Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Grobbendonk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit Grobbendonk.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste vloerder / parketteur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Grobbendonk of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in Grobbendonk die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Grobbendonk:

Keramische vloer 75x75 leggen

Keramische vloer van 75cmx75cmx1cm leggen over een opp. van ong. 130 m². Heel smalle voeg, 1 tot max 2mm. Te leggen bovenop een bestaande perfect egale vloer.

Parket leggen

Ik wil graag een houten parket laten aanleggen voor een oppervlakte van 118,5 m².

Verwijderen tapis plein en opschuren houten vloer

Graag had ik mijn oude tapis plein laten verwijderen om erna de houten plankenvloer te kunnen opschuren. Het is een oppervlakte van 33m².

Oude vloer vervangen

Wij willen onze vloer uitbreken om er dan volledig opnieuw aan te beginnen. Zowel vloer uitbreken, beton gieten, isolatie, chape,.. Het gaat om een 75 m²

Beton gieten voor zwembad en terras

Ik wil beton laten gieten voor zwembad van 4,82m x 2,54m waarvan de helft onder pergola indien mogelijk en ook voor een terras van 6,5m x 4m

Vinylvloer plaatsen

Ik wil graag een nieuwe vloer plaatsen in een appartement op het tweede verdiep. Deze zal in de living komen met een oppervlakte van ongeveer 32 m². (4 meter op 8 meter ) Ik wil graag een vinylvloer, grijze tint. De vloer is nog niet gekocht.

2 terrassen en inkomhal

Betreft het: 1)vernieuwen van betegeling aan de voorkant van het huis. Wel rekening houdend met septische put die er onder steekt. 2) vernieuwen van terras en eventueel de trappen achter aan het huis. 3)leggen van vloer in inkomhal. Ondergrond dient indien nodig te worden aangepast.