Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerders / parketteurs voor vloeren van keuken hall en badkamer :

Vloeren van keuken hall en badkamer

Keuken, hal en badkamer vloeren, totaal ongeveer 14 m². Muurtegels plaatsen in badkamer. Materiaal wordt door klant aangekocht enkel plaatsing.
Offertes van vloerders / parketteurs voor vloerwerken uit Merksem (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloeren van keuken hall en badkamer uit heel België:

Vloeren van keuken en hal

Vloeren van keuken en hal. Deze vloer moet bovenop de bestaande vloer gelegd worden, waarbij deuren en deurlijsten ingekort moeten worden. Er wordt gevloerd met 20x20x0,85 keramische patroontegels van Impermo. Later ook betegelen van keukenmuren en badkamer nadat deze geinstalleerd zijn. Vloeren +/- 30-35 m²

Plannen maken voor renovatie

Wij zijn op zoek naar een architect voor de renovatie van de achterbouw van ons huis. Het betreft een ruimte van ongeveer 30 m² nu onderverdeeld in veranda, keuken, toilet en badkamer-wasplaats. We willen de ruimte volledig nieuw inrichten. D.w.z. Een nieuwe badkamer , de overblijvende ruimte wordt een combinatie van keuken - veranda. Het dak gedeeltekijk vernieuwen in EPDM met koepel in acrylaat en isoleren, enkele binnenmuren afbreken ,nieuwe afvoer alsook afvoer onder het huis, nieuwe water - en gasleiding, vernieuwen van vloeren en schrijnwerk, elektriciteit aanpassen. We houden van een moderne landelijke stijl met hout in de afwerking.

Metalen trap plaatsen

De trap zou geplaatst moeten worden tussen de living die op niveau ligt en de keuken op het gelijkvloers. De trap loopt niet langs een muur. Dus graag aan de ene kant van de trap een leuning en aan de andere kant open. We zien graag een trap uit staal met houten tredes. (model Samba) Op de ballustrade zou ook een leuning moeten komen. Als het nodig is kan ik enkele voorbeelden ter inspiratie sturen, alsook de plannen . (De renovatiewerken zijn nog bezig) Qua materiaal van de vloeren: in de living komt er parket, en in de keuken epoxy-gietvloer.

Vloer uitbreken en nieuwe chape leggen

We willen een offerte , voor het uitbreken van een bestaande vloer , alsook opkuisen en wegvoeren van chape en vloer . De oppervlakte van living met open keuken is ongeveer 50 vierkante meter, dus terug opnieuw chappen en vloeren.

Betegelen van vloeren

Betegelen van vloer in woonkamer, open keuken en gang ( +\_ 88m² ) Tegels 60x60 Plaatsen plinten 27 lm Tegels zelf te kopen bij Azuleo door vakman

Vernieuwing vloeren in een chalet

De kurken vloer in de badkamer is gelost rond het toilet. Dit stuk dient vervangen te worden. De vinyl is stuk zowel in de keuken als in de inkomhal. Dit mag er volledig uit. We hadden hier graag iets steviger in omdat er veel op gedraaid wordt met een rolstoel. Onder de vinyl zit nog een dunne geperste plaat daaronder zien wij de houten balken. Zo weinig mogelijk niveauverschillen is aangewezen voor de rolstoel. Ook de romp naar de voordeur was bekleed met vinyl. Dit is ook stuk. Daar mag ook een andere laag op. Wat betreft het onderstutten laat ik het over aan vakmensen om te zien wat er kan gebeuren.

Vloeren en wanden betegelen

Keuken: vloeren 6m2 op zandcementbed. Berging: vloeren 6m2 op zandcementbed. Badkamer: vloeren 6m2 lijmen op chape. Toilet: vloeren 2m2 lijmen op chape. Wandtegels 24m2 lijmen. Tegels reeds aangekocht.

Een nieuwe vloer leggen over een bestaande vloer

Plaatsen van een nieuwe vloer over een bestaande vloer die in de zand ligt. De ruimtes zijn een living, een keuken, een inkomhal en een wc. Het verwijderen van een bestaande vloer en het opnieuw vloeren van deze ruimte. Dit betreft een badkamer. Oppervlakte : 120 m².

Partners

Partners van Casius