Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Hombeek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit Hombeek.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste vloerder / parketteur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Hombeek of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in Hombeek die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Hombeek:

Gepolierde betonvloer en pad naar deur aanleggen

Gepolierde betonvloer aanleggen. Later word daar een carport op geplaatst. In het verlengde een pad naar deur aanleggen in gepolierde beton. Het betreft een totale opp. van ong. 60m². Momenteel beton en klinkers. Ook voorbereidende werken dienen te gebeuren.

Linoleum vloer leggen

Volgend jaar in maart ga ik van start met de renovatie van mijn huis. Ik overweeg om linoleum te laten leggen al heb ik geen idee hoeveel dit ongeveer moet kosten. Het betreft de woonruimte (+- 70 m²) en misschien de slaapkamers ( +-40 m²).

Leveren en plaatsen van samengestelde ...

Leveren en plaatsen van samengestelde plankenvloer Trice eik C-grade 15 mm dik - 1789 mm breed - 2200 lang - verlijmd op chappe 31,8 m² Leveren en plaatsen van eiken plinten, verlijmd 24 lm Afwerking naar keuze

Vloer tegels voor woonkamer hal gang ...

Vloer tegels voor woonkamer hal gang badkamer; Parket voor slaapkamer gelijksvloers; PVC vloer voor slaapkamers eerste verdiep