Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Deurne te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit Deurne.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste vloerder / parketteur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Deurne of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerders / parketteurs voor gelijkaardige projecten:
betonplaat gieten, vloeren van beneden en bovenverdieping, terras aanleggen in sierbeton, parket aanleggen in slaapkamers, vloer egaliseren, chapewerken uit te voeren, betonplaat gieten + isolatie en chape oppervlakte 45 m², gepolierde beton voor terras leggen en grond werken, zoldervloer egaliseren, gepolierd betonnen terras aanleggen, nieuwe laminaat vloer in woning leggen, beton gieten, chape op gelijkvloer leggen, zoldervloer waterplas leggen, gepolierde beton leggen voor terras

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in Deurne staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Deurne:

Vloertegels over bestaande vloer plaatsen

Wegens aankoop nieuwe keuken willen wij op de bestaande travertin vloer nieuwe tegels en plinten laten leggen. Het gaat om zo een 17 m² dat moet worden gedaan. De tegels, plinten en andere materialen hebben wij reeds allemaal aangekocht.

Linoleum vloer leggen

Linoleumvloer in artsenpraktijkruimte van 70 m². Graag ter plaatse komen kijken waarschijnlijk ook egaliseren.

Stabilisé leggen voor tuinterras

Stabilisé leggen voor tuinterras van +/- 19 vierkante meter . Gemiddelde dikte 12. 5 cm , max 2. 75 cm stabilisé nodig . Boordstenen zijn reeds geplaatst , helling van 1. 2 cm / meter .

Beton gieten voor aanleg terras

Ik wil graag 2 terrassen aanleggen. De betegeling wordt gedaan door onszelf. Er is ook een klein paadje tussen beide terrassen. Het 1e terras is 6mx4m, het 2e terras is 6mx5 (of 6x6) groot. Het waterpas leggen en betongieten had ik graag laten doen.

Egaliseren van vloer

Ik zou graag mijn vloer van 57m² willen egaliseren om een parket aan te leggen.

Chape leggen

Graag had ik een chape voor ongeveer 50m² en 15 cm hoogte gelegd . De bedoeling is dat ik uit mijn achtergevel ( 2 buitendeuren ) naar het terras uit kan stappen . Op de chape komt een houtlook keramische steen van 1,20 m bij 0,30 m . Het terras dient gelijk te komen met tuin dus ligt afhellend .

Leggen aangekochte laminaat

In L-vormige salon met eethoek wil ik graag laminaat laten plaatsen, ca. 30 m², zie plan in bijlage. Open trap en open haard aanwezig in ruimte. Laminaat is aangekocht. Graag offerte voor plaatsing van de aangekochte laminaat + plaatsing en levering isolatie en plinten.

Betegelen vloer

Ik wil graag de vloer van de keuken living en hal laten tegelen met tegels afwisselend v 20x20, 30x30 en 60x60 incl invoegen

Vervangen tegels

Bestaande tegels verwijderen en vervangen door nieuwe tegels.

Chape werken

Enkel chape werken :300 m² en 5 cm hoog.

Gepolierde chape plaatsen

Ik wil graag een nieuwe vloer leggen in de living/keuken en kleine hall. Samen is dit ongeveer 50 m². Op blogs heb ik gelezen dat gepolierde chape goedkoper is en ongeveer hetzelfde resultaat heeft als polybeton. Vandaar dat we dit willen overwegen, maar we zijn hier niet zo bekend mee. We willen hier geen plinten of tegels op leggen.

Nieuwe laminaat plaatsen

Oude laminaatvloer verwijderen en weg brengen nieuwe isolatie en laminaatvloer plaatsen. Living 28 m2 1 slaapkamer 18m2 2 slaapkamer 17m2. Het betreft een appartement die is bewoond, dus alle meubelen moeten ook verplaatst worden in een slaapkamer zijn er 4 grote kasten en bed in andere slaapkamer 2 grote kinder bedden. In living hoekzetel tafel stoelen tv...

Restaureren van plancher vloer

Restauratie plancher vloer 8x3,6 m: schuren, kleuren, beschermen.

Oud parket opkuisen

Afgesleten "blokjesparket" in living (32 m2) opschuren (en herstellen indien nodig) en opnieuw behandelen (inoliën). Blokjes liggen allen vast. Living is in L-vorm en op 1e verdieping. Helft van de vloer kan beurtelings worden vrijgemaakt van meubels. Foto's beschikbaar.

Gepolierde beton leggen

Leggen van gepolierd beton op een oppervlakte van 4,45 m breedte en 17 m diepte.

Chape dekvloer

De badkamer ligt apart gelegen in de keuken en de afmeting van de badkamer en de keuken is 3,4m x 7m. En ik zou graag een chape willen voor deze twee ruimtes.

Vloerrenovatie

Verstevigen van de bestaande houten geraamte ter voorbereiding van nieuwe vloer in badkamer. Voorbereiding (chap) voor vloerrenovatie in woonkamer& keuken

Laminaat

Graag laten wij laminaat leggen in slaapkamer en bureau,ongeveer 35 m²

Reparatie laminaat

Ik heb in mijn woonkamer vochtproblemen aan de laminaat door de buren. Nu zou ik voor de verzekering 3 offertes moeten hebben om geld te krijgen om het te repareren door een vakman. Dus ik ben op zoek naar een vakman die kan komen kijken en mij een offerte kan geven wat de reparaties zullen kosten

Keuken

Ik heb een keuken waar de stenen los liggen.Deze zouden op een zandbedding liggen.Nu zou dit alles eruit moeten en een chappe gelegd moeten worden.Ik schat dat het ong 2 op 3 meter is.Wie kan mij helpen?Het is op een eerste verdiep met lift.

De gang tegelen

De oude tegelvloer is afgebroken . Er moeten nieuwe tegels op. Waarschijnlijk ook egaliseren . opp 5 a 6 m2.

Inkomhal die gerenoveerd moet worden met ...

Inkomhal die gerenoveerd moet worden met nieuwe keramische tegels. Immers wensen we in dezelfde stijl te werken, zoveel mogelijk, met respect uit de bestaande woning die we zonet hebben gekocht.

Parket leggen in living van +/-45 m²

Parket leggen in living van +/-45 m²

62m² leggen van tegels 60cm op 60cm => ...

62m² leggen van tegels 60cm op 60cm => we zorgen enkel voor de tegels

We hebben 2 terassen geplaatst in ...

We hebben 2 terassen geplaatst in nieuwbouw waarvan de vloer glad is afgewerkt, dit had niet gemogen en als gevolg ben ik op zoek naar iemand die de vloeren op een deftige wijze grof kan maken, het betreft 2 terassen van 7,50m².