Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Rumst te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit Rumst.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste vloerder / parketteur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Rumst of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in Rumst die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Rumst:

Parket schuren en vernissen

Volledig onderhoud van parket 45m² (schuren,onderhoud, herstellen,...)

Parket schuren en behandelen

Schuren en volledige afwerking van het parket ….gaat over 3 kamers die in totaal 65 m²

Plaatsen van vloer in diverse ruimtes

Voor onze nieuwbouw zijn wij opzoek naar iemand die onze vloeren kan komen plaatsen in inkomhal, keuken, berging en badkamer (+/- 60m²) Alsook de wandtegels in de badkamer (+/- 20m²) Alle tegels zijn reeds gekozen bij Impermo. Plaatsing liefst december 2019.

Laminaat leggen en plinten plaatsen

Laminaat uitbreken van ongeveer 80 m². Voor deze oppervlakte ook nieuw laminaat te leggen. Hierbij ook plinten plaatsen en afwerken, ook nog een ander deel in totaal 120 m².

Gepolierde betonvloer leggen

Gepolierde betonvloer leggen voor een kleine 90 m² zonder vloerverwarming.

Laminaat leggen

Laminaat leggen op een ruimte van 62 m². 1 ruimte met 2 muren ertussen in een woning. Momenteel liggen er tegels.

Leggen van vloer

Zoek aannemer om mijn gelijkvloers woning te vloeren in natuursteen of gewone vloer. Oppervlakte : 70m²

chappen en vloeren van een woning.totale ...

chappen en vloeren van een woning.totale opp is 54m2.er mag ook gevloerd worden met mortel

Het betreft het volledig chapeen van de ...

Het betreft het volledig chapeen van de woning. Op het gelijkvloers is er een isolatielaag van +/- 5 cm (PUR) voorzien die worden aangebracht en nadien een gewone chape op basis van cement. Deze oppervlakte bedraagt 120 m². Op het eerste verdiep (90 m²) is er enkel een gewone chape.

Nieuwbouw te Reet Het betreft de ...

Nieuwbouw te Reet Het betreft de volledige bevloering op het gelijkvloers en de badkamer op het 1ste verdiep Voor de livingwordt er geopteerd voor plankenvloer liefst geolied en gekrijt.