Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Berendrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit Berendrecht.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste vloerder / parketteur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Berendrecht of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in Berendrecht die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Berendrecht:

Vloerisolatie en chape leggen

Voor een oppervlakte van 98m² kan voorzien van PUR isolatie 6 cm en chape 5 cm. De woning is gelegen in Berendrecht en er is slaanplaats voor een vrachtwagen voor de deur. Deze werken zouden einde september uitgevoerd moeten worden.

Vloerpaten en isolatie plaatsen

Osb3 platen plaatsen op houten balken. Zolder te bereiken via zolderluiktrapje. Allereerst moet er op de balken houten balkjes moeten geplaatst worden van ongeveer 4cm om de elektriciteitskabels die er lopen te beschermen. Nadien Osb3 platen plaatsen. Van 170cm lang beter te gebruiken om gemakkelijker naar boven te brengen. Nadien isolatie brengen op zolder. 45cm tussen de kepers. Er is al isolatie geplaatst (waardat de Osb3 platen) bovenop gaan komen. Zolderbreedte is 5,7m en 4,2m lang.

Parketvloer schuren en afwerken

De parketvloer laten schuren/ afwerken 70m2

Leggen van Pur en chappe

Oppervlakte 33 m². Isoleren van vloer met PUR 10 cm en dan nog 9 cm chappe (19cm tot) Uitvoeringsdatum: 2de deel maart