Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Merksem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit Merksem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste vloerder / parketteur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Merksem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in Merksem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Merksem:

Dringend PVC vloer en laminaat leggen

Wij zoeken een maatschappij die nog voor midden maart pvc vloer en laminaat kan leggen voor de woonkamer, slaapkamers , berging en de gang.

Beton gieten voor een tuinhuis te plaatsen

Ik wil in de toekomst een tuinhuis plaatsen. Zou nu al graag beton laten gieten. Het zou gaan om een plaats van 4 m op 3 m

Vloerplaat gieten op 1ste en 2de verdieping in bestaande huis

Vloerplaat gieten op het 1ste en de 2de verdieping van een half open oud herenhuis. Houten balken zijn rot en dienen vervangen te worden door een betonnen vloerplaat (rectors, welfsels, ... ) 2 keer 5m x 8m, maar hier dient dan de traphal nog afgetrokken te worden.

Chape voor terras leggen

Ik wil graag in mijn tuin een terras aanleggen in een L vorm. Hieronder zou er een chape moeten komen, de klinkers leg ik normaal zelf. Het gaat over +- 30 m².

Parketvloer opschuren en vernissen

Parketvloer in eik opschuren en terug behandelen.Oppervlakte 25 m²

Nieuwe vloer leggen in de keuken

Wij willen de vloertegels van de keuken vervangen vooraleer de nieuwe keuken geplaatst wordt (1 augustus). Wij hebben reeds tegels gekozen bij Impermo. De tegels zijn 60x60 cm, dikte 1cm en de oppervlakte ongeveer 25m². Er zijn ook plinten nodig (hiervoor dienen tegels versneden te worden) en chape ligt er reeds.

Nieuwe keukenvloer en wandtegels plaatsen

Voor een nieuwe keuken dient de tegelvloer uitgebroken te worden en afgevoerd om vervolgens nieuwe tegels te leggen van 120CMx23CM, de vloer is 4 x 2 M, de chape dient niet uitgebroken te worden, is reeds gelukt in andere kamers. Na het plaatsen van de keuken dienen er nieuwe wandtegels geplaatst te worden van 30 x 60 CM op een vlak van +/- 3. 3 vierkanten. Tegels in bezit enkel het plaatsen.

Tuin betonneren

In de tuin beton gieten. Tuin is 8 maal 6

Parketvloer renoveren

Ik heb een woonkamer in een appartement met een oppervlakte van +-29 m² met parketvloer . Graag had ik deze willen renoveren. Het is 4 jaar geleden geschuurd maar niet afgewerkt met lak. De nodige behandeling is schuren, en afwerken van uw met 2 lagen lak.

Renovatie blokjesparket opschuren en grijs inkleuren

Ik heb een appartement aangekocht met een living van 30 m² met authentieke bruine blokjesparket. Kan u mij een offerte bezorgen voor het opschuren tot op het hout + licht grijze inkleuring. Graag begin maart de werken laten uitvoeren.