Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Lier te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit Lier.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste vloerder / parketteur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Lier of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in Lier die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Lier:

Vloer herstellen, inlijmen en andere klussen

Ik ben op zoek naar iemand die een stukje vloer van ongeveer 1 m² kan leggen. De chape ligt er al, dus misschien nog een laag extra en dan de tegels leggen. Verder zouden de tegels van 60x60 in mijn hal moeten ingelijmd worden. Daarnaast moet een regenpijp van achteraan het huis worden ingegraven en aangesloten en moet een steunpaal van een afdak worden verankerd.

Herstellen parket wegens waterschade

Door waterinsijpeling staat de parket bol in ons gelijkvloersappartement. De oorzaak van de insijpeling is intussen gevonden en opgelost.

Betonplaat leggen en polieren voor tuinhuis

Maten van tuinhuis: 3,5 x 3,5 = 12,25 m²; betonplaat 3,7 x 3,7 = 13,69 m². Dikte betonplaat: 15 cm Opdeling in 1.maken van bekisting; 2.beton leggen (met pomp), en 3. polieren.

Chape, isolatie en keramisch parket plaatsen

Wij zoeken een vloerder voor de gehele benedenverdieping te voorzien van isolatie, chape en keramisch parket. De tegels werden reeds aangekocht. Het gaat om ongeveer 80 m² waarvan 13 m² niet moet voorzien worden van isolatie.

Jatoba parket schuren en oliën

Bij het uittreden van de vorige huurders werden verschillende krassen vastgesteld in de Jatoba-parket op de 1e en 2e verdieping. Hopelijk kan dit probleem verholpen worden met schuren en oliën van de vloer. Oppervlakte : 28 m².

Laminaat herstellen

Herstelling / vervanging laminaat waarvan de randen zijn beschadigd door vocht.

Leggen van parket in badkamer

Ik wil graag in de badkamer een houten vloer. De badkamer is 2.30 op 4 m min de uitsparing van bad en douche : 80 cm op 2.65 m.

Vloer plaatsen op gelijkvloers

Volledig gelijkvloerse van ongeveer 75 vierkante meter vloeren en plintjes plaatsen. Ik wil graag tegels, materiaal is er nog niet en kan samen met vakman worden aangekocht. Huidige vloer is reeds uitgebroken.

Gietvloer leggen in nieuwbouwwoning

Ik zoek een vakman voor 150-170 vierkante meter nieuwbouw met ral kleur 7047.

Laminaat leggen in slaapkamer

Graag willen wij een plaasting voor 12m² laminaat in de slaapkamer. Ondervloer mee te voorzien in de prijs. Momenteel ligt er enkel chape.