Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Berchem (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit Berchem (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste vloerder / parketteur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Berchem (Antwerpen) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in Berchem (Antwerpen) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Berchem (Antwerpen):

Laminaat uitnemen en later terug plaatsen

Ingevolge een waterlek dient een gedeelte van de laminaatvloer opengemaakt te worden en nadat de loodgieter zijn werkzaamheden heeft beëindigd terug geplaatst te worden.

Vloer en tegels leggen

- vloer en plinten zetten op bestaande chape in kamer, badkamer, wc en halletje. Oppervlakte is 27m² en 25m plinten. - tegelen douche en voorzien van kerdimat 7,5 m2 De tegels zijn nog niet aangekocht.

Herstellen visgraatparket wegens waterschade

Door waterschade is ons visgraatparket volledig vernield. (zie foto) We zoeken een partij om de schade te herstellen. Het is waarschijnlijk dat de ondergrond (beton?) ook moet hersteld worden. Parket : schade : gang 1m br op 4 m.

Polychape in kelder leggen

Kelder van ongeveer 40 m². Huidige vloer zijn bakstenen.

Nieuwe vloerbedekking in twee kamers leggen

Ik verhuur een appartement met 3 slaapkamers. In 2 van de 3 slaapkamers liggen nu nog tapijttegels die versleten zijn en moeten vervangen worden door een nieuwe vaste vloerbedekking zoals linoleum of laminaat. Ik zoek een vakman die bestaande vloerbedekking verwijderd en de nieuwe plaatst.

Leggen van chape

Ik wil mijn badkamer en keuken laten chappen/bedekken met dekvloer (renovatieproject). Afhankelijk van wat erboven komt te liggen zal het ongeveer een +- 11 cm dikte moeten hebben over een oppervlakte van 12 m². De werf bevindt zich op de 2de verdieping van een appartement te Berchem zonder lift. Langs straatzijde grote ramen.

Betonplaat op bakstenen keldervloer gieten

Situatie: oude kelder met bakstenen vloer van 45m2. Bestaande vloer is licht vochtig en niet proper te krijgen. Doel is een betonnen gewapende plaat van 15cm op PEfolie hierover te storten en dit via kolengat.

Nieuwe parket leggen

Ik zou graag een nieuwe vloer met plint hebben, in januari, in mijn appartement. Momenteel ligt er nog een ouder parket (en in de slaapkamer tapijt). Zowel in de leefruimte/keuken(zelfde ruimte) als de slaapkamer en de gang zou ik graag nieuwe parket hebben. In totaal zou dit om 31m^2 vloer gaan. Zou u ook de oude eruit kunnen halen. Parket leggen in living, slaapkamer en gang. Materiaal zouden we zelf voorzien.

Chape leggen badkamer

Badkamer oppervlakte 2,50 m x 2,52 m moet gechaped worden. Er is geen vloerverwarming aanwezig.

Plinten plaatsen in 2 kamers

De plinten zijn reeds aangekocht, maar ze zouden nog in 2 kamers geplaatst dienen te worden. Verstek zagen en kitten.