Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerders / parketteurs voor vloer leggen:

Vloer leggen

Renoveren vloer met ondervloer en kliklaminaat + plinten. In totaal 46,78m².
Offertes van vloerders / parketteurs voor vloerwerken uit Herentals (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloer leggen uit heel België:

Vervangen houten draagbalken vloer

Wij verbouwen momenteel ons huis dat van begin 1900 dateert. De houten vloeren liggen op houten balken die over de volledige breedte van de woning liggen. Het huis heeft een gelijkvloers en 3 verdiepingen: sommige balken moeten vervangen worden (houtrot) en alle balken moeten waterpas gelegd worden, om nadien er OSB platen op te leggen. Totale oppervlakte is ongeveer 140m².

Egaliseren vloer en leggen OSB platen

Daar we momenteel niet verder kunnen met afbreken dak zou ik de vloer willen uitbreken en er OSB platen leggen, mist ik mee kan helpen en bestel zelf materiaal, als afstand gerespecteerd wordt. In totaal gaat het ongeveer over een oppervlakte van 30m². De vloer moet als eerst geëgaliseerd worden aangezien die niet waterpas ligt. Om nadien met OSB platen te werken. In de kleinste ruimte van 11,35 m² is er een schouw aanwezig waarbij onderste stenen afgebroken kunnen worden om de werken uit te voeren. Bij de grootste oppervlakte van 18, 64 m² is er ook een schouw aanwezig, maar daar zit de stoof nog in.

Blokhut Lara plaatsen

Graag willen wij onze blokhut Lara 250 X 250 van Makro laten plaatsen. Ook dient er nog een betonnen ondergrond te worden voorzien, incl. vloer en dakgoten. Fundering leggen we misschien zelf. Mogelijks ook tuinomheining te plaatsen.

Vloer herstellen, inlijmen en andere klussen

Ik ben op zoek naar iemand die een stukje vloer van ongeveer 1 m² kan leggen. De chape ligt er al, dus misschien nog een laag extra en dan de tegels leggen. Verder zouden de tegels van 60x60 in mijn hal moeten ingelijmd worden. Daarnaast moet een regenpijp van achteraan het huis worden ingegraven en aangesloten en moet een steunpaal van een afdak worden verankerd.

Tuinhuis Luna plaatsen

Plaatsing van tuinhuis Luna 295x295 en 300 cm extensie inclusief dakgoten en vloer. Fundering leggen we zelf.

Chape en vloerwerken uitvoeren

Ik wil graag onze vloer en chape laten uitbreken. Daarna terug nieuwe leggen. Het gaat om ongeveer 100 vierkante meter.

Nieuwe laminaat leggen

Nieuwe laminaat leggen. Dit is voor de keuken en living. Deze zijn verbonden met elkaar in één ruimte. De lengte is 11 meter en breedte 7 meter. Naar aanleiding van waterschade staat onze vloer omhoog voornamelijk in de keuken, maar ook een aantal latten in de living. We willen dus bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Terras heraanleggen en uitbreiden

Er is een bestaand overdekt terras van 10 op 1.40 (L x B). We zouden die graag willen uitbreiden met een stuk van 5 x 3 meter waarop dan een grote tafel met stoelen kan staan. We zouden graag natuurtegels laten leggen. Tegelijk zouden we dan dit terras met een stijlvolle decoratie willen aanpassen. De kans bestaat, al naargelang het voorstel, dat de vloer van het bestaand terras ook aangepast wordt. Belangrijk is een eenvoudige maar duidelijke gedetailleerde schets.