Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerders / parketteurs voor houten vloer verstevigen:

Houten vloer verstevigen

Mijn vloer heeft nu een doorbuiging (balken liggen te ver uit elkaar). Er zouden balken bij geplaatst moeten worden (6 stuks). Kkamer is 3,8 op 3,7 , vloer wordt volledig vrij/open gemaakt voor vlotte werking
Offertes van vloerders / parketteurs voor vloerwerken uit Merksplas (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor houten vloer verstevigen uit heel België:

Geluidsisolatie op de zoldervloer

Geluidsisolatie zoldervloer leggen. Dit is een houten vloer. Ongeveer een 80 m². Inlichtingen over premie. Ter plaatse komen kijken door een vakman.

Betonnen vloer voor garage gieten

Ik wil een gepolierde beton vloer als basis voor opbouw houten garage. 40m². (3.2 m x 12.5 m) In achtertuin, korte zijde paalt onmiddellijk aan rijweg. Dus gemakkelijk bereikbaar.

Zoldervloer isoleren

Ik zou graag de zoldervloer isoleren, het betreft een bestaande houten planken vloer op balken. Bedoeling is de planken vloer op sommige plaatsten te openen en isolatiemateriaal ertussen de spuiten tussen de draagbalken.

Terras in bankirai aanleggen

Prijsofferte en komen kijken ter plaatse: Ik zou een houten vloer in bankirai willen laten aanleggen. Er zijn geen voorbereidende werkzaamheden nodig. Er is reeds een beschermende doek aangelegd als bescherming tegen waterinsijpeling.

Herstelling houten voordeur

Het betreft een oud huis waarbij de voordeur kapot is, deze zakt namelijk aan de ene kant door waardoor ze sleept over de vloer en moeilijk open en toe kan. Waarschijnlijk doordat de omkasting aan de ene kant kapot is en het gewicht van de deur niet meer kan dragen. Ofwel herstelling ofwel dient de deur met omkasting vervangen te worden. (Afmeting deur: breedte met chambrants aan twee kanten van elk 13 cm: 112 cm. Hoogte 234 cm.)

Egaliseren van houten vloer en plaatsen laminaat

Het betreft een houten vloer (OSB platen) die geëgaliseerd dient te worden (ongeveer 30m²) + geluiddicht maken + het plaatsen van laminaat. Is het mogelijk om een afspraak te maken?

Vloeren van verdieping

Ik heb 'n rechthoekig stuk van +/- 80m² met op 2/3 van de rechthoek een binnenmuur van 9cm dik over de breedte, met een deurgat in aan de kant van de achtergevel -voorzien voor een deur met gedeelte glas. Verder staat er ook een houten wand op de betonplaat (er is ook al PUR geplaatst met dikte van tussen 11&13 cm) die de badkamer afscheidt. Dit in een hoek van het huis ,er kan deels doorgevloerd worden, wel rekening houden met de houten, rechtstaande planken (halve badders 23 x6 cm elke 43cm). Er is nog geen chape geplaatst, er is ook nog vloerverwarming voorzien, die wordt spoedig geplaatst. Leggen van chape, gepolieerd beton en of vloer.

Egaliseren OSB vloer

Betreft egaliseren houten OSB vloer om later laminaat of iets dergelijks op te plaatsen. De oppervlakte is 75m².

Partners

Partners van Casius