Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Herentals te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit Herentals.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste vloerder / parketteur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Herentals of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in Herentals die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Herentals:

Vloer leggen

Renoveren vloer met ondervloer en kliklaminaat + plinten. In totaal 46,78m².

Beton voor tuinhuis gieten

ik wil achter in mijn tuin een gewapende fundering voor een tuinhuis gieten, zal gaan om plusminus een oppervlakte van 6 maal drie, kan eventueel zelf al voorbereidend werk doen

Parket plaatsen

Ik zoek iemand die mijn 4 slaapkamers en de living parketten kan leggen met lijm De living is 33m² 2xslaapkamers in totaal 30m² 2x slaapkamers 28m² Het gaat enkel over de plaatsing

Nieuwe vloeren leggen

Opnieuw vloeren in living, keuken, badkamer en slaapkamers. Totale oppervlakte van 103 m².

Beschadigde parket opschuren en herstellen

Parketvloer is beschadigd met spraytan en moet opnieuw opgeschuurd worden en hersteld worden. De oppervlakte is ongeveer 200 m².

Plaatsen laminaat

Graag een prijsofferte voor het plaatsen van laminaat in een living en keuken.

Vloer leggen

Ik zou graag een nieuwe vloer laten leggen op gelijkvloer. De oude vloer is reeds opgebroken. Oppervlakte: 100 vierkante meter. De tegels zijn reeds in ons bezit 60x60 en de plinten ook.

Plaatsen van plinten in de keuken

Betreft: Het plaatsen van plinten in de keuken in een verzekeringskantoor. Regio Borgerhout. Plinten liggen klaar om gelegd te worden.

Planken vloer leggen

Nieuwe planken vloeren. In kamer 1 (16 m²), kamer 2 (8 m²), gang (6 m²). Ter vervanging van bestaande planken vloer.

Opschuren eiken vloer

Ik wil een onbewerkte eiken vloer lichtjes laten opschuren teneinde kleine kleurverschillen weg te werken en zodat hij nadien met olie kan behandeld worden. Oppervlakte : living,badkamer, bergruimte en 3 slaapkamers : ongeveer 150 m2. Contacteer mij liefst per email.