Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Hoboken (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit Hoboken (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste vloerder / parketteur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Hoboken (Antwerpen) of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerders / parketteurs voor gelijkaardige projecten:
gepolierde betonvloer aanleggen, vloeren leggen voor renovatieproject, isolatie en chapewerken voor nieuwe vloeropbouw, steentapijt plaatsen, verschillende vloeren betegelen, vloer uitbreken en betonplaat gieten, gepolierde betonvloer aanleggen voor binnen en buiten, gepolierde betonvloer aanleggen voor woonkamer met terras, oprit in printbeton aanleggen, parket leggen in renovatieproject, plaatsing plinten en nieuwe voegen, beton gieten, gepolierde betonvloer aanleggen voor nieuwbouw eerste verdieping, plaatsen gietvloer, osb platen leggen op zoldervloer

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in Hoboken (Antwerpen) staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Hoboken (Antwerpen):

Vloer in laminaat herstellen na waterschade

Ik heb waterschade aan mijn vloer door lekkage van mijn vaatwasser. De vloer is 130 m² maar ik vermoed dat niet heel de vloer schade heeft opgelopen.

Parket schuren en lakken en nieuwe plinten plaatsen

Oppervlakte van de kamer 21,5 m². M en 18 m plinten Eiken mosaiek parket Schuren en behandelen ( lak) Plinten kunststof design eik

Verschillende vloeren betegelen

Ik zoek een vakman om de keuken, woonkamer en de hal te laten betegelen. Nieuwe tegels aan te kopen in samenspraak met vakman. Living is 4 op 7, keuken 2,5 op 4 en de hal 2,5 op 1. Oude vloeren moeten verwijderd worden.

Houten vloer vervangen door betonnen vloer

Houtenvloer vervangen voor betonnenvloer woonkamer is ongeveer 5m bij 7m. ( 35m²) Zit grote kelder onder de gehele woonkamervloer.

Stabilisée in tuin leggen

Graag hadden wij een stabilisée in onze tuin laten leggen van 20 cm en 50 vierkante meter voor een tuin.

Parket plaatsen

Ik wil graag mijn parket plaatsen, te verlijmen. Ondergrond is een chappevloer. Momenteel ligt hier een tijdelijke laminaatvloer. 30 m² te plaatsen

Vloeren van de keuken en veranda

In september plaatsen wij een nieuwe keuken. Deze komt uit in onze veranda. Dus keuken en veranda dienen opnieuw gevloerd te worden. 26m².

Beton gieten voor terras en tuinhuis

Ik wil deze zomer een tuinhuis/bokhut plaatsen in de tuin. Hiervoor zou eerst beton gegoten moeten worden. Het betreft een oppervlakte van +-18-20 m². Eventueel probleem: het betreft een rijhuis met ingesloten tuin.

Beton gieten als ondergrond

Als ondergrond voor een zwembad, zouden wij graag een vierkant van 16m² in de tuin leggen. Niets speciaal gewoon een vierkant waar dan achteraf rubberdals komen op te liggen als ondergrond, en waar ik door het jaar een gewone tuinset kan op plaatsen.

Click Vinyl laten leggen

Plaatsen van circa 60 m² BerryAlloc click Vinyl tegels op gelijkvloer doorlopend en plaatsen ondergrond op rol. Plaatsen van circa 36 meter plinten en 6 profielen. Inkorten van 2 buitendeuren.

Chapewerken in keuken en badkamer

Wij willen zowel in de keuken als de badkamer nieuwe vloeren leggen en willen daarom eerst een chapelaag laten leggen. Werken zouden starten maart-april 2017.

Laminaat leggen

Betreft nieuw appartement voor ongeveer 64 vierkante meter.

Vloeren en betegelen badkamers

Ben op zoek naar een vloerder die 6 badkamers kan vloeren en betegelen in een nieuwbouw. Materiaal reeds aanwezig.

Vloeren in laminaatlook

Ik ben op zoek naar een vloerder om tegels met laminaatlook te plaatsen in de living en salon (+/- 40m²). Voorlopig ligt er een laminaatvloer.

Chape werken

Graag een offerte voor een terras chape van 42 vierkante meter voor Kandla natuursteen. Dikte chape moet ongeveer 10 cm zijn.

Uitbreken tegelvloer en leggen laminaatvloer

Op een oppervlakte van 30m2 uitbreken tegelvloer (losgekomen vloer) + leggen van laminaatvloer

Leggen van chape

Tegelvloer in gang verwijderen nieuwe chape leggen.

Chape leggen

Graag chape leggen in slaapkamer 17 m². Gelijkvloers waar parketvloer komt en chape leggen in garage 34 m² waar tegels komen. Graag prijsofferte.

Plaatsen bamboeparket of kurk

Wij zijn op zoek naar iemand die een offerte kan maken voor het plaatsen van 52 m² bamboeparket of kurkvloer. Ook eventueel het plafond, in de keuken en living met kurk of bamboe bekleden. In overleg zullen wij zelf het materiaal aankopen of via de plaatser.

Vastleggen van blauwe steen

Blauwe steen tussen garage en oprit is losgekomen en moet terug vastgezet worden

Betonvloer gieten op begane grond

Betonvloer gieten op begane grond.Heb een winkelruimte waar een vloer moet komen van 100 m². Er moet folie gelegd worden op zand en er moet bewapening in. Ruimte voor het parkeren van een vrachtwagen is mogelijk direct voor het pand.Foto's ter beschikking.

Massief parket op chape

Het plaatsen van massieve parket verlijmd op chape. Ongeveer 70m² te plaatsen verdeeld over living/gang en slaapkamers. Afwerking van de bovenlaag (olie/vernis) hoort hier ook bij.

Offerte schuren tegelvloer

Kan u ons een offerte geven voor het gelijk schuren op een werf van cementtegelvloer van 100m2

Chape werken

het plaatsen van chape voor +/- 20m2 een dikte van 3 tot 5 cm

Graag offerte voor het leggen van tegels ...

Graag offerte voor het leggen van tegels in de woonkamer 38m2 en een badkamer van 20m2