Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Hemiksem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit Hemiksem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste vloerder / parketteur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Hemiksem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in Hemiksem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Hemiksem:

Herstellen van tegelvloer

Deel van vloer herstellen na sanering door OVAM. Ong. 50 tegels zijn doorboord of beschadigd en dienen vervangen te worden. Het betreft een opp. van ong. 60m².

Vloer uitbreken

In de achterbouw ligt er een betonnen (met wapening) vloer, zowel op de gelijkvloers als op de eerste verdieping. Deze zou volledig uitgebroken moeten worden. De oppervlakte is ongeveer 55-60m² in totaal!! Elk apart ong 30m² Dit met oog op een renovatie van het totale pand.

Betonplaat voor tuinhuis en terras gieten

Ik wil in de tuin achteraan een betonplaat laten gieten van ongeveer 6m x 6m. Hier zou dan een tuinhuis op komen met het zwembad ernaast en dan ervoor nog wat ruimte voor terras. Graag had ik een schatting geweten wat dit zou kosten, met levering van de beton + het gieten en afwerken ervan. De betonnen netten voorzie ik zelf.

Terras aanleggen in beton

Ik wil graag een terras laten leggen in beton, die is al uitgegraven. Later moeten er tegels op maar dit is pas voor volgend jaar. De oppervlakte is 3. 6 m diep op 12. 7 m lang aansluitend nog een stukje van 90 cm op 1. 7 meter. De diepte is ongeveer 24 cm.

Beton gieten voor tuinhuis

Ik wil in juni een tuinhuis met overdekking plaatsen van 6. 4m x 3. 3m. Ons huis is een gesloten rijwoning (nieuwbouw sinds 2016). Het is dus lastig om bij de tuin te geraken (door garage-berging-keuken of inkomhal-leefruimte-keuken). Wat ook lastig is, is dat we in een smalle 1-richtingstraat wonen. In onze tuin ligt reeds een betonplaat van 2. 4 m x 1. 95 m. Ik wil als resultaat een fundering die kan dienen voor het nieuw tuinhuis. Bijgevoegd zijn afbeeldingen van onze tuin en van het nieuwe tuinhuis.

Laminaat leggen op bovenverdieping

Ik zoek een vakman voor het leggen van laminaat + ondervloer inclusief plinten in een woning op de 1 ste verdieping, de ruimtes zijn reeds gechapped . De ruimtes zijn 3 slaapkamers, overloop en berging . Totaal geschatte oppervlakte is ongeveer 44 m² .

Beschadigde delen laminaat vervangen

Ik ben dringend op zoek naar iemand die beschadigde planken van laminaat kan vervangen. We hebben dezelfde laminaat nog in stock kunnen vinden, het gaat over een drietal (lange) beschadigde planken.

Egaliseren vloer

Wij willen onze vloer in de living, eetkamer en traphal laten egaliseren. Het is ongeveer een 35 vierkante meter. Ik schat het hoogteverschil op ongeveer 50mm. Er komt achteraf een laminaatvloer op.

Vloer egaliseren van berging

De vloer in de berging zou ik graag laten egaliseren. De vloer is momenteel een ondergrond van baksteen, maar zeer oneffen en schuin aflopend.

geklasseerde hoeve van 1753, woonhuis en ...

geklasseerde hoeve van 1753, woonhuis en stal, overal vloerbedekking nodig, vloerverwarming gelijkvloers, loopvloer, plafondwerk,1e verdiep, zolder