Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerders / parketteurs voor vloeren van keuken hall en badkamer :

Vloeren van keuken hall en badkamer

Keuken, hal en badkamer vloeren, totaal ongeveer 14 m². Muurtegels plaatsen in badkamer. Materiaal wordt door klant aangekocht enkel plaatsing.
Offertes van vloerders / parketteurs voor vloerwerken uit Merksem (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloeren van keuken hall en badkamer uit heel België:

Uitbreken vloer en plaatsen van vloerverwarming

Ik wil mijn vloer in de woonruimte en keuken (+- 55 à 60m2) uitbreken om eventueel te voor zien in vloerverwarming. De vloerverwarming dient ook gelegd te worden. Chappen en vloeren zijn reeds uitbesteed. Het was de bedoeling om eerst enkel de vloer uit te breken om daarna een nieuwe te plaatsen maar overwegen nu toch om vloerverwarming te plaatsen. Ik heb reeds een container besteld op 8 juli.

Chappe aanbrengen nieuwe keuken en living en vloeren leggen

Op bestaande vloer een chappe aanbrengen ter verhoging van deze vloer. +/-16m². Voet voor keukeneiland chappen+/-5m² Eventueel ook offerte voor het vloeren met zelf aangekochte tegels en/of tegels via vloerder. +/- 50m²

Totaalrenovatie van appartement

Appartement van 75 m² op eerste verdieping moet volledig gerenoveerd worden: elektriciteit, keuken, badkamer, vloeren, bezetting. Deels nieuwe ramen en deuren.

Hertellen muren, vloeren en keukenuitrusting na waterschade

Water stroomt (letterlijk) van de buren, bij stortbad nemen., in de keuken binnen. Herstellen schade aangericht aan de muur, de vloer, en de plinten van de muur en de keukenuitrusting.

Vloeren van nieuwbouw

Wij zijn nog op zoek naar een vloerder voor onze nieuwbouw. We hebben reeds tegels (en plinten) besteld maat 60/60. De tegels moeten geplaatst worden in de leefruimte, keuken, hal, wc en badkamer. In de badkamer hebben we zowel vloertegels als wandtegels. In totaal gaat het ongeveer over een oppervlakte van 92,88 m² te betegelen. In de leefruimte en keuken is er reeds vloerverwarming voorzien.

Vloeren van de keuken en veranda

In september plaatsen wij een nieuwe keuken. Deze komt uit in onze veranda. Dus keuken en veranda dienen opnieuw gevloerd te worden. 26m².

Vloeren keukenvloer

Ik ben op zoek naar een vloerder om de vloer van een open keuken te leggen: vloertegels of parket. Ongeveer 15m2. Bestaande tegelvloer uit te breken maar niet veel werk want is al losgekomen door beweeglijke houten ondervloer.

Renovatie woning

Chape + vloeren benedenverdieping + bijgebouwtjes, volledig nieuwe electriciteit, geïsoleerd overzetdak, Bijbouw verhogen, badkamer en keuken installeren en betegelen, schoorsteen nakijken, radiatoren plaatsen. Bezichtiging mogelijk

Partners

Partners van Casius