Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerders / parketteurs voor leggen van parket:

Leggen van parket

Ik ben op zoek naar een parketteur ( +/- 60 m² vloer). Voor het leggen van aangekochte parket.
Offertes van vloerders / parketteurs voor vloerwerken uit Mechelen (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor leggen van parket uit heel België:

Parket leggen in living en inkomhal

Wij zouden parket willen leggen in onze living en inkomhal. De totale oppervlakte bedraagt ongeveer 47 m². De plinten ook te doen voor ongeveer 35 m. Deze parket zou moeten aansluiten aan de bestaande vloer in de keuken, die we niet wensen te veranderen. Onze keuze van parket zou uitgaan naar quick step Massimo MAS3566.

Nieuwe parket leggen

Ik zou graag een nieuwe vloer met plint hebben, in januari, in mijn appartement. Momenteel ligt er nog een ouder parket (en in de slaapkamer tapijt). Zowel in de leefruimte/keuken(zelfde ruimte) als de slaapkamer en de gang zou ik graag nieuwe parket hebben. In totaal zou dit om 31m^2 vloer gaan. Zou u ook de oude eruit kunnen halen. Parket leggen in living, slaapkamer en gang. Materiaal zouden we zelf voorzien.

Egaliseren vloer en parket leggen in café

Ongeveer een oppervlakte van 40 m² (gelijkvloers) egaliseren met een dunne sneldrogende chappe, en na aanbreng van elektrische vloerverwarming (matten) door de loodgieter, zou er een samengestelde parket moeten gelegd worden. Dit is voor een café.

Parket leggen

Parket laten leggen in slaapkamer. Oppervlakte : 20 m².

Elektrische vloerverwarming leggen

Historisch pand, 40m² gelijkvloers, word afgewerkt met parket. De ruimte gaat gebruikt worden later als café is nu nog casco. Oppervlakte te verwarmen : 40 m²

Schilderen en parket leggen in een appartement

Een appartement van 80 m² op de vierde verdieping schilderen. Ook nieuwe parket leggen ipv de huidige laminaat. Het zou voor 60 m² parket aan te leggen zijn.

Parket aanleggen in woonkamer

Woonkamer in parket leggen is ongeveer 55 m². Bestaande vloer wordt door ons uitgebroken eventueel ondervloer ook door ons te plaatsen.

Uitbreken chape in woonkamer

Ik wil de chape in mijn living (32m²) laten uitbreken om enerzijds extra bekabeling te leggen en anderzijds om parket te kunnen leggen (de huidige chape is te hoog). Het betreft een appartement op de 1ste verdieping. Puin afvoeren kan langs de achterzijde met behulp van een trechter/buis.

Partners

Partners van Casius