Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerders / parketteurs voor houten vloer verstevigen:

Houten vloer verstevigen

Mijn vloer heeft nu een doorbuiging (balken liggen te ver uit elkaar). Er zouden balken bij geplaatst moeten worden (6 stuks). Kkamer is 3,8 op 3,7 , vloer wordt volledig vrij/open gemaakt voor vlotte werking
Offertes van vloerders / parketteurs voor vloerwerken uit Merksplas (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor houten vloer verstevigen uit heel België:

Kamer volledig renoveren

Ik zoek een vakman voor het volledig renoveren van een kamer. Deze moet bepleisterd en schilderklaar worden gemaakt. Er moet ook een vals plafond in komen. Wegens vernieuwing van elektriciteit moeten er 'gaten' worden voorzien voor de nieuwe prises. Er moet een nieuwe vloer in komen, hier dacht ik aan een klikvinyl. De houten kozijnen van de ramen moeten ook herschilderd worden. De afmetingen bedragen 4,37 op 3,72 meter en 2,30 meter hoogte (+18 cm tussen de balken).

Nieuwe badkamer installeren

Het voorzien van leidingwerk voor zowel afvoer als aanvoer. Het installeren van een boiler. Mag op elektriciteit. Variantes zijn toegestaan. In de kamer tegenover de douchekamer is een punt waar water kan genomen worden, alsook is daar een afvoer beschikbaar. Leidingwerk kan onder de houten vloer (in logeerkamer met waterpunt is op de houten vloer ook een laminaatvloer gelegd), of via de zolder op etage 3. Vloeren en plafonds en muren die beschadigd, open gebroken worden dienen nadien deskundig hersteld te worden in originele staat. Installeren van de badkamer met douche, toilet, wastafel, stopcontacten, verlichting. Zie bijlage 'beeldbestek' voor vormgeving. In de aanbieding dient een schets, of beschrijving van de aangeboden vormgeving toegevoegd te worden.

Isoleren van tussenverdieping

We zouden een houten tussen verdieping willen isoleren (akoestisch) zonder bestaande vloer op te breken.

Parketvloer renoveren en behandelen

Wij hebben een oud huis gekocht met een houten vloer. In de living en slaapkamer moet deze behandeld worden. In de slaapkamer voldoet het om dit op te schuren en behandelen. In de living is er echter meer werk aan de winkel. In totaal gaat het over 52 m²

Vloeren van een appartement

Bij het renoveren van een appartement op de 3 e verdieping willen we graag tegels plaatsen in volgende ruimtes: berging, keuken, wc, badkamer. - Totale oppervlakte vloertegels: 30 m² - Totale oppervlakte muurtegels badkamer: 20 m² Ondergrond van de ruimtes: - Berging: oude tegels blijven liggen. Nieuwe tegels komen hierop. - WC, badkamer, keuken: tegelen op houten vloer - Wandtegels badkamer: tegelen tegen gyproc muren Tegels worden door ons gekocht. - Vloertegel = keramische tegel 45 op 45 cm - Wandtegel = keramische tegel. Maat nog niet gekend waarschijnlijk rechthoekig 30 op 50 cm.

Dakterras vernieuwen met houten vloer

Momenteel is ons terras enkel dakbedekking met plastic veiligheidstegels op. Aan de randen schiet heel veel onbedekte plaats over. Aan 4 kanten staat een muur. Ik wil een houten terras tot zo dicht mogelijk tegen de muren, zodat er nog steeds een vlotte afloop is. Stevig genoeg om plantenbakken en tuinmeubilair op te zetten.

Poutrel steken

Poutrel laten steken onder een bestaand houten vloer waar ik graag de balken extra had ondersteund zou dat nodig zijn ? De balken overspannen 5m40 op een hart-op-hart afstand van +/- 0,50 m afstand op een breedte van 7 m de balken zijn 18 cm breed en zou graag een badkamer plaatsen mettertijd en een kamer nu dat allemaal tezamen gaat dat stilaan een gewicht worden. En voel ook aan dat het wel durft daveren wanneer je er op loopt nu dat is normaal het is nog altyd hout maar ik zou graag eventueel doorzakking willen vermijden.

Houten vloer vervangen door composiet dakterras

Dakterras: Houten vloer vervangen door composiet. Daarop staan houten bloembakken die nog wel bruikbaar zullen zijn.

Partners

Partners van Casius