Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Mortsel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit Mortsel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste vloerder / parketteur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Mortsel of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in Mortsel die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Mortsel:

Gepolierde beton storten voor een onderplaat

Ik wil graag een betonplaat laten gieten en polieren van 20m³, dikte 15cm met vorstranden. Deze dient geplaatst te worden achteraan in de tuin. Ik zal zelf de bekisting maken en de nodige voorbereidingen treffen.

Vloer laten leggen

Ik wil graag parket of laminaat laten leggen in 3 slaapkamers en een hall in een appartement. Oppervlakte maximum 50 m². Bovendien zou ik de bestaande visgraat parket in de living willen laten behandelen.

Chape leggen

Ik moet 2 hellingchape van 18 m² laten plaatsen op mijn dak en een chape laten plaatsen in mijn badkamer ook van 18m²

Behandelen parket en trap

Opschuren en behandelen van volgende parket en houten trappen: 1. PARKET * oppervlakte tussen de 50 en 60m2 * soort: verlijmde parket (19mm breed en 20mm dik) met toplaag in eik (1 maal opschuurbaar) * vernist 2. TRAP * aantal: 2 zonder wangen * totaal aantal treden: 29 met breedte 85cm * hout: amerikaanse eik vernist

Chappen en betegelen

In de badkamer en keuken een dunne chappe gieten + betegeling van de ruimtes, en het plaatsen van 2 deuren.

Vloer uitbreken en nieuwe tegels leggen

Ik wil graag een nieuwe vloer in de hal en toilet, uitbreken van de vloer en nieuwe tegels leggen. De totale oppervlakte die betegeld moet worden is ongeveer 15 m². De keramische tegels zijn reeds gekozen en hebben een afmeting van 20 x 20.

Opschuren en vernissen parket

Ik wil de parketvloer in het appartement laten opschuren en oliën of vernissen, naargelang wat het beste is. Het zou gaan over een woonkamer van 38 vierkante meter en een hal van ongeveer 10 vierkante meter, met plinten.

Parket schuren en behandelen

Het betreft het schuren van een blokparketvloer + behandelingslaag. Het gaat om minder dan 30 m².

Herstellen parket wegens waterschade

Herstelling parket en waarschijnlijk opnieuw behandelen. Onder zwevende kast zijn er een paar planken die bol staan en deze moet men vervangen. Het zijn 3 planken die men moet vervangen.

Gepolierde betonvloer leggen

We willen graag de vloer van onze inkomhal laten vervangen. Momenteel liggen er tegels en deze zouden eerst moeten worden uitgebroken. De vrije opbouwhoogte is meer dan 7 cm. Het gaat om ongeveer 25 m².