Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerders / parketteurs voor parketvloer opschuren en olieën:

Parketvloer opschuren en olieën

Renovatie van parketvloer (schuren + olieën Living is +/- 31 m². Parket is 25 jaar oud .
Offertes van vloerders / parketteurs voor vloerwerken uit Lint (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor parketvloer opschuren en olieën uit heel België:

Beschadigde parket opschuren en herstellen

Parketvloer is beschadigd met spraytan en moet opnieuw opgeschuurd worden en hersteld worden. De oppervlakte is ongeveer 200 m².

Opschuren en lakken van parketvloer

Opschuren en lakken van parketten vloer met oppervlakte ongeveer 38m². De keukenmeubels zullen voor de werken verwijderd worden.

Parketvloer schuren en afwerken

Opschuren van een eikenhouten parketvloer met oppervlakte 45 m² in de living. Ook vernissen en eventueel plinten vervangen indien nodig.

Bestaand parket renoveren

Graag willen wij onze grenen parketvloer laten opschuren en afwerken. Qua afwerking twijfelen we nog tussen olie of vernis. Het moet in ieder geval slijtvast zijn en goed tegen water kunnen. Het gaat om zo een 30 m² op het gelijkvloers, 20 m² op de eerste verdieping en zo een 25 m² op de tweede verdieping.

Parketvloer behandelen

Ik wil graag mijn parketvloer opschuren en behandelen in de living. Parket is 4 mm dik op planken van 1,5 cm Het gaat om ongeveer 30 m².

Renoveren parketvloer

Wij willen de bestaande parketvloer in ons appartement (oppervlakte ca. 80 m²) laten opschuren en een nieuwe beschermlaag laten aanbrengen. We zouden graag verhuizen medio maart en zouden dit dus voor die datum willen laten doen.

Opschuren en behandelen van nieuwe parketvloer

Ik heb net een compleet gerenoveerd appartement gekocht met een nieuwe ruwe samengestelde parketvloer. Ik zou deze graag willen laten opschuren zodat deze mooi vlak is en dan laten behandelen met olie of doorzichtige vernis om deze te beschermen. Dit zou kunnen vanaf 4 september, aangezien ik dan mijn sleutel van de notaris ontvang. Het gaat hier over 3 slaapkamers van +- 11m² en 1 woonkamer van +- 62m² .

Opschuren en behandelen van parketvloer

Opschuren en behandelen van parketvloer +- 125 m²

Partners

Partners van Casius