Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerders / parketteurs voor beton voor tuinhuis gieten:

Beton voor tuinhuis gieten

ik wil achter in mijn tuin een gewapende fundering voor een tuinhuis gieten, zal gaan om plusminus een oppervlakte van 6 maal drie, kan eventueel zelf al voorbereidend werk doen
Offertes van vloerders / parketteurs voor vloerwerken uit Herentals (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor beton voor tuinhuis gieten uit heel België:

Uitgraven en gieten van vloerplaat voor tuinhuis

Ons tuinhuis zal dit worden (350x229cm buitenmaat) Graag zouden we de beton groter maken. Over de volledige breedte van de tuin en iets dieper. Dus ongeveer 500cmx300cm. Verder moest ik de info ook laten weten dat wij er dus voor zorgen dat het oud tuinhuis weg is. Maar wij hebben geen idee wat er onder het tuinhuis ligt. Wij hebben ook geen zijingang langs buiten dus alles zal via de gang langs binnen moeten. En dan zo naar de tuin.

Afbreken tuinhuis

Ik wil mijn tuinhuis afbreken en uitgraven om een beton vloer te laten gieten van 20cm dik 8m op 3.5m. Tuinhuis bestaat uit betonplaten zijwanden, beton tegels op een zandvloer en een asbest golfplaat dak. Afmetingen ongeveer 10m op 3 m.

Blokhut Gardenas plaatsen

Wij hebben een tuinhuis Gardenas aangekocht bij Makro type 403 X324. Het tuinhuis werd gedrenkt in de fabriek, en ligt momenteel in een hangar te drogen dd 8 juli 2019. Wij dienen de ondergrond in beton nog te laten gieten. Graag ontvangen wij vrijblijvende offerte uw prijs om dit tuinhuis met plat dak te monteren op betonnen vloer, ten vroegste vanaf half oktober 2019. Uitvoering nog zeker voor de winter.

Gepolierde beton leggen

Vlakke betonnen vloer om tuinhuis op te zetten. De oppervlakte is ongeveer 50 m².

Blokhut plaatsen

Plaatsen van onze blokhut, aangekocht bij Makro Gaat over Tokio model (240 X 180 cm) er ligt reeds een beton en een "deksteen" om het tuinhuis op te plaatsen.

Gepolierde betonvloer gieten voor in de tuin

We willen een gepolierde beton voor een tuinhuis en luifel op te plaatsen. Maximaal 50 m² te voorzien.

Gieten beton voor ondervloer tuinhuis

We wensen een houten tuinhuis te plaatsen van 3 op 4 meter maar de fundering kunnen we niet uitvoeren. Deze fundering of ondervloer voor het tuinhuis bestaat uit een betonplaat van 4 cm.

Herstellen van draadafsluiting in Bekaert

Herstelling van een Bekaert draad met bovenbuis en betonplaat die beschadigd is na storm. (Tuinhuis van de buren erop gevlogen). Over een lengte van ongeveer 14 meter. afbraak oude draad + betonplaat + beton rond palen. Plaatsen nieuwe draad met betonplaat en bovenbuis. aansluiten van de constructie aan beide kanten aan de bestaande afsluiting. Wegbrengen van al het kapot materiaal.