Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Herenthout te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit Herenthout.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste vloerder / parketteur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Herenthout of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in Herenthout die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Herenthout:

Vloer leggen voor gelijkvloers

Leggen van vloer Living 45m² Keuken 9m² Toilet en hal 3m² Wasruimte 11m² Allemaal gelijkvloers en in dezelfde tegel van 60x60cm. Tegels hebben we al.

Pur en chape leggen voor gelijkvloers

Wij zoeken iemand voor het leggen van pur en chape. Zou gaan om 10cm pur op een oppervlakte van 58m² en 7cm chape op een oppervlakte van 68m². Na de pur wordt de vloerverwarming gelegd, dit leggen we zelf.

Herstellen parket

Parket licht afscheuren en vernislaag leggen. Oppervlakte : 40 m²

Beton fundering gieten voor paardenstal

Beton fundering voor paardenstal gieten. 9mx3m oppervlakte. En 15cm dik met betonnet.

Betonnen vloer gieten voor tuinhuis

Ik zoek iemand om een gewapende betonnen vloer te gieten voor een tuinhuis van ongeveer 9m². Graag ook de meerprijs voor polieren.