Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Meer te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit Meer.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste vloerder / parketteur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Meer of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in Meer die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Meer:

Laminaat leggen 50m²

we hebben in 3 kleine kamers totaal 50 m² laminaat te leggen.

Voegloos badkamerbekleding

Na vele problemen met de bestaande tegels en voegen zou ik een andere oplossing willen zoeken. Graag een betaalbaar voorstel voor de volgende ruimte :hoogtemaat=2'40 m²* lengtemaat=2'78m ²*breedtemaat= 1'89m, min bij deze 1 deur 0'98m*2'10m en raam 0'36m*1'30m. Het zou een voegloze oplossing moeten zijn waar wij ook nadien onze douche in kunnen plaatsen.