Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerders / parketteurs voor ondervloer, laminaat en plinten plaatsen:

Ondervloer, laminaat en plinten plaatsen

Ik heb een huis gekocht, waarvan de bevloering van de slaapkamers en traphal nog niet gebeurd is. De verhuis is eind februari. De oppervlakte is ongeveer 45m², kunnen jullie mij een offerte bezorgen?
Offertes van vloerders / parketteurs voor vloerwerken uit Mol (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor ondervloer, laminaat en plinten plaatsen uit heel België:

Laminaat leggen badkamer in vinyl vloer en houtafwerking

Ik wil zo vlug mogelijk laminaat laten leggen in 2 kamers en op overloop trap gang,tevens badkamer vloer met vinyl leggen en afwerking hout rondom buizen en waterleiding. Laminaat en ondervloer is ter plaatse enkel nog de plintafwerking voor 3 kamers en de vinyl vloer voor de badkamer en de houtafwerking is nog nodig . De werken dienen voor 25 mei klaar te zijn. De totale oppervlakte van de kamers is 30m² De badkamer 12m² Materiaal voor de badkamer eventueel aan te kopen via de vakman.

Laminaat plaatsen in kamers

Graag laminaat plaatsen in een nieuwbouw. Drie kamers en een overloop , om en bij 80m². Graag met plinten en uiteraard een ondervloer. Nog geen materiaal aangekocht.

Laminaat leggen

Ik wil graag laminaat leggen op zolder. Laminaat + plinten + ondervloer reeds aangekocht. Zeker bereid van een handje toe te steken. 50 m².

Laminaat leggen op bovenverdieping

Ik zoek een vakman voor het leggen van laminaat + ondervloer inclusief plinten in een woning op de 1 ste verdieping, de ruimtes zijn reeds gechapped . De ruimtes zijn 3 slaapkamers, overloop en berging . Totaal geschatte oppervlakte is ongeveer 44 m² .

Laminaat leggen in slaapkamer

Graag willen wij een plaasting voor 12m² laminaat in de slaapkamer. Ondervloer mee te voorzien in de prijs. Momenteel ligt er enkel chape.

Verwijderen oude vloertegel en leggen laminaat

Een bestaande vloertegel is (grotendeels) losgekomen en (deels) gebroken, waardoor ik een totaal nieuwe vloerbedekking in laminaat (of opnieuw tegels) overweeg. De totale oppervlakte betreft twee (min of meer) ruimtes van elk 28 m², dus ongeveer 56m² samen alsook de bijhorende plinten (ongeveer 24 lopende meter per kamer, dus ongeveer 48 meter in totaliteit ). Graag uw offerte voor zowel het verwijderen van huidige vloertegels en (stenen) plinten, alsook het plaatsen van ofwel nieuw vloertegels met plinten, ofwel laminaat en bijhorende plinten, inclusief akoestisch/thermische isolerende ondervloer bij laminaat.

Leggen laminaat

Slaapkamer, 30 m² met inbegrip van ondervloer installeren. Afwerking rond schoorsteen en één deur.

Laminaat leggen in nieuwbouw

Graag een offerte voor het leggen van laminaat in een nieuw te bouwen woning: 1) slaapkamers 1 en 2 : 10,27 m² elk = 20,54 m² 2) slaapkamer 3/bureel : 37,86 m² Totaal = 58,40 m² Er zal enkel chape aanwezig zijn, de ondervloer in polyethyleen moet dus eveneens nog worden gelegd en plinten geplaatst. Alle materiaal zal daartegen worden aangekocht en aanwezig zijn. Woning moet nog gebouwd worden

Partners

Partners van Casius