Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Edegem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit Edegem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste vloerder / parketteur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Edegem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in Edegem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Edegem:

Laminaat vervangen

Uitbreken en vervangen laminaatvloer slaapkamer met volgende afmetingen 5,0 x 3,7 m. Laminaat vloer moet stof werend zijn. Indien nodig onderlaag ook vervangen.

Nieuwe vloeren leggen

Wij zouden graag ons appartement opnieuw laten vloeren. Het gaat om een totale oppervlakte van 150m², de tegels zullen 60cm op 60cm zijn. Betreft de tweede verdieping. Er is geen lift aanwezig. De bestaande vloer zal eruit moeten gehaald worden.

Parket opschuren en behandelen

Opschuren en behandelen van een parket vloer van ongeveer 40m².

Terazzovloer aanleggen

Terazzovloer aanleggen met bies voor een kleine 60 vierkante meter op gelijkvloers . Nog niet in bezit van de tegels - te bespreken met vakman.

Betonplaat laten gieten

Voor ons nieuw tuinhuis zijn we op zoek naar iemand voor het plaatsen van de vloerplaat:  grond afgraven, bekisting maakt en betonplaat giet van 2,70 op 3,70 meter en 15 cm diep.

Klikvinyl en plinten in woonkamer leggen

Graag wil ik in de living, 30m², een klikvinyl vloer plaatsen met ondergrond én plinten op een bestaande tegelvloer.

Realisatie gekleurde polychape

Voor een totaalrenovatie + kleine uitbouw te Edegem, zouden we graag werken met een gepolierde polychape. Kleur is hierbij van belang (heel licht grijs). We voorzien ook de plaatsing van vloerverwarming. We zouden hierover graag meer info krijgen alsook een offerte. Is het mogelijk om hiervoor een afspraak ter plaatse te krijgen?

Steunvloer vervangen en isoleren

Mijn steunvloer moet vervangen worden, hij ligt scheef en schokt zeer hard als er iemand over stapt. Graag vervanging van deze vloer, materiaal hout of beton, moet wel met de nodige isolatie. Oppervlakte is ongeveer 32 m².

Egaliseren vloer

Ik ben mijn huis aan het renoveren en zou al mijn vloeren moeten laten egaliseren. Kan u hiervoor een offerte opmaken a.u.b.? Gelijkvloer: +/- 60m² 1ste verdiep: +/- 50m² Het hoogte verschil is niet zo groot maar ik wil probleemloos mijn parket kunnen leggen. Indien gewenst kan u de werf gerust komen bezichtigen.

Vloeren living

Wij zoeken dringend een vloerder voor tegels in living te plaatsen. Ongeveer 40 vierkante meter. Vloer is gekocht is een keramische tegel 80/80.