Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Mechelen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit Mechelen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste vloerder / parketteur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Mechelen of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerders / parketteurs voor gelijkaardige projecten:
gepolierde betonvloer aanleggen, isolatie en chapewerken voor nieuwe vloeropbouw, steentapijt plaatsen, verschillende vloeren betegelen, vloer uitbreken en betonplaat gieten, chappen van kelderruimte waar parket op moet nadien, beton storten, oprit in printbeton aanleggen, parket leggen in renovatieproject, plaatsing plinten en nieuwe voegen, beton gieten, gepolierde betonvloer aanleggen voor nieuwbouw eerste verdieping, plaatsen gietvloer, osb platen leggen op zoldervloer, betonnen vloer leggen voor garage

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in Mechelen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Mechelen:

Oud parket boenen en plinten plaatsen

Parket boenen living en hall ongeveer 75 m² en nieuwe plinten plaatsen

Gepolierde betonvloer aanleggen voor binnen en buiten

Gepolierde betonvloer aanleggen ongeveer 27 m². Moet op beton aangelegd worden. Ook graag voor terras betonvloer dit is ongeveer 11 m². In combinatie met vloerverwarming.

Betonplaat gieten voor garage

Ik wil een betonplaat laten gieten voor mijn garage.

Parket opschuren en behandelen

Graag wil ik mijn plankenvloer in de woonkamer en het parket in de slaapkamer laten opschuren en behandelen. Het gaat om 32 m² in de woonkamer en 30 m² in de slaapkamer.

Betonplaten storten

Plaatsen van 2 afzonderlijke betonplaten voor terras: - uitgraven van 20m²-10 cm diep x2 - bekisting x2 - gieten van bewapend beton 10 cm dik x2

Chappen van gelijkvloers

Ik zou graag mijn gelijkvloers laten chapen. Oppervlakte chape 55 m².

Uitgraven vloer, vloerisolatie leggen en nadien chappen

Het uitgraven van de vloer (25 cm) plaatsing vloerisolatie, en nadien over de buizen en kabels chappe leggen. Ongeveer 40m² oppervlakte.

Plaatsen chappe en tegels

Als deel van een totaal renovatie zoek ik een aannemer voor het vernieuwen van alle vloeren in de woning. Dit betekent nieuwe chappe en tegels/laminaat.

Renoveren parket

Ik heb recent een appartement gekocht in Mechelen. In vier ruimtes ligt een houten vloer: - In de slaapkamer (10m2) en de hal (6,5m2) ligt, naar mijn bescheiden (onervaren) mening, een originele houten bouwvloer. Die is op sommige plaatsen heel beschadigd. Graag had ik deze vloer opgeschuurd en behandeld zodat die een minder oranje kleur heeft. - In de twee livings (in totaal een 50m²) ligt, denk ik, een valse houten vloer met daarbovenop een heel dun laagje hout. Die vloer is nieuw en met vernis behandeld. Ik zou ook deze vloer graag opschuren en behandelen zodat die een minder oranje kleur heeft. Alleen vrees ik dat het laagje hout te dun is.

Chappe plaatsen

Chappewerken : 17 m² chape op 1e verdieping; 7 cm dik. Zo snel mogelijk; bij voorkeur einde mei.

Keukenvloer uitbreken en heraanleggen

Door lek in cv leiding keukenvloer gedeeltelijk moeten openbreken, oude tegels en geen vervanging meer zou dus moeten verder uitgebroken worden en nieuwe leggen. Oppervlakte keukenvloer +/- 10 m²

Uitbreken van zoldervloer, egaliseren en osb platen en laminaat leggen

50 vierkante meter opp. Uitbreken van bestaande vloer (planken) egaliseren door middel van planken tegen vloerbalkjes, osb platen leggen, folie en dan laminaat.

Parket opschuren en behandelen

In de living hebben we parket liggen (18m²). Deze ligt er +- 10 jaar en heeft een opfrisbeurt nodig. Deze zou moeten afgeschuurd en opnieuw behandeld worden. Graag een prijsofferte.

Laminaatvloer leggen

Ik zou ongeveer 22 m² stenen vloer of vinyl laminaatvloer willen laten leggen, naargelang jullie advies. Ondergrond witte stenen vloer met oneffenheden. Doorlopende ruimtes zijn: keuken 14,5 m² ,gang 6,5 m² , wc 1,2 m² . Materialen eventueel door jullie te leveren .

Parket opschuren en behandelen

Ik heb een woonkamer in een appartement met een oppervlakte van +-30 M² met parketvloer 'Vlaamse stijl'. Graag had ik deze willen renoveren aangezien er enkele kleurverschillen zijn ontstaan door meubelen en tapijt. De nodige behandeling is volledig schuren, polieren en afwerken van uw met 2 lagen olie. Aangezien er een verhuis is gepland op 29 oktober, had ik graag de werken zo snel mogelijk laten uitvoeren.

Opening in vloer sluiten

In onze achterbouw hebben we een oude en verlaten volière die we willen sluiten. De achterbouw is met tegels op de vloer en met een volledige vensterfront aan de ene kant. De volière is ongeveer 1m2 groot en gesloten aan drie kanten met ramen en aan één kant met brikken. De volière leidt van de 1e verdieping naar beneden naar de kelder. Zie bijgevoegde foto. We willen de achterbouw renoveren en dus moet het opening in de vloer dicht gemaakt worden. We willen graag vragen om offertes wijst op een prijsklasse en beschikbaarheid. We kunnen ook een afspraak maken om meer details te bespreken.

Badkamer betegelen

We zoeken iemand die bij ons tegels en vloer kan plaatsen in de badkamer en toilet. We hadden dat graag juist na het bouwverlof in augustus laten doen.

Vloer vervangen

In onze mansardekamer, die zich boven onze kelder bevindt, zou de vloer moeten vernieuwd worden, met goede isolatie. Momenteel ligt er een houten plankenvloer die rust op houten balken. Vloer moet geëgaliseerd worden en hernieuwd.

Plaatsen van vloertegels

Voor vloertegels te plaatsen in badkamer, keuken,eetplaats,gang. Totaal 60 vierkante meter. Kan eventueel op oude tegels over geplakt worden. Graag offerte hiervoor.

Parket opschuren en behandelen

Ik zou graag mijn parket laten opschuren en eventueel laten behandelen zodat deze mooi blijft. Het gaat over een oppervlakte van ongeveer 25 m².

Laminaat vloer leggen

Ik heb laminaat en ondervloer aangekocht. Totale oppervlakte van 74m², dit is voor 3 slaapkamers, living en gang. Graag tegen midden december.

Vloerplaat renovatiehuis (Mechelen)

Graag had ik iemand gehad die een betonnen vloerplaat kon komen gieten in een bestaand huis. (± 15cm) Oude vloer is reeds uitgegraven. Graag iemand die ook voor de folie en betonnetten kan zorgen. Het gaat hier over een klein rijhuis. Vloerplaat over de hele oppervlakte van de woning.

Plaatsen van tegels

Oude vloer opbreken in keuken en hall, chappen, nieuwe vloer plaatsen. Tegels hebben wij zelf reeds gekocht. Enkel telefonisch reageren.

Parket heropmaken

Bestaand parket her opmaken, is momenteel voorzien van vernis. Graag prijsbieding voor her kleuren en boenwas voorzien.

Beton storten voor tuinhuis te plaatsen

Betonplaat storten voor tuinhuis. Afmeting: 3meter op 2 meter 0. 20 dik