Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerders / parketteurs voor leggen van vloer op terras:

Leggen van vloer op terras

Ik heb een nieuw terras dat gevloerd moet worden. Ik zou opteren voor een combinatie van natuursteen en kleiklinkers maar sta open voor andere voorstellen. Totale oppervlakte is 16 m².
Offertes van vloerders / parketteurs voor vloerwerken uit Rijmenam (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor leggen van vloer op terras uit heel België:

Vloer laten leggen

Ik wil graag parket of laminaat laten leggen in 3 slaapkamers en een hall in een appartement. Oppervlakte maximum 50 m². Bovendien zou ik de bestaande visgraat parket in de living willen laten behandelen.

Vloer leggen, binnendeuren vervangen en garage renoveren

Ik wil een vloer laten leggen op de benedenverdieping, ook de binnendeuren zouden vervangen moeten worden, 3 stuks. De oppervlakte is ongeveer 60 m². Ook de garage te renoveren, een stuk opmetsen en een afdak voor fietsen aanbouwen

Tegelvloer leggen

Vloer leggen in bijgebouw. Tegels 100x100x1cm. Douche 90x90x1cm. Grondoppervlakte ongeveer 38 vierkante meter. Enkel montage, tegels reeds beschikbaar.

Zolder isoleren, vloer leggen en trap plaatsen

Op dit moment kan er niet gelopen worden op de zolder, we willen dit graag beloopbaar hebben. Men moet de vloer isoleren er daarna ook een vloer op plaatsen. Dit is zo een 80 - 100 m². Hiernaast moet men ook een houten trap naar de zolder plaatsen. Het trapgat is reeds in orde.

Keukenvloer leggen

ik wil de bestaande vloer in de keuken laten uitbreken en een nieuwe laten plaatsen

Compleet nieuwe vloer leggen

In onze woning van de jaren 70 wensen we de vloeren van de bureau, berging, wc en living te vernieuwen die momenteel enkel op zavel liggen. Dit is in totaal 75 m². Nieuwe vloer te leggen met ook chape, mogelijks isolatie en dergelijke. De nieuwe vloer hadden we graag deels in parket en deels in keramische tegel bekomen.

Hybride laminaat vloer leggen

Zolderverdieping 65 m²: badkamer, slaapkamer + dressing, WC en nachthal. Op bestaande planchevloer USFloors COREtec vloer met ondervloer te leggen. Eventueel optioneel plinten plaatsen. Laminaat al aangekocht.

Koertje heraanleggen

Ik wil een nieuwe vloer leggen op een koertje van 12 a 13m² met tegels van 20 x 20.Ik heb de tegels reeds staan.