Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerders / parketteurs voor vloer herstellen, inlijmen en andere klussen:

Vloer herstellen, inlijmen en andere klussen

Ik ben op zoek naar iemand die een stukje vloer van ongeveer 1 m² kan leggen. De chape ligt er al, dus misschien nog een laag extra en dan de tegels leggen. Verder zouden de tegels van 60x60 in mijn hal moeten ingelijmd worden. Daarnaast moet een regenpijp van achteraan het huis worden ingegraven en aangesloten en moet een steunpaal van een afdak worden verankerd.
Offertes van vloerders / parketteurs voor vloerwerken uit Lier (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloer herstellen, inlijmen en andere klussen uit heel België:

Verzakking aanbouw herstellen

We zien scheuren ontstaan in de zijmuur van onze veranda. Ook de vloer vertoont een rechte scheur. We zouden graag laten nagaan of het hier om een structurele scheur gaat of om een zettingsscheur.

Vochtschade opmeten na lek

Onderzoeken en herstellen waterschade. Na lek plat dak van kleine erker zijn er kleine vlekken op vloer en plafond. Water liep langs houten constructie. Men maakt zich zorgen over misschien nog meer onzichtbare schade.

Lek in dakterras herstellen met roofing

In mei vorig jaar hebben wij een ‘koepel’ die gebouwd was door de vorige eigenaar op ons terras afgebroken. In deze koepel lag een tegel waar we zelf een houten vloer over gelegd hadden. Nu is er sinds enkele dagen een lek in de slaapkamer bij onze onderburen. Hun slaapkamer ligt onder ons terras. Het gaat om een terras/ dak van ongeveer 10 m². De houten vloer heb ik al weggehaald, nu liggen er enkel tegels. Ik vermoed dat roofing een goede oplossing is.

Bekraste houten vloer herstellen of vervangen.

Bekraste houten vloer van 60m² herstellen of vervangen.

Lek in afvoer herstellen

Wij hebben momenteel in lek in de afvoer in de keuken. Het lek zou onder onze kasten zitten, net voor het onder onze vloer verdwijnt.

Herstellen waterschade

Wij hebben waterschade opgelopen met de storm van vorige week (Ciara). Door de storm was de dakrand gelost en is er door slagregen water binnen gekomen. Dit is langs het plafond naar binnen beginnen druppelen via de muur, en dat is via de vloer naar de verdieping eronder gelekt.

Gevolgschade herstellen

Opkuis en afbreken van bestaande laminaat vloer, schilderen, nieuwe laminaat vloer leggen.. Lek van tak naar badkamer en keuken, door storm dat stalen plaat wegwaaide...

Herstellen fundering - terras en muurtje

Mijn vloer van mijn terras 25m² en een buitenmuurtje zijn verzakt. Ik ben op zoek naar een oplossing hiervoor zonder dit opnieuw te moeten afbreken en vervolgens opbouwen.