Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Deurne te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit Deurne.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste vloerder / parketteur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Deurne of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in Deurne die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Deurne:

Vloer egaliseren

De vloer bestaat uit twee delen, met een onderling hoogteverschil van 2 à 3 cm. Op de ene vloer van 25 vierkante meter ligt chape met lijmresten van een oude vinyl. Op de andere vloer liggen er voor 15 vierkante meter tegels.

Vloeren leggen en plinten plaatsen

Ik wil graag nieuwe vloeren in de living, 28 m², en in de gang zo een 17 m². Graag wil ik de vloeren afwerken met plinten. De tegels en plinten zijn al gekocht.

Betonherstelling garage

Er is in de achtervloer van mijn garage een verzakking in het beton die gegaliseerd zou moeten worden.De opp=20m2. De diepte is max 10cm. De garage ligt aan de straat en is dus makkelijk bereikbaar.

Vloeren in bestaand appartement

Uitbreken bestaande vloer en nieuwe tegels vloeren. Oppervlakte 15m².

Plaatsen laminaat

Laminaat plaatsen in verschilledne ruimtes. Oppervlakte 58 m².

Vloerisolatie leggen en chape gieten

Momenteel ben ik mijn woning volledig aan het verbouwen. Gelijkvloers (53m²), 1e verdieping (38m²) en 2e verdieping (22m²) moeten voorzien worden van 10cm PUR vloerisolatie. Daarna leg ik zelf de vloerverwarming en daarna moet alles nog gechaped worden (7cm). Moment van uitvoeren ligt nog niet vast en is dus nog te bespreken.

Betonplaat storten voor terras

Betonplaat aanleggen voor een terras. De oppervlakte is 25 m².

Keramische tegels leggen in keuken

Zou een vloer willen leggen zonder plinten van keuken naar woonkamer naar hal en bergingen dit in een stenen parket. Te beginnen met de keuken. Dit zijn keramische lange tegels. Totaal oppervlakte te leggen is 50 m².

Sokkel in keuken verwijderen en ondergrond egaliseren

Een sokkkel (beton) van 2x0. 4x0. 15m in een keuken moet weggekapt worden en op die plaats moet de ondergrond geëgaliseerd worden.

Chape plaatsen

Plaatsen van een chape met een gemiddelde dikte van 5 cm in afwatering naar een goot. Het oppervlak is rechthoekig en bedraagt circa 50 m².