Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerders / parketteurs voor keukenvloer leggen:

Keukenvloer leggen

ik wil de bestaande vloer in de keuken laten uitbreken en een nieuwe laten plaatsen
Offertes van vloerders / parketteurs voor vloerwerken uit Hoboken (Antwerpen) (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor keukenvloer leggen uit heel België:

25 m² keukenvloer leggen

Ik heb 25 m² keukenvloer te tegelen en heb al tegels (14.7 x 14,7) en lijm gekocht bij Impermo.

Keukenvloer leggen

Voor een kleine keuken op zoek naar vloerder. Tegels: winckelmans 10 x 10 cm. Oppervlakte ongeveer 4,5 m². Ook plinten in dezelfde tegels te voorzien. De tegels zouden op bepaalde plek wel in een boog moeten afgerond worden. Zie plan. Egale vloer is reeds aanwezig. Er moet een deel parket weggehaald worden voor het plaatsen van de tegels.

Betegelen van keukenvloer en inkomhal

Wij gaan de vloer van onze keuken vernieuwen ( 4.60x 4.75m). De huidige vloer is een terracotta tegel en wij zouden daar graag een keramische tegel bovenop leggen. Eventueel ook de vloer van de inkomhal ( 20 m²) zelfde principe als keuken. Tegels nog niet aangekocht.

Nieuwe vloer leggen in keuken

Keukenvloer uitbreken en nieuwe chape en vloer plaatsen. Alle afbraak afvoeren. Oppervlakte : 4m op 4m. Vloer is nog niet aangekocht.

Keukenvloer leggen

Plaatsen van ongeveer 50m2 zwart wit dambord vloer in natuursteen 20x20x1,2. Materiaal reeds aangekocht.

Gasleiding van gasmeter naar keuken leggen

Gasleiding van ongeveer 8 m lang door de kelder en door 2 muren trekken en via de keukenvloer voor aan te sluiten op de kookplaat. De plaatsing van de gasmeter is reeds voorzien en de werken moeten nog voordien gebeuren.

Nieuwe vloer leggen in de keuken

De keukenvloer en berging zou moeten vernieuwd worden, zonder afbraak van de oude vloer. Egaliseren en daarna tegels of eender wat zodat het weer proper toont om later te verkopen. De keuken zal blijven staan. Er zal ook met een verhoog, verschil van hoogte moeten gewerkt worden. Er zijn 3 deuropeningen waarvan 1 zonder deur. Nog geen tegels aangekocht.

Nieuwe keukenvloer leggen

Wij willen graag onze bestaande keukenvloer vervangen, alsook een ventilatiebuis onder de vloer integreren & door de voorgevel laten gaan om de kelder te verluchten. De vloer hebben we reeds gekocht. De ruimte is zo'n 14 m². De keuken grenst aan de voordeur, daar hebben we een nieuwe dorpel nodig & willen we graag een inbouw-vloermat installeren.