Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Brasschaat te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit Brasschaat.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste vloerder / parketteur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Brasschaat of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in Brasschaat die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Brasschaat:

Gepolierde beton leggen

Vlakke betonnen vloer om tuinhuis op te zetten. De oppervlakte is ongeveer 50 m².

Betonplaat voor tuinhuis leggen

Vakman voor een betonnen vloer in de tuin om later een tuinhuis op te plaatsen. Oppervlakte +/- 12 à 15m² Het gaat hier om een huurhuis.

Sneldrogende chappe leggen

Ik wil graag 2 doucheruimtes laten chappen met sneldrogende chape. Eentje van 2m op 1m, andere een oppervlakte van 2m op 2.5m

Keramische tegelvloer leggen op bestaande vloer

Nieuwe vloer op bestaande vloer leggen in een veranda . Oppervlakte veranda 35m². Keramische tegel.

Egaline leggen

Ik zoek voor mijn woning iemand die kortelings kan komen egaliseren. Het betreft een grondige renovatie. Graag werken uit te voeren binnen een 2 tal weken.

Veranda betegelen en nieuwe chape gieten

Veranda van 20 m². Chape is op gebroken (7cm). Veranda moet een nieuwe chape krijgen en opnieuw betegeld worden (tegels 40x40). De tegels zij al aangekocht

Fundering leggen voor tuinhuis

We laten een tuinkamertje bouwen tegen ons huis zoals een serre. Huis is ongeveer 1 meter boven vaste grond. Er is fundering nodig . Afmeting 2 op 3 meter.

Parketvloer opschuren en lakken

Wij hebben een huis gekocht en in de living ligt een parketvloer. De vloer is nog prima, maar op een aantal plaatsen is de lak versleten/verdwenen. We zouden daarom de vloer willen laten opschuren en opnieuw willen laten lakken. Het betreft een oppervlakte van 50 m².

Gietvloer leggen in keuken en badkamer

We zouden graag een gietvloer voorzien in de keuken en badkamer dit is samen zo'n 34 m². Zou je mij een prijs kunnen geven voor een PU vloer met plaatsing erbij? De werken zouden ongeveer in de maand januari kunnen doorgaan.

Vloerwerken

Vloerwerken: volledige woning nog op te meten en kiezen van vloeren.