Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerders / parketteurs voor leggen van parket:

Leggen van parket

Ik ben op zoek naar een parketteur ( +/- 60 m² vloer). Voor het leggen van aangekochte parket.
Offertes van vloerders / parketteurs voor vloerwerken uit Mechelen (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor leggen van parket uit heel België:

Parketvloer leggen

Ik zou graag 2 ruimtes willen voorzien van laminaat of parket. Momenteel bestaat de vloer uit kleine natuurtegels(zwart wit).

Parket opschuren en plinten leggen

We hebben een parketvloer in 4 ruimtes van ongeveer 32 m². Er ligt een laag vernis op de parket en we zouden deze graag terug naturel hebben. De vloer ligt op de 2de verdieping. We zouden ook graag andere plinten laten plaatsen.

Leggen van parket in badkamer

Ik wil graag in de badkamer een houten vloer. De badkamer is 2.30 op 4 m min de uitsparing van bad en douche : 80 cm op 2.65 m.

Keuken op maat maken

Huidige keuken moet volledig uitgebroken worden. Nieuwe keramiek vloertegels leggen, nu half parket dat doorloopt in de living. Plaatsen nieuwe keuken die langer is dan de oude, mogelijks kleine aanpassing leidingen. Plafond en verlichting zijn optioneel. Moderne stijl.

Elektrische vloerverwarming plaatsen

Wij willen graag een stuk parket leggen op onze bestaande tegelvloer. +/- 20 a 25 vierkante meter. We zouden dan een van de hoofdradiators weg kunnen doen waardoor we meer ruimte krijgen voor de indeling van ons salon.

Parket leggen in living en inkomhal

Wij zouden parket willen leggen in onze living en inkomhal. De totale oppervlakte bedraagt ongeveer 47 m². De plinten ook te doen voor ongeveer 35 m. Deze parket zou moeten aansluiten aan de bestaande vloer in de keuken, die we niet wensen te veranderen. Onze keuze van parket zou uitgaan naar quick step Massimo MAS3566.

Nieuwe parket leggen

Ik zou graag een nieuwe vloer met plint hebben, in januari, in mijn appartement. Momenteel ligt er nog een ouder parket (en in de slaapkamer tapijt). Zowel in de leefruimte/keuken(zelfde ruimte) als de slaapkamer en de gang zou ik graag nieuwe parket hebben. In totaal zou dit om 31m^2 vloer gaan. Zou u ook de oude eruit kunnen halen. Parket leggen in living, slaapkamer en gang. Materiaal zouden we zelf voorzien.

Egaliseren vloer en parket leggen in café

Ongeveer een oppervlakte van 40 m² (gelijkvloers) egaliseren met een dunne sneldrogende chappe, en na aanbreng van elektrische vloerverwarming (matten) door de loodgieter, zou er een samengestelde parket moeten gelegd worden. Dit is voor een café.