Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Hoboken (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit Hoboken (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste vloerder / parketteur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Hoboken (Antwerpen) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in Hoboken (Antwerpen) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Hoboken (Antwerpen):

Vloer in linoleum herstellen na waterschade

Deel van vloer onder verwarming vervangen. Is omhooggekomen en beginnen scheuren. Oppervlakte ken ik niet volledig, denk 8 m².

Parketvloer leggen

Parketvloer laten leggen in de woonkamer, twee slaapkamers en in de gang.

25 m² keukenvloer leggen

Ik heb 25 m² keukenvloer te tegelen en heb al tegels (14.7 x 14,7) en lijm gekocht bij Impermo.

Parket herstellen na waterschade

Door een lek in het platte dak is onze parket beschadigd door waterschade. Op zoek naar een stielman om het parket te herstellen.

Keukenvloer leggen

ik wil de bestaande vloer in de keuken laten uitbreken en een nieuwe laten plaatsen

Benedenverdieping betegelen

Ik wil graag een vloer leggen op mijn bendenverdieping. Oppervlakte is ongeveer 60 vierkante meter, er ligt nog geen chape, enkel beton. Ik heb nog geen tegels en er zit in die oppervlakte ook een stuk badkamer, waar ik een inloopdouche wil laten tegelen. Ik zoek een bekwame vloerder.

Chape leggen in een chalet

Chape leggen 58 m² gespoten PUR plus sneldrogende gewapende chape . Dit alles geschikt voor vloerverwarming totale diepte 13 cm. Dit is voor een nieuwbouw, een chalet.

Schuren en vernissen parket

Schuren en mat vernissen eik parket 50m²

Beton gieten voor vloer

Ik wil graag een ruimte van 25 m² laten gieten met een dun laag beton in een woning. Aan de kant van de tuin.

Vloer in laminaat herstellen na waterschade

Ik heb waterschade aan mijn vloer door lekkage van mijn vaatwasser. De vloer is 130 m² maar ik vermoed dat niet heel de vloer schade heeft opgelopen.