Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerders / parketteurs voor beton voor tuinhuis gieten:

Beton voor tuinhuis gieten

ik wil achter in mijn tuin een gewapende fundering voor een tuinhuis gieten, zal gaan om plusminus een oppervlakte van 6 maal drie, kan eventueel zelf al voorbereidend werk doen
Offertes van vloerders / parketteurs voor vloerwerken uit Herentals (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor beton voor tuinhuis gieten uit heel België:

Kleine betonwerken

Wij willen ons tuinhuis vernieuwen en vergroten. Hierdoor moet de betonplaat vergroot worden met enkele vierkante meters. Zo zal ongeveer 0,5m³ beton nodig zijn om de plaat op dezelfde grootte te krijgen dan de rest van de tuin.

Gepolierde beton leggen

Betonvloer of betontegel ongeveer 18 m². Op een terras waar nadien een tuinhuis met luifel op geplaatst kan worden.

Uitgraven en aanleggen van een betondek voor tuinhuis

Aanleg van een betondek voor een tuinhuis van 5 m breed en 12 m lang. Grond is lig aflopend en is hoofdzakelijk losse aarde. Grondwerk, bekisten en beton storten is allemaal nodig.

Oprit + voetpad aanleggen

We zijn op zoek naar een aannemer voor onze oprit + voetpad rond het tuinhuis. We beogen hiervoor een mengeling te gebruiken van volgende materialen: - Betonklinkers (voornamelijk voor omranding en wat variatie te brengen i/d opp.) - Gepolierde beton en/of XXL betonplaten. Geen tijdsdruk + hulp v/d eigenaar indien toegelaten. 30m² naast huis = 70m² rond tuinhuis = 30m² tot opp = ong 140m²

Terras in gepolierde betonvloer leggen

Voor het plaatsen van een tuinhuis met luifel zouden we een vlakke ondergrond en stukje terras willen voorzien in gepolierd beton.(Totale opp. 36m² - 5,75m Br x 6,25m L)

Tuin van 100 m² heraanleggen

Wij willen graag onze tuin van 100 m² grondig laten renoveren. Terras in tegels aanleggen, stuk omheining met beton en houten panelen zetten, bloembakken plaatsen en een tuinhuis zetten. Nieuwe top laag zand leggen, egaliseren en nieuw gazon aanleggen.

Beton gieten voor tuinhuis

Beton storten als ondergrond om een tuinhuis op te plaatsen. Tuinhuis van 10 x 6 meter.

Houten tuinschermen plaatsen

Momenteel heb ik betonnen panelen staan dat zou gaan om zo'n 4 meter en hoogte van 1,8 meter. Voor deze panelen zou ik graag 3 houten tuinschermen willen plaatsen. Specifiek materiaal zou ik nog graag bespreken met de vakman, als dit mogelijk is. Langs de ene kant zou er wel een stukje beton verwijderd moeten worden in de grond. Zou gaan om een 10 à 15 cm. Dit om de palen tegen het tuinhuis te plaatsen. Aan de andere kant moet het juist bevestigd worden tegen een muurtje.