Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Duffel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit Duffel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste vloerder / parketteur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Duffel of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in Duffel die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Duffel:

Vloer leggen

100-105 m² vloeren, tegels en plinten zijn voorzien. Moeten nog 'matten' gelegd worden voor er gevloerd kan worden.

Betonvloer voor tuinhuis leggen

Wij gaan een nieuw tuinhuis bouwen. Maar eerst moet er uiteraard een basis gelegd worden in de vorm van een betonnen vloer. Het zou een gewapende betonnen vloer moet zijn van 15 cm dik. De vorm is een willekeurige driehoek. +/- 18 m²

Betonplaat gieten

Ik zou graag 95m² afgegraven oppervlakte willen opgieten met beton, netten om hierop verder te gaan met mijn leidingen, vloerverwarming, pur en chape om uiteindelijk te vloeren. Alsook wil ik aangezien dit beter allemaal in 1x gedaan wordt achteraan de tuin (35m) al een betonplaat gieten voor het tuinhuis en achteraan de nieuwe achterbouw al een plaat gieten voor het terras. Alle afgravingen dienen nog te gebeuren, hiermee wordt gestart jan-feb 2018.

Plaatsen van nieuwe vloer

Ik wil graag een nieuwe vloer in ons nieuw huis. Deze wil ik in de inkom speelruimte keuken badkamer wasplaats bijkeuken. Dit zou over een 115m2 zijn Terrazzo.

Betegelen en vloeren

Benedenverdieping vloeren: 60 m². Badkamer betegelen en vloeren.

Vloeren van 3 appartementen te Duffel

Vloeren van 3 appartementen van een totale oppervlakte van ongeveer 240m². Voor de levering van tegels heb ik een contract met Intercarro. Ik wens een contract met een plaatser voor de verschillende types vloeren, wandtegels en toebehoren. Adresgegevens te bevragen door vakman.

Polybeton in loods leggen

Ik zou graag polybeton laten leggen in mijn loods. Ongeveer 7 op 15 meter in de breedte moet er een afwateringsgeul komen. Dikte beton ongeveer 15 cm.

Laminaatvloer laten leggen door vakman.

Graag zou ik de kamer van mijn zoon voorzien van laminaat. Oppervlakte is ongeveer 12 vierkante meter. Ik heb nog geen materiaal besteld en ben ook nog geen klant van Makro. Hoe gaat dit in zijn werk?

Egaliseren van zoldervloer

Zoldervloer moet geëgaliseerd worden zodat er iets als vloer op kan. Nu ongelijk steen en houtplanken.

Verbouwing gezinswoning

Leggen van houten en stenen vloeren gelijkvloers