Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Kontich te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit Kontich.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste vloerder / parketteur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Kontich of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in Kontich die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Kontich:

Geplierde betonvloer leggen

betreft een in beton gestorte oprit samen met de buurman. De oprit is een 120m2 groot . de werken zouden het liefste doorgaan ergens tussen augustus en oktober .

Betonplaat gieten voor garage

Graag vakman voor het gieten van een betonplaat. Geschikt voor het zelf zetten van een garage in snelbouwstenen. De plaat zou minimum 15cm dik , en 3,5m breed op 10m diep moeten zijn. De te gieten grond is reeds bedekt door een 60cm+- stabilisé laag. De stabilisé toplaag tegenover de woning nul niveau is een 15cm+- verschil dus zou goed uitkomen.

Tegelvloer vervangen door parket

Wij willen de keramische tegels in de living (ca. 45 m²) vervangen door parket (geen laminaat). Deze tegels zijn gelijmd op een chape. In de keuken en inkomhall zou de bestaande vloer moeten blijven. Alles moet op gelijke hoogte komen met deze vloer. Materiaal via de vakman aankopen

Beton storten voor tuinhuis

Ik wil een betonplaat laten gieten voor een tuinhuis. (-florida-416x326-luifel-416-cm-geimpregneerd) De oppervlakte is 8. 32m x 3. 26m. Een dikte van 15cm zou voldoende zijn voor een tuinhuis? Het tuinhuis zal 50m diep in de tuin komen op ongeveer 100m van de straatkant. Er is geen rechtstreekse doorgang tot in de tuin.

Leggen vloer op bestaande tegels

Graag offerte om ongeveer 76m² vloer te leggen op bestaande tegels. Ik zou zelf voor de tegels zorgen.

Plaatsing meerlagen parket of laminaat

Wij zijn onze bovenverdieping aan het verbouwen en willen graag een nieuwe vloer leggen in onze 3 slaapkamers (17m²,11m²,11m²), zolder(12m²) en traphal(6m²). De ondergrond is een bestaande houten vloer. In onze living ligt een een Lalegno 15-C-189 wit/olie. Wij hadden graag een gelijk aardig vloer op onze bovenverdieping. Dit mag ook een laminaat zijn. De vloer dient zwevend geplaatst te worden op een geluidsisolerende laag.

Opschuren van parket

Ik wil graag mijn parket licht laten opschuren en opnieuw laten behandelen. Er zijn vlekken in en ook resten van de tapijten die de vorige eigenaar er had op liggen. Enkel living. Ongeveer 28 m² Reactie graag per mail; Foto ter beschikking.

Gezocht: chapper

Isolatie spuiten en chape in onze woning. Gelijkvloers: oppervlakte +/- 40 m2 Liefst begin juni. Er zijn gedetailleerde plannen van architect en ingenieur.

Renovatie

Tegelvloer 7 m x 5 m uitbreken en tegels afvoeren Egaliseren van dezelfde oppervakte, klaar om kurk op te plaatsen

Vloer op (nieuwe) zolderkamers moet 2 à ...

Vloer op (nieuwe) zolderkamers moet 2 à 3 cm opgehoogd worden zodat definitieve vloer (vinyl) er kan opgelegd worden. Ik zoek iemand die het ophogen kan uitvoeren. 3 cm zou teveel verhoging zijn voor Egaline en te weinig voor Chape (>5cm?). Waarschijnlijk dus iets omeen een alternatieve mortel voor te gebruiken?