Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Deurne te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit Deurne.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste vloerder / parketteur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Deurne of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in Deurne die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Deurne:

Nieuwe vloer leggen in living en salon

Nieuwe vloer in living en salon. Het zou gaan om ong. 57m² nieuwe tegels die moeten gelegd worden.

Nieuwe vloer leggen op een betonvloer

Nieuwe vloer leggen op de bestaande betonvloer Oppervlakte: 2,5 breed op 6m meter

Vinyl vloer plaatsen en muur bezetten

Bestellen en plaatsen Floorify vloer van 75 m². Floorify kan op bestaande vloeren worden geplaatst, deuren dienen niet ingekort te worden.  Bezetten klein muurtje in de keuken.

Parketlaminaat plaatsen

Aankoop en montage van Parketlaminaat Eiken verdeeld over 5 ruimtes met een totaal oppervlakte van 72 vierkante meter. De ondergrond bestaat uit stenen tegels.

Laminaat leggen in woning

Ik zou graag laminaat laten leggen in heel mijn woonst (totaal van ongeveer 63m2). In de living ligt momenteel laminaat, in de grote slaapkamer novilon, inkom tegels alsook de kleine slaapkamer (in deze ruimte vrees ik dat de steen volledig verwijderd moet worden m.b.t de deur) Laminaat nog aan te kopen in samenspraak vakman

Vloer egaliseren

De vloer bestaat uit twee delen, met een onderling hoogteverschil van 2 à 3 cm. Op de ene vloer van 25 vierkante meter ligt chape met lijmresten van een oude vinyl. Op de andere vloer liggen er voor 15 vierkante meter tegels.

Vloeren leggen en plinten plaatsen

Ik wil graag nieuwe vloeren in de living, 28 m², en in de gang zo een 17 m². Graag wil ik de vloeren afwerken met plinten. De tegels en plinten zijn al gekocht.

Betonherstelling garage

Er is in de achtervloer van mijn garage een verzakking in het beton die gegaliseerd zou moeten worden.De opp=20m2. De diepte is max 10cm. De garage ligt aan de straat en is dus makkelijk bereikbaar.

Vloeren in bestaand appartement

Uitbreken bestaande vloer en nieuwe tegels vloeren. Oppervlakte 15m².

Plaatsen laminaat

Laminaat plaatsen in verschilledne ruimtes. Oppervlakte 58 m².