Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerders / parketteurs voor houten vloer verstevigen:

Houten vloer verstevigen

Mijn vloer heeft nu een doorbuiging (balken liggen te ver uit elkaar). Er zouden balken bij geplaatst moeten worden (6 stuks). Kkamer is 3,8 op 3,7 , vloer wordt volledig vrij/open gemaakt voor vlotte werking
Offertes van vloerders / parketteurs voor vloerwerken uit Merksplas (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor houten vloer verstevigen uit heel België:

Vloerrenovatie uitvoeren houten vloer

Ik wil mijn houten vloer laten vervangen door een nieuwe. De huidige houten vloer is rot. +/- 30 m².

Blokhut Chill plaatsen

Blokhut Chill plaatsen. Afmeting 385 x 325 cm. Blokhut voorzien van stalen dak met condensdoek. Ook betonnenvloer te gieten , geen houten vloer.

Laminaat op eerste verdieping plaatsen

Ik wil graag een nieuwe laminaat vloer voor de eerste verdieping. Dit gaat over ca 140 m². De huidige vloer is een houten vloer uit de jaren stilletjes en ligt niet recht (voelbaar als je er over wandelt). De nieuwe vloer moet degelijk zijn, maar prijs is vrij bepalend gezien het huis verkocht zal worden, en ik geen grote kosten wens te maken. De vloer is in de kamers bedekt met linolium, en in de gang bedekt met tapijt.

Klussen in appartement uitvoeren

Ik wil een houten kader laten maken waar mijn schuifdeur (die er al staat) kan inschuiven. Bovenop dat houten kader zou ik graag spiegel maken. De houten vloer en trappen van mijn appartement en zou moeten afgeschuurd worden en opnieuw behandeld (tegen krabben van nagels van de hond). En een paar muren moeten herschilderd worden. Klink van de voordeur appartement dient hersteld te worden. Lamp buiten op terras dient opgehangen te worden en op elektriciteit aangesloten (elektriciteit is al buiten aanwezig).

Herstellen houten vloer

Houten verdiepingsvloer buigt om sommige plaatsen en kraakt enorm. We zouden dit graag oplossen.

Klussen op zolder en in de tuin

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren: 1. Op zolder een vloer en muren aanleggen - de zolder is niet afgewerkt (huis nieuwbouw); 2. In de tuin een houten hek plaatsen aan 2 kanten (ong. 4 m breed en 2 hoog); 3. In de tuin terrastegels leggen (ongeveer 3x2 m oppervlakte). Als het kan ontvang ik graag bezoek en offertes op maandag 10 juli in de ochtend tot 13. 00 uur. Dan ben ik thuis. Bij voorbaat dank, met vriendelijke groet,

Carport Outdoor Living plaatsen

We zoeken een vakman voor het plaatsen van een Outdoor living 385 x 295 cm, met Wand 282 cm van Makro. Voorzien van dakgoten en eventueel een houten vloer. Deze is nog niet besteld.

Houten vloer vervangen door beton

Houten vloer in de woonkamer dient vervangen te worden door beton met isolatie. Oppervlakte circa 28 vierkante meter

Partners

Partners van Casius