Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Edegem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerders / parketteurs. U komt in Edegem heel eenvoudig en snel in contact met een vloerder / parketteur of meerdere vloerders / parketteurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerders / parketteurs in Edegem u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerder / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Edegem of directe omgeving.

85 klanten uit Edegem bevelen een bij Casius in Edegem aangesloten vloerder / parketteur aan met een gemiddelde score van 9/10.

Voor een vloerder / parketteur, goed èn betaalbaar, uit Edegem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerder / parketteur in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerders / parketteurs voor: chape werken PUR en zandchape, beton laten storten, gietvloer leggen in nieuwbouwwoning, parket leggen in appartement, betonplaat gieten, vloer leggen in woonkamer en kapsalon, parket renoveren, nieuwe tegelvloer leggen, laminaat en tegels leggen, plaatsen van linoleum in loft, chapewerken in nieuwbouw, vloerplaat-isolatie-chape leggen, vloer renoveren en isoleren, chappe leggen in nieuwbouw, parket herstellen 3 appartementen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerder / parketteur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in Edegem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Edegem:

Terazzovloer aanleggen

Terazzovloer aanleggen met bies voor een kleine 60 vierkante meter op gelijkvloers . Nog niet in bezit van de tegels - te bespreken met vakman.

Betonplaat laten gieten

Voor ons nieuw tuinhuis zijn we op zoek naar iemand voor het plaatsen van de vloerplaat:  grond afgraven, bekisting maakt en betonplaat giet van 2,70 op 3,70 meter en 15 cm diep.

Klikvinyl en plinten in woonkamer leggen

Graag wil ik in de living, 30m², een klikvinyl vloer plaatsen met ondergrond én plinten op een bestaande tegelvloer.

Realisatie gekleurde polychape

Voor een totaalrenovatie + kleine uitbouw te Edegem, zouden we graag werken met een gepolierde polychape. Kleur is hierbij van belang (heel licht grijs). We voorzien ook de plaatsing van vloerverwarming. We zouden hierover graag meer info krijgen alsook een offerte. Is het mogelijk om hiervoor een afspraak ter plaatse te krijgen?

Steunvloer vervangen en isoleren

Mijn steunvloer moet vervangen worden, hij ligt scheef en schokt zeer hard als er iemand over stapt. Graag vervanging van deze vloer, materiaal hout of beton, moet wel met de nodige isolatie. Oppervlakte is ongeveer 32 m².

Egaliseren vloer

Ik ben mijn huis aan het renoveren en zou al mijn vloeren moeten laten egaliseren. Kan u hiervoor een offerte opmaken a.u.b.? Gelijkvloer: +/- 60m² 1ste verdiep: +/- 50m² Het hoogte verschil is niet zo groot maar ik wil probleemloos mijn parket kunnen leggen. Indien gewenst kan u de werf gerust komen bezichtigen.

Vloeren living

Wij zoeken dringend een vloerder voor tegels in living te plaatsen. Ongeveer 40 vierkante meter. Vloer is gekocht is een keramische tegel 80/80.

Bevloeren van nieuwbouwappartement

Ik zoek een goede zelfstandige vloerder om in een nieuwbouwappartement een keramische vloer van 60*60 te leggen (ongeveer 65m²). Ook dient met diezelfde tegel de wand van de 2 geberit toiletten betegeld te worden. Het appartement wordt normaal gezien eind van deze maand opgeleverd. Graag starten van de werken in juli of augustus.

Beton gieten voor terras

Graag willen we ons terras in beton laten gieten voor er tegels op te zetten. Hoeveel gaat het ons kosten? Ook eventueel hoeveel het kan kosten voor gepolierde beton? Ons terras is 30 vierkante meter

Partket leggen renovatie

Wij zoeken een bedrijf / persoon dat ons al aangekocht parket van Lalegno wil leggen (verlijmen) op een nieuw gelegde chape. Opp ca 33m2. Er is overal vloerverwarming. Chape is vezel en compound versterkt met netten. Deze ligt al van september 2013 en de verwarming werkt.

Eiken vloer leggen (zwevend)

Ik zoek een parketteur voor het leggen van een volle eiken parket (2,1 cm dik, 16 cm breed), voor ca 65m². De vloer is reeds aanwezig, werf te Edegem (Antwerpen).

Vloer veranda vernieuwen

Veranda is 6 x 3 m Huidige vloer is nog in goed staat, maar vertoont gedeeltelijk vocht in de voegen (zout vorming). We willen graag dit probleem verhelpen en eventueel de vloer volledig uitbreken - terdege isoleren en een vochtscherm plaatsen en opnieuw vloeren.

Laminaat

Laminaat leggen in appartement met 2 slaapkamers op nog te gieten chape. Opmetingen op plan zouden zijn : totale oppervlakte laminaat 69.45m², totale lengte plinten 56 m. De deuren worden op een houtje vd gewenste dikte geplaatst. De verwarmingsleidingen komen uit de muur. Dampfolie, ondervloerplaten van bvb 7 of 9 mm, en goede laminaat bvb van Balterio(Primasol).

tegelen van vloer in garage. vol ...

tegelen van vloer in garage. vol keramische tegel 30*30cm + plinten opp= +/- 38 vierkante meter. ondergrond: gepolierde beton geschilderd met rubson vloerverf.

Living en gang nieuwe vloer leggen. ...

Living en gang nieuwe vloer leggen. Parket of laminaat