Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerders / parketteurs voor herstellen van tegelvloer:

Herstellen van tegelvloer

Deel van vloer herstellen na sanering door OVAM. Ong. 50 tegels zijn doorboord of beschadigd en dienen vervangen te worden. Het betreft een opp. van ong. 60m².
Offertes van vloerders / parketteurs voor vloerwerken uit Hemiksem (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor herstellen van tegelvloer uit heel België:

Herstellen van de gevel binnenmuren en tegelvloer

Door een naastgelegen bouwwerf zijn er scheuren en barsten ontstaan in zowel de gevel als binnen. De fundering is gestabiliseerd. De gevel en binnenmuur moeten hersteld worden. Alsook zit er een scheur in de voegen van de tegels.

Herstellen tegelvloer inloopdouche

Betegeling douchevloer herstellen. Tegels komen scheef te liggen. Vloer is reeds een stuk uitgebroken waaruit is gebleken dat er al veel water is doorgesijpeld. Aannemer die in 2014 douche betegeld heeft heeft geen ontkoppelingsmat aangebracht waardoor tegels en voegen een eigen leven zijn beginnen leiden met schade tot gevolg.

Vloer en chape vervangen

De vloer in mijn leefruimte en open keuken (64m²) vervangen. De huidige vloer is een steentapijt, deze werd 16jaar geleden geplaatst. Door beperkte ruimte aan de deuren zal het steentapijt en (deel van de) chape uitgebroken moeten worden. Alvorens een nieuwe tegelvloer te plaatsen, vermoed ik eerst de chape te moeten herstellen of egaliseren.

Garagevloer herstellen

Bij het plaatsen van een nieuwe garagepoort is de bestaande tegelvloer omhooggekomen en zijn verschillende tegels gebroken. Dit over een oppervlakte van ongeveer 7 m2. De oppervlakte van de totale garage is ongeveer 17 m².

Tegelvloer herstellen in gang

In onze woning gebouwd omstreeks 1930, ligt nog de originele gangvloer: tegels van ca 10 x 10 in zavel. Een aantal tegels zijn verzakt, maar het zou zonde zijn om de ganse vloer te vervangen in iets dat niet echt bij de woning past.

Tegelvloer herstellen in woonkamer

In mijn living ligt een oude tegelvloer van pakweg 4 m x 4 m. Een heleboel tegels liggen los. Ik zoek iemand die deze vloer terug kan herstellen. Voor zover ik kan zien liggen de tegels in een dun laagje cement en daaronder zand.

Tegelvloer herstellen en vastzetten

Door een waterschade is onze vloer losgekomen in de wasruimte, deze zou opnieuw moeten vastgelegd worden, de oppervlakte is 22 m². Tegels zijn te recupereren en enkele reserve nog voorhanden. Verplaatsen van wasmachine, droogkast, ijskast en diepvriezer. (eventueel met hulp.. ) Best ter plaatse komen kijken.

Deur herstellen

Mijn voordeur in PVC sleept over de grond (tegelvloer in gang), zeker als het warm weer is krijg ik ze bijna niet meer open. Tevens dient er een nieuw slot geplaatst in vernoemde deur, slot werkte niet meer en sleutel is afgebroken.