Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Borgerhout (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit Borgerhout (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste vloerder / parketteur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Borgerhout (Antwerpen) of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerders / parketteurs voor gelijkaardige projecten:
gepolierde betonvloer aanleggen, isolatie en chapewerken voor nieuwe vloeropbouw, steentapijt plaatsen, verschillende vloeren betegelen, vloer uitbreken en betonplaat gieten, chappen van kelderruimte waar parket op moet nadien, beton storten, oprit in printbeton aanleggen, parket leggen in renovatieproject, plaatsing plinten en nieuwe voegen, beton gieten, gepolierde betonvloer aanleggen voor nieuwbouw eerste verdieping, plaatsen gietvloer, osb platen leggen op zoldervloer, betonnen vloer leggen voor garage

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in Borgerhout (Antwerpen) staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Borgerhout (Antwerpen):

Chape leggen in sleuf van livingvloer

Ik zoek iemand om een sleuf in de livingvloer dicht te chappen. Dit is ter voorbereiding van de nieuwe vloerbekleding. Betreft één sleuf met lengte +/- 5m, breedte tussen 11 en 28cm, diepte 6cm. In de sleuf liggen nieuwe koperen verwarmingsbuizen en deze zijn reeds ingetaped.

Zavelvloer vervangen

Op zoek naar een aannemer die een oude zavelvloer kan uitgraven, ongeveer 15m², een beton vloerplaat kan gieten, isolatie aanbrengen en chape.

Laminaat plaatsen

Ik wil graag zo snel mogelijk laminaat laten leggen. Het betreft een klein appartement. Ongeveer 60 m².

Egaliseren voor parket (aangekocht in Makro)

Graag hadden wij ons appartement (slaapkamer,living, keuken en salon laten egaliseren. , voor we de parket leggen die in Makro aangekocht werd (60 m²)

Egaliseren vloer garage

De vloer in onze garage (ongeveer 25m²) is ongelijk en door oude restanten van laminaat, moeilijk te onderhouden. We zouden deze graag laten egaliseren.

Laminaat in 2 slaapkamers

Graag plaatsing van laminaat in twee slaapkamers. Tesamen is het een oppervlakte van 39m. Het zou wel voor 25 juni moeten gebeuren. Normaal gezien had mijn vriend deze gelegd, maar die heeft ernstige rugproblemen momenteel - daarom dat deze aanvraag zo laat is - mijn excuses. Materiaal (laminaat en ondervloer werd reeds aangekocht in Makro Deurne- factuur nummer 0120160518050235 op datum van 18/05/2016

Vloerbekleding vervangen

Na waterschade van buren in ons keldergedeelte van de winkel moet de oude vloerbekleding er uit en een andere gelegd worden. Tapijt of vinyl. En op eerste verdieping, alsook winkelruimte.

Verwijderen en plaatsen nieuwe laminaat

Ik zou graag een offerte ontvangen voor het verwijderen van oude laminaat en het plaatsen van nieuwe laminaat. Het betreft 3 kamers Oppervlakte kamers: kamer Kamer 1:9 m² Kamer 2:14 m² Kamer 3:22 m²

Gepolierde vloerbeton leggen

Gepolierde vloerbeton leggen, ongeveer 10cm dik

Laminaat te leggen

Laminaat leggen in living en inkom. Aantal m² = ?

Uitbreken tegels terras

Terras-stadstuintje op betonvloer 35m² gedeeltelijk betegeld +/- 2/3 van de totale oppervlakte. Tegels uitbreken , afvoeren en beton opschuren, glad maken. Adresgegevens van werf bij afspraak.

Chape van vloer

Circa 35 meter chape in keuken leggen

Renovatie vloer woonkamer

Draagbalken vernieuwen voor vloer ( 4 x 4 m). Vloer isoleren en onderzijde ( kelder ruimte) met platen dichtmaken. Tevens in kelder een verluchtingsraam ( incl . Kozijnen) plaatsen . Verder parketvloer leggen ( 4 x 8 m) met basic houten planken. Offerte inclusief materiaalkosten, werkuren en verwijderingskosten.

Renovatie vloeren van een studio

Renovatie van studio. . . Gezocht vloerder vr badkamer, douche en keuken. Totaal +/- 14 m² . . . Momenteel novilon

Wij zoeken vloerlegger.

Wij zijn op zoek naar de prijs per vierkante meter voor plaatsing van natuurstenen tegels. Het gaat om een buitenterras van iets minder dan 10 vierkante meter. We hebben enkel de prijs voor plaatsing nodig. De tegels worden door ons voorzien. De plaatsing kan ergens tussen midden en eind mei gebeuren.

Epoxyvloer, oppervlakte 95 vierkante ...

Epoxyvloer, oppervlakte 95 vierkante meter, 1 verdieping (appartement), met verschillende kamers, gelegd op nieuwe effen chape. Periode: eind augustus/begin september. Graag prijzen voor dit project inclusief plaatsing, exclusief BTW.

Ik wens mijn houten trap te bekleden met ...

Ik wens mijn houten trap te bekleden met ofwel vinyl vloerbekleding ofwel laminaat. Op de trap wordt met schoenen gelopen. De trap is 70 cm breed en heeft 12 rechte treden en 5 schuine. De zijkanten wens ik te schilderen. De bovenkant van de trap is 260cm hoog. Bovenaan is er nog een vlak stuk van 80 x 280cm. De voorkeur gaat uit naar een lichte kleur en het materiaal bij voorkeur van duurzame kwaliteit. Kan u me helpen?

leggen van 150 m² keramische vloertegels ...

leggen van 150 m² keramische vloertegels op nieuwe chape

houte vloeren vervangen met nieuwe en ...

houte vloeren vervangen met nieuwe en steunbalken vernieuwen indien nodig de vloer nu zakt een beetje door op meerdere plaatsen