Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerders / parketteurs voor betonplaat voor tuinhuis en terras gieten:

Betonplaat voor tuinhuis en terras gieten

Ik wil in de tuin achteraan een betonplaat laten gieten van ongeveer 6m x 6m. Hier zou dan een tuinhuis op komen met het zwembad ernaast en dan ervoor nog wat ruimte voor terras. Graag had ik een schatting geweten wat dit zou kosten, met levering van de beton + het gieten en afwerken ervan. De betonnen netten voorzie ik zelf.
Offertes van vloerders / parketteurs voor vloerwerken uit Hemiksem (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor betonplaat voor tuinhuis en terras gieten uit heel België:

Kleine betonwerken

Wij willen ons tuinhuis vernieuwen en vergroten. Hierdoor moet de betonplaat vergroot worden met enkele vierkante meters. Zo zal ongeveer 0,5m³ beton nodig zijn om de plaat op dezelfde grootte te krijgen dan de rest van de tuin.

Terras in gepolierde betonvloer leggen

Ik zoek een geschikte betonplaat voor de ondergrond voor het tuinhuis en gedeelte overkapt terras. 8m op 4m voor 32m²

Betonplaat tuinhuis gieten

Ik wil een betonplaat laten gieten voor een tuinhuis. oppervlak 4x3 meter

Tuinhuis plaatsen

Ik wil een Makro cottage tuinhuis aankopen. Afmetingen 4x4, maar het exacte type ben ik nog niet helemaal zeker. Het gaat sowieso om een Makro tuinhuis met dak en een kleine aanbouw erbij. De betonplaat ligt er al.

Betonplaat gieten voor tuinhuis

We willen graag een betonplaat laten gieten achteraan in de tuin voor een tuinhuis van +/- 2x3 m. Tuin is ongeveer 12m diep. We wonen in een rijwoning, het is niet mogelijk te tuin langs achter te bereiken.

Betonplaat gieten voor tuinhuis + carport

Wij zouden volgend jaar een carport en tuinhuis willen plaatsen. Hiervoor is het nodig om eerst een betonplaat te laten gieten. Carport betonplaat : 6.7m*6m Tuinhuis betonplaat: 5m*2.5m

Beton gieten voor tuinhuis

Ik wil graag een betonplaat laten gieten voor een tuinhuis van 295 x 295 cm. De ondergrond is nog niet stabiel en effen en zelf beschikken we niet over materialen. Dit zou graag nog in november moeten gebeuren.

Gepolierde betonvloer leggen voor tuinhuis

Het is de bedoeling dat wij een betonplaat in gepolierd beton gieten als vloer voor ons tuinhuis. Het beton moet komen tot aan ons reeds aanwezig terras. Er zijn wel wat schuine zijden en hoeken aanwezig. De afmetingen zijn ruwweg 6 op 5m. Graag hadden wij de beton ook in antraciet kleur gehad ipv het standaardkleur.