Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerders / parketteurs voor vloeren van keuken hall en badkamer :

Vloeren van keuken hall en badkamer

Keuken, hal en badkamer vloeren, totaal ongeveer 14 m². Muurtegels plaatsen in badkamer. Materiaal wordt door klant aangekocht enkel plaatsing.
Offertes van vloerders / parketteurs voor vloerwerken uit Merksem (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloeren van keuken hall en badkamer uit heel België:

Vloeren leggen voor renovatieproject

Nieuwe vloeren in het ganse huis. Slaapkamers: 3, badkamer: 1 , studio boven (zolder), living, keuken en bergingen. Parket of tegels zijn we nog niet uit.

Renovatie rijwoning

De beoogde werken zijn de volgende : o wegbreken van een muur tussen het salon en woonplaats en plaatsing van een steunbalk zodat er een grotere ling ontstaat; o wegbreken van een sierschouw in de woonplaats; o wegbreken bestaande keuken; o wegbreken van een schouw in de keuken; o verlagen van een raam in de keuken; o vernieuwing van de keukeninrichting; o vernieuwing water- en afvoerleidingen o nieuwe ramen in pvc o nieuwe vloeren: in de gang, living en keuken; o vernieuwing van het toilet; o mogelijke incorporatie van de thans overdekte veranda in de living; in dat geval dient het raam in de achtergevel te worden vergroot, een steunbalk te worden geplaatst en de septische put te worden verplaatst naar de tuin;

Vloeren leggen

Wij willen graag een nieuwe vloer in onze keuken, hal en wc. Ongeveer 25m² samen. Plinten moeten ook nog worden geplaatst. Vloer is reeds gekocht.

Keuken en badkamer renoveren

Onze keuken-uitbouw is aan vernieuwing toe en we willen deze graag helemaal renoveren. De schuine hoek van de uitbouw moet men recht maken, het plat dak vervangen en uitbreiden, washok uitbreken, nieuwe keuken plaatsen, glazen schuifdeur voorzien, de vloeren opnieuw leggen. Ook moet men een terras met afdak bijzetten. Deze ruimte is ongeveer 4 x 5.5 meter. Ook de badkamer van 2.5 x 2.5 meter moet men helemaal afbreken en vernieuwen.

Renovatie uitvoeren

Centrale verwarming leggen met de keuken vergroten, de kelder waterdicht maken en een nieuwe vloer leggen. Graag een HR ketel. Vloeren enkel benedenverdieping. Tegels plaatsen of laminaat leggen.

Vloeren in keuken

Het plaatsen van chape en keramische tegels 60x60 op een oppervlakte van 17,3m² . Tegels al aangekocht.

Betegelen van vloeren

Ik wil graag de vloer in de woonkamer keuken en hal laten over tegelen . Ik heb tegels van 120 op 60 cm.

Totaal renovatie appartement

Totaal renovatie appartement. Op 6 de verdieping (hoogste) oppervlakte 40 m². Living met open keuken, douchekamer met wc geïntegreerd en 1 grote slaapkamer uit te voeren werken: uitbreken van vloeren(in 't zand gelegd) , badkamer en keuken Alle restmateriaal verwijderen Van grote slaapkamer deeltje wegnemen voor aparte WC Alles vervangen nutsleiding, elektra , gas Plaatsen centrale verwarming max 3 radiators incl. Handdoekdroger Nieuwe vloeren, badkamer , wc en eventueel keuken. Badkamer betegelen Vervangen van plafonds nu gekleurde pvc latten Terug bepleisteren daar waar nodig.

Partners

Partners van Casius