Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Borgerhout (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit Borgerhout (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste vloerder / parketteur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Borgerhout (Antwerpen) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in Borgerhout (Antwerpen) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Borgerhout (Antwerpen):

Renovatie parketvloer

Parketvloer van 24m² renoveren. Sommige plaatsen zijn al volledig afgeschuurd.

Laminaat vloer herstellen na waterschade

Laminaat vloer herstellen na waterschade. Planken zijn losgekomen waardoor vloer niet meer gelijk ligt. Opp. is ong. 3m x 0.5m.

Leggen van marmoleum

Vakman voor het egaliseren van een osb platenvloer en het leggen van marmoleum striato blauw voor een rechthoekige oppervlakte van 4m40 op 5m80.

Parket schuren en behandelen met olie

Parket schuren en behandelen met olie. Het gaat om de living, 2 slaapkamers en hal voor in totaal maximaal 70 m². Ik denk dat het een halfmassieve parket is.

Chapewerken gelijkvloers 75 m²

Ik zou op het gelijkvloers vloerverwarming willen leggen. Momenteel ligt er vermoed ik een betonlaag onder de huidige vloerbedekking. Eer is een kleine kelder aanwezig. Isolerende chape. Geen klassieke chape.

Herstellen parket na waterschade

Er is een stuk parket van ongeveer 4 meter op 80 cm beschimmeld geraakt door vocht (er lag een vinyl vloer over waardoor we dit te laat opgemerkt hebben, het hout van de parket is rot). We willen dit stuk parket laten vervangen en eventueel de hele parketvloer te reinigen/behandelen. Totaal oppervlakte is 30m²

Epoxyhars laag aanbrengen in de douche

Slechte plaatsing van de badkamertegels in mijn inloopdouche loopt het water nu uit de douche ipv naar het afvoerputje. Aldus wou ik met een laag epoxyhars een correcte afwatering in mijn inloopdouche bekomen.

Plaatsen van linoleum/marmoleum vloer

Ik wil graag een Forbo Marmoleum vloer laten plaatsen in de keuken (22m²). Wordt op bestaande tegelvloer gelegd dus ook egalisatie. De vloer wordt van muur tot muur gelegd, dus moet nergens omheen gelegd worden. Type vloer Marmoleum Graphic 5305, op te vragen bij Forbo zelf aangezien deze einde reeks is. Materiaal aan te kopen door vakman.

Leveren en plaatsen laminaat op vloerverwarming

Plaatsing van +- 100m² laminaat op vloerverwarming Omschrijving opp (m²) GLV inkom 15 GLV WC 3 GLV Hobbykamer 12 GLV Vestiaire 7 GLV Wasplaats/berging 10 GLV Zithoek 15 GLV Eetkamer/Keuken 37 Materiaal nog niet aangekocht.

Parket aanleggen in woonkamer, hal en twee slaapkamers

Nieuwe parketvloer laten leggen in woonkamer, hal en twee slaapkamers (totaal +/- 75 m²). Met plinten. Dit is een renovatie.