaat plaatsen

Ben op zoek naar een ervaren professional om kliklaminaat Quickstep te plaatsen. +- 50m². Dank,

Chappen living

Wij hebben recent een huis gekocht en onze benedenverdieping zou gechapped moeten worden. Het is namelijk een ouder huis en de vloer van de living bestaat uit 3 delen en er zit toch wel een niveauverschil van +/- 5cm op tussen het hoogste en laagste punt. We zouden graag een idee hebben van prijs om mee in ons budget te rekenen. Het budget hieronder is dan ook te bekijken. Uitbreken zouden we zelf doen. De ondervloer is grotendeels planchet (buiten stuk dat bijgebouwd is), er liggen deels tegels en deels oude parket op. Graag hadden we hiervoor een vrijblijvende offerte ontvangen. Alvast bedankt!

plaatsing van tegelvloer op 1e ...

plaatsing van tegelvloer op 1e verdieping. Keramische tegels (60x60cm), reeds gekozen bij Carobati. Vooraleer tegels te plaatsen, dient er egaline gelegd te worden.

Ik heb een tijdje geleden tegels gekocht ...

Ik heb een tijdje geleden tegels gekocht voor de keuken met het idee ze zelf te plaatsen maar nu raad iedereen me dit af dus ben ik op zoek naar een professional.

vervangen van houten vloeren door ...

vervangen van houten vloeren door lewisplaten voor 1/3 van de opp. over 2 kleine kelders, gieten van betonlaag max 8 cm dik over het gehele oppervlak (= lewisplaat en de rest oude tegels op zand)

herleggen van parket en dichten van een ...

herleggen van parket en dichten van een put in de keuken plus daarboven tegels herleggen in een studentengebouw.

Al gebeurd: Afgraven en afvoeren grond ...

Al gebeurd: Afgraven en afvoeren grond tot onderkant vloerplaat (28 cm onder de bestaande afgewerkte pas). 1. (zo snel mogelijk) Leveren en plaatsen van betonplaat & isolatie - 1 Laag visqueen. - thermische isolatie PU - gewapend beton met bouwstaalmat, vlak afgestreken 2. (na installatie elektro en loodgieterij) - Leveren en plaatsen van gewapende chape circa 7 cm dikte. 3. (Na het drogen van de chape) - Leveren en plaatsen van een houten plankenvloer, breedte 12 cm, dikte 15 mm met tand en groef, in grenen hout 2° keus, de bestaande beplanking zoveel mogelijk benaderend. Bent u geïnteresseerd in deze werken of een gedeelte ervan, dan hadden we graag uw offerte ontvangen.