Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Deurne te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerders / parketteurs. U komt in Deurne heel eenvoudig en snel in contact met een vloerder / parketteur of meerdere vloerders / parketteurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerders / parketteurs in Deurne u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerder / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Deurne of directe omgeving.

176 klanten uit Deurne bevelen een bij Casius in Deurne aangesloten vloerder / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een vloerder / parketteur, goed èn betaalbaar, uit Deurne bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerder / parketteur in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerders / parketteurs voor: vloeren vernieuwen, beloopbaar vloergedeelte in glas plaatsen, gietvloer in woonkamer, chappen van nieuwbouw, gietvloer leggen, betonvloer gieten, leggen van nieuwe vloeren, parket laten leggen, vloertegels zetten, pU coating of acrylvloer leggen op bestaande parket, renoveren vloer, betegelen van scoutslokalen, tuin betonneren, vloer leggen woonkamer en terras aanleggen, uitbreken van zoldervloer, egaliseren en osb platen en laminaat leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerder / parketteur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in Deurne staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Deurne:

Leggen aangekochte laminaat

In L-vormige salon met eethoek wil ik graag laminaat laten plaatsen, ca. 30 m², zie plan in bijlage. Open trap en open haard aanwezig in ruimte. Laminaat is aangekocht. Graag offerte voor plaatsing van de aangekochte laminaat + plaatsing en levering isolatie en plinten.

Betegelen vloer

Ik wil graag de vloer van de keuken living en hal laten tegelen met tegels afwisselend v 20x20, 30x30 en 60x60 incl invoegen

Vervangen tegels

Bestaande tegels verwijderen en vervangen door nieuwe tegels.

Chape werken

Enkel chape werken :300 m² en 5 cm hoog.

Gepolierde chape plaatsen

Ik wil graag een nieuwe vloer leggen in de living/keuken en kleine hall. Samen is dit ongeveer 50 m². Op blogs heb ik gelezen dat gepolierde chape goedkoper is en ongeveer hetzelfde resultaat heeft als polybeton. Vandaar dat we dit willen overwegen, maar we zijn hier niet zo bekend mee. We willen hier geen plinten of tegels op leggen.

Nieuwe laminaat plaatsen

Oude laminaatvloer verwijderen en weg brengen nieuwe isolatie en laminaatvloer plaatsen. Living 28 m2 1 slaapkamer 18m2 2 slaapkamer 17m2. Het betreft een appartement die is bewoond, dus alle meubelen moeten ook verplaatst worden in een slaapkamer zijn er 4 grote kasten en bed in andere slaapkamer 2 grote kinder bedden. In living hoekzetel tafel stoelen tv...

Restaureren van plancher vloer

Restauratie plancher vloer 8x3,6 m: schuren, kleuren, beschermen.

Oud parket opkuisen

Afgesleten "blokjesparket" in living (32 m2) opschuren (en herstellen indien nodig) en opnieuw behandelen (inoliën). Blokjes liggen allen vast. Living is in L-vorm en op 1e verdieping. Helft van de vloer kan beurtelings worden vrijgemaakt van meubels. Foto's beschikbaar.

Gepolierde beton leggen

Leggen van gepolierd beton op een oppervlakte van 4,45 m breedte en 17 m diepte.

Chape dekvloer

De badkamer ligt apart gelegen in de keuken en de afmeting van de badkamer en de keuken is 3,4m x 7m. En ik zou graag een chape willen voor deze twee ruimtes.

Vloerrenovatie

Verstevigen van de bestaande houten geraamte ter voorbereiding van nieuwe vloer in badkamer. Voorbereiding (chap) voor vloerrenovatie in woonkamer& keuken

Laminaat

Graag laten wij laminaat leggen in slaapkamer en bureau,ongeveer 35 m²

Reparatie laminaat

Ik heb in mijn woonkamer vochtproblemen aan de laminaat door de buren. Nu zou ik voor de verzekering 3 offertes moeten hebben om geld te krijgen om het te repareren door een vakman. Dus ik ben op zoek naar een vakman die kan komen kijken en mij een offerte kan geven wat de reparaties zullen kosten

Keuken

Ik heb een keuken waar de stenen los liggen.Deze zouden op een zandbedding liggen.Nu zou dit alles eruit moeten en een chappe gelegd moeten worden.Ik schat dat het ong 2 op 3 meter is.Wie kan mij helpen?Het is op een eerste verdiep met lift.

De gang tegelen

De oude tegelvloer is afgebroken . Er moeten nieuwe tegels op. Waarschijnlijk ook egaliseren . opp 5 a 6 m2.

Inkomhal die gerenoveerd moet worden met ...

Inkomhal die gerenoveerd moet worden met nieuwe keramische tegels. Immers wensen we in dezelfde stijl te werken, zoveel mogelijk, met respect uit de bestaande woning die we zonet hebben gekocht.

Parket leggen in living van +/-45 m²

Parket leggen in living van +/-45 m²

62m² leggen van tegels 60cm op 60cm => ...

62m² leggen van tegels 60cm op 60cm => we zorgen enkel voor de tegels

We hebben 2 terassen geplaatst in ...

We hebben 2 terassen geplaatst in nieuwbouw waarvan de vloer glad is afgewerkt, dit had niet gemogen en als gevolg ben ik op zoek naar iemand die de vloeren op een deftige wijze grof kan maken, het betreft 2 terassen van 7,50m².

nieuwe tegelvloer plaatsen in een te ...

nieuwe tegelvloer plaatsen in een te verhuren appartement in wilrijk

De vloer in de gang van ons huis dateert ...

De vloer in de gang van ons huis dateert uit 1928 en zou moeten herlegd worden . Deze bestaat uit keramische tegels met een typisch patroon uit die tijd en was gelegd op een zandbed zonder voeg. De tegels zijn reeds uitgebroken. Er zijn foto's van de oorspronkelijke vloer.

Keuken en living worden één plaats , zou ...

Keuken en living worden één plaats , zou graag overal tegels laten plaatsen , momenteel ligt er laminaat.

Vier terrassen van +/- 100 m² te ...

Vier terrassen van +/- 100 m² te beleggen met tegels op tegeldragers.

Buitenterrras van ongeveer 50m2 er is ...

Buitenterrras van ongeveer 50m2 er is een uitgetekend plan beschikbaar

vloer uitbreken , chappen en vloeren

vloer uitbreken , chappen en vloeren