Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerders / parketteurs voor vloeren van keuken hall en badkamer :

Vloeren van keuken hall en badkamer

Keuken, hal en badkamer vloeren, totaal ongeveer 14 m². Muurtegels plaatsen in badkamer. Materiaal wordt door klant aangekocht enkel plaatsing.
Offertes van vloerders / parketteurs voor vloerwerken uit Merksem (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloeren van keuken hall en badkamer uit heel België:

Betegelen van woonkamer, keuken, inkom, badkamer en bureau

Ongeveer 80 m² vloeren: de helft in visgraat keramische tegel (woonkamer), de rest in 60/60 cm tegel (keuken, inkomhal, badkamer en bureau) te betegelen.

Woning volledig renoveren

Totaalrenovatie van een woning. Nieuw dak, muur uitbreken, keuken en badkamer plaatsen, apart toilet plaatsen, vloeren opnieuw leggen, nieuwe riolering en ook elektriciteit.

Verschillende vloeren betegelen

Ik zoek een vakman om de keuken, woonkamer en de hal te laten betegelen. Nieuwe tegels aan te kopen in samenspraak met vakman. Living is 4 op 7, keuken 2,5 op 4 en de hal 2,5 op 1. Oude vloeren moeten verwijderd worden.

Vloerverwarming plaatsen in open keuken en woonkamer

Plaatsen van vloerverwarming in woonkamer en open keuken.Oppervlakte van bij de 70 m². Daarna opnieuw ook te vloeren.

Renovatie van achterbouw

Project renovatie achterbouw: afbraak bestaande oude keuken en badkamer, afbraak bestaande tussenmuren en aanleg nieuwe tussenmuren, realisatie nieuwe badkamer en tweede toilet, nieuwe keuken, vloeren, plafonds, schuifdeuren, verwarming en verluchting... De buitendeuren en ramen zijn vroeger al vernieuwd, hier geen veranderingen. Vermoedelijk ook nodig om nieuwe septische put en nodige riolering te plaatsen. Tevens vernieuwing elektriciteit. Graag uitgebreide kostprijsberekening, en advies nood bouwaanvragen. Graag firma die volledig project kan verwezenlijken.

Vloeren betegelen

Wij zijn gestart met ons verbouwingen en zijn op zoek naar iemand die het volgende kan vloeren: keuken (ongeveer 20m2) - 2 toiletten (normale grootte) - eventueel ook de badkamers (afhankelijk van techniek). Tegels in samenspraak met vakman aankopen.

Vloeren van benedenverdieping en laminaat bovenverdieping

Verwijderen van houten latjes van de plafonds in slaapkamers en badkamer boven. (4 stuks en badkamer) Uitbreken vloertegels in de living/ keuken en bureau en inkomhal en opnieuw vloeren. Verwijderen van vinylvloeren op slaapkamers en plaatsen van laminaat.

Uitbreken vloer en plaatsen van vloerverwarming

Ik wil mijn vloer in de woonruimte en keuken (+- 55 à 60m2) uitbreken om eventueel te voor zien in vloerverwarming. De vloerverwarming dient ook gelegd te worden. Chappen en vloeren zijn reeds uitbesteed. Het was de bedoeling om eerst enkel de vloer uit te breken om daarna een nieuwe te plaatsen maar overwegen nu toch om vloerverwarming te plaatsen. Ik heb reeds een container besteld op 8 juli.

Partners

Partners van Casius