Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Mortsel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit Mortsel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste vloerder / parketteur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Mortsel of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in Mortsel die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Mortsel:

Chape leggen

Ik moet 2 hellingchape van 18 m² laten plaatsen op mijn dak en een chape laten plaatsen in mijn badkamer ook van 18m²

Behandelen parket en trap

Opschuren en behandelen van volgende parket en houten trappen: 1. PARKET * oppervlakte tussen de 50 en 60m2 * soort: verlijmde parket (19mm breed en 20mm dik) met toplaag in eik (1 maal opschuurbaar) * vernist 2. TRAP * aantal: 2 zonder wangen * totaal aantal treden: 29 met breedte 85cm * hout: amerikaanse eik vernist

Chappen en betegelen

In de badkamer en keuken een dunne chappe gieten + betegeling van de ruimtes, en het plaatsen van 2 deuren.

Vloer uitbreken en nieuwe tegels leggen

Ik wil graag een nieuwe vloer in de hal en toilet, uitbreken van de vloer en nieuwe tegels leggen. De totale oppervlakte die betegeld moet worden is ongeveer 15 m². De keramische tegels zijn reeds gekozen en hebben een afmeting van 20 x 20.

Opschuren en vernissen parket

Ik wil de parketvloer in het appartement laten opschuren en oliën of vernissen, naargelang wat het beste is. Het zou gaan over een woonkamer van 38 vierkante meter en een hal van ongeveer 10 vierkante meter, met plinten.

Parket schuren en behandelen

Het betreft het schuren van een blokparketvloer + behandelingslaag. Het gaat om minder dan 30 m².

Herstellen parket wegens waterschade

Herstelling parket en waarschijnlijk opnieuw behandelen. Onder zwevende kast zijn er een paar planken die bol staan en deze moet men vervangen. Het zijn 3 planken die men moet vervangen.

Gepolierde betonvloer leggen

We willen graag de vloer van onze inkomhal laten vervangen. Momenteel liggen er tegels en deze zouden eerst moeten worden uitgebroken. De vrije opbouwhoogte is meer dan 7 cm. Het gaat om ongeveer 25 m².

Leggen van tegelvloer

In living + keuken + toilet moeten +-60 m² tegel op tegel (60 x 60) gelegd worden, doorlopend. Zie foto's. Plinten en tegels zijn reeds gekocht. Mag op de bestaande natuurstenen vloer (+ gewone tegels in keuken) worden gelegd indien dat geen problemen geeft met de vloerverwarming. Er moeten ook 2 profielen met een deur lat gelegd worden (inkomdeur, achterdeur). Tegels aangekocht.

Zandstralen van 2 trappen en 1 vloer

We willen in onze rijwoning in Mortsel graag 2 trappen en een houten vloer laten zandstralen. Daarvoor zijn we op zoek naar een firma om dit te komen doen. Het gaat om - een trap naar 1e verdiep ( 16 geschilderde treden, leuning, tussenverdiepje) - een trap naar 2e verdieping (14 treden, leuning, tussenverdiepje) - vloer op zolder (ongeveer 5x8m, voornamelijk mooi hout, op sommige plekken iets ruwer en krommere planken) In bijlage een aantal foto's van de trappen en vloer. Uiteraard zijn we altijd bereikbaar voor meer informatie of voor een afspraak voor plaatsbezoek.