Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Retie te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit Retie.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste vloerder / parketteur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Retie of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in Retie die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Retie:

Vloeren garage

Mijn garage zou nog gevloerd moeten worden. Afmetingen garage : 3,40 m X 5,60 m. Alle tegels zijn aanwezig alsook de bijhorende plinten.

Beton laten storten

Wij zouden graag de fundering voor een tuinhuis laten gieten. Dit met een opp van 45 m². Het uitgraven en dergelijk doen we zelf. Het is niet mogelijk om met een camion tot aan de tuin te komen, er moet een slang langs het huis geplaatst worden van +/- 50 m lang.

Hombel

Onze showroom moet voorzien worden van laminaat ipv de vloerbedekking die er nu ligt, ca. 24 m3. Oude vloerbedekking moet tevens nog verwijderd worden

Voor de uitbreiding van onze woning ...

Voor de uitbreiding van onze woning willen we graag professioneel advies over een alternatieve 'houten' vloerbedekking. Parket, laminaat, ...

Voor de uitbreiding van onze woning ...

Voor de uitbreiding van onze woning willen we in het nieuwe gedeelte van de woonkamer een alternatief voor stenen vloer. Graag professioneel advies omtrend dit gegeven.