Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerders / parketteurs voor houten vloer verstevigen:

Houten vloer verstevigen

Mijn vloer heeft nu een doorbuiging (balken liggen te ver uit elkaar). Er zouden balken bij geplaatst moeten worden (6 stuks). Kkamer is 3,8 op 3,7 , vloer wordt volledig vrij/open gemaakt voor vlotte werking
Offertes van vloerders / parketteurs voor vloerwerken uit Merksplas (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor houten vloer verstevigen uit heel België:

Blokhut Luna Plaatsen

Graag willen wij Blokhut Luna laten installeren. (290 op 290 met 380 extensie). Inclusief beton laten gieten. Bij de blokhut willen wij extra bestellen: impregnatie, dakgoten, stormbeveiliging en eventueel houten vloer in het extensie gedeelte.

Blokhut CAPRI plaatsen

Graag een monteur om onze blokhut CAPRI 295x248cm stalen dak te plaatsen samen met de dakgoten. Graag de prijs voor een houten vloer? De goederen zijn nog niet geleverd.

Terras met houten vloer op metalen constructie met balustrade en trap

Het terras moet aangebouwd worden, op een hoogte van 2,5 m boven de grond. Er komt ook een trap aan het terras. Wij zouden gaan voor een houten of metalen structuur met houten planken als terrasvloer. Er zou ook een houten schutting/zitbank in hout moeten komen aan één kant van het terras. Verder moet er ook een balustrade aan het terras komen.

Badkamer tegels vervangen door vinyl bekleding

Er zijn tegels geinstalleerd op een houten vloer in de badkamer. Dit is uiteraard niet erg stabiel. De tegels zouden moeten verwijderd worden en vervangen worden door een vinyl vloer of gelijkaardig.

Aanbouw garage

Vergroting van een bestaande garage . Zijwand in snelbouwmetselwerk gecementeerd 21,5 vierkante meter ,voorbouw in gevelsteen, met plinten in witte gevelsteen ( zandsteen ) Dak met houten gebinte en sandwichpanelen en 1 lichtstraat in polycarbonaat. DE garagepoort zelf is in eigen regie. ( het dak mag eventueel ook met EPDM rubberdichting ) Een regenwaterafloop langs de kant van de buren moet ook voorzien worden . Ook afbraak van bestaande garage en wegvoeren afbraak. De vloer in betondallen ,en er moet ook een toegansput voor het toekomen van de waterteller vrijgehouden worden en de oude smeerput voor het onderhoud van de wagen mag terug opgevuld worden.

Blokhut Luna plaatsen

Wij willen de blokhut LUNA aanschaffen en door u laten plaatsen; de betonplaat zullen we zelf gieten. Graag offerte voor de volledige installatie van deze blokhut, houten vloer inbegrepen. Graag bevestiging of ik ondertussen de blokhut al moet aankopen.BLOKHUT LUNA - 290 x 290 met extensie van 200.

Herstelling houten tuinhuis

Ik wil de onderste rij balken van een blokhutuinhuis laten vervangen, wegens rot. Eventueel ook houten vloer... balkdikte is 45 mm. Stapelsysteem met groef.

Oude stal ombouwen naar blokhut

Ik heb een oude stal, zou graag een houten blokhut met overkapping willen, moet nog chape gelegd worden, houten vloer, zijkant is uit beton en zou gewoon dus moeten afgewerkt worden met hout. Ook nog een tuinhuisdeur, nieuw dak,... Oppervlakte 4 x 6.5 (incl. overkapping)

Partners

Partners van Casius