Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerders / parketteurs voor houten vloer verstevigen:

Houten vloer verstevigen

Mijn vloer heeft nu een doorbuiging (balken liggen te ver uit elkaar). Er zouden balken bij geplaatst moeten worden (6 stuks). Kkamer is 3,8 op 3,7 , vloer wordt volledig vrij/open gemaakt voor vlotte werking
Offertes van vloerders / parketteurs voor vloerwerken uit Merksplas (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor houten vloer verstevigen uit heel België:

Vloer renoveren en isoleren

Vloer renoveren: We zijn op zoek naar iemand die ons kan helpen met het wegwerken van oneffenheden in een vloer (2de verdieping) op houten balken. Ook graag isoleren de oppervlakte is ongeveer 50 m².

Blokhut Lilly plaatsen en fundering gieten

Graag willen wij blokhut Lilly 205 x 205 laten plaatsen op houten vloer.

Houten trap Z trap of zwevende trap plaatsen

Ik ben aan het twijfelen tussen en Z trap of een zwevende trap in hout. Hoogte van afgewerkte vloer van beneden tot boven bedraagt 279 cm en trapopening is 420 cm. Van gelijkvloers naar eerste verdieping. Best ter plaatse komen kijken. Losstaande trap aan muur een leuning bevestigen.

Houten rechte trap naar eerste verdieping plaatsen

Houten trap van gelijkvloers naar eerste verdieping: Ik zoek een rechte open trap in hout liefst eik beuk mag ook de maten van de huidige trap zijn 3360 mm van vloer tot bovenkant trap breedte is 1000 mm terugloop is 2300 mm ik vindt de huidige trap veel te stijl en dit zou ook moeten worden aangepast. De oude trap die er nu staat , is veel te stijl. Nieuwe trap minder stijl maken.

Schuren en behandelen van houten vloer

Verfrissen, behandelen van 30 vierkante m houten grenen planken vloer.

Vaste trap naar zolder in nieuw te maken opening

Om een zolder makkelijker te betreden en als kamer te gaan gebruiken wil ik graag een vaste trap laten plaatsen, op een andere plek dan waar de uitschuifbare trap nu is. De opdracht is dus nieuw gat maken in houten vloer, vaste houten trap met leuning plaatsen en bestaand gat dichtmaken.

Vaste houten trap plaatsen

Momenteel is alles op de gelijkvloers, maar boven is er ruimte om kamers te maken, er ligt ook al een vloer. Er is geen vaste trap, enkel een vlizotrap. Als we op deze plaats een trap plaatsen, sluiten we alle kamers beneden af. Dus moet er op een andere plaats een gat gemaakt worden, we zien momenteel de mogelijkheid om dit te doen op de plaats van het toilet in de gang.

Betegelen van badkamer

Momenteel ligt er een houten vloer maar door waterschade zou ik deze willen laten vervangen door tegels. Ongeveer 2,5 m x 3,5 m. Er is een douche en een bad waaronder dus misschien ook deels tegels zal moeten geplaatst worden. Douche is een cabine (90 x 90) die niet gemakkelijk kan verplaatst worden denk ik.

Partners

Partners van Casius