Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Hoboken (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerders / parketteurs. U komt in Hoboken (Antwerpen) heel eenvoudig en snel in contact met een vloerder / parketteur of meerdere vloerders / parketteurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerders / parketteurs in Hoboken (Antwerpen) u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerder / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Hoboken (Antwerpen) of directe omgeving.


Voor een vloerder / parketteur, goed èn betaalbaar, uit Hoboken (Antwerpen) bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerder / parketteur in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerders / parketteurs voor: vloeren vernieuwen, beloopbaar vloergedeelte in glas plaatsen, gietvloer in woonkamer, chappen van nieuwbouw, gietvloer leggen, betonvloer gieten, leggen van nieuwe vloeren, parket laten leggen, vloertegels zetten, pU coating of acrylvloer leggen op bestaande parket, renoveren vloer, betegelen van scoutslokalen, tuin betonneren, vloer leggen woonkamer en terras aanleggen, uitbreken van zoldervloer, egaliseren en osb platen en laminaat leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerder / parketteur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in Hoboken (Antwerpen) staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Hoboken (Antwerpen):

Click Vinyl laten leggen

Plaatsen van circa 60 m² BerryAlloc click Vinyl tegels op gelijkvloer doorlopend en plaatsen ondergrond op rol. Plaatsen van circa 36 meter plinten en 6 profielen. Inkorten van 2 buitendeuren.

Chapewerken in keuken en badkamer

Wij willen zowel in de keuken als de badkamer nieuwe vloeren leggen en willen daarom eerst een chapelaag laten leggen. Werken zouden starten maart-april 2017.

Laminaat leggen

Betreft nieuw appartement voor ongeveer 64 vierkante meter.

Vloeren en betegelen badkamers

Ben op zoek naar een vloerder die 6 badkamers kan vloeren en betegelen in een nieuwbouw. Materiaal reeds aanwezig.

Vloeren in laminaatlook

Ik ben op zoek naar een vloerder om tegels met laminaatlook te plaatsen in de living en salon (+/- 40m²). Voorlopig ligt er een laminaatvloer.

Chape werken

Graag een offerte voor een terras chape van 42 vierkante meter voor Kandla natuursteen. Dikte chape moet ongeveer 10 cm zijn.

Uitbreken tegelvloer en leggen laminaatvloer

Op een oppervlakte van 30m2 uitbreken tegelvloer (losgekomen vloer) + leggen van laminaatvloer

Leggen van chape

Tegelvloer in gang verwijderen nieuwe chape leggen.

Chape leggen

Graag chape leggen in slaapkamer 17 m². Gelijkvloers waar parketvloer komt en chape leggen in garage 34 m² waar tegels komen. Graag prijsofferte.

Plaatsen bamboeparket of kurk

Wij zijn op zoek naar iemand die een offerte kan maken voor het plaatsen van 52 m² bamboeparket of kurkvloer. Ook eventueel het plafond, in de keuken en living met kurk of bamboe bekleden. In overleg zullen wij zelf het materiaal aankopen of via de plaatser.

Vastleggen van blauwe steen

Blauwe steen tussen garage en oprit is losgekomen en moet terug vastgezet worden

Betonvloer gieten op begane grond

Betonvloer gieten op begane grond.Heb een winkelruimte waar een vloer moet komen van 100 m². Er moet folie gelegd worden op zand en er moet bewapening in. Ruimte voor het parkeren van een vrachtwagen is mogelijk direct voor het pand.Foto's ter beschikking.

Massief parket op chape

Het plaatsen van massieve parket verlijmd op chape. Ongeveer 70m² te plaatsen verdeeld over living/gang en slaapkamers. Afwerking van de bovenlaag (olie/vernis) hoort hier ook bij.

Offerte schuren tegelvloer

Kan u ons een offerte geven voor het gelijk schuren op een werf van cementtegelvloer van 100m2

Chape werken

het plaatsen van chape voor +/- 20m2 een dikte van 3 tot 5 cm

Graag offerte voor het leggen van tegels ...

Graag offerte voor het leggen van tegels in de woonkamer 38m2 en een badkamer van 20m2

- Leggen van laminaat in slaapkamer en ...

- Leggen van laminaat in slaapkamer en eetkamer. - Leggen van tegels in keuken.

wij hebben reeds tegels gevonden van 80 ...

wij hebben reeds tegels gevonden van 80 cm op 80 cm voor een prijs van 65EUR/m². Onze vloer die opnieuw gelegd moet worden is +/-57m². We zoeken hiervoor een vakman die bereid is die onze bestaande vloer kan uitbreken en de nieuwe plaatsen en liefst zo snel mogelijk.

renovatie gelijkvloers: ...

renovatie gelijkvloers: hal,wc,living,keuken,+-55m2. uitbreken oude vloer+chappen en vloeren tegels

wij hebben kleine stadstuin die we ...

wij hebben kleine stadstuin die we volledig willen voorzien van een hardhouten vloer/terras bij voorkeur in IPE of houtcomposiet. Tevens willen we één wand ook bekleden met hardhout. afmetingen tuin: 5,5 m * 6m afmetingen wand: 1,65m*6m

Gieten en polieren van blauw gekleurde ...

Gieten en polieren van blauw gekleurde betonnen vloer van +- 8/9 cm hoogte en opp van 5.5 m x 13 m