Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerders / parketteurs voor houten vloer verstevigen:

Houten vloer verstevigen

Mijn vloer heeft nu een doorbuiging (balken liggen te ver uit elkaar). Er zouden balken bij geplaatst moeten worden (6 stuks). Kkamer is 3,8 op 3,7 , vloer wordt volledig vrij/open gemaakt voor vlotte werking
Offertes van vloerders / parketteurs voor vloerwerken uit Merksplas (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor houten vloer verstevigen uit heel België:

Tuinhuis plaatsen en vloerplaat gieten

Wij wensen een tuinhuis Tokio 360 x 180 aan te kopen en te laten plaatsen. Er zou ook een vloerplaat van beton moeten voorzien worden en een houten vloer. Eventueel ook dakgoten als jullie dit zouden aanbevelen. Kan het hout al bij voorbaat geïmpregneerd zijn?

Blokhut plaatsen en betonplaat gieten

Graag willen we eventueel een blokhut Cottage 295X385 cm van Makro laten plaatsen door jullie, inclusief een houten vloer. Dakgoten moeten niet voorzien worden. Kan u ook een bijkomende prijsopgave maken voor het vooraf plaatsen van een betonnen ondervloer, dan kunnen we bekijken of we deze werken ook aan u laten uitvoeren dan wel zelf doen.

Vernieuwing vloeren in een chalet

De kurken vloer in de badkamer is gelost rond het toilet. Dit stuk dient vervangen te worden. De vinyl is stuk zowel in de keuken als in de inkomhal. Dit mag er volledig uit. We hadden hier graag iets steviger in omdat er veel op gedraaid wordt met een rolstoel. Onder de vinyl zit nog een dunne geperste plaat daaronder zien wij de houten balken. Zo weinig mogelijk niveauverschillen is aangewezen voor de rolstoel. Ook de romp naar de voordeur was bekleed met vinyl. Dit is ook stuk. Daar mag ook een andere laag op. Wat betreft het onderstutten laat ik het over aan vakmensen om te zien wat er kan gebeuren.

Chape leggen voor vloerverwarming

Ik wil graag een chape leggen als voor vloerverwarming , een een chap voor een houten vloer op te plaatsen. Oppervlakte : keuken 34 m² en andere plaats van 30 m²

Isolatie van houten vloer

Ik wil graag mijn houten vloer laten isoleren. Momenteel komt de koude van de kelder recht door de vloer de leefruimtes in. Het gaat over een totale oppervlakte van 60 vierkante meter, waarvan 44 houten vloer, 16 tegelvloer.

Houten binnentrap plaatsen

Renovatieproject Trap plaatsen - diameter +- 140cm - vloer tot vloer = 324cm - incl. trapleuning Te plaatsen op vloer met onderstructuur in houten roosteringen (6/18 hoh 40cm)

Nazicht vloer en oplossing bieden tegen gekraak

Ik zoek een oplossing voor het gekraak van houten vloer (OSB) weg te werken door het plaatsen van parket of betegeling (met ontkoppelingsmatten ? ) of andere manieren. Zou dit gegarandeerd kunnen opgelost worden ? Vloer op bovenste verdieping. Wil vermijden om nieuwe vloer te leggen.

Herstellen keuken en houten vloer

Door een lek aan de lavabo is er schade aan de keuken en de houten vloer. Herstellen.

Partners

Partners van Casius