Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Mechelen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit Mechelen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste vloerder / parketteur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Mechelen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in Mechelen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Mechelen:

Laminaat leggen

Wij willen graag de huidige vloeren in ons nieuw appartement laten vervangen door nieuwe laminaat. Dit bestaat uit 2 slaapkamers (11,27 & 15,68 m²), 1 hal (9,87 m²) en 1 living (27,36 m²) waar momenteel ook een parket ligt (?). Het appartement is op de derde verdieping. Wij zoeken iemand die de laminaat kan leggen, inclusief pinten en ondervloeren.

Verzakte vloer uitbreken, wachtbuizen en elektriciteit voorzien en nieuwe vloer leggen

Vloer moet uitgebroken worden. Hierna wachtbuizen voor elektriciteit en water leggen Nieuwe chappe gieten en vloer te plaatsen. Een hele living ongeveer 50m².

Vloerverzakking verhelpen in toiletruimte

Toiletruimte op het gelijkvloers heeft een vloerverzakking. Ik veronderstel dat een gedeelte van de grond onder de vloer weggespoeld is door een lek in het toilet. Of in de waterleiding of in de afvoerbuis. Ik zoek een vakman om probleem vast te stellen en de herstellingswerken uit te voeren.

Parket opschuren en behandelen

64 m² parketvloer opkuisen en oliën

Vloer lijmen keuken

Voor de afwerking van onze keuken en voorraadkamer incl. toilet (samen 15m²) Vloertegels (60*60) lijmen op de reeds gegoten chape. In de komende weken wordt de keuken verder afgewerkt (elektriciteit, leidingen, plafond, bezetting). Nadien hadden wij graag aansluitend de vloer willen laten plaatsen. Tegels zijn reeds aangekocht. Er hoeven geen plinten gezet te worden.

Egaliseren oneffen chape

Op het eerste verdiep van de woning is de chape oneffen. Doel is om deze te egaliseren en een nieuwe vloer te leggen (waarschijnlijk kurk of laminaat) en nieuwe deuren. De totale oppervlakte bedraagt 50,5 m².

Laminaat leggen

Ik zou graag in 2 kamers en een gang laminaat willen leggen. In totaal gaat het om +- 31m²

Leggen van parket

Ik ben op zoek naar een parketteur ( +/- 60 m² vloer). Voor het leggen van aangekochte parket.

Betonplaat gieten

Betonplaat gieten voor tuinhuis. Maten : 4m op 520 cm- 10cm dik

Schuren en behandelen beuken trappen

Beuken trap met 16 trappen, kwart draai beneden en boven, te schuren en behandelen. Van gelijkvloers naar eerste verdieping.