Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerders / parketteurs voor beton voor tuinhuis gieten:

Beton voor tuinhuis gieten

Ik zou graag een betonvloer laten gieten als fundering voor een tuinhuis. De afmeting is 320 x 480 en 10cm dik. Aangezien die ook als vloer dienst doet in het tuinhuis moet deze ook vlak afgewerkt worden. De plaats van de vloer is van achter in de tuin op 60m van de straatkant.
Offertes van vloerders / parketteurs voor vloerwerken uit Brasschaat (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor beton voor tuinhuis gieten uit heel België:

Gepolierde beton voor tuinhuis met lounge

Gepolierde betonvloer van 6.1m x 3.5m gieten om tuinhuis met lounge erop te zetten. Er word reeds uitgegraven.

Gieten van beton voor tuinhuis 3m op 4m

Betonplaat gieten van 3m x 4m om tuinhuis op te zetten. Voorbereidende werken worden reeds gedaan.

Beton plaat gieten + uitgraven

Ik wil een tuinhuis plaatsen in de tuin van ong 20m². Ook zou het moeten worden uitgraven en moet er beton gegoten worden.

Blokhut Rimini plaatsen

Ik zou graag van een tuinhuis type Rimini 260 x 200cm. Vandaag werd de beton reeds gegoten waarop deze geplaatst dient te worden. De plaats is zeer toegankelijk in de achtertuin.

Betonvloer voor tuinhuis leggen

Leveren en plaatsen van bekisting, beton + bewapening, polijsten + krimpvoegen? (indien nodig). Betonpomp is nodig (40m van straatkant) opp. is 17m²

Beton storten

Ik ga een tuinhuis plaatsen waarvoor ik een betonplaat wil laten gieten met de volgende afmetingen (cm): 875x325x17. Hierbij zal een 'vorstrand' voorzien zijn van een 25cm diepte. Met dit alles kom ik op een totaal van 4,7m3. Het uitgraven en bekisten doe ik zelf, alsook het plaatsen van een wapeningsnet. De plaats van het tuinhuis is achteraan de tuin. Indien de betonmixer zich kan manoeuvreren tussen 3.2m (Oprit tussen huis en haag) dient een afstand van 16,4m te worden overbrugd. Indien dit niet mogelijk is wordt deze afstand 28,6m.

Fundering leggen voor tuinhuis

Tuin afgraven en bekisting maken voor een fundering van een tuinhuis met overkapping. Ook beton gieten met wapeningsnet in het midden. Afmeting 5,84m x 3,46m

Plaatsen tuinhuis Lounge

Wij willen graag ons tuinhuis van Makro laten plaatsen (Lounge 485×295 ISO staal) - reeds besteld. Beton gieten we zelf.