Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Mechelen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerders / parketteurs. U komt in Mechelen heel eenvoudig en snel in contact met een vloerder / parketteur of meerdere vloerders / parketteurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerders / parketteurs in Mechelen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerder / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Mechelen of directe omgeving.

245 klanten uit Mechelen bevelen een bij Casius in Mechelen aangesloten vloerder / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een vloerder / parketteur, goed èn betaalbaar, uit Mechelen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerder / parketteur in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerders / parketteurs voor: gietvloer benedenverdieping, behandelen grote oppervlakte parketvloer, terazzovloer aanleggen, vloeren en chappen van een woning, pur + chappen in nieuwbouwwoning, chappen van nieuwbouw, verstevigen planken vloer met het oog op een badkamer tec plaatsen, aanleggen terras, chape plaatsen, chape in tuin leggen en betegelen van terras, vloer te leggen, vloeren van living en keuken, nieuwe vloer leggen en egaliseren, beton gieten, leggen laminaat en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerder / parketteur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in Mechelen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Mechelen:

Keukenvloer uitbreken en heraanleggen

Door lek in cv leiding keukenvloer gedeeltelijk moeten openbreken, oude tegels en geen vervanging meer zou dus moeten verder uitgebroken worden en nieuwe leggen. Oppervlakte keukenvloer +/- 10 m²

Uitbreken van zoldervloer, egaliseren en osb platen en laminaat leggen

50 vierkante meter opp. Uitbreken van bestaande vloer (planken) egaliseren door middel van planken tegen vloerbalkjes, osb platen leggen, folie en dan laminaat.

Parket opschuren en behandelen

In de living hebben we parket liggen (18m²). Deze ligt er +- 10 jaar en heeft een opfrisbeurt nodig. Deze zou moeten afgeschuurd en opnieuw behandeld worden. Graag een prijsofferte.

Laminaatvloer leggen

Ik zou ongeveer 22 m² stenen vloer of vinyl laminaatvloer willen laten leggen, naargelang jullie advies. Ondergrond witte stenen vloer met oneffenheden. Doorlopende ruimtes zijn: keuken 14,5 m² ,gang 6,5 m² , wc 1,2 m² . Materialen eventueel door jullie te leveren .

Parket opschuren en behandelen

Ik heb een woonkamer in een appartement met een oppervlakte van +-30 M² met parketvloer 'Vlaamse stijl'. Graag had ik deze willen renoveren aangezien er enkele kleurverschillen zijn ontstaan door meubelen en tapijt. De nodige behandeling is volledig schuren, polieren en afwerken van uw met 2 lagen olie. Aangezien er een verhuis is gepland op 29 oktober, had ik graag de werken zo snel mogelijk laten uitvoeren.

Opening in vloer sluiten

In onze achterbouw hebben we een oude en verlaten volière die we willen sluiten. De achterbouw is met tegels op de vloer en met een volledige vensterfront aan de ene kant. De volière is ongeveer 1m2 groot en gesloten aan drie kanten met ramen en aan één kant met brikken. De volière leidt van de 1e verdieping naar beneden naar de kelder. Zie bijgevoegde foto. We willen de achterbouw renoveren en dus moet het opening in de vloer dicht gemaakt worden. We willen graag vragen om offertes wijst op een prijsklasse en beschikbaarheid. We kunnen ook een afspraak maken om meer details te bespreken.

Badkamer betegelen

We zoeken iemand die bij ons tegels en vloer kan plaatsen in de badkamer en toilet. We hadden dat graag juist na het bouwverlof in augustus laten doen.

Vloer vervangen

In onze mansardekamer, die zich boven onze kelder bevindt, zou de vloer moeten vernieuwd worden, met goede isolatie. Momenteel ligt er een houten plankenvloer die rust op houten balken. Vloer moet geëgaliseerd worden en hernieuwd.

Plaatsen van vloertegels

Voor vloertegels te plaatsen in badkamer, keuken,eetplaats,gang. Totaal 60 vierkante meter. Kan eventueel op oude tegels over geplakt worden. Graag offerte hiervoor.

Parket opschuren en behandelen

Ik zou graag mijn parket laten opschuren en eventueel laten behandelen zodat deze mooi blijft. Het gaat over een oppervlakte van ongeveer 25 m².

Laminaat vloer leggen

Ik heb laminaat en ondervloer aangekocht. Totale oppervlakte van 74m², dit is voor 3 slaapkamers, living en gang. Graag tegen midden december.

Vloerplaat renovatiehuis (Mechelen)

Graag had ik iemand gehad die een betonnen vloerplaat kon komen gieten in een bestaand huis. (± 15cm) Oude vloer is reeds uitgegraven. Graag iemand die ook voor de folie en betonnetten kan zorgen. Het gaat hier over een klein rijhuis. Vloerplaat over de hele oppervlakte van de woning.

Plaatsen van tegels

Oude vloer opbreken in keuken en hall, chappen, nieuwe vloer plaatsen. Tegels hebben wij zelf reeds gekocht. Enkel telefonisch reageren.

Parket heropmaken

Bestaand parket her opmaken, is momenteel voorzien van vernis. Graag prijsbieding voor her kleuren en boenwas voorzien.

Beton storten voor tuinhuis te plaatsen

Betonplaat storten voor tuinhuis. Afmeting: 3meter op 2 meter 0. 20 dik

Leggen van terrazzovloer

Terrazzo vloer leggen. Ongeveer 30 m² meter met zwarte omlijsting. De basis zal een 30 cm dikke betonvloer zijn

Plaatsen laminaat woonkamer

Wij willen graag Quickstep laminaat leggen in de woonkamer van ong 30m2. Er is een minimaal hoogteverschil (afhellend) waar dient mee rekening gehouden te worden.

Bestaande vloer te hervloeren

Ik zou graag willen weten of het mogelijk is over mijn bestaande vloer (tegels) te hervloeren opnieuw met(tegels)? Of is het noodzakelijk de bestaande tegels uit te breken en terug te chappen?

herstelling parketvloer na waterschade

Na een lekke waterleiding hebben we een vochtprobleem met onze houten parketvloer. De verzekering vraagt een bestek op te laten maken van de schade.

Installatie PVC-laminaat

Opbreken of oplossing bieden aan bestaande gemengde vloer (hout-steen) en het leggen van een PVC-laminaat met een grote duurzaamheid

Leggen van laminaat

In een kamer van 16m2 zou een laminaatvloer gelegd moeten worden. Dit zou nog in augustus moeten gebeuren.

Laminaat uitbreken en andere plaatsen

Laminaat moet vervangen worden door waterschade. Op gelijkvloers.35 m² vloeroppervlak en 19,5 lm plint. Graag prijs voor uitbreken en plaatsen van nieuwe laminaat en plinten. Laminaat, doek en plinten mee inbegrepen.

vloeren van hall- keuken en badkamer

vloeren van hall- keuken en badkamer

Chappe vernieuwen

Wij zijn op zoek naar iemand die op een zolderkamer van 20m2, de oude chappe kan uitbreken en nieuwe chappe leggen. Desgewenst is er mankracht voldoende om te helpen, maar wij beschikken niet over de ervaring om het helemaal zelf te doen. Helaas gaat het enkel om het chappen zelf. De vloer is al aangekocht, inclusief plaatsing en wordt dus door Santana geplaatst zodra de chappe in orde is.

Laminaat

Laminaat in de slaapkamers (vier in totaal)