Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Merksem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerders / parketteurs. U komt in Merksem heel eenvoudig en snel in contact met een vloerder / parketteur of meerdere vloerders / parketteurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerders / parketteurs in Merksem u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerder / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Merksem of directe omgeving.

177 klanten uit Merksem bevelen een bij Casius in Merksem aangesloten vloerder / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een vloerder / parketteur, goed èn betaalbaar, uit Merksem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerder / parketteur in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerders / parketteurs voor: gietvloer benedenverdieping, behandelen grote oppervlakte parketvloer, terazzovloer aanleggen, vloeren en chappen van een woning, pur + chappen in nieuwbouwwoning, chappen van nieuwbouw, verstevigen planken vloer met het oog op een badkamer tec plaatsen, aanleggen terras, chape plaatsen, chape in tuin leggen en betegelen van terras, nieuwe vloer leggen en egaliseren, beton gieten, leggen laminaat, steentapijt of tegels leggen, parket plaatsen in tuinkamer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerder / parketteur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in Merksem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Merksem:

Nieuwe vloer leggen in de keuken

Wij willen de vloertegels van de keuken vervangen vooraleer de nieuwe keuken geplaatst wordt (1 augustus). Wij hebben reeds tegels gekozen bij Impermo. De tegels zijn 60x60 cm, dikte 1cm en de oppervlakte ongeveer 25m². Er zijn ook plinten nodig (hiervoor dienen tegels versneden te worden) en chape ligt er reeds.

Nieuwe keukenvloer en wandtegels plaatsen

Voor een nieuwe keuken dient de tegelvloer uitgebroken te worden en afgevoerd om vervolgens nieuwe tegels te leggen van 120CMx23CM, de vloer is 4 x 2 M, de chape dient niet uitgebroken te worden, is reeds gelukt in andere kamers. Na het plaatsen van de keuken dienen er nieuwe wandtegels geplaatst te worden van 30 x 60 CM op een vlak van +/- 3. 3 vierkanten. Tegels in bezit enkel het plaatsen.

Tuin betonneren

In de tuin beton gieten. Tuin is 8 maal 6

Parketvloer renoveren

Ik heb een woonkamer in een appartement met een oppervlakte van +-29 m² met parketvloer . Graag had ik deze willen renoveren. Het is 4 jaar geleden geschuurd maar niet afgewerkt met lak. De nodige behandeling is schuren, en afwerken van uw met 2 lagen lak.

Renovatie blokjesparket opschuren en grijs inkleuren

Ik heb een appartement aangekocht met een living van 30 m² met authentieke bruine blokjesparket. Kan u mij een offerte bezorgen voor het opschuren tot op het hout + licht grijze inkleuring. Graag begin maart de werken laten uitvoeren.

Vloeren van keuken hall en badkamer

Keuken, hal en badkamer vloeren, totaal ongeveer 14 m². Muurtegels plaatsen in badkamer. Materiaal wordt door klant aangekocht enkel plaatsing.

Vloer leggen in garagebox

Ik ben eigenaar van een garagebox. Er is waterinsijpeling bij hevige regen, volgens mij gaat het over grondwater want de muren blijven droog. De garagebox is 15 m2. Graag offerte voor vloer isoleren tegen opkomend grondwater, de garagebox heeft een Hormann kanteldeur.

Gieten van een vloerplaat

Er dient een betonplaat met versterkende vezels gegoten te worden in de keuken. 6,75m x 2,90m x 0,1m = 1,95m3. Wie kan dit doen tegen een kleine prijs? (Renovatie)

Leggen van een betonvloer.

Verzakking van een tuinhuis. Wie kan ons tuinhuis van 4m x 4 m, dat niet voorzien is van een betonvloer terug in goede staat brengen met een beton- of stabilisé ?Foto's zijn beschikbaar.

Voegen herstellen

Enkele voegen tussen arduin herstellen. Ook een kleine herstelling aan dakgoot.

Laminaat leggen

Ik heb een ruimte van ongeveer 50 viekante meter waar ik laminaat op wil laten leggen. De laminaat die ik erop wil komt van the floorhouse en deze is al gekozen. De werken zouden liefst zo snel mogelijk van start gaan.

Vloeren + opvoegen van keuken, badkamer, ...

Vloeren + opvoegen van keuken, badkamer, wc (35 m²) en hal (9m²)(voorlopige afmeting van tegels 60x60x1.1). Tegelen van wanden in douche (12m²)(voorlopige afmeting van tegels 10x10). Plaatsen van kerdi + afplakken naden in douche. In de douche moet ook nog chappe gelegd worden (afwaterend naar de goot). Plaatsen van plinten.

leveren en plaatsen van laminaat in 5 ...

leveren en plaatsen van laminaat in 5 kamers:slaapkamers(3)-dressing-overloop 1. 3.60x3.70 2. 3.30x3.70 3. 3.60x3.70 4. 1.00x2.90 5. 3.60x2.00 De kamers mogen doorlopen, er ligt nu vasttapijt op beton.

BEVLOERING: Gepolierde betonvloer voor ...

BEVLOERING: Gepolierde betonvloer voor huishoudelijk gebruik. Oppervlakte +/- 150m² met een dikte van 10cm (gebruik van vloerverwarming, is reeds besteld) Ruimte is op 1ste verdiep en omvat een berging/Wc ruimte/resterend gedeelte is open.

zonder vloer uit te breken, nieuwe laag ...

zonder vloer uit te breken, nieuwe laag aanbrengen zodat alles gelijk is

Betonlook epoxyvloer. Type betonflame. ...

Betonlook epoxyvloer. Type betonflame. Totale oppervlakte is +- 180 m² , de huidige ondergrond is beton.