Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerders / parketteurs voor houten vloer verstevigen:

Houten vloer verstevigen

Mijn vloer heeft nu een doorbuiging (balken liggen te ver uit elkaar). Er zouden balken bij geplaatst moeten worden (6 stuks). Kkamer is 3,8 op 3,7 , vloer wordt volledig vrij/open gemaakt voor vlotte werking
Offertes van vloerders / parketteurs voor vloerwerken uit Merksplas (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor houten vloer verstevigen uit heel België:

Houten tuinhuis afbreken en nieuwe plaatsen

Houten tuinhuis(2 x 2,2) afbreken en afvoeren. Nieuw tuinhuis (2 x 1,5) assembleren en op zelfde houten vloer opstellen. Deze nieuwe is reeds aangekocht. Met een zadeldak.

Verstevigingswerken houten draagbalken uitvoeren

Wij wensen verstevigingswerken te laten uitvoeren aan de houten draagbalken van onze vloer op het gelijkvloers van ons huis. Wij hebben reeds besproken met onze architect-ingenieur hoe dit het best uitgevoerd zou kunnen worden en zijn thans op zoek naar iemand voor de uitvoering.

Trapgat maken

Ik wil graag een trapgat naar de zolder (houten vloer)

Nieuwe keuken plaatsen en betonnen vloer gieten

Moeten er ook andere werkzaamheden gebeuren? : Nieuwe vloer plaatsen, Leidingwerk (elektra, water, gas), Wandafwerking (tegels, stucwerk enz.. ), Verlichting, Ventilatie, Nieuw plafond plaatsen Wat is de oppervlakte van uw keuken? : 15 vierkante meter Welke keuken onderdelen wenst u te laten plaatsen? : Keukenkasten, Keukenblad, Apparatuur (kookplaat, oven, koelkast, diepvries,... ), Spoelbak en kraan, Spatwanden, Keukeneiland Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : We zoeken iemand die ook mee kan nadenken over de indeling van de keuken, en een beetje out of the box kan denken. We willen graag een betonnen vloer laten gieten, en ook een betonnen aanrecht met robuuste eiken houten kastdeurtjes.

Houten trap naar zolder plaatsen

Trap naar zolder plaatsen. Het gat dat 1 meter op 60 CM en de hoogte die overbrugd moet worden van vloer tot plafond is ongeveer 2 M 50. Bij het binnenkomen kom je tegen de helling van het dak dus je kan maar van 1 kant fatsoenlijk de ruimte binnenkomen.

Betonnen vloer leggen

Ik zou 2 houten vloeren op 2 verdiepingen willen vervangen door beton. De bedoeling zou zijn hier bovenop zelf afwerking te doen met laminaat en/of tegels. De oppervlakte is 32 vierkante meter per verdieping, dus 64 m² in totaal.

Blokhut Luna plaatsen

Graag offerte voor het plaatsen van de blokhut Luna 295x295 inclusief houten vloer te plaatsen. Ondergrond (klinkers) is aanwezig. (3x3).

Tuinhuis vervangen

Plaatsen van een blokhut Villach 415x320cm met houten vloer en verwijderen van bestaande gelijkaardige blokhut (verwoest door storm). Fundering bestaat al.

Partners

Partners van Casius