Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Burcht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit Burcht.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste vloerder / parketteur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Burcht of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in Burcht die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Burcht:

Gepolierd betonnen terras aanleggen

Wij hebben momenteel een terras in bankirai met daaronder zand (zo lijkt het toch). De bankirai is een 5-10cm hoger dan onze veranda en tuin. Onder de bankirai ligt zand, waarschijnlijk zal dit op hetzelfde niveau liggen als de tuin en terras. Graag hadden wij ons terras vernieuwd en er een mooie gepolierde beton laten plaatsen. Indien de prijs het toelaat, hadden wij dit graag op hetzelfde niveau als tuin/veranda. Het terras is ongeveer 30m2 (6m x 5m) in een rechthoekige vorm, maar enkel toegankelijk via onze (nog te vernieuwen) veranda en fietsengang.

Opschuren en behandelen van nieuwe parketvloer

Ik heb net een compleet gerenoveerd appartement gekocht met een nieuwe ruwe samengestelde parketvloer. Ik zou deze graag willen laten opschuren zodat deze mooi vlak is en dan laten behandelen met olie of doorzichtige vernis om deze te beschermen. Dit zou kunnen vanaf 4 september, aangezien ik dan mijn sleutel van de notaris ontvang. Het gaat hier over 3 slaapkamers van +- 11m² en 1 woonkamer van +- 62m² .

Laminaat leggen

Nieuwbouw - laminaat leggen op eerste verdieping, ongeveer 65 m²