Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Ekeren (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit Ekeren (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste vloerder / parketteur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Ekeren (Antwerpen) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in Ekeren (Antwerpen) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Ekeren (Antwerpen):

Nieuwe laminaat plaatsen

Volledige nieuwe laminaat in de keuken en living plaatsen door wateroverlast, dit zou gaan om 80 vierkante meter. Qua laminaatkeuze zou ik dit met de vakman willen bespreken.

Chapewerken en isolatie plaatsen

De situatie nu is alleen een laag zavel met een laag cement dat hier en daar kapot is (huis van 1930). We willen isolatie en vloerverwarming. Afhankelijk van wat het gaat kosten kan het binnen 6 maanden of na 6 maanden. We wonen al in het huis dus het moet met sneldrogende chape. Het gaat om ongeveer 40 m².

Laminaat laten leggen

Laminaat leggen in slaapkamers en hal voor 30 m². Vinyl als ondervloer, met daar bovenop nog isolatie. Verwijderen en plaatsen van plinten en deuren inkorten.

Wegnemen en terug plaatsen van nieuwe laminaat

Door waterschade is 12 m² niet watervaste laminaat beschadigd, deze dient weggenomen te worden en vervangen door nieuwe. Ook de afwerking dient eventueel vervangen te worden.

Stabilisé leggen rond zwembad

Aanleggen van een stabilisée,ongeveer 25 m² rond een zwembad ,voorbereidingen worden door mijzelf gedaan,netten zijn voorzien

Beton gieten voor een tuinhuis te plaatsen

Ik heb een fundering nodig voor een nieuw tuinhuis. De afmetingen is ongeveer 6 meter lengte en 3 meter breedte. Er liggen nu stoep tegels op de grond die niet waterpas liggen.

Vernieuwen draagvloer

Ik wil een potten en balken draagvloer in de badkamer (liefst rectolight o.d. vanwege dikte vloeropbouw) plaatsen, waar nu nog een houten draagvloer is. De badkamer is 300cm op 350cm.

Betegeling badkamer

Betegeling van de badkamer. Mozaiek douchevloer 1 meter.

Plaatsen nieuwe vloer keuken

Graag nieuwe vloer in toekomstige keuken (+/-36 a 40m²) Dit betreft uitbreken oude chappe, tegel, zandlaag , waterdicht maken, en terug vullen met chappe?

Fundering aanleggen voor tuinhuis

Ik zou graan een tuinhuis willen plaatsen met afmetingen 2. 50 x 4. 00 mtr. Wat kost dat om die fundering aan te leggen in beton ?