Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerders / parketteurs voor ondervloer, laminaat en plinten plaatsen:

Ondervloer, laminaat en plinten plaatsen

Ik heb een huis gekocht, waarvan de bevloering van de slaapkamers en traphal nog niet gebeurd is. De verhuis is eind februari. De oppervlakte is ongeveer 45m², kunnen jullie mij een offerte bezorgen?
Offertes van vloerders / parketteurs voor vloerwerken uit Mol (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor ondervloer, laminaat en plinten plaatsen uit heel België:

Verwijderen oude vloertegel en leggen laminaat

Een bestaande vloertegel is (grotendeels) losgekomen en (deels) gebroken, waardoor ik een totaal nieuwe vloerbedekking in laminaat (of opnieuw tegels) overweeg. De totale oppervlakte betreft twee (min of meer) ruimtes van elk 28 m², dus ongeveer 56m² samen alsook de bijhorende plinten (ongeveer 24 lopende meter per kamer, dus ongeveer 48 meter in totaliteit ). Graag uw offerte voor zowel het verwijderen van huidige vloertegels en (stenen) plinten, alsook het plaatsen van ofwel nieuw vloertegels met plinten, ofwel laminaat en bijhorende plinten, inclusief akoestisch/thermische isolerende ondervloer bij laminaat.

Leggen laminaat

Slaapkamer, 30 m² met inbegrip van ondervloer installeren. Afwerking rond schoorsteen en één deur.

Laminaat leggen in nieuwbouw

Graag een offerte voor het leggen van laminaat in een nieuw te bouwen woning: 1) slaapkamers 1 en 2 : 10,27 m² elk = 20,54 m² 2) slaapkamer 3/bureel : 37,86 m² Totaal = 58,40 m² Er zal enkel chape aanwezig zijn, de ondervloer in polyethyleen moet dus eveneens nog worden gelegd en plinten geplaatst. Alle materiaal zal daartegen worden aangekocht en aanwezig zijn. Woning moet nog gebouwd worden

Laminaat leggen

De living is 8m op 4m; ondervloer + laminaat leggen. De hal is 4m op 3m; ondervloer + laminaat leggen. Materiaal is reeds aanwezig.

Laminaat leggen in gans het appartement

Laminaat plaatsen in de volgende kamers:grote slaapk. 4,224x3,394-slaapk met terrzs 4,278x2,221-slaapk. Binnenkoer 4,395x2,401-hal 2,483x1,120+2,655x1,739+3,000x0,882-living 3,983x3,831+4,936x3,415- keuken 3,983x1,796 Totaal 84,65 m² Actuele vloerbedekking is tapijt. Plus ondervloer en plinten

Laminaat bovenverdieping

Offerte voor het plaatsen van laminaat op bovenverdieping nieuwbouw: slaapkamer en dressing, 2 bureaus en traphal. De totale oppervlakte van het laminaat is ca 55m². Dus het betreft plaatsen ondervloer, laminaatvloer en laminaatplinten.

Laminaatvloer nieuwbouw slaapkamers

Ik werk met een bouwbedrijf, dus de slaapkamers worden standaard afgewerkt t.e. m de chappe. De totale oppervlakte van het laminaat is ca 75m² verdeeld over het verdiep (slpk1 en 2 + nachthall) en het zolderverdiep (slpk3 + traphal + technische ruimte) zie bijgevoegd plan. Op het verdiep zou ik balterio stretto nemen, op het zolderverdiep balterio senator. Dus het betreft plaatsen ondervloer, laminaatvloer en laminaatplinten.

Laminaat laten leggen

Graag wil ik een offerte aanvragen voor laminaat te laten leggen in 3 slaapkamers en bovenste gedeelte trap 1 slaapkamer 21 vierkante meter 1 slaapkamer 12 vierkante meter 1 slaapkamer 4 vierkante meter trapoverloop 2 vierkante meter plinten in alle slaapkamers te plaatsen +- 45 meter Ondervloer is vinyl en kan over dit geplaatst worden

Partners

Partners van Casius