Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Geel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit Geel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste vloerder / parketteur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Geel of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in Geel die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Geel:

Gieten van betonplaat voor plaatsen van tuinhuis

Ik wil graag een offerte voor het uitgraven van een fundering en het gieten van een gewapende betonplaat voor het plaatsen van een tuinhuis 295 x 295 cm.

Fundering graven en gieten beton voor blokhut

Ik wil graag een betonnen fundering met dikte 15cm hebben voor mijn blokhut 6m x3m. Plaatsing achteraan in de tuin , bereikbaar via zijkant. Doorgang van 2 meter. Leveren en plaatsen van elektrische kabels .

Leggen van aangekochte parket

Ik ben op zoek naar een vloerder voor het plaatsen van onze reeds aangekochte Berry Alloc parket. Deze dient verlijmd te worden op de chappe. Tevens dient deze naadloos door te lopen over 3 slaapkamers , een dressing en een hal. Totale oppervlakte: +-70m²

Beton gieten voor tuinhuis

We willen een tuinhuis plaatsen, dit op een betonnen ondergrond. Grootte: 3 x 6 meter.

Beplinten deel muur waar wasbak hangt en deel van muur in wc

De oppervlakte in de wasruimte is 70 x 40 cm, deze plinten heb ik reeds aangekocht. Voor het deel van de muur in de wc is het te bekijken met de vakman wat de beste oplossing is.

Betonvloer voor tuinhuis plaatsen

Ik wil graag een gepolierde betonvloer laten plaatsen voor mijn tuinhuis. Het gaat om zo een 40 m² en de oppervlakte gaat reeds klaar liggen om aan de werken te beginnen.

Laminaat leggen

Ik wil op de eerste en tweede verdieping van mijn huis laminaat leggen. Ik ben op zoek naar een persoon met goede ervaring hierin en die samen met mij dit kan leggen. De werken zouden wel moeten uitgevoerd worden in de periode dat men ook gaat schilderen vanaf 15 januari , zodat ik maar 1 keer de plaatsen moet leegmaken.

Vloeren van nieuwbouw

Wij zijn nog op zoek naar een vloerder voor onze nieuwbouw. We hebben reeds tegels (en plinten) besteld maat 60/60. De tegels moeten geplaatst worden in de leefruimte, keuken, hal, wc en badkamer. In de badkamer hebben we zowel vloertegels als wandtegels. In totaal gaat het ongeveer over een oppervlakte van 92,88 m² te betegelen. In de leefruimte en keuken is er reeds vloerverwarming voorzien.

Leggen van gepolierd beton voor terras-oprit-inkom

We zijn op zoek naar iemand om buiten gepolierd beton te voorzien. Het terras is 5 x 4 meter. De oprit is 11, 10 x 3 meter en de inkom is 2, 90 x 2, 10 meter. We zijn woonachtig te Geel. Is het mogelijk om een offerte op te maken en een idee te geven van wanneer het vloeren mogelijk is?

Vloeren van de living

Ik zou graag de living laten vloeren dit is een oppervlakte van ongeveer 40 m². Nu ligt er parket maar die heeft zijn beste tijd gehad en dient opgebroken te worden. Plinten ook plaatsen. Adresgegevens bij afspraak.