Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Dessel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit Dessel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste vloerder / parketteur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Dessel of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in Dessel die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Dessel:

Vloer en tegels plaatsen in badkamer

Badkamer tegelen en vloeren. +/- 40m² groot We hebben al het materiaal al (tegels, lijm,...)

Gieten van gewapend beton

Renovatie badkamer, volledig uitgraven tot op zavel daarna volledig opnieuw beginnen met beton, pur en chape voor 10 m².

Betonplaat gieten voor garage

Uitgraven en betonplaat storten voor garage afmeting 6 x8 meter, achter in de tuin. Plaats bereikbaar via braakliggende grond perceel naastliggend

vloeren leggen + tegelwerken badkamer en ...

vloeren leggen + tegelwerken badkamer en douchekamer